Păr și coafuri

80 dintre cele mai bune tunsori pentru parul cret (scurt, mediu si lung)

Fie că ți-ai descrie părul ca fiind creț, ondulat sau încrețit, totul se rezumă la același lucru: acele tunsori drăguțe care arată foarte elegant prietenilor tăi cu fire drepte nu funcționează neapărat pe părul cu mai multă formă și textură. Cu alte cuvinte, cei care au părul creț se confruntă cu o provocare. Pentru a-ți găsi buclele o binecuvântare, trebuie să găsești tunsoarea potrivită care se potrivește cel mai bine tipului tău de buclă și lungimea părului. Nu este o sarcină ușoară – dar tocmai de aceea am creat cele mai bune tunsori pentru părul creț pentru dvs. Indiferent dacă coama ta curlată este scurtă, medie sau lungă – citește mai departe și alege un favorit dintre următoarele tunsori cu bucle.

Tunsori scurte pentru părul creț

Bob lungime bărbie cu bucle naturale

Ați prefera să vă păstrați părul scurt? Iată șase dintre cele mai bune tunsori scurte pentru părul creț. Apropo, puteți găsi mai multe coafuri scurte pentru bucle naturale în acest articol.

Bob stratificat

Bob tunsoare pentru păr creț cu straturi

Una dintre cele mai bune modalități de a uniformiza distribuția volumului buclelor dvs. este cu o tăietură cu niveluri și nu devine mai clasică decât bobul cu niveluri până la bărbie. Cel mai bun dintre toate, această tunsoare funcționează cu aproape orice tip de buclă, de la valuri libere până la cea mai strânsă spirală.

bob stratificat pentru părul cârlionțat

Bob tunsoare lungime bărbie pentru bucle

Bob Shaggy

Bob Shaggy în bucle naturale cu breton

Doar pentru că ai părul creț nu înseamnă că nu poți purta și tu o coafură mai scurtă! Dar dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că lucrați în straturi shaggy, care vor distribui uniform volumul buclelor pe păr. Pașii Shaggy sunt în esență o versiune boho a pașilor clasici, mai conici, cu care ați putea fi obișnuiți.

Shag bob lungime bărbie tăiată cu bucle și breton

bob lung franjurat cu breton și straturi pentru părul subțire și creț

Shag bob cu bucle lungime bărbie

tunsoare scurta pentru parul cret - bob stratificat

Tunsoare Shag cu breton în bucle

Bob gât scurt

Bob lungimea bărbiei tăiat mai scurt, cu bucle la ceafă

Pe un bob inversat, părul din jurul bărbiei este mai lung și se îmbină în fire mai scurte din spatele capului. Această abordare elegantă a tunsoare bob este ușor de îngrijit și ideală pentru bucle naturale.

Bob tunsoare pentru părul creț

Tăiat clasic pixie

Pixie tunsoare scurtă cu breton

Să-ți iei adio de la încuietori și să te tunzi scurt poate părea înfricoșător, dar nu trebuie să fie. O croială pixie crețată, care este mai lungă în partea de sus, creează un aspect feminin, dar trist, care este, de asemenea, foarte ușor de îngrijit. Nu este asta un vis?

Tuns scurt pentru părul creț de la 50

Tunsoare scurta pentru parul cret

Tunsoare Pixie pe bucle naturale

Tunsoare scurtă Pixie pentru păr încrețit

Tuns scurt Pixie Cut pentru păr încrețit

Pixie sculptat cu gât scurt (tăiat)

tunsoare modernă tăiată cu bucle

O tunsoare conică pixie lasă loc pentru bucle voluminoase în partea de sus, păstrând în același timp părțile scurte. Este adesea combinat cu un ponei mai lung. Puteți găsi inspirație pentru tăietura rece cu bucle în acest articol.

Pixie cret în bucle naturale cu breton lung

Tuns scurt pe bucle naturale

Bucle tunsoare scurtă cu ceafă scurtă

Pixie cu părul lung și creț

Pixie depășit

tunsoare scurtă depășită cu bucle

Datorită structurii frumoase a buclelor naturale, un pixie depășit arată, de asemenea, minunat. Aspectul este foarte modern și arată în același timp dezordonat și șic. Pentru a putea face trecerea de la scurt la bob în stil, puteți folosi diverse accesorii pentru păr.

