Piercing

77 Neverjetno prebadanje spodnjega trebuščka

Prebadanje spodnjega popka ali popka ni nič drugega kot le navaden prebadanje, ki je bilo obrnjeno ali obrnjeno. Tovrstno prebadanje spodnjega popka ali popka je najboljše, če imate na spodnji strani trebuha več kože, ki jo držite. Bolje je tudi, če želite preveriti nekatere druge vrste sloga, ki se razlikujejo od običajnega piercinga. Prebadanje spodnjega popka ali popka je tudi odlična možnost, da se združite in združite z drugimi vrstami piercingov, kot so piercingi kolkov ali več piercingov. Mislim, da bi šlo zelo dobro s prebadanjem kolka na obeh straneh.

Vendar pa je način, kako se imenuje, očitno redkejša možnost od običajnega prebadanja popka. Poleg tega je tehnično površinsko prebadanje in je zato večje tveganje, da zraste in se preseli ali popolnoma zavrne. Migrira v veliko počasnejšem procesu kot drugi površinski piercingi. Vendar se lahko zgodi in to je treba upoštevati pri prebadanju spodnjega popka ali popka.

Ko razmišljate o nakupu popka ali obročev za popk BioFlex, morate biti pozorni na dve glavni stvari. Prvič, prstan mora biti najvišjega razreda, da lahko traja dlje časa. Če je slog vaša prednostna naloga, morate razmisliti tudi o iskanju elegantnih lastnosti in elementov v tem obroču. Paziti morate na neverjetne barve in različne oblike in velikosti, da bodo videti kul. BioFlex popkovnik ali popk vas zvoni, vendar mora imeti svoj slog z različnimi barvami, velikostmi in možnostmi za različne dragulje in okraske, ki visijo na njem. Poleg tega pri izbiri popka ali obročev za popk BioFlex ne smete ogroziti udobja in prilagodljivosti. Narejen mora biti iz varnega in čistega materiala, da se ne odziva na kožo in povzroča težave. BioFlex popki ali obroči za popke so trenutno v modi, zato boste na spletu ali celo v lokalnih studiih za prebadanje dobili veliko možnosti, kjer lahko sami izbirate!

Vrste trebušnih gumbov, ki so boljši za piercing na dnu

Vsebina (kliknite za skok)

 • Vrste trebušnih gumbov, ki so boljši za piercing na dnu
 • Kaj morate vedeti, ko prebodite spodnji trebušni gumb
 • Seznam 75 piercingov spodnjih trebušnih gumbov
 • Kaj morate upoštevati, preden prebijete spodnji trebuh
 • Kdaj ne morete prebiti spodnjega trebuha?
 • Kaj storiti med nosečnostjo?
 • Postopek obnove spodnjega trebušnega gumba
 • Kaj sme in česa ne sme biti pri celjenju spodnjih trebušnih gumbov
 • Prednosti in slabosti prebadanja spodnjega trebušnega gumba

Prebadanje popka ali popka je pravzaprav prebadanje na dnu kože dejanskega popka, zaradi česar je njegovo ime nekoliko zavajajoče. Ne obstaja posebna vrsta popka (ki smo jo videli zgoraj), ki bi lahko imela piercing na popku ali pa tudi ne. Če imate nad ali pod popkom dovolj kože, je možen prebadanje. Vendar pa je za to vedno priporočljivo iti k izkušenemu piercerju.

Brez dvoma morate biti pri poskusu prebadanja popka zelo previdni, zato je priporočljivo, da se obrnete le na strokovnjaka, ki bo vedel, katero področje preboditi, ne da bi pri tem odprli kakršne koli pomembne živce ali krvne žile okoli trebuha. gumb. Izogibati se morate tudi vsakomur, ki s piercing pištolo prebode vaš popk, ker ne bo tako natančen kot oseba, ki uporablja iglo. Ne glede na to, za kakšen piercing ali opremo se odločite za prebadanje, vedno poskrbite, da bo steriliziran.

Če imate nepravilno ali napačno prebadanje popka, bo to močno pritisnilo na vaš popk in lahko spremeni vašo innie v outie. Zato se o svojih pomislekih najprej pogovorite s svojim piercerjem.

