Păr și coafuri

5 idei frumoase pentru coafuri festive pe care le poți face singur

coafuri moderne pentru părul lung și ocazii festive

O coadă de cal clasică, un coc drăguț sau o panglică romantică, aici avem cinci idei pentru coafuri festive pe care le poți imita acasă. Înainte de a începe cu coafurile, asigurați-vă că părul este curat, bine periat și, cel mai bine, drept. Dacă părul tău este puțin dezordonat, folosește produse de coafare pentru a-l controla.

Coafuri festive – updo sub formă de arc

idei originale de coafura bucla updo

Legați-vă părul într-o coadă de cal. Acest lucru ar trebui să stea puțin mai sus. Treceți părul prin elasticul părului de două ori și a treia oară nu-l trageți până la capăt. Piesa care nu a fost trasă prin cauciuc trebuie să ruleze în sus. Folosiți degetele pentru a împărți cocul agățat pe care îl obțineți în două jumătăți de aceeași dimensiune. Treceți restul părului pe partea din spate a părții unde se împarte cocul și fixați-l cu agrafe. Acesta este modul în care obțineți nodul buclei.

Coafuri festive frumoase atemporal – coada de cal clasică

Coafurile atemporale imită blondă coadă de cal netedă

Coada de cal clasică este întotdeauna o alegere excelentă, deoarece este eternă. Legați-vă părul într-o coadă de cal puțin mai sus. Lăsați un fir să atârne la ceafă. Apoi utilizați acest fir pentru a-l înfășura în jurul elasticului și a-l ascunde. Asigurați totul cu cleme. Pentru a face aspectul și mai romantic, puteți ondula capetele cozii cu un ondulator sau bigudiuri.

Un coc romantic de balerină

Coafuri cu balerina coc tinuta la moda eleganta

Cocul este una dintre cele mai populare coafuri printre vedetele covorului roșu. Motivul pentru aceasta este că este ușor de realizat și poate arăta atât elegant, cât și casual. Pentru festival, puteți face un coc, care este tipic pentru balerine. Pentru a face acest lucru, legați-vă părul într-o coadă de cal mai înaltă. Sus coada de cal pentru mai mult volum. Apoi începeți să răsuciți părul în jurul vostru și în jurul elasticului. fixați cocul cu cleme. În plus, puteți adăuga un accent cu, de exemplu, o clemă cu arc.

Împletindu-vă părul, tastați „cascadă”

Idei de cascadă cu împletitură de păr, ușor de realizat

Aceasta este o coafură care funcționează la fel de bine și pentru sezonul de vacanță. Pare dificil de implementat la început, dar veți vedea că coafura este foarte ușor de realizat. Aruncați o privire la următorul videoclip pentru pașii individuali.

Coafuri festive- o coafură romantică pentru sărbători

idei pentru chifle de balerină romantice sau coafuri de coadă de cal

Coafura romantică pentru sărbători este ușor de realizat. Acesta este și motivul pentru care este ales și de mulți pentru uz zilnic. Puneți o bandă pentru cap, de preferință cu un arc sau o floare. Împletiți o împletitură subțire pe partea stângă. Apoi, legați restul de păr împreună cu panglica laterală. Cravata de păr ar trebui să stea în mijloc, astfel încât părul să fie mai slab și mai casual.

ocazii de sărbătoare coafuri-ținută-romantică

împletitură și coadă de cal coafuri originale coafare

Hair styling trend 2014 ideas easy to make yourself women

idei pentru coafuri festive coafuri asimetrice drepte