Păr și coafuri

Coafuri Bob 2018 – Idei de stil la modă pentru tunsoarea populară

Coafuri Bob 2018 stil lucy hale par de lungime medie

Tendințele coafurii se schimbă în fiecare an, cu toate acestea există unele tunsori care sunt aproape întotdeauna la modă. Bobul este cu siguranță unul dintre ei. Dacă acum coafurile bob 2018 vor rămâne în trend este o întrebare al cărei răspuns îl veți găsi în articolul de astăzi. Cum să purtați corect coafura populară de lungime medie în anul următor, precum și o mulțime de sfaturi de stil superbe și inspirație de la stele, este ceea ce veți găsi mai jos!

Ce coafuri bob sunt în tendințe în 2018?

tendinte coafuri de lungime medie cara delevigne blond platinat despartire mijlocie

În 2017, tunsorile scurte au crescut foarte mult în popularitate. Multe femei proeminente precum Cara Delevingne și Katy Perry și-au tuns părul foarte scurt și au adus o tendință cu totul nouă în lumea coafurilor. O altă tendință s-a dovedit a fi coafurile ras și chiar ras ale vedetelor de la Hollywood precum Kristen Stewart și Kate Hudson, care sunt mai mult o tunsoare pentru curajoși. Deși tunsorile scurte au revenit, încă nu există o lungime mai bună a părului decât cea medie. Părul de lungime medie nu are nevoie de ore lungi în fața oglinzii și poate arăta cu adevărat frumos cu un efort minim. În plus, tot mai multe doamne care sunt cunoscute cu o coamă lungă trec la un bob scurt sau lung. Prin urmare, coafurile bob pentru 2018 vor rămâne cu siguranță una dintre cele mai populare tendințe de coafură.

Coafuri Bob 2018: Bobul scurt scurt

scurt bob blond karlie kloss coafura tendinte 2018

Așa-numitul bob contondent este cu siguranță punctul central al coafurilor bob pentru anul care vine. Coafura de lungime medie nu este tăiată în straturi, ci pur și simplu tocită. O subțire a vârfurilor nu obține de obicei nici această tunsoare. Singurul lucru care este variat este lungimea. De la foarte scurt, direct sub urechi până la bărbie și tăiat cu clavi, totul este permis.

tendința coafurii bella hadid bob 2018 lungime medie

Bobul contondent este o coafură versatilă care se potrivește atât părului fin, cât și părului gros. De exemplu, dacă părul tău este foarte fin, acesta poate fi îngroșat vizual cu o astfel de tunsoare și este sigur că vei obține mai mult volum. Cu toate acestea, utilizarea produselor de coafare adecvate joacă un rol important în acest sens. Părul gros, pe de altă parte, arată minunat în bobul contondent atunci când este coafat într-un aspect ondulat.

coafuri bob 2018 coafuri olivia culpo

Dacă doriți să încercați singur coafura la modă pentru anul viitor, atunci vă puteți inspira din coafurile vedetelor. Bobul contondent este potrivit atât pentru părul drept, cât și pentru părul creț și nu necesită multă întreținere pentru a arăta frumos. Mai jos am colectat câteva variante de stil ale tunsoarei populare, care sunt ușor de remodelat.

Valuri blânde

coafuri bab 2018 stiluri bella hadid wave look despărțire de mijloc

Multe femei din lumea modei și industria cinematografică au optat pentru look-ul la modă și ne-au oferit multe variante excelente de stil pentru coafură. Modelul Bella Hadid era cunoscut anterior cu o coamă lungă pe care a tăiat-o recent. Acum modelul american își poartă părul într-o coafură bob la modă, care aproape îi ajunge pe umeri. În exemplul de mai sus, părul de lungime medie este decorat cu o despărțire centrală și cu valuri moi, care oferă mult volum și un aspect cu adevărat plin de farmec.

Cu sau fără ponei

nina dobrev bob coafuri breton scurt

De asemenea, actrița Nina Dobrev și-a luat rămas bun de la părul ei lung cu ceva timp în urmă și se pare că va rămâne cu croiala mai scurtă mult timp. Actrița a încercat variante de styling cu sau fără breton și a confirmat astfel că tunsoarea arată minunat în ambele cazuri.