Kaj morate vedeti pri prebadanju spodnjega trebušnega gumba

Za prebadanje popka ali popka se morate prepričati o količini kože ali prostora, ki ga imate v bližini popka. Močnejše so vaše mišice v bližini trebuha, manjši so zapleti, ki jih boste imeli, in tudi krajši čas celjenja. Mnogi ljudje pogosto ugotovijo, da se brez močnega jedra popek pogosto odtrga ali zavrne, še posebej, če se upogne ali sede. Morda se sliši kot grozljivo, vendar se morda niti ne začutite, kako in kdaj je bil piercing odstranjen s kože.

Morda boste morali preveriti tudi pravi material za nakit, ki bi bil primeren za vas. če želite preprosto prebadanje deseterice popka ali popka, lahko to naredite brez zapletov. Vendar pa se boste morda želeli spremeniti v bolj razvito vrsto nakita, na primer večje mrene ali viseče obroče, za katere boste morda morali zamenjati svoj prvotni piercing z iglo večjega števila, ki bo pomagala pokriti vaš novi nakit..

Seznam 75 piercingov na spodnjem delu trebuha

 • Prelep piercing na spodnjem delu trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

To je zelo lepo oblikovanje spodnjega popka ali prebadanja popka. To je čudovit čevelj v obliki zvezde ali v obliki rože, ki izgleda čudovito. Res mi je všeč, ker je ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka čudovit in eleganten. Lahko ga nosite ob kakšni posebni priložnosti.

 • Simpatičen piercing na spodnjem delu trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

To je zelo lepo oblikovanje spodnjega popka ali prebadanja popka. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je super, še posebej zaradi izbire drugačne barve, ki je bila uporabljena tukaj. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka izgleda precej neumno.

 • Čudovit pierting spodnjega trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Modeli Dnaglign so vedno videti dobro, tudi če gre za spodnji del trebuha ali prebadanje popka ali ne. Mislim, da daje celotnemu videzu nekaj spogledljivih vibracij ali funky vibracij. Odvisno od vrste visečega nakita, ki ga nosite, se lahko odločite, za kakšno vibracijo se boste končno odločili.

 • Odličen piercing na spodnjem delu trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

To je zelo lepo industrijsko oblikovanje spodnjega popka ali prebadanja popka, ki je bilo narejeno tukaj. Industrijski piercing je super kul in ga je zelo lepo nositi, če ga lahko opravite. Mislim, da so takšne oblike spodnjega trebuha ali prebadanja popka za tiste, ki si upajo!

 • Prebadanje trebušnih gumbov s hladnim dnom

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Vedno se lahko odločite za več vrst piercingov, če menite, da je samo spodnji del trebuha ali prebadanje popka ali zgornji par premalo za vas. Morate pa iti korak za korakom, da boste dejansko videli, kakšen piercing bo za vas bolje ozdravil. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je odličen.

 • Čudovit piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je odličen, ki so ga naredili tukaj. Izbira barve je v tem precej opaznem precej drugačna. Zelo mi je všeč tale spodnji del trebuha ali prebadanje popka, ki izgleda res elegantno, a vseeno drugače.

 • Preprost piercing spodnjega trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Črna barva spodnjega trebuha ali prebadanja popka je precej v trendu in vidim, zakaj ne. Piercing je vsekakor način, da sami protestirate ali kljubujete, in ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je odlična stvar za videti in odkriti.

 • Čudovit piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Eksperimentiranju z obliko spodnjega popka ali prebadanja popka ni konca in ta spodnja oblika trebuha ali prebadanja popka je odlična, ki jo boste morali poskusiti. Zelo mi je všeč ta neverjeten dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, ki je bil narejen tukaj in izgleda zelo lepo.

 • Prijeten piercing na spodnjem delu trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka izgleda precej super. Vendar se morate zavedati brazgotin, s katerimi se boste pogosto srečevali pri kakršnih koli piercingih. Tako je ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka precej drugačen.

 • Nežen piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je morda majhen, vendar izgleda res kul. Najboljši del oblikovanja spodnjega popka ali prebadanja popka je, da je odličen material, s katerim lahko naredite čudovit videz! Mislim, da je ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka najboljši za vsakodnevno nošenje.

