Păr și coafuri

Bob cu breton: cel mai frumos aspect pentru coafura de tendință versatilă

Bretonul este fără îndoială una dintre cele mai mari tendințe de coafură ale anului. Dacă este asociat cu un bob elegant, aspectul la modă este garantat. Pentru că un bob cu breton a fost întotdeauna foarte sus pe lista tendințelor în ultimii ani. Ceea ce face această coafură atât de specială este versatilitatea sa. Fie că este un bob stratificat cu breton scurt, un bob lung cu franjuri sau o linie clasică A cu breton drept – variantele sunt la fel de bune ca infinit. Dacă doar căutați idei pentru următoarea tunsoare, merită să aruncați o privire asupra ideilor noastre pentru un bob cool cu ​​breton.

Bobul cu breton – un trend versatil al părului

Bob francez cu breton drept deasupra sprâncenelor

Indiferent de lungime, culoare și structură, există o coafură bob potrivită pentru fiecare femeie. Secretul este în tăietură. De la lungime și niveluri la tăiere scurtă și dreaptă – bobul poate fi adaptat la orice formă a feței. Dar ceea ce schimbă complet tunsoarea clasică din anii 1920 este bretonul. Scurt sau lung, drept sau înclinat, gros sau subțire, bretonul este un mic detaliu cu un impact mare. Dar cum găsim coafura care ni s-ar potrivi cel mai bine??

Cui îi place un bob cu breton??

Franjuri lungi pe frunte pe păr ondulat de lungime medie

Ar trebui să iau o tăietură bob? Aceasta este întrebarea pe care ne-o punem mulți dintre noi când mergem în cele din urmă la coafor. Inima își dorește o tunsoare rece în linie A, dar creierul ne amintește de toate modurile în care ar putea merge prost. Este și mai rău când în cele din urmă mergi după coafura bob, dar în cele din urmă nu se potrivește cu forma feței tale. Există o soluție la aceste probleme – bretonul. Adăugarea unui ponei și stilarea corectă a acestuia pot schimba complet aspectul.

Cel mai simplu mod de a ști dacă o tunsoare arată bine la tine este încercarea. Deci, dacă ești norocos, coafura bob cu breton care îți place cel mai mult va arăta și ea minunată. Dar dacă nu îndrăznești să faci o schimbare atât de mare cu o mână ușoară, poți căuta o coafură care să se potrivească exact formei tale de față.

Fața unghiulară

Părul lung până la umeri gradat cu franjuri de ponei

Pentru femeile cu față unghiulară, bobul nu ar trebui să încadreze în nici un caz fața exact. Acest lucru întărește contururile și subliniază și mai mult trăsăturile feței. Dacă aveți o față pătrată, ar trebui să optați pentru un bob stratificat cu breton rotund sau unghiular. Pentru o față pătrată sau unghiulară, bobul ar trebui să fie puțin mai lung și să nu se termine exact la bărbie. Tăieturile până la umeri cu un ponei cu franjuri sunt o alegere bună în acest sens.

Fața rotundă și ovală

Bob scurt, elegant, cu breton și ochelari

Femeile cu o formă rotundă a feței vor beneficia de breton care poate îndepărta curba de pe față. Acesta este, de exemplu, bretonul tăiat drept, care se potrivește atât cu un bob lung, cât și cu o tăietură până la bărbie. Majoritatea coafurilor bob și ponei se potrivesc destul de bine cu fețele ovale. Deci, ar trebui să adaptați tăietura la structura părului în loc de forma feței. Cu toate acestea, dacă fața are o formă alungită, atunci tăieturile mai scurte cu breton drept sau conic sunt alegerea potrivită.

Drept sau în trepte?

Bob cu breton tăiat cu franjuri de lungime medie pentru părul creț

Multe întrebări apar atunci când alegeți o nouă tunsoare. Încercăm acum să vă oferim un răspuns la acest lucru și să vă ușurăm. Tăieturile stratificate sunt o alegere excelentă dacă doriți să adăugați ceva volum părului sau dacă doriți să scăpați de greutate. Dacă coafura bob este tăiată în straturi, tăietura arată imediat mai slabă și există mai mult leagăn în părul de sus. Este important să nu scurtați prea mult pașii, altfel poate apărea efectul opus. Pașii ar trebui să aducă coafura în formă și, eventual, să flateze trăsăturile faciale dure.

Whispy Bangs păr drept lung de bărbie

Croiala dreaptă funcționează exact invers. Dacă doriți să vă arătați forma feței, atunci ar trebui să evitați pașii și să vă tăiați părul drept. Atât clasica pagină tăiată cu breton drept, cât și un bob contondent cu breton lateral se potrivesc bine cu asta.

Bob clasic, scurt sau mai mult o laudă?

Bob curat stratificat cu breton drept

În funcție de lungime, bobul aparține atât coafurilor scurte, cât și celor de lungime medie. Ce variantă ți se potrivește cel mai bine, la rândul său, depinde de forma feței tale. Practic, ar trebui să aveți un bob scurt tăiat pentru fețele unghiulare și alungite și un bob lung pentru fețele rotunde și largi.

Încă nu sunteți sigur ce croiți să alegeți? Cel mai bine este să întrebați coaforul dvs. de încredere. Opinia unui profesionist vă va ajuta cu siguranță să luați decizia corectă.

Care breton la care bob?

Mai ai nevoie de câteva idei pentru a te inspira? Atunci veți găsi cu siguranță ceea ce căutați aici. În galeria de imagini vă prezentăm cele mai bune combinații bob-ponei și vă oferim câteva sfaturi despre cum să coafați coafurile la modă.

