Păr și coafuri

Actualizări libere pentru fiecare ocazie – idei și instrucțiuni

Actualizări slăbite, spătarul șuvițelor-agățate de cap-eva-longoria

Actualizările sunt întotdeauna la modă și sunt preferate de majoritatea doamnelor pentru ocazii speciale. Nu doar ca o coafură festivă, ci și în viața de zi cu zi, poți purta părul fixat și să atragi atenția. În acest articol veți găsi o mulțime de idei grozave și câteva tutoriale pentru actualizări libere, care sunt potrivite pentru diferite lungimi și ocazii ale părului.

Actualizări libere în loc de chifle stricte

Loose updos curly-hair-chignon-bobby pins-taylor-swift

Bunul de balerină strict nu mai este la modă, acum doamnele poartă actualizările într-o manieră mai jucăușă și mai relaxată. Stilul la modă este mai ușor de făcut fără a lua prea mult timp, motiv pentru care a câștigat afecțiunea femeilor din întreaga lume. Mai ales pentru ocazii speciale, cum ar fi nunți, absolvire sau Revelion, părul poate fi fixat într-o coafură elegantă relativ rapid și fără prea multă practică.

Actualizări libere – idei simple pentru viața de zi cu zi

Actualizări libere în fiecare zi-vară-împletitură-ușor-actualizate

Lipsa de timp – toată lumea știe această problemă, mai ales în viața de zi cu zi agitată. Cu toate acestea, purtarea părului într-un updo slăbit vă poate economisi mult timp dimineața și vă poate păstra în continuare aspectul frumos. Ideile ușoare și în același timp rapide sunt chifle casual sau înnodate pe spatele capului, care pot fi făcute mai elegante cu una sau două împletituri simple.

Actualizări ușoare cu instrucțiuni pentru fiecare ocazie și fiecare lungime a părului

Actualizări festive cu instrucțiuni – 6 idei de styling perfecte pentru Revelion

Coafuri Messy Bun: 50 de idei pentru coafuri Updo în stil Boho!

Fixați buclele naturale

Bucle updos libere-cercei-păr-întunecat-sarah-hyland

Pentru actualizări largi, părul creț este cel mai bun, deoarece arată puțin mai dezordonat și, prin urmare, reprezintă mai bine efectul jucăuș. Femeile cu bucle naturale pot face un updo singure cu doar câteva știfturi. Pe de altă parte, doamnele cu părul drept ar trebui mai întâi să-și onduleze părul cu un ondulator, de exemplu, și abia apoi să-l fixeze pentru acest aspect.

Actualizări libere cu volum suplimentar

Loose updos chignon-twisted-hair-hairstyle-party-wedding-party

Dacă îți faci singur un chignon pe partea din spate a capului, ar trebui să evoci cu siguranță mai mult volum pe partea de sus a capului, altfel coafura nu va arăta perfect. Un volum cu aspect natural este cel mai bine creat cu o perie tachinatoare și ar trebui să fie făcut înainte de chignon.

Actualizări libere pentru nuntă

instrucțiuni-coafuri-de-mireasă-libere-blonde-cu-păr-creț-instrucțiuni

Multe mirese aleg o coafură de nunta ca coafura de nuntă, deoarece arată elegant și feminin în același timp și este perfectă pentru o nuntă de vară. Pentru această coafură, ar trebui să începeți cu părul creț, să-l tachinați și să aranjați bretonul (dacă aveți un breton) într-un unghi.

Faceți-vă chiar o coafură elegantă de mireasă

easy-updos-wedding-instructions-make-yourself-chignon

Apoi începe cu răsucirea părului. Începeți să vă răsuciți părul mai întâi în stânga, apoi în dreapta și, în final, în mijloc, fiecare șuviță răsucită fiind fixată cu un știft. În cele din urmă, puteți pune o podoabă frumoasă în păr pentru a decora coafura de nuntă. Acest updo liber este cel mai bun pentru părul mediu sau lung.

Coafura de nunta – eleganta si libera

accesorii-mirese-mireasa-frumoase-frumoase-de-nunta-pentru-par

Actualizările libere devin din ce în ce mai populare printre mirese, deoarece arată elegant și romantic în același timp. Un motiv floral în păr este atingerea finală și este de obicei adaptat la rochia de mireasă. Mai jos este modul în care este coafată această frumoasă coafură de mireasă.

Actualizări libere pentru nuntă – instrucțiuni

easy-updos-wedding-mireasa-coafura-do-it-yourself-instrucțiuni-pași

Coafura este potrivită pentru părul mediu sau lung și arată cel mai bine pe părul mai gros. Lucrul special la acest lucru sunt cele două împletituri care fac ca updo-ul liber să fie mai jucăuș. Fie că ai părul blond, brunet sau roșu, această coafură este un plus excelent pentru orice rochie de mireasă.