 • Prebadanje trebušnih gumbov s pametnim dnom

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Resnično mislim, da je ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka odličen dizajn in super srčkan. Mislim, da bi lahko bil to precej pomemben dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, ki izgleda res lepo. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka ima primeren material, ki izgleda precej neverjetno.

 • Privlačen piercing spodnjega trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Resnično mislim, da bi takšen dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka dejansko pomagal osebi, da ima pred seboj zelo udoben mesec, zlasti med zdravljenjem. Poskrbeti morate, da material, ki ga uporabljate, ne draži in bi bil videti zelo lepo. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je popoln!

 • Privlačen piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka izgleda precej ustvarjalno. Vedno je dobra ideja, da dodate viseči okras, če ne želite dodati čudovitega dragulja. Mislim, da bi ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka izgledal res ustvarjalno in sploh ne dolgočasno! Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je odličen.

 • Čudovit pierting spodnjega trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Zelo mi je všeč ta poenostavljena oblika spodnjega popka ali prebadanja popka, ki visi na popku uporabnika. Tovrstna oblika spodnjega trebuha ali prebadanja popka je najboljša, če ne želite preveč premišljenega. Mislim, da je ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka videti super.

 • Čudovit piercing spodnjega trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Izbirate lahko med različnimi materiali za vaš neverjeten dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, ki bi vam najbolj ustrezal. Obstaja veliko vrst in veliko modelov, ki jih lahko izbirate glede na vaš slog. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je odličen.

 • Velikodušen piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Ta je vsekakor dovršen in zapleten dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, ki izgleda precej lepo. Vidim, da lahko dodate tudi veliko elementov, ki bi se spremenili v vašo lastno temo, ki bi izgledala neverjetno. Resnično menim, da ni treba delati kompromisov glede mode zaradi toliko različnih modelov, ki so na voljo na trgu.

 • Prebadanje trebušnih gumbov s hladnim dnom

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Resnično mislim, da tukaj ne primanjkuje prikupnega modela spodnjega popka ali prebadanja popka, kot je ta. To je odličen dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, ki izgleda precej super. To je vsekakor nekaj, kar se lahko razmetavate na prostem in bi se izkazalo za zelo očarljivo.

 • Očarljiv piercing spodnjega trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je odličen, ki izgleda precej super. To je narejeno s čudovitim čepom, ki ga lahko dodate. Obstaja veliko spodnjih trebušnih gumbov ali modelov za prebadanje popka, na katere lahko pazite in ki bodo videti enako super. To je čudovit spodnji del trebuha ali prebadanje popka.

 • Piercing s trebušnim gumbom s sladkim dnom

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Resnično občudujem to neverjetno obliko spodnjega popka ali prebadanja popka. Lahko dobite celo takšno obliko spodnjega popka ali prebadanja popka v različnih barvah, ki vam ustrezajo glede na vaš slog. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je odličen, ki ga lahko nosite.

 • Izjemen piercing spodnjega trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Če se vam zdi zanimivo, lahko izberete svojo barvo za spodnji del trebuha ali prebadanje popka. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je odličen, ki ga lahko naredite in izgleda precej neverjetno. Resnično mi je všeč ta čudovit dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka.

 • Neverjeten piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Dodajanje čepkov in drugih draguljev v spodnji del trebuha ali prebadanje popka je odlična ideja, saj naredi vaš spodnji del trebuha ali prebadanje popka privlačnejši. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je odličen, ki bo videti zelo lepo.

 • Odličen piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Nošenje takšne oblike spodnjega popka ali prebadanja popka ima številne prednosti. Prvi je, da je super prilagodljiv glede na velikost vašega želodca. Lahko ga dodate tudi trebuhu, ne da bi ga dražil. To je odličen spodnji del trebuha ali prebadanje popka, ki izgleda čudovito.

 • Peneči piercing na spodnjem delu trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

To je precej cvetlični spodnji del trebuha ali prebadanje popka, ki izgleda precej lepo. To je odličen dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, ki izgleda precej super. To je odličen spodnji del trebuha ali prebadanje popka, ki je super in izgleda precej srčkano.

