Păr și coafuri

Bob lung – exemple prin tunsoare și culoare inspirate de stele

bob lung maro închis-breton-înclinat-volum-kim-kardashian

Bobul este o tunsoare clasică care a existat încă din anii ’20 și care este de fapt absolut atemporală. Frizerul britanic Vidal Sasson a adus din nou această lumină în anii 60 și a devenit rapid popular printre multe vedete de la Hollywood. Bobul este acum disponibil în diferite variante, inclusiv bobul lung, pe care îl vom prezenta în acest articol. la fel de Bob lung se aplică coafura a cărei lungime se termină undeva între baza gâtului și brațul superior. Bobul modern și feminin lung, sau „lob” pe scurt, nu depinde de forma feței sau de tipul și culoarea părului și, prin urmare, este o parte indispensabilă a coafurilor de top.

Bob lung – coafura supremă

bob lung subțire-neted-blond-drept-tăiat-naomi-wați

Dacă există o tunsoare care arată grozav pentru absolut fiecare femeie, este Long Bob. Indiferent dacă structura părului este subțire, normală sau groasă, această croială la modă este pentru tine. Bobul lung este ideal pentru orice formă a feței – atât rotunde și ovale, cât și fețele unghiulare. Bobul lung poate fi drept, etajat, franjurat sau asimetric. Această coafură supremă poate fi purtată cu sau fără breton și stilată în orice mod doriți. Bobul lung poate, de exemplu, să fie purtat foarte lin cu părul subțire și, într-o variantă în trepte, este tunsoarea optimă pentru părul fin. Tăierea vine într-adevăr cu păr fin, la fel ca actrița Naomi Watts la 71 de premii Globul de Aur de la Beverly Hills.

Bob lung – tunsoarea cu numeroase variații

lung bob neted-blond-fire-Jennifer-Aniston

Pentru a vă putea purta bobul lung în diferite stiluri cu puțin efort, un bob lung stratificat este coafura potrivită pentru dvs. Bobul lung care este puternic stratificat sau doar cu straturi ușoare subliniază fața și arată foarte elegant. Bob-ul lung și elegant al lui Jennifer Aniston, cu despărțire laterală, de exemplu, îi pare grozav. Linia de păr mai închisă îți accentuează părul blond. Sfaturile sunt definite și înguste.

Bob lung pentru părul creț

bob lung asimetric-blond-drept-beyonce

Dacă aveți părul creț, atunci probabil vă întrebați dacă buclele și un bob lung sunt o combinație excelentă. Cu siguranță, bobul lung și buclele merg de asemenea minunat împreună. Această tăietură poate fi purtată fie cu rădăcini drepte și bucle în lungimi, fie ca o coamă sălbatică și crețată. Buclele arată incredibil de feminine. Dacă doriți ca tunsoarea dvs. să fie mai plină de farmec, atunci un bob lung cu bucle în stil retro este o opțiune potrivită pentru dvs..

Bobul lung pe păr drept

bob lung drept-păr-lateral-despărțire-întuneric-gât-ciara

Bobul lung, care tolerează valurile blânde în lungimile inferioare, poate fi purtat și foarte ușor. Laudele pot fi, de asemenea, tăiate cu ușurință în forma potrivită. În această fotografie, Ciara poartă bobul ei lung și blond, cu o despărțire laterală profundă și, după cum puteți vedea, este suficient să alunecați părul după ureche pentru ca coafura dvs. să arate perfect.

Straturile invizibile evocă volumul

lung-bob-blond-side despărțire-ondulat-lungime-umăr-rosie-huntington

Tăierea fiecărui bob lung trebuie să fie măgulitoare, curgătoare și să cadă încet. Rosie Huntington Whiteley se prezintă cu un bob lung ușor ondulat, strălucitor și voluminos. Secretul lobului voluminos este „straturile invizibile” din tăietură, care iau greutatea fără a păși și păstrează lungimea. În plus, bobul lung în blond este întotdeauna frumos.

Coafură ușoară cu uscătorul de păr

long-bob-brunette-volume-schrager-pony-jessica-alba

Puteți adăuga volum suplimentar părului cu un uscător. De asemenea, vedeta de la Hollywood, Jessica Alba, a urmat tendința coafurii și își poartă părul castaniu, cu o cusătură de culoare cupru, într-un voluminos bob lung în partea laterală.

Definiți capetele părului 

long-bob-brunette-blonde-highlights-middle despărțire-jennifer-lopez

Vă puteți condimenta laudele acordând o atenție suplimentară vârfurilor părului. În această fotografie, bruneta Jennifer Lopez poartă un bob lung stratificat, de culoare maro miere, cu fire mai deschise, care ajunge până la umeri. Sfaturile definite conferă aspectului ei lung bob un finisaj special.