Coafura de tranziție de la tunsoare scurtă la bob cu bucle

Tunsoare de pixie depășită cu bucle

Tunsori pentru părul creț de lungime medie

Tuns lung de umăr bob lung cu despărțire laterală

Nu puteți greși cu o tunsoare care nu este prea scurtă, dar nici prea lungă. Găsiți coafura potrivită pentru dvs. cu una dintre cele șapte tunsori de lungime medie pentru părul creț.

Bob lung (laudă)

Coafura bob de lungime medie cu breton

Anumite croieli și stiluri nu sunt potrivite pentru buclele naturale, dar din fericire lauda nu este una dintre ele. Această coafură de tendință arată bine la aproape toată lumea, inclusiv la capetele cu părul creț. Cu ajutorul câtorva fire de încadrare a feței, tăietura flatează, de asemenea, fiecare formă a feței.

parul cret de lungime medie in maro portocaliu

bob lung voluminos cu vârfuri blonde și rădăcini întunecate

Bob lung cu bucle naturale

lungimea umerilor părul creț

Bob lung asimetric

Bob lung în față, lung în spate, scurt cu bucle

Dacă un bob lung clasic este prea simplu pentru gusturile tale, de ce să nu-l faci asimetric? Cu alte cuvinte: o laudă mai lungă în față și puțin mai scurtă în spate. Această croială super chic are un aspect sofisticat.

Bob lung de lungime medie pentru bucle naturale cu balayage

Condimentează bobul cu evidențieri în bucle naturale cu linia A.

Coafură Bob cu bucle naturale în partea din spate lungă scurtă

Bob cu bucle în față, lung în spate, scurt în spate

Bob lung cu franjuri

Tunsoare lungă bob pentru părul creț lungimea umerilor

Această versiune pe niveluri a bobului lung este perfectă pentru sublinierea valurilor libere. Dacă părul tău este mai ondulat decât creț, aceasta este încă o opțiune de luat în considerare – mai ales dacă părul tău este pe partea subțire. Un lob cu franjuri ar putea fi exact croiala potrivită pentru părul subțire și creț și evocă un volum frumos. Părul este tăiat în lungimi scurte și neuniforme și modelat în bucle mici, cu vârfuri asemănătoare penelor.

Bob lung cu franjuri pentru păr subțire și creț

Grown Out Bob Haircut Layered Blonde Golden

Părul până la umeri cu straturi pentru a încadra fața

Părul creț lung până la umeri cu o tăietură stratificată

Straturile de tot felul sunt excelente pentru părul creț, dar ne place în special combinarea șuvițelor de încadrare a feței cu o tunsoare de lungime medie. Acest aspect este atemporal și romantic în același timp, deoarece ceea ce ar putea fi mai frumos decât buclele care îți încadrează frumoasa față?

Straturi stivuite

lungimea umerilor părul creț în brond

O altă tăietură pe niveluri, care este foarte măgulitoare pe părul creț este o tăietură pe niveluri de lungime medie. După cum sugerează și numele, straturile stivuite sunt trepte care sunt stivuite vertical una peste alta și creează o tranziție lină între secțiunile din față și din spate ale părului. De ce ai vrea această coafură? Ei bine, pentru că oferă mai mult volum în partea din spate a capului și în același timp evidențiază frumos fața.

lungimea umerilor părul creț cu straturi

tunsoare pentru parul cret si gros

Tăietură stratificată de lungime medie pentru păr subțire și creț

Bob crescut

Grown Out Bob Haircut

Dacă o luăm în serios, bobul complet cade chiar între bob și lob. Această croială se află chiar sub bărbie și arată deosebit de elegantă, cu valuri libere și o despărțire laterală profundă.

Bob depășit până la bărbie, cu bucle

Tunsoare afro stratificată

tunsoare scurtă pentru părul creț și creț

Principalul lucru atunci când tăiați părul creț este să adaptați tunsoarea la tipul de buclă. Dacă încuietorile sunt puternic încrețite și strânse, o tăietură afro poate fi alegerea perfectă pentru încuietori. Și aici, treptele care slăbesc volumul ar trebui să fie prelucrate în păr.