 • Čudovit piercing spodnjega trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Zelo mi je všeč komplet spodnjih trebušnih gumbov ali modelov za prebadanje popka, ki bi izgledali dobro na kateri koli vrsti telesa. Mislim, da bi imeli ti spodnji trebuh ali piercing za popke veliko raznolikosti, kar bi bilo zelo super. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je odličen.

 • Eleganten piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Resnično mi je všeč ta neverjeten dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, ki je bil izdelan tukaj. Tovrstno oblikovanje izgleda popolnoma čudovito za ljudi, ki si želijo nekaj, kar ne bi dražilo njihovega prebadanja in bi se raje prilagodilo trebuhu. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka bi izgledal lepo.

 • Moden piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Kdo je rekel, da udobno ne more biti elegantno? Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka ni le udoben, ampak tudi zelo eleganten. Ta neverjeten dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka je odličen, ki ga lahko naredite tukaj in bo videti zelo lepo, če ga položite na trebuh.

 • Čudovit piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Svoj spodnji del trebuha ali prebadanje popka lahko prilagodite tako, da svojemu dragulju dodate kakšne opombe ali kaj posebnega. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je prav tako poseben zaradi elementov, ki so mu dodani. Lahko ga prilagodite svojim potrebam. S svojim neverjetnim dizajnom spodnjega popka ali prebadanja popka lahko poudarite svoj popk in ustvarite svoj edinstven slog!

 • Odličen piercing na spodnjem delu trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

To je zelo luštna oblika spodnjega popka ali prebadanja popka, ki je bila narejena tukaj. Kot smo že povedali, bi dodajanje nekaterih osebnih elementov v spodnji del trebuha ali prebadanje popka resnično povečalo definicijo in pomen spodnjega dela trebuha ali prebadanja popka..

 • Prebadanje spodnjega trebuščka z gumbom

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

To je precej spodnji del trebuha ali prebadanje popka, ki je bil izdelan tukaj. Ne samo, da je videti precej elegantno, ampak ga je mogoče izdelati tudi v različnih vrstah modelov. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je lahko izdelan tudi iz različnih materialov, odvisno od vaše izbire.

 • Očarljiv piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Zelo mi je všeč ta zgornji del trebuha, ki je bil narejen na trebuhu uporabnika. Izgleda res zanimivo in je odličen dizajn, saj hkrati izgleda zelo elegantno. Spodnji del trebuha ali prebadanje popka lahko postavite v različne barve, ki bodo videti neverjetno. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je zelo lep.

 • Prebadanje trebušnega gumba s trdnim spodnjim delom

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

To je lepo ustvarjalno oblikovanje spodnjega trebuha ali popka. Izgleda precej neverjetno in je super, če želite nekaj poenostavljenega zase. Res mi je všeč ta čudovit spodnji del trebuha ali prebadanje popka, ki je lep in ki ga lahko nosi vsak.

 • Privlačen piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Ta neverjeten spodnji del trebuha ali prebadanje popka z veliko nakita izgleda precej kul. Resnično mi je všeč ta neverjeten dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, ki so ga nosili tukaj in je videti precej super. To lahko storite in tudi neskončni materiali, vendar so nekateri materiali bolj udobni za nošenje kot drugi.

 • Prijeten piercing na spodnjem delu trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Lahko poskusite narediti spodnji del trebuha ali prebadanje popka v različnih oblikah in velikostih, ki bodo popolnoma odvisne od vaše oblike in velikosti trebuha. Prepričajte se, da je težja oblika spodnjega popka ali prebadanja popka, da mora biti luknja globlja, da lahko podpira spodnji del trebuha ali prebadanje popka..

 • Čudovit piercing spodnjega trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Resnično mislim, da spodnji del trebuha ali prebadanje popka izgleda zelo kul na vašem trebuhu. Mislim, da je najboljši material za vaš trebuh, še posebej, ko raste, ker je udoben in prilagodljiv. Tovrstna oblika spodnjega trebuha ali prebadanja popka je odlična, ki jo lahko naredite tukaj.

 • Ferventni spodnji piercing na trebušnem gumbu

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Uporabite lahko različne vrste spodnjega trebuha ali prebadanja popka, kar bo precej super. Izberete lahko različne inovativne metode, ki bodo videti zelo lepo. Celoten spodnji del trebuha ali prebadanje popka je odličen, o katerem morate razmišljati, če izdelujete spodnji del trebuha ali popka..

