Păr și coafuri

Coafura cu un nod celtic – Un ghid descriptiv

Coafură cu un nod celtic instrucțiuni-păr pe jumătate deschis

Nodurile celtice au fost folosite pentru a decora temple și cruci de mii de ani. Și chiar și astăzi decorați adesea diverse articole vestimentare sau accesorii sub formă de modele. Motivul pentru aceasta nu este doar faptul că nodurile arată frumos, dar ar trebui să aducă și noroc. Părul poate fi, de asemenea, decorat cu el. Ne-ar plăcea să fii o drăguță Coafura cu un nod celtic introduceți și explicați în câțiva pași cum le puteți face singuri. De asemenea, puteți practica cu o bucată de frânghie la început. Este mai ușor pentru că îl ai chiar în fața ochilor. Odată ce te vei obișnui, îți va fi, de asemenea, mai ușor să încerci coafura Celtic Knot pe părul tău.

Coafura cu un nod celtic – pas cu pas

Coafura cu instrucțiuni de nod celtic-ose-strahne-make

1. Pentru coafura cu nod celtic, luați mai întâi o suvită din partea din stânga a părului și trageți-o înapoi. Apoi înfășurați-l în jurul degetelor arătătoare și mijlocii pentru a crea un ochi. Țineți această buclă cu mâna stângă, astfel încât să nu se desfacă.

coafură-jumătate-deschis-păr-celtic-nod-instrucțiuni

2. Acum luați o suvită din partea dreaptă, din față, cu mâna dreaptă. Dacă este posibil, aceasta ar trebui să aibă aceeași grosime ca prima. În timp ce țineți ochiul cu degetul arătător și degetul mare al mâinii stângi, folosiți degetul mic pentru a ține firul drept în loc, astfel încât mâna dreaptă să fie din nou liberă.

coafura-celtic-nod-instructiuni-cravata-linia parului

3. Trageți firul drept în sus sub ochi (nu prin orificiul din ochi). Strângeți totul strâns.

coafura-celtic-nod-instructiuni-par-impletitura

4. Puteți utiliza un știft pentru a fixa coafura cu un nod celtic până în acest moment. Acest lucru este util mai ales dacă îl faceți singur. Șuvița din dreapta, care acum aruncă o privire din spatele ochiului, este acum introdusă prin ochi.

hairstyle-celtic-knot-instructions-hairclip-help

5. Același fir trebuie să ruleze din nou sub el însuși, și anume în zona din fața nodului, adică unde se execută din zona din față spre nod. Cu asta, aproape ai terminat cu coafura cu nod celtic.

coafura-celtic-nod-instructiuni-linia-parului-impletitura

6. Repetați cu firul stâng care formează ochiul. Apoi fixați nodul cu știfturi și coafura dvs. cu un nod celtic este gata.

coafura-celtic-nod-instructiuni-gata

Instrucțiunile pentru coafura cu un nod celtic vor fi și mai clare cu următorul videoclip. Sperăm că vă va plăcea să încercați!

coafură pe jumătate deschisă cu instrucțiuni de nod celtic