Stil necomplicat și obraznic 

lung-bob-lungime-umăr-blond-fire-cara-delevingne

Coafura Cara Delevingne pare simplă și relaxată. Ea și-a prezentat bobul lung pentru prima dată la târgul mondial de benzi desenate din San Diego. Cu părul ei blond la despărțirea laterală, vârfurile ies afară.

Coafura la moda cu valuri

lung-bob-brun-închis-ondulat-lungime-umăr-kendall-jenner

Vrei să-ți împrospătezi coafura cu valuri? Este foarte ușor. Dacă doriți să obțineți unde luminoase, atunci veți avea nevoie de o perie rotundă mai mare și un uscător. Pentru valuri mai puternice, puteți folosi un fier curling. Kendall Jennar, de exemplu, poartă bobul lung până la umeri, cu o structură ușor ondulată. Această tăietură se potrivește perfect cu părul ei maro închis și strălucitor.

Bobul ondulat se realizează cu ușurință

lung-bob-brun-închis-lateral despărțire-victoria-beckham

Un bob lung cu valuri arată elegant, feminin și în același timp natural. Victoria Beckham s-a despărțit de coama ei lungă și a optat pentru un bob lung, ușor ondulat, cu o despărțire laterală. A ales un ton moale maro închis pentru păr.

Coafura moderna fara nici un efort

lung-bob-auriu-maro-gros-par-emilia-clarke

Fără mult efort, orice laudă poate părea adorabilă, chiar și cea mai dezinvoltă. Emilia Clarke poartă un bob lung foarte casual la despărțirea laterală la a 22-a ediție a Screen Actors Guild Awards din acest an. Părul ușor ondulat este inteligent ascuns în spatele urechii.

Bob lung cu diferență

par lung-bob-drept-asimetric-frontal-mai lung

Dacă vrei să ieși în evidență, bobul lung asimetric este pentru tine. El este captivantul absolut. Această croială la modă se caracterizează mai ales prin faptul că există o diferență mare de lungime pe ambele părți sau, ca în această fotografie, între partea din față și cea din spate a capului. Cu acest păr brun, drept, vârfurile sunt rotite ușor spre interior și ajung în fața brațului superior. Acest bob este menit să fie tăiat și îngrijit în mod regulat și precis. Un bob asimetric arată caracter, arată minunat în orice culoare a părului și te face unic. Un bob pronunțat în linie A se potrivește foarte bine cu ocazii de sărbătoare.

Bob lung cu aspect ombré

lung-bob-ombre-maro-blond-păr-gros-cu-față-rotundă-miley-cyrus

Dacă doriți să experimentați culoarea părului, atunci sunteți binevenit să mergeți la lobul cu aspect ombre. Părul ombré cu tranziții netede între două culori diferite este încă o tendință populară de culoare pentru păr. La Ombre contrastul dintre lumină și întuneric este clar vizibil. Cu Miley Cyrus, de exemplu, combinația de culori dintre maro și blond închis arată foarte frumos. Părul este mai întunecat la vârf decât la lungimi. Elementele luminoase nu trebuie neapărat să fie atașate în partea de jos a vârfurilor, ele arată impresionant mai sus în cap. Aspectul extraordinar ombré în combinație cu undele moi conferă individualității bobului lung al lui Miley.

Accentuează bobul lung cu culoare

long-bob-pink-bright-side parting-rita-ora

Dacă vrei să aduci culoarea în viața ta de zi cu zi și vrei mereu să arăți special, atunci optează pentru o culoare neobișnuită a părului. Fermecătoarea Rita Ora, de exemplu, poartă părul drept blond platinat, cu o nuanță roz pe despărțirea laterală.

Bobul lung are multe variante

lung-bob-roșu-păr-lateral despărțire-față-mai lungă-jessica-chastain

Coafura lungă bob este incredibil de versatilă. Diferitele culori ale părului fac ca tăierea lobului să arate întotdeauna diferit și unic. Jessica Chastain poartă clasicul bob lung cu o secțiune frontală mai lungă la „Manus x Machina: Fashion in the Age of Technology” pe 2 mai 2016 în New York City. Cu părul drept, roșu și despărțirea laterală, această croială arată grozav.

Bob lung cu breton

long-bob-airy-bangs-jennifer-lawrence

Dacă doriți să purtați o coafură cu breton, nu ezitați să o combinați cu lobul. Bobul lung cu breton este perfect pentru fețele rotunde și unghiulare și le flatează. În fotografie, Jennifer Lawrence poartă bobul lung ca o croială până la umeri. Unele suvite ușor ondulate adaugă un volum suplimentar coafurii tale. Punctele mai deschise conferă ponei o ușurință casuală.

Bob lung fără breton

lung-bob-cupru-maro-mijlociu despărțire-emily-contondent

Dacă doriți să încercați un bob lung fără breton, atunci poate încercați o despărțire centrală. Emily Blunt a făcut exact asta, schimbându-și stilul cu bobul elegant și întunecat la premiera Salmon Fisching în Yemen, la Londra..