 • Močan piercing spodnjega dela trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Na spodnji del trebuha ali prebadanje popka je mogoče celo izdelati viseči nakit, kot je bilo storjeno tukaj. Na spodnji del trebuha ali pupka lahko dodate kakršne koli dragulje, ki se bodo obesili in bodo videti odlično. To je čudovit spodnji del trebuha ali prebadanje popka.

 • Zaljubljen piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Ta neverjeten dizajn za prebadanje popka ali popka bi izgledal popolnoma čudovito in je izjemno zelo prilagodljiv in udoben za nošenje. Ta spodnji del prebadanja popka ali popka je odličen tudi za kožo. Drugi materiali bi lahko povzročili nekakšno alergijsko reakcijo, vendar ta spodnji del prebadanja popka ali popka zagotovo ne bo.

 • Ustvarjalni pierting spodnjega dela trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Lahko prilagodite spodnji del trebuha ali prebadanje popka, ki izgleda zelo lepo. Je odlična, ki jo lahko nosite in jo naredite tako, da izgleda dobro na vaši koži. To je odličen dizajn, ki je bil narejen. Lahko dobite podoben ali enak dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka v različnih barvah.

 • Umetniški pierting spodnjega dela trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je lep. Ni samo zanesljiv za nošenje, ampak je tudi prilagodljiv in udoben. Tovrstna oblika spodnjega trebuha ali prebadanja popka izgleda precej super in en slog vam je na voljo in različne barve, ki izgledajo lepo. Celoten koncept mi ​​je zelo všeč.

 • Realističen piercing spodnjega trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Lahko dodate druge vrste nakita z vašim spodnjim popkom ali prebadanjem, tako kot je bilo storjeno tukaj. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka ima tudi nekaj dermalnega nakita, ki izboljša obliko spodnjega popka ali prebadanja popka. Temu pravimo piercing z več popki, ki je zelo v trendu.

 • Prijeten piercing na spodnjem delu trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Resnično mi je všeč ta neverjeten dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, ki je precej dekliški. Odločiti se morate o videzu spodnjega trebuha ali pupka, ki bo oddajal takšne vibracije, ki jih iščete. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je precej ustvarjalen in zelo srčkan.

 • Eleganten piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Tale spodnji del trebuha ali prebadanja popka mi je zelo všeč. Ko si naredite piercing popka, si lahko omislite drugačno zamisel o postavitvi. Resnično mislim, da spodnji del trebuha ali prebadanje popka omogoča, da se odprta rana popolnoma zaceli, kar bo videti lepo.

 • Odličen piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Resnično mislim, da je tovrstna oblika spodnjega popka ali prebadanja popka odlična kombinacija barv. Drak obarvan spodnji del trebuha ali prebadanje popka izgleda zelo lepo, če ga nosite na trebuhu. Ima drugačen učinek, ki bo videti super. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je odličen.

 • Prebadanje trebušnih gumbov s hladnim dnom

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Če ne želite, da izgleda ekstravagantno, lahko dodate najpreprostejšo obliko spodnjega popka ali prebadanja popka, kot je ta. To je odlična zasnova spodnjega trebuha ali prebadanja popka, ki je bila narejena tukaj in izgleda preprosto, a vplivno. Gumbi na trebuhu so odličen način, da pokažete, kako se počutite glede svojega načina vtisa.

 • umetniški pierting spodnjega trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Zelo mi je všeč ta neverjeten spodnji del trebuha ali prebadanje popka, ki izgleda zelo lepo. To je odličen viseči nakit, ki ga lahko nosite. Neverjeten del oblikovanja spodnjega popka ali prebadanja popka je, da je popolnoma brez kakršnih koli alergijskih materialov in je popolnoma biološki za vašo kožo.

 • Simpatičen piercing na spodnjem delu trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Zelo mi je všeč ta neverjeten dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, ki izgleda zelo lepo. To je odličen viseči nakit, ki ga lahko nosite. Neverjeten del oblikovanja spodnjega popka ali prebadanja popka je, da je popolnoma brez kakršnih koli alergijskih materialov in je popolnoma biološki za vašo kožo.

