Placare de perete

Picturi murale de design iconice care aduc stil și model în ambianță

Tapet-perete-designer-David-Hicks-model-idei-acoperiri-perete moderne

Nu cu mult timp în urmă nu s-a renunțat complet la tapet în designul interior. A fost etichetat ca stângaci și de modă veche și o mulțime de oameni și-au smuls tapetul de pe pereți. Desigur, la fel ca în orice altceva, decorarea s-a transformat din nou, iar decorarea cu tapet este din nou o tendință fierbinte! O parte din această schimbare poate fi urmărită de eforturile noastre de a recuceri trecutul. Pe de altă parte, oamenii caută întotdeauna opțiuni de design ieftine. Tocmai ca atare, se pot defini imaginile de fundal care reînvie tendința cu flerul lor unic și cu multe modele interesante. Astăzi vrem să aruncăm o privire la două dintre cele mai bune Picturi murale de designer arunca în jos.

Picturi murale de designer cu farmec atemporal

design-perete-tapet-model-geometric-dormitor-idei

Una dintre cele două picturi murale de la designer provine de la un legendar designer britanic care a lucrat cu vedete de la Hollywood cunoscute și cu familia regală, celălalt tip de tapet își inspiră natura și arată farmecul său nealterat. Dar ambele tipuri de tapet aduc stil și modele frumoase în orice ambianță și și-au deschis drumul în multe gospodării din întreaga lume. Vă prezentăm magia tapetului Woods și amprentele îndrăznețe ale lui David Hicks!

Picturi murale de designer – elegante și liniștitoare

Tapet de perete de designer - sufragerie - copaci - motiv pădure - mobilier de lux

Dacă sunteți un iubitor de design, probabil că ați auzit de acest frumos tapet de pădure. Tapetul The Woods de Cole & Sons a câștigat rapid un statut iconic, iar atât designerii, cât și proprietarii de case par foarte confortabili și fericiți să lucreze. Tapetul elegant de perete aduce atmosfera plăcută a pădurilor în ambianța ta și o face fără a deranja într-adevăr schema de culori existentă a camerei. Acesta este probabil cel mai mare motiv pentru care tapetul este atât de popular. Cu schema sa de culori neutre, conferă camerei modele minunate.

Subtil și eficient în același timp

Designer-mural-accent-perete-living-cameră-grafică-poze-copaci

Reprezentarea picturală a copacilor pe tapet pare să se potrivească cu stiluri diferite, de la minimalism la retro. Tapetul vine în câteva culori strălucitoare, dar majoritatea proprietarilor de case preferă culorile naturale și neutre care variază între negru, alb și gri. Cu ajutorul acestui tapet puteți delimita în mod clar o cameră dacă aveți un plan de etaj deschis. Există, desigur, o serie de alte modalități bune de a folosi tapetul Woods acasă.

Tapet Woods de Cole & Fii

Tapet-clasic-model-pădure-perete-colorat-design-stil-de-viață-boem

design-perete-tapet-ilustrare-clasică-copaci-versatili-grafic

Măreția geometrică de David Hicks

Birou-perete-acoperire-perete-tapet-motive-geometrice-alb-negru

În lumea designului interior, David Hicks era atât un geniu, cât și un vizionar al cărui stil era cu mult înaintea timpului său. Amprentele geometrice îndrăznețe, modelele și culorile atât de șold și populare astăzi au fost introduse de acest designer britanic în urmă cu câteva decenii. Amestecați vechiul și noul împreună și creați o fuziune neașteptată de stiluri, ceva stil Hicks! Vedeți celebrele sale modele hexagonale care sunt încă în căutare astăzi! În plus față de aceste imagini de fundal cu model hexagonal, există și alte modele Hicks care sunt la fel de interesante și atrăgătoare.

Modelele hexagonale ale lui Hick au devenit acum foarte populare. Le găsim pe fețe de pernă, lenjerie de pat, covoare etc. Geniul atemporal al omului trăiește în aceste modele îndrăznețe..

Motivul atemporal al acestui tapet conferă fiecărei camere o notă specială

Tapet-perete-designer-stil-de-viață-modern-mijloc-secol-David-Hicks-Hexagon-Muster

Idei de proiectare perete sufragerie motiv copaci motiv ilustrație negativă

sufragerie-design-perete-cu-tapet-motive-copac-negru-alb

Pereti-hol-design-design-perete-tapet-modele-inspirate-de-David-Hicks

mobilier-birou-acasă-decor-eclectic-perete-tapet-model-copaci

Camera de copii-perete-design-geometric-motiv-tapet-tapet-Cole-Sons-HIcks-Hexagon

Designer-Murale-Mostre-Copaci-Imagini-Dormitor