Păr și coafuri

Bob stratificat – o tunsoare clasică nu trebuie să fie plictisitoare

Coafura bob este probabil una dintre cele mai căutate printre doamnele moderne de toate vârstele. Este una dintre tunsorile clasice și reprezintă stilul clasic și individual. Datorită lungimii sale medii, este practic, nu necesită prea multă întreținere și se potrivește aproape tuturor formelor feței. A bob stratificat este perfect pentru femeile care nu prea au timp să se coafeze, dar vor să arate bine îngrijite.

Bob stratificat – lung în față, scurt în spate

Tiered bob-front-long-back-short-nicole-gale-anderson

Coafura bob stratificată poate varia în lungime, dar de obicei părul are lungimea bărbiei pe variantele mai scurte și umerii pe cele puțin mai lungi. Astfel, această tunsoare este una dintre cele practice, de lungime medie, care oferă, de asemenea, mai multe opțiuni pentru coafare. Practic, bobul cu niveluri respectă motto-ul: „lung în față, scurt în spate”. În funcție de structura părului și de forma feței, lungimea adecvată și gradul în care părul este stratificat este selectat cu ajutorul unui coafor experimentat..

Bob unghiular

bob cu niveluri în partea din spate a capului, lung în spate, scurt-argintiu-blond

Și aici puteți verifica câteva exemple de cum arată bobul unghiular din spate. Părul de pe ceafă este tăiat mai scurt, astfel încât petrecerea de deasupra să arate mult mai plină și voluminoasă.

bob stratificat în spatele capului blond păr gros

culoarea părului mahon bob scurt, cu mai multe niveluri, în partea din spate a capului

Bobul stratificat creează vizual mai mult volum

Volum bob-gradat-din-steaua-capului-cheryl-cole

În absența volumului, bobul stratificat poate fi cea mai bună soluție. Părul este tăiat în mai multe etape, în special pe partea din spate a capului. Volumul se realizează prin firele relativ scurte. Se usucă o dată cu o perie rotundă și se face coafura perfectă. Pentru a scoate la iveală coafura grozavă, este recomandabil să încorporezi evidențieri în culoarea părului. Alegeți tonuri naturale de aur.

Coafuri Bob 2016/2017 – 20 de idei pentru tunsoarea populară

Coafuri Bob 2016 – 27 de idei pentru croieli și stil

Coafuri moderne pentru femei de la 30 de ani

Multe variante ale tunsoarelor clasice – bob stratificat

stepped-bob-long-volume-gigi-hadid

Părul stratificat de lungime medie poate fi coafat într-o varietate de moduri. Din acest motiv, multe stele optează pentru o schimbare sau pur și simplu pentru a se trata cu un aspect proaspăt. Modelul Gig Hadid și-a scurtat recent coama lungă în mod semnificativ. La ultimul American Music Awards, ea a purtat părul pieptănat în spate și cu un efect ușor umed. În mod adecvat, ea este alcătuită foarte natural.

Bob stratificat pentru păr gros – aspect dezordonat

tiered-bob-long-brunette-brown-thick-hair-keira-knightley

Un bob stratificat este o alegere excelentă de coafură pentru o față unghiulară, precum cea a vedetei de la Hollywood, Keira Knightley. Actrița are părul gros, motiv pentru care părul este lăsat puțin mai lung și nu prea stratificat, astfel încât să cadă frumos și natural pe umerii ei. Un aspect simplu „masiv” este obținut pentru a se potrivi cu rochia boho din dantelă fină în tonuri nud. Părul învelit nu este neapărat inestetic.

Bob stratificat cu bucle naturale sau păr creț

bob-cret-cret-cret-blond-retro

Femeilor cu părul creț natural li se pare de obicei dificil să găsească tunsoarea potrivită pentru părul lor trist și să-l coafeze după aceea. Apoi, stilistii recomandă pur și simplu tăierea lor în mai multe etape. Cu toate acestea, ar trebui să vă bazați doar pe mâini experimentate, altfel riscați să apăreați ca un cuib stufos. Mai presus de toate, este important de unde încep nivelurile. Pe de altă parte, părul creț cu straturi de lungime medie arată minunat. Ar trebui să încerci.

