Păr și coafuri

2 coafuri rapide pentru împletitură cu șiret, cu instrucțiuni pentru redenumire

Coafura împletită cu șiret fals fals mai mult volum

Elegante și realizate rapid – coafurile împletite sunt în tendință totală de câțiva ani. Există atât de multe tehnici de împletit, încât nici măcar nu le poți număra. Panglici franceze, panglici olandeze, panglici de cutie, panglici de cordon, panglici de cascadă sunt doar câteva dintre ele. O variantă foarte specială este împletitura cu șold. Cu puțină îndemânare și instrucțiunile corecte, puteți împleti cu ușurință singură panglica elegantă. Nu îți poți împleti părul? Nici o problemă! Datorită acestei variante a împletiturii clasice de șiret, este foarte ușor pentru dvs. să obțineți un aspect împletit similar! Vă vom arăta cum să evocați o falsă împletitură de heringbone.

Coafură de împletitură cu șiret în aspect împletit

Instrucțiuni pentru coafura împletită cu șiret mai mult volum

În cazul în care împletiturile tale de coadă continuă să se destrame sau doar arată rău, poți încerca o altă variantă. Din fericire, există câteva moduri în care poți crea o coafură de împletitură în șiret, fără a fi nevoie să treci prin tehnica de împletitură adecvată. Dacă vă place volumul luxuriant, ar trebui să faceți cu siguranță panglica de șiret!

instrucțiuni rapide de coafură cu imagini

În primul rând, este important să vă pieptănați bine părul pentru a evita nodurile! Pentru menținerea maximă a coafurii, părul nu trebuie spălat proaspăt! Puteți pulveriza niște șampon uscat în rădăcinile și lungimile părului pentru a le face puțin mai agățate!

Ghid pentru aspectul împletiturii cu șiret în față, pentru părul lung

Pasul 1: Separați cea mai importantă secțiune a părului și împărțiți-o în trei secțiuni. Împletați o împletitură clasică franceză și legați un elastic subțire, transparent, la capăt!

Pasul 2: Luați acum un fir deasupra urechii stângi, răsuciți-l în jurul vostru și treceți părul prin împletitura franceză așa cum se arată în imagine!

Coafură de împletitură cu șiret cu o diferență Instrucțiuni

Pasul 3: Repetați pasul cu un fir din partea dreaptă. Continuați să faceți acest lucru alternativ până când părul îți este împletit!

Coafură magică de împletitură, fără împletitură

Pasul 4: După ce ați terminat, tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați coafura de împletitură cu o bandă elastică și niște fixativ! Pentru a face ca împletitul să câștige volum, scoateți puțin firele împletite.

Ghid rapid pentru coafura cu șiret francez

Această împletitură falsă de hering impresionează prin aspectul său complicat, dar este mult mai ușor de creat decât tehnica clasică de împletitură cu două fire!

Vă vom arăta o a doua variantă mult mai ușoară decât tehnica „reală” de împletitură. De asemenea, vă oferă opțiunea de a face o împletitură groasă într-un aspect împletit.

Împletitură de heringbone cu o întorsătură

Instrucțiuni pentru coafura cu șiret cu șiret

Pasul 1: Luați două secțiuni de păr din ambele părți ale capului, răsuciți-le pe amândouă spre interior și legați-le împreună într-o coadă mică.

Pasul 2: Repetați acest pas cu încă două fire mici.

Pasul 3: Luați încă două fire și fixați-le în partea din spate a capului cu un elastic de păr.

Instrucțiuni pentru răsucire a părului lung, cu împletitură de heringbone

Pasul 4: Apoi faceți o gaură deasupra părului elastic cu degetele și trageți panglica prin gaură astfel încât firele laterale să fie răsucite.

Pasul 5: trageți strâns.

Pasul 6: Acum pașii de la 3 la 5 se repetă din nou și din nou până când întregul păr este „împletit”.

Pasul 7: Acum puteți proiecta sfârșitul împletiturii după cum doriți.

Coafură cu șiret cu șiret, păr lung, răsucire