Păr și coafuri

Coafura Little Bob: Despre ce este exact noua tendință de păr?

Saloanele de păr s-au redeschis în sfârșit și asta înseamnă doar un singur lucru – acum este momentul perfect pentru a ne împrospăta aspectul și a ne gândi la o nouă tunsoare sau culoare! La începutul sezonului, mulți dintre noi dorim să ne schimbăm coafura și, din fericire, tendințele părului pentru 2021 sunt mai diverse ca niciodată și au tunsul potrivit pentru fiecare gust. Scurt, lung, asimetric sau bob ascuțit – bobul bun și vechi cu toate variantele sale este fără îndoială un clasic și este una dintre cele mai căutate coafuri în rândul femeilor conștiente de modă de toate vârstele! Cu toate acestea, popularitatea sa nu se va diminua nici în lunile următoare. Dacă ați răsfoit fluxurile dvs. de știri Instagram în ultima vreme, cu siguranță ați observat că o nouă croială este în centrul atenției pentru această primăvară – prin aceasta ne referim la coafura micuță bob. Coafura la modă emană un farmec parizian inconfundabil și ne încântă mai presus de toate prin ușurința și textura sa plină de viață – perfectă pentru primăvară! Ce anume se află în spatele ei și cele mai frumoase înfățișări, vă vom spune mai jos!

bob scurt cu breton tendinte par 2021 coafura bob mic

Fie că ne ușurează starea de spirit după acest moment dificil, fie că trăim doar sub motto-ul „păr nou, eu nou” – există ceva despre Micul Bob care ne face să simțim că schimbarea de care avem nevoie este la doar câteva tăieturi. Oricine crede că coafura bob arată întotdeauna la fel și este plictisitoare, cu siguranță greșește. Pentru că adevărul este că nu există o tunsoare atât de versatilă și de elegantă. Indiferent dacă este scurt, lung, cu niveluri, cu sau fără breton, cu șuvițe etc. – există bobul perfect pentru fiecare femeie care se potrivește caracterului și stilului ei. A fost tendința părului de anul trecut și va continua să domine în lunile următoare. Pentru acest sezon, se face simțită o versiune mică și foarte drăguță a tendințelor coafurii, și anume Micul Bob.

Coafura Little Bob este tendința finală a părului ușor de îngrijit pentru primăvară

Coafura mica bob coafuri scurte cu breton

După ce am stat acasă atât de multe luni, majoritatea dintre noi tânjim după o mică schimbare și abia așteptăm să ne vizităm din nou coaforul preferat. Pentru că să fim sinceri – ce ar putea face ca un început proaspăt să se simtă mai bine decât o coafură nouă și la modă? Există multe motive pentru a iubi bobul clasic. Croiala este incredibil de polifacetică și se reinventează de la an la an, motiv pentru care nu devine niciodată plictisitoare. După cum sugerează și numele, Micul Bob este foarte scurt. În cea mai lungă variantă, vârfurile se termină la nivelul bărbiei, dar pot fi purtate și aproximativ la nivelul gurii.

Micro breton stil coafura bob mic tendințele părului 2021

Coafura cu bob mic ne amintește de popularul bob francez, dar este mult mai scurtă și emană, de asemenea, un farmec francez special. Croiala este puțin mai îndrăzneață în formă și perfectă pentru cei care deja s-au săturat de încuietorile lor lungi. În plus, lungimea scurtă îl face o alegere excelentă pentru lunile mai calde de vară. Pe lângă aspectul său chic, coafura la modă are un alt avantaj pe care toate femeile îl pot aștepta cu nerăbdare. Micul Bob se potrivește perfect cu fiecare structură a părului și se potrivește absolut tuturor formelor feței. Tendința coafurii arată deosebit de cool în așa-numitul look anulat și nu ai nevoie de mai mult de 10 minute pentru coafare. Sună a tunsoare perfectă, nu-i așa??

Coafura la modă poate fi coafată atât de ușor și rapid

Coafura bob mic tendință păr scurt bob cu breton

Coafurile Bob consumă mult timp, trebuie tăiate constant și stilul durează pentru totdeauna? Nici măcar pe aproape! Tipic pentru coafura Little Bob este aspectul natural, care arată incredibil de șic și elegant, mai ales cu părul ușor ondulat sau creț. Bretonul de perdea la modă, căruia îi place să fie tăiat puțin cam sfâșiat, merge de asemenea perfect și conferă părului ceva mai multă mișcare și ușurință. Deci, dacă nu ai chef să stai pentru totdeauna în fața oglinzii din baie, atunci ești pe mâini bune cu Micul Bob. Pur și simplu lăsați-vă părul să se usuce la aer și să luați forma naturală și sunteți bine să plecați. Cu toate acestea, pentru a evita încrețirea și pentru a adăuga o strălucire frumoasă capului de păr, vă puteți condiționa capetele părului cu câteva picături de ulei de păr..

Mică coafură bob pentru un aspect elegant și atemporal

Little Bob tunsoare breton coafuri tendințele 2021

Luminozitatea, stilul rapid și lungimea jucăușă – ce nu trebuie să iubească la Micul Bob? Buclele sunt în creștere în tendințele părului pentru 2021 și, de asemenea, își găsesc drumul în bob. Versiunea ondulată arată elegant și elegant în același timp și este perfectă pentru o ocazie oficială. Folosiți un fier de curling pentru a evoca unele valuri libere sau, dacă nu doriți să vă deteriorați părul, există câteva metode de curling fără căldură pe care le puteți încerca, de exemplu.

Micul coafura Bob: Acesta este cât de cool arată noua tendință de păr!

Coafura Bob cu Bangs Coafuri scurte Tendințe de păr 2021

Femeile cu valuri naturale au în special un mic avantaj și pot schimba tendința părului

Coafură scurtă Păr gri Culoare Mic Bob Hair Trend

Bretonul clasic și drept merge de asemenea perfect cu coafura la modă

Coafuri scurte cu breton Coafuri Little Bob Tendințe de păr primăvara anului 2021

Coafura mic bob devine tot mai populară printre celebrități

Micul bob coafura tendință păr bob cu breton

Tendința părului este ideală pentru oricine dorește o croială fără efort, ușor de întreținut, dar elegantă

Tendințe de coafuri scurte Tendința părului coafurii Little Bob

Coafura nu trebuie să arate prea perfectă și arată grozav în aspectul anulat

Micul Bob Coafura Tendințele părului Primăvara anului 2021 Coafuri scurte Imagini

Tendința părului arată destul de mult pentru toată lumea

tendințe de păr roșu coafură bob mic tendințe de păr 2021