 • Prijeten piercing na spodnjem delu trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Z lahkoto lahko naredite čudovit spodnji del trebuha ali prebadanje popka, ki bi bil videti res super. Mislim, da je čudovit dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka odlična ideja, če želite pokazati svoj neverjeten in poudarjen trebuh, ki bo popolnoma vplival na vaš slog.

 • Ustvarjalni pierting spodnjega dela trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

To je precej čudovit dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, ki ga lahko naredite. Na voljo je v različnih oblikah in velikostih, zaradi česar je videti zelo dobro. Je odlična zasnova za prebadanje popka ali popka!

 • Očarljiv piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

To je precej preprosta in lepa oblika spodnjega popka ali prebadanja popka, ki je bila narejena tukaj in izgleda super. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je vsekakor vreden ogleda. S svojim neverjetnim dizajnom spodnjega popka ali prebadanja popka lahko poudarite svoj popk in ustvarite svoj edinstven slog!

 • Privlačen piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Resnično mi je všeč tale fantastičen dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka. Zasnova spodnjega trebuha ali prebadanja popka je, da je zelo enostavna in modna za nošenje, zaradi česar je videti super neverjetno in odlično kot modna izjava. Vsekakor je to nekaj idealnega.

 • Odličen piercing na spodnjem delu trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Ni vam treba vedno dobiti velikega in ekstravagantnega dizajna spodnjega popka ali prebadanja popka, ki je bil dodan tukaj na tem seznamu spodnjih pupkov ali modelov za prebadanje popka. Lahko vzamete tudi majhen in minimalističen dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, ki izgleda super.

 • Piercing z drobnim spodnjim delom trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Resnično mi je všeč ta neverjeten dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, ki je bil dodan tukaj. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka izgleda precej lepo in neverjetno, zaradi česar je videti precej super. To je čudovit spodnji del trebuha ali prebadanje popka, ki ga lahko dodate celo z drugimi vrstami piercingov.

 • Racionalni piercing spodnjega dela trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Tale spodnji del trebuha ali prebadanje popka mi je zelo všeč. Vendar pa morate biti zelo previdni glede vrste spodnjega popka ali nakita za prebadanje popka, ki ga uporabljate, in materiala zanj, ker je to res pomemben vidik stvari. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je odličen.

 • Piercing na spodnjem delu trebuha s pozitivnim spodnjim delom

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka izgleda precej super. Je enostaven in tudi zelo zanimiv za nošenje. To je odličen spodnji del trebuha ali prebadanje popka, ki ga lahko nosite, kadar želite. Resnično mi je všeč ta neverjeten dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka.

 • Virtuozni piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Resnično mislim, da je to čudovit dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka. To je zelo lep dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, ki ga lahko nosite, ko želite nekaj preprostega, a zanimivega.

 • Etični pierting spodnjega dela trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je lahko preprost in majhen, vendar resnično pusti učinek in ima svojo izjavo. Spodnji del trebuha ali prebadanje popka je zelo lep, ki ga lahko naredite in je res super.

 • Razkošen spodnji piercing na trebuhu

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Ta poenostavljen spodnji del trebuha ali prebadanje popka izgleda zelo lepo, če ga naredite in nosite na trebuhu. Ima zelo naravno in drugačno privlačnost, zaradi česar je videti res lepo. Mislim, da ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka naredi celoten modni občutek res lep.

 • Prebadanje trebušnega gumba z liberalnim dnom

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

To je zelo srčkan dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, ki je bil izdelan tukaj. To je odličen spodnji del trebuha ali prebadanje popka, ki ga lahko preprosto naredite in izgleda zelo poenostavljeno, a hkrati zelo zanimivo in ustvarjalno. S svojim neverjetnim dizajnom spodnjega popka ali prebadanja popka lahko poudarite svoj popk in ustvarite svoj edinstven slog!

 • Prebadanje trebušnih gumbov s pametnim dnom

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

To je čudovit spodnji del trebuha ali prebadanje popka, ki je bil izdelan tukaj. To obliko lahko naredite, če se vam zdi, da lahko preprosto naredite majhen in minimalističen dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, kot je ta. Prav luštno je. S svojim neverjetnim dizajnom spodnjega popka ali prebadanja popka lahko poudarite svoj popk in ustvarite svoj edinstven slog!

