Placare de perete

Gresie din gresie – placare de perete originală pentru sufragerie

Design de gresie-gresie-Lithos

the Placi de gresie sunt o modalitate excelentă de a atrage instantaneu interesul pentru designul pereților și de a adăuga accente texturii elegante a unui perete. Colecția Nuance de la Lithos Design oferă variante de înaltă calitate și ultra-moderne pentru placarea pereților în apartamente moderne.

Plăci de gresie relief cu diferite modele

Plăci de gresie Lithos model pătrat

Suprafața de relief a Placi de gresie este fabricat cu 6 mașini CNC. Originalitatea desenelor este, prin urmare, consolidată cu procesele abile de tăiere, prelucrare și modelare. Se pare că lumina se joacă pe gresie, creează efecte optice interesante și mărește contrastul. Gri este elegant și elegant. Aceste modele originale au fost create de Raffaelo Galiotto.

Placi de gresie de Lithos – poveste de pasiune italiană modernă

Gresie gresie stil italian

Povestea Lithos Design este o frumoasă poveste italiană de pasiune, know-how și tehnologie de ultimă oră. Compania a fost fondată de frații Claudio și Alberto Bevilacqua. Designerul Raffaelo Galiotto a îmbogățit marca cu stilul său și a contribuit la faptul că acest frumos Placi de gresie imediat recunoscut.

Originalitate și stil în designul de perete modular

Plăci de gresie cu model decorativ Lithos

Secretul Design Lithos Produsele sunt ascunse în pereții modulari – în repetarea naturală a celor cu aspect similar Placi de gresie. Designurile au originalitate și acest lucru este evidențiat. Lithos este recunoscut ca una dintre cele mai inovatoare startup-uri de pe piața designului de piatră. Se poate baza pe tineri angajați orientați spre clienți și care au idei clare. Cu un spirit antreprenorial autentic, designerii privesc din ce în ce mai departe și își lasă munca să-i inspire.

Design perete gri – model decorativ de relief

plăci decorative din piatră naturală model gri

Design de perete cu modele de valuri interesante

Placă de piatră naturală model de undă lithos