Coafuri de bal libere în formă maximă

pierde-actualizări-nunta-bal-idee-bucle-oblice-breton

Actualizările largi cu împletituri sunt perfecte nu numai pentru nuntă, ci și pentru bal. Coafura fixată subliniază ținuta și este recomandată în special pentru rochiile de seară fără spate.

Transformați panglica franceză într-un updo slab

păr-împletit-idei-diferite-ocazii-diferite

Puteți evoca un updo slab dintr-o coafură plictisitoare împletită în doar câteva minute. Ar trebui să ascunzi capătul împletit al împletiturii în cavitatea creată în timpul împletirii și să fixezi coafura cu agrafe. Pentru a face această coafură mai liberă, puteți tacheta ușor panglica cu un pieptene și, astfel, slăbiți-o.

Actualizări largi realizate elegant cu bandă de păr

loose-updos-hair-band-elegant-updos-chignon

Puteți face această coafură frumoasă doar cu o bandă de păr și cu niște știfturi. Cel mai bine este ca femeile cu părul lung să creeze un chignon voluminos. În instrucțiunile de mai jos, veți găsi pas cu pas modul în care puteți stiliza singur updo-ul liber.

Instrucțiuni – Updo pentru părul lung

vrac-updos-păr-lung-bandă-de-păr-instrucțiuni-chignon

Up-uri libere pentru părul scurt

Loose-Updos-Lucy-Hale-Hair-Shorter-Hair-Braiding-idea-coafura

Bobul este considerat a fi una dintre cele mai populare coafuri pentru femei din ultimii ani. În timp ce coafura de tendință mai scurtă este puțin mai dificilă de fixat, asta nu înseamnă că este complet imposibilă. Bobul scurt al lui Lucy Hale, de exemplu, este transformat într-un updo împletit care arată elegant și în același timp liber.

Updo împletit pentru păr mai scurt

vrac-lung-mediu-păr-împletit-împletit-coafat-lucy-hale

Această coafură se potrivește perfect cu rochii de seară și cocktail, precum și cu ținutele de zi cu zi. Un updo împletit pentru părul de lungime medie este puțin mai dificil să te coafezi, așa că cel mai bine este să faci o întâlnire cu coaforul sau măcar să ceri ajutor unui prieten..

Fixarea părului scurt – instrucțiuni

ușor de actualizat-bucle-de-păr-scurt-răsucite-fă-te-singur

Actualizările largi pentru părul scurt nu oferă la fel de multe opțiuni de coafare ca și pentru părul mai lung. O lungime mai scurtă a părului este mai dificil de împletit și aproape imposibil de legat într-un coc. Cu toate acestea, dacă ondulați părul mai întâi, îl împărțiți în fire mici și îl răsuciți în mai multe ciorchini mai mici, puteți stiliza un updo rece.

Loos updos – un chignon lateral

loose-updos-side despărțire-bucle-șuvițe-audrina-patridge

Chingiul lateral sau chignon vorbește pentru eleganță și reprezintă o schimbare plăcută față de clasicul chignon de la gât. În combinație cu o bretonă oblică și câteva șuvițe buclate, se evocă un updo liber..

Actualizări libere cu breton

loose-updos-bangs-casual-bun-back of the head-miley-cyrus

Bretonul asimetric poate slăbi orice coafură fixată fără a-i elimina eleganța. Actualizările largi cu breton înclinat sunt decizia perfectă pentru o ocazie festivă, de exemplu o nuntă sau botez. Bijuteriile elegante precum cerceii și lanțurile pot fi combinate bine cu coafura în formă maximă și completează aspectul festiv.

Stil de păr lungimea umărului

loose-updos-lungimea-umărului-păr-curling-instrucțiuni-updos

Aici v-am prezentat o idee de stil pentru părul lung până la umeri pe care îl puteți coaja singur. Părul este împărțit în trei secțiuni, fiecare dintre ele fiind răsucite mai întâi cu degetele, apoi tachinate și în cele din urmă fixate cu știfturi.

Actualizări libere – instrucțiuni pentru o coafură cu banane

easy-updos-instructions-easy-banana-hairstyle-fast

Așa-numita răsucire franceză este un updo elegant, care este stilat doar cu un pieptene și câteva perne. Decorată cu accesorii de păr frumoase, coafura cu banane este o idee populară pentru mirese sau domnișoara lor de onoare.