 • Ustvarjalni pierting spodnjega dela trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

To je čudovit spodnji del trebuha ali prebadanje popka, ki je bil izdelan tukaj. To je zelo lepo oblikovanje spodnjega trebuha ali popka s čudovitimi odtenki modre, ki izgledajo zelo lepo.

 • Očarljiv piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Ta barva izgleda res super, ko dobite čudovit spodnji del trebuha ali prebadanje popka, kot je ta. Mislim, da je dobra ideja, da stvari vedno zamenjate z uporabo različnih nenavadnih barv, zaradi katerih bo vaš spodnji del trebuha ali prebadanje popka precej neverjeten.

 • Všečen piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Resnično mi je všeč ta ciljani spodnji del trebuha ali prebadanje popka, ki je bil izdelan tukaj. Ta vrsta spodnjega trebuha ali prebadanja popka je zelo zanimiva in ima zelo edinstveno obliko. Na splošno mi je zelo všeč, kako izgleda!

 • Fantastičen piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Zelo mi je všeč ta čudovit dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, ki je bil izdelan tukaj. Izgleda precej super in je odličen dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka, kar je lepo in elegantno obleči.

 • Simpatičen piercing na spodnjem delu trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Na spodnji del trebuha ali prebadanje popka lahko dodate majhen viseč kos, ki bo pokrival del vašega popka. Ta neverjeten spodnji del trebuha ali prebadanje popka je na voljo v številnih barvah, zanj pa lahko najdete tudi veliko materialov.

 • Osupljiv piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Ko se ne morete odločiti, ali želite eno samo prebadanje spodnjega popka ali popka, se lahko vsekakor odločite za več piercingov, vključno s prebadanjem kolkov. Od vas je odvisno, kako je lahko ustvarjalno pri oblikovanju prebadanja trebuha. Zelo mi je všeč ta neverjeten dizajn spodnjega popka ali prebadanja popka.

 • Briljantno piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Ta večkratni spodnji del trebuha ali prebadanje popka je precej neverjeten in se lahko prebodite na več mestih. Ta neverjetno neverjetna oblika spodnjega trebuha ali prebadanja popka je odlična, s katero lahko eksperimentirate.

 • Živahen pierting spodnjega dela trebuščka

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Zelo mi je všeč, kako se lahko odločite za različne vrste čepkov za spodnji del trebuha ali prebadanje popka ali celo, ko morate na popku dobiti več piercingov. S svojim neverjetnim dizajnom spodnjega popka ali prebadanja popka lahko poudarite svoj popk in ustvarite svoj edinstven slog!

 • Čudovit piercing na spodnjem delu trebuha

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Resnično mislim, da je tovrstna oblika spodnjega popka ali prebadanja popka odlična kombinacija barv. Drak obarvan spodnji del trebuha ali prebadanje popka izgleda zelo lepo, če ga nosite na trebuhu. Ima drugačen učinek, ki bo videti super. Ta spodnji del trebuha ali prebadanje popka je odličen.

 • Piercing s trebušnim gumbom s sladkim dnom

Prebadanje trebušnega gumba z inverznim dnom

Če ne želite, da izgleda ekstravagantno, lahko dodate najpreprostejšo obliko spodnjega popka ali prebadanja popka, kot je ta. To je odlična zasnova spodnjega trebuha ali prebadanja popka, ki je bila narejena tukaj in izgleda preprosto, a vplivno. Gumbi na trebuhu so odličen način, da pokažete, kako se počutite glede svojega načina vtisa.

Kaj morate upoštevati, preden prebijete spodnji trebuh

Ne morejo vsi udariti v popek, zato preden se odločite, preberite ta del in se prepričajte, da veste, kakšen popek imate, in razumejte nevarnosti, povezane s tem, da ga dobite, če vaš tip trebuha ni primeren.