A-line bob cu breton complet

A-line bob cu breton drept

În urmă cu câțiva ani, bobul A-line a fost un mare succes. În ultima vreme, tăietura, în care părul este puțin mai lung în față decât în ​​partea din spate a capului, s-a bucurat din nou de popularitate din ce în ce mai mare. Este deosebit de benefic, deoarece evocă mai mult volum în păr și măgulește fața. Bobul A-line se combină minunat cu franjuri drepte care acoperă întreaga frunte.

Ciocănitoare la bobul contondent

Bob blond cu breton tunsoare dreaptă

Bretonul Wispy este atunci când bretonul este tăiat cu pene și franjuri. Spre deosebire de bretonul complet, marginile frunții tăiate subțire dezvăluie fruntea și nu arată atât de tare. Puteți tăia aceste bretonuri puțin mai scurte la mijloc decât pe laturi pentru a crea un cadru frumos pentru fața ta. Bobul contondent merge perfect cu acest lucru, dar tăieturile ușor gradate sunt, de asemenea, o alegere bună.

Bucle și bretonuri naturale? Da, te rog

Bobul creț cu breton va fi o mare tendință în 2021

În 2021, coafurile curate naturale sunt la modă. Prezentăm frumusețea noastră naturală anul acesta, iar firele de păr cret nu fac excepție. Doamnele cu părul creț natural tind să fie rezervate atât pentru bob și ponei, dar combinația celor două poate fi exact coafura pe care ai căutat-o ​​până acum.

Bob absolvit cu breton pentru bucle naturale

Cu unele tipuri de bucle, părul tăiat scurt se învârte minunat în jurul feței și creează un aspect elegant. Tăierea trebuie să aibă câțiva pași, altfel coafura va lua rapid o formă triunghiulară. Bobul cret cu breton care nu este îndreptat este una dintre cele mai ușor de îngrijit coafuri pentru femeile cu bucle naturale.

Combinați corect micro-bretonul

Bob blond cu coafură micro breton Alison Sudol

Franjurile scurte ale frunții au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. După ce vedete precum Emma Roberts, Emma Watson, Bella Hadid și Zoe Kravitz au încercat look-ul, tot mai multe femei și fete îndrăznesc să taie bretonul. Micul ponei obraznic se combină minunat cu un bob și primește o atingere retro rece în acest proces. Combinația nu este potrivită pentru toată lumea și poate face ca trăsăturile faciale dure să arate puțin mai grosiere. În plus, această coafură de ponei necesită mai multă întreținere, motiv pentru care multe femei stau departe de ea. Dacă oricum v-ați decis Baby Bangs și nu sunteți pe deplin mulțumiți de rezultat, nu este nevoie să vă faceți griji. Pentru că peste câteva săptămâni franjurile vor fi din nou lungi.

Bob cu breton lateral

Coafură Bob cu breton lateral de Emma Stone look de vară

Dimpotrivă, bobul cu breton lateral este o coafură deosebit de măgulitoare. Arată bine pentru aproape fiecare femeie și oferă totuși o mulțime de posibilități pentru aspectele diferite. Bobul contondent până la bărbie cu bretonuri teșite, care este una dintre coafurile preferate ale vedetelor, este deosebit de popular. Cu o tăietură în trepte și cu breton lateral, pe de altă parte, părul pare mai plin și mai puternic. Cel mai important lucru pentru combo-ul cu breton lateral este că părul nu cade plat în jurul feței, deoarece aceasta prelungește vizual fața. Această problemă poate fi rezolvată cu ușurință cu câteva valuri blânde în păr.

Bob lung cu breton

Bob lung cu breton pentru păr fin

Bobul lung sau lobul este popular printre femeile de toate vârstele. Este media aurie dintre părul scurt și lung și, prin urmare, se potrivește cu aproape toate formele feței. Bobul lung se combină excelent cu aproape orice ponei. Tăieturile stratificate, cu breton subțire, care cad pene peste frunte, arată deosebit de frumoase. O altă variantă interesantă de laudat este bretonul cortinei. Acestea creează un cadru minunat pentru față și sunt coafura ideală pentru ponei pentru toate femeile cu față rotundă.

Bob cu breton – așa îl poartă stelele

Noua coafură a Anei de Arma bob francez cu breton

Actrițele, cântărețele și modelele sunt doar o mică parte a femeilor celebre care au încercat cel puțin o dată combinația clasică de coafură. Printre femeile care au optat recent pentru o astfel de tunsoare se numără actrița Ana de Armas. Cubanezul și-a tuns părul într-un bob clasic francez cu o franjură după despărțirea de actorul Ben Affleck și arată doar superb.

Vanessa Hudgens bob cu niveluri cu breton lateral

Alte femei celebre care și-au purtat părul într-un bob elegant de-a lungul anilor includ Katie Holmes, Nicole Richie, Taylor Swift, Vanessa Hudgens, Nina Dobrev și multe altele. Puteți găsi mai multe idei de stil de la vedete pentru popularul combo bob-pony în galeria foto de mai jos.

Bobul blond al Selenei Gomez cu breton lateral

Selena Gomez cu un bob lung blond cu breton unghiular

Taraji Henson poartă un bob scurt cu breton lung stilat pe o parte

Bob absolvit cu breton teșit cu unde ușoare

Karlie Kloss – Bob clasic drept în linie A cu breton lateral

Coafură bob Karlie Kloss cu breton lateral fără trepte

Bobul tăiat drept cu breton pentru bebeluși evidențiază trăsăturile feței Emma Roberts

Bob neted cu micro breton scurt

Maisie Williams poartă clasicul bob francez cu franjuri scurte pentru frunte

Bob francez cu breton scurt Maisie Williams

Cauti o coafura extravaganta? Rita Ora și-a combinat bobul blond cu breton tăiat asimetric

Coafură scurtă sassy cu breton asimetric Rita Ora