Aspect umed

stil bob scurt aspectul potrivit elegant lucy hale

Lucy Hale este una dintre actrițele care a rămas fidelă până la lungime medie de câțiva ani. Uneori mai lung, alteori mai scurt, dar întotdeauna un bob. O modalitate excelentă de a stiliza bobul contondent este în aspectul umed la modă. Acest stil este una dintre tendințele de coafură din 2017 pe care multe femei celebre le-au purtat deja pe covorul roșu și va rămâne la modă și anul viitor. Aspectul poate fi redenumit cu ușurință cu niște gel de păr și un pieptene.

Despărțirea în mijloc și părul în spatele urechii

coafura bob ondulată selena gomez părul despărțit lateral în spatele urechii

Cântăreața Selena Gomez este, de asemenea, una dintre acele femei care au îndrăznit să meargă pentru o coafură mai scurtă. În prezent, își poartă părul într-un bob contondent, pe care îl coafează adesea într-un aspect dezordonat în viața de zi cu zi. Pentru ocazii speciale, pe de altă parte, coafura poate fi coafată cu o parte centrală profundă. Cu vârfurile părului ușor îndoite și jumătate din părul stilizat în spatele urechii, puteți recrea rapid și ușor o coafură festivă.

Coafuri Bob 2018: Stil Lob în modul corect

coafura bob păr drept kendall jenner sfaturi de styling

Dacă nu doriți să purtați părul prea lung sau prea scurt, lauda este cea mai bună pentru dvs. Așa-numitul bob lung are lungimea medie perfectă, care poate fi stilizată după cum doriți. Puteți chiar să-l utilizați pentru a crea actualizări excelente care se potrivesc oricărei ocazii speciale. Cum arată coafura populară pentru păr drept, puteți verifica modelul Kendall Jenner. Poartă tunsoarea cu o despărțire de mijloc și în viața de zi cu zi, fără un stil suplimentar.

coafuri bob stil jumătate deschis păr emilia clarke

Actrița Emilia Clarke are și ea de ceva timp o coafură bob, pe care a purtat-o ​​cu și fără breton. Dacă ați decis și o astfel de lungime, atunci nu trebuie să purtați întotdeauna părul deschis. Coafurile lungi bob 2018 cu păr pe jumătate deschis arată deosebit de feminine. Puteți lăsa două fire din fiecare parte și stilizați coafura Emiliei Clarke din fotografie. O despărțire centrală în partea din față a capului completează coafarea părului.

coafuri bob 2018 stil drept coafura vanessa hudgens

Dacă mai aveți nevoie de mai multe exemple de coafuri bob care rămân în trend în 2018, atunci puteți verifica noua tunsoare a Vanessei Hudgens. Faimoasa doamnă a îndrăznit și bobul și și-a tăiat coama lungă. Cu toate acestea, ea a optat pentru lobul clasic, cu părul mai lung în față și mai scurt în spate. Cu părul îndreptat și o despărțire centrală, coafura arată minunat.

Coafuri Bob 2018 pentru femei peste 40 de ani

coafura bob cu breton penelope cruz tunsoare lungime medie

Oricine crede că reducerile mai scurte sunt mai mult pentru femeile mai tinere greșește. Pentru femeile peste 40 de ani, coafurile bob 2018 sunt perfecte și chiar le fac să pară mai tinere. Cu toate acestea, există câteva trucuri de reținut. Actrița spaniolă Penelope Cruz, de exemplu, își poartă laudele cu un ponei precum cel al lui Brigitte Bardot. Astfel, fața ta este încadrată și contururile frumoase ale feței sunt evidențiate.

tendințe coafuri bob 2018 femei peste 40 de sarah jessica parker

Pictograma de stil Sarah Jessica Parker, pe care o cunoaștem pentru coama ei lungă și ondulată, a fost, de asemenea, reperată cu o coafură bob în urmă cu puțin timp. Datorită valurilor voluminoase și a frumoasei culori a părului blond deschis, actrița arată mai tânără cu laudele sale. Prin urmare, coafurile la modă bob 2018 se potrivesc chiar și femeilor de la 50 de ani.