Bob stratificat cu vârfurile îndreptate spre exterior

pas-bob-afară-vârfuri-întoarse

Arată deosebit de elegant atunci când firele din jurul feței sunt lăsate mai mult pe bobul lung. Uscați-l la exterior sau pur și simplu răsuciți-l cu fierul curling pentru a obține aspectul boho imediat. Arată deosebit de frumos atunci când acest fir este, de asemenea, puțin mai deschis decât culoarea de bază a părului.

Bob stratificat cu despărțire laterală și accente romantice de blond roz

despărțit-bob-blond-trandafir-lateral despărțire-Sienna-Miller

Un bob stratificat este adesea o lungime de tranziție către părul lung. Este, de asemenea, o soluție bună atunci când părul lung este deteriorat și arată nesănătos. Această lungime medie este declarația perfectă de modernitate și independență, calități pe care le posedă fiecare femeie contemporană.

Coafuri variate – bob stratificat

tiered-bob-fine-hair-blond-kirsten-dunst

Deși coafura bob este foarte bine definită, există o cantitate incredibilă de variație și anvergură. Pașii oferă mai multe opțiuni pentru coafare. Un exemplu frumos este Kristen Dunst, care rămâne fidelă coafurii populare. Netezită sau cu valuri ușoare, tunsoarea prezintă întotdeauna un aspect bine îngrijit, fără prea mult efort.

Bob stratificat cu culoarea părului blond platinat

bob-cu-niveluri-de-păr-fin-blond-michelle-williams

Lungimea funcțională lasă o mulțime de posibilități pentru experimentele cu culoarea părului, fără ca părul să fie nevoit să sufere cu adevărat. De multe ori doamnele au optat pentru culori îndrăznețe dacă părul nu este foarte lung. Are sens, nu numai datorită întreținerii, ci și datorită efortului implicat în colorarea lunară.

Stilează un bob lung stratificat – inspirat de Jennifer Lawrence

star-film-bob-long-platinum-blonde-star-jennifer-lawrence

Putem colecta inspirație pentru posibile coafuri de la actrița de la Jennifer Jennifer Lawrence. În imagine puteți vedea trei variante ale aceleiași coafuri – netezite, cu despărțire laterală și cu mediu. Datorită pașilor mai scurți de pe capul superior și de pe stratul superior, părul poate fi ușor coafat.

Bob cu straturi scurte cu breton – Taylor Swift

tiered-bob-pony-natural-blond-taylor-swift

Un ponei cu tăietură dreaptă adaugă o notă strictă aspectului. La acea vreme, ea a transmis independență și este o declarație pentru emancipare. Astfel, atenția este atrasă de față și ochi, deoarece stilistii cântăreței Taylor Swift au făcut-o posibilă.

Bob scurt stratificat, fără breton

stratificat-bob-spatele capului-gros-păr-brun-brun

Lucrul special al acestei coafuri sunt nivelurile încorporate, care se îmbină ușor între ele și par să evoce un volum nelimitat. Din acest motiv, este ideal pentru femeile cu păr fin și subțire. Chiar și părul plin nu poate fi niciodată prea voluminos. Se recomandă doar alegerea unei lungimi până la umeri.

Jupan-blond-julianne-hough-

Bob asimetric cu niveluri cu despărțire laterală

bob-stratificat-asimetric-păr-gros-kylie-jenner

Pentru a accentua tunsoarea asimetrică, puteți face o despărțire laterală și vă puteți usca părul frumos și neted. Vârfurile pot fi frumos modelate spre interior cu o perie rotundă și îndoite în jurul conturului feței. Deci, croiala clasică nu arată niciodată plictisitoare sau de modă veche.

Bob stratificat cu păr de sus – tăiat, tăiat lateral etc..

stratificat-bob-top-hair-undercut-sidecut-short-hair-cut

Pentru femeile curajoase, există, de asemenea, versiuni cu un subcotat sau lateral. Puteți acoperi zona bărbierită sau foarte scurtă cu pașii mai lungi. Rasurile de pe gat, care se vad cand parul este legat, au devenit foarte la moda.