Păr și coafuri, VIDEO

Împletirea părului – tutorial simplu pentru începători

tricotat cu trei fire, coafură finisată, împletit perucă de păr, toamnă, decor, dovleac

Când vine vorba de împletirea părului, împletitura cu trei fire este primul pas final pentru a începe ca începător. Odată ce ați însușit acest lucru, veți fi gata pentru alte coafuri, precum și pentru a le aborda, cum ar fi împletiturile cu șiret. Urmăriți doar videoclipul nostru de pe post pentru un ghid simplu pentru aceste variante. De asemenea, parcurgeți instrucțiunile pas cu pas.

Împletirea părului pentru începători

împletitură păr împletitură coafură pieptene perie netedă împărțiți

Există soluții simple, frumoase și rapide pentru o panglică mai lungă și mai groasă. Pentru versiunea ușoară, poziționați-vă în fața unei oglinzi și aduceți tot părul în față peste un umăr. Periați mai întâi părul pentru o bază netedă și fără noduri.

Panglică cu trei fire

instrucțiuni pentru împletirea părului pur și simplu împletitură franceză bucăți de păr

Împărțiți părul în trei secțiuni – stânga, mijloc și dreapta. Luați firul de păr stâng și traversați-l peste cel din mijloc. Prindeți mai întâi firul de păr potrivit și trageți-l și pe mijloc. Țineți panglica la loc în timp ce împletiți fiecare cusătură și păr. Deci continuați să vă încrucișați peste fiecare bucată de păr până ajungeți la fundul părului. Folosiți o bandă pentru cap pentru a lega capătul cu acesta.

Împletitură franceză

împletitură împletitură de păr face coafură pieptene netedă perie încrucișată

împletirea părului făcând o coafură trage șuvițe unul peste celălalt

Mai întâi, apucați aceeași secțiune de păr din partea din față a tâmplelor. Din nou, împărțiți părul în trei exemplare. Începeți prin a traversa partea dreaptă peste firul din mijloc. Repetați procesul cu partea stângă. Trageți bucata de păr potrivită peste secțiunea mijlocie a părului și țineți-o în poziție. Apoi trageți niște păr din partea dreaptă și adăugați-l la firul drept pe care îl țineți.

împletitură de păr cravată franceză olandeză împletitură

Apoi, traversează firul de păr stâng peste cel din mijloc și apucă niște păr din partea stângă. Adăugați-le în partea stângă pe care o țineți chiar acum. Repetați acest lucru până când ați împletit și legat tot părul. Legați restul părului folosind tehnica de bază a împletirii cu trei fire. Asigurați panglica cu un elastic pentru păr.

Împletitură de păr – împletitură olandeză

împletirea părului face coafura pieptănarea periajului neted

împletitură de păr împletitură franceză mâinile țin părul încrucișat

Luați aceleași secțiuni de păr din partea superioară a frunții. Împărțiți părul în 3 secțiuni egale de păr și traversați secțiunea dreaptă sub cea din mijloc. Luați niște păr din partea dreaptă și adăugați secțiunea curentă dreaptă a părului dedesubt. Asigurați-vă că păstrați părul strâns.

Împletirea părului începe cu trei fire

împletitură de păr părți franțuze secțiuni de capăt de păr

Continuați spre zona din stânga trăgând-o sub cea din mijloc. Luați niște păr din partea stângă și adăugați-l sub firul stâng actual pe care îl împletiți. Repetați acest lucru până când ajungeți la ultimele secțiuni de păr.

coada de împletitură a părului face ca părul să fie legat de păr

cravată finisaj de împletitură franceză

Când adăugați acestea la împletitură, asigurați-vă că păstrați părul strâns. Continuați să împletiți ca o simplă împletitură franceză, dar traversați firele laterale sub cea mijlocie. Legați capătul împletiturii cu un elastic de păr ca de obicei.

Împletitură de heringbone

coada de cal face cravată de păr bandă de păr

împletirea firelor de păr care trage încep să traverseze seturi de păr

Puneți părul într-o coadă de cal și împărțiți-l uniform în jumătate. Ridicați o mică secțiune de la marginea exterioară a unei pagini. Încrucișați acest lucru și adăugați-l pe cealaltă parte.

șiret de păr de împletitură care trage șireturi de șiret

Rezultatul legării capătului împletit al șiretului

Repetați cu o piesă mică de păr din cealaltă parte adăugând-o pe partea opusă. Împletați până la capătul părului și legați cu un elastic de păr.