Păr și coafuri

Alege coafurile potrivite pentru fețele rotunde

Ascundeți părul castaniu-fața rotundă

Multe femei au fețe rotunde. Dar asta nu înseamnă că sunt grase, așa cum demonstrează următoarele stele. Dacă ești una dintre acele femei cu față rotundă, cu siguranță te va interesa ce coafură ți se potrivește cel mai bine. Astăzi avem câteva sfaturi și sugestii despre cele potrivite Coafuri pentru fețe rotunde pentru ea.

Cele mai bune stiluri și Coafuri pentru fețe rotunde

Cercei-brunetă-gri-rochie-coafură

Înainte de a afla care Coafuri pentru fețe rotunde trebuie să știi cum să îți determini forma feței.

Află dacă ai nevoie de coafuri pentru fețe rotunde aici

Măsurați corect conturul feței

Iată o modalitate de a vă ajuta să determinați dacă Coafuri pentru fețe rotunde a avea nevoie. Pentru a afla forma feței, veți avea nevoie de o bandă măsură sau o riglă. Măsurați și notați următoarele zone:

  • Măsurați distanța dintre pomeți și apoi linia maxilarului, între cele mai îndepărtate locuri.
  • Măsurați-vă înălțimea frunții acolo unde distanța este cea mai mare. Cel mai lat punct este de obicei de la zona dintre sprâncene până la linia părului.
  • Luați măsurătorile de la cel mai înalt punct al frunții până la cel mai jos punct al bărbiei. Nu uitați să vă măsurați fața, nu întregul cap. În acest caz, distanța este de la partea de mijloc a frunții până la bărbie.

Alte modalități de a determina forma feței

Buze-violet-păr-blond-față-oglindă-față

Există și alte moduri, la fel de interesante, prin care femeile încearcă să-și dea seama de forma feței lor. Una dintre ele este că, în timp ce te uiți în oglindă, urmărește conturul feței tale cu un ruj pe oglindă. Sau își înfășoară capul într-un prosop și cer unei alte persoane să stabilească ce formă văd. Puteți încerca aceste variante sau, după cum s-a explicat mai sus, vă puteți măsura fața. Indiferent de metoda pe care o alegeți, rețineți că este vorba mai mult de artă decât de știință. Desigur, nimeni nu are o față rotundă de fotbal. Și indiferent dacă fața ta este considerată rotundă sau ovală sau alungită în ceea ce privește frumusețea și stilul, obiectivul tău rămâne același. Vrei să găsești o coafură care să se potrivească cel mai bine formei feței tale.

 Dimensiunile unei fețe rotunde

idee ochi verzi coafura nas lung

Dacă fața ta este rotundă, va avea aproximativ aceeași lungime cu lățimea. Acest lucru poate varia puțin prin faptul că fața ta nu este la fel de largă pe cât este de lungă, dar măsurătorile sunt de obicei foarte apropiate. Dacă aveți o față rotundă, zonele de pe pomeți și de sub pomeți vor fi plinute. Persoanele cu fața rotundă tind, de asemenea, să aibă linii largi, pomeți mai puțin pronunțați, iar gâtul lor pare scurt.

Alte forme comune ale feței

Măsurarea-potrivirea-coafurii-contururilor-faciale

Mai jos avem unele dintre cele mai comune forme ale feței în afară de cea rotundă. Majoritatea se vor recunoaște în una dintre cele cinci categorii principale.

  • Forma ovală a feței: fața este de aproximativ o dată și jumătate cât este lată.
  • Față alungită: este mai lungă decât lată.
  • Forma inimii: fața este îngustă în zona maxilarului și mai largă în zona pomeților și a frunții.
  • Forma unghiulară a feței: fruntea, linia maxilarului și pomeții au aproape aceeași lățime.
  • Față în formă de diamant: zonele pomeților sunt largi, în timp ce zona frunții și maxilarului sunt înguste.

Coafuri pentru fețe rotunde

Forma feței determină Kate Winslet Covorul roșu de la Hollywood

Nu există coafuri perfecte pentru fețele rotunde, deoarece mulți factori afectează aspectul general. Lungimea părului, structura sa, precum și greutatea, vârsta și stilul tău de viață joacă un rol în care coafura ar fi în cele din urmă cea mai bună.

Urmărindu-vă propriile nevoi de frumusețe

ten deschis la culoare - păr scurt - întuneric-ochi-valuri

Cu toate acestea, există instrucțiuni generale bune pe care le puteți folosi pentru a alege coafuri potrivite pentru fețele rotunde. Totuși, cel mai bine este să găsești o coafură care să ți se potrivească cel mai bine și nevoilor tale de frumusețe.

Alegeți un ponei cu mai multe niveluri decât cele drepte sau grele

Brunetă-cercei-lungi-păr-brun

Alegeți coafuri scurte, deoarece acestea adaugă vizual o anumită înălțime

Colier cu perle gradina coafura val de par rochie alba

Folosiți coafuri care oferă lungimerochie din satin verde cercei bej par lung

Tuns scurt

părul negru-contururile feței-machiajul ușor

Foarte potrivite sunt și coafurile pentru fețele rotunde, unde părțile laterale ale părului sunt mai scurte sau apropiate de față.

Buclele fac ca pretenția să devină realitate

Vedeta-par-blond-blond-Hollywood

Pentru a simula o înălțime, alegeți bucle numai pe cap, dar niciodată la nivelul pomeților. Lăsați părurile părului mai scurte, cu un stil creț. Alegeți de la lung la foarte lung Coafuri pentru fețe rotunde, cu ponei și tăieturi cu margini, astfel încât fața și gâtul să pară optic mai subțiri.

Coafură de vară bikini scurtă de modă

buze roșii păr negru machiaj întunecat