Păr afro cu o tăietură stratificată și evidențiază

Tunsoare Blunt

Tunsoare tocită pe păr gros și ondulat

Bobul contondent, în germană bob contondent, este în prezent una dintre cele mai fierbinți coafuri dintre vedete. În această tunsoare bob, părul este tăiat la o lungime. Bobul contondent se poartă în mare parte drept, dar funcționează bine și pe părul ondulat sau subțire și creț. Părul gros și creț ar putea crea o formă de triunghi nedorită.

bob plictisitor cu breton în bucle

bob contondent pe bucle

Tunsori pentru părul lung și creț

parul lung si cret stratificat

Cum ar trebui să tăiați și să vă aranjați încuietorile lungi strălucitoare? Aici avem șase idei interesante pentru tine.

Coafură Shaggy lungă

parul lung si cret cu breton si o croiala stratificata

Uneori este mai bine să acceptăm faptul că buclele pot fi dezordonate și chiar puțin rebele. Prin urmare, un aspect shag se potrivește perfect cu textura plină de viață și dezordonată a buclelor. Bretonul lung, cunoscut și sub numele de breton cortină, care este doar puțin mai scurt decât firele care îți încadrează fața, pot fi doar lucrul pentru a-ți arăta frumoasele încuietori! Consultați acest articol pentru mai multe idei pentru o combinație de breton.

Coafură Shag cu breton pe părul subțire și creț

Coafura pentru parul cret si fata rotunda

tunsoare pentru parul cret si subtire

Pași abrupți

Tunsoare pentru părul creț cu breton și straturi scurte

Dacă scenele clasice și romantice nu-ți aparțin, mergi pentru un aspect mai dramatic. Pașii înclinați puternic sunt doar lucrurile pentru a adăuga volum părului subțire și creț. În combinație cu o microfonie dreaptă, aspectul este și mai izbitor.

par lung ondulat cu coafura shag si breton

Pași lungi

par natural cret cu straturi lungi

Experimentarea cu noi tunsori este distractivă, dar nu întotdeauna este necesară. Jucarea în siguranță poate duce la un aspect destul de drăguț și romantic. Mergeți pentru o tunsoare simplă lungă, cu straturi lungi. Părul ei foarte lung vă va ajuta să vă prezentați buclele, în timp ce straturile măgulesc orice formă a feței.

par lung cret tip 4

păr lung și creț cu o despărțire centrală

păr lung și creț cu straturi lungi și accente balayage

V-cut pentru părul creț

Tăiat în V pentru părul lung și creț

V-cut se potrivește minunat cu părul lung și creț când este terminat corect. Aceste etape arată exact așa cum încearcă să descrie numele. Practic, părul capătă o formă de V atunci când este privit din spate. Acești pași de tăiere în formă de V special creează un echilibru uimitor între textură și volum.

Tunsori pentru părul lung și creț, cu balayage de scorțișoară

Tăiat în V pentru părul lung și creț

Păr lung și creț, cu breton drept

Tunsoare Shag cu breton pentru bucle

Breton drept care cade peste frunte ca o perdea creează contrastul perfect cu buclele elastice și se potrivesc cu aproape orice tunsoare, lungă sau scurtă!

Coafură Shaggy cu bucle naturale tăiate în straturi cu breton

lungimea umerilor părul încrețit cu breton

Părul creț lung până la umeri, cu breton și mult volum pe vârful capului

lungimea umerilor părul creț cu breton

Coafură Shag pentru păr lung cu breton

Breton lateral

părul lung și încrețit, cu breton lateral

Bretonul extra-lung purtat lateral arată uimitor pe părul lung și creț și merge bine cu orice tip de buclă. Amintiți-vă doar că trebuie să fie coafat zilnic (un pic de gel de păr sau fixativ va face).

Păr creț de lungime medie, cu despărțire laterală și tăietură stratificată

Tăietură stratificată pentru păr lung și creț, de culoare scorțișoară

Păr lung și creț, cu o tăietură stratificată

Tăiați pasul pentru bucle naturale

tunsoare păr gros și creț lung

tunsoare pentru bucle lungi

Tunsori pentru parul lung si cret tip 3