Najprej morate poznati obliko popka

Vaš popk je pravzaprav brazgotina, ki je ostala ob vašem rojstvu. To je posledica odstranitve popkovine, ki je bila med nosečnostjo povezana z vašo mamo. Popkovina je znana kot rešilna celica otrokovega telesa, ko ste v maternici svoje matere, ki je prenašala vsa hranila in pretok krvi od matere do otroka, da bi ta plod pomagal pri razvoju otroka. Ko se med porodom prereže vrvica, so arterije in vene, ki pomagajo črpati kri in jo pretakati na druga mesta, še vedno povezane z vami za vašo brazgotino na popku. Zato ljudje, ki se profesionalno prebadajo, vedo, da je to področje pomembno, in se skušajo med procesom izogniti čim več zapletom.

Novice

[Velja za primerno za piercing]

 • Globoko in okroglo: Okrogli popki, ki so popolnoma podobni disku. [Velja za primerno]
 • Navpična ovalna: Ovalna oblika, ki je višja od široke. [Velja za primerno]
 • Vodoravna ovalna: Ovalna oblika, ki je širša kot dolga. [Morda je neprimerna – primerjajte s piercerjem, če ni dovolj štrleče kože]
 • T-oblika: Ujema se z obliko T. [Velja za primerno]

Outies

[Morda moteče – preverite s svojim prebadalcem]

 • Štrleče outie: Jedro popka štrli, vendar je zunaj običajno malo prostora, ki lahko zadostuje za prebadanje na konici. [Morda neprimerno – primerjajte s svojim prebadalcem]
 • Razdelitev: Štrleča popkovinska brazgotina se razteza navzven, vendar je v normalnih primerih prerez blizu sredine, po videzu primerljiv z zrnom kave. [Morda je neprimerno – primerjajte s svojim prebadalcem, če ni ustrezne štrleče površine]
 • Krog: Celotna popkovina ostane štrleča, vendar ima jedro vozla luknjo, ki je običajno bolj globoka kot široka. To običajno sledi obliki krofa. [Najverjetneje nezdružljivo]
 • Swirly/Spirala: Čeprav so te edinstvene, popkovinska brazgotina razvije vrtinčno obliko. Videz lahko le redko izgleda kot orkan/ciklon. [Najverjetneje neprimerno]

Ključ:

 1. [Običajno primerno] = V večini primerov bi morali poskrbeti za prebadanje popka.
 2. [Morda je neprimerno – primerjajte s piercerjem] = Morda boste dobili piercing, vendar morate vprašati za nasvet strokovnjaka in se verjetno vrniti z načrtom B.
 3. [Najverjetneje neprimerno] = Zelo malo verjetno je, da vas bo prebodel licencirani piercer, vendar morate kljub temu najprej vstopiti v salon za prebadanje in se vprašati. Z rezervno strategijo je odličen načrt.

Kdaj ne morete prebiti spodnjega trebuha?

Strokovnjaki bi vedeli, kje lahko in kaj ne. Poleg tega je vsak popk drugačen in ima lahko v celoti drugačno anatomijo, morda bi bilo dobro, če bi šli na prebadanje. Glavni razlog je, da vaš popk morda res ni primeren za prebadanje, ker ni dovolj kože, da bi trnek dragulja držal v prostoru ali zanko, ki je bila ustvarjena že dolgo časa.

Koža se nagiba k odstranjevanju plasti, zato bi plitvi piercing naletel na zaplete, kot so selitve in zavrnitve, in se ne bi zadrževali zelo dolgo. Torej, čeprav bi bilo prebodanje lahko varno, vaše telo ne bi moglo zadržati prebadanja in bi ga lahko zavrnilo. Tu je nekaj vrst piercingov na popku, ki morda niso primerni za prebadanje:

 • Štrleči outie popki
 • Razdelite outie popke
 • Okrogli putični gumbi
 • Vrtljivi/spiralni outie pupki
 • Pupki s popkovnimi kilo

Kaj storiti med nosečnostjo?

Morda se vam poraja vprašanje, kaj morate storiti, če ste noseči in imate piercing na popku? No, najprej se ne sekiraj! Med nosečnostjo in prebadanjem popka lahko uporabite različne možnosti. Prva možnost, ki jo lahko izberete, je prilagodljiv PTFE in orodje za navoj, ki vam pomaga pri prebadanju popka.

Obstoječi prebadanje popka lahko pretvorite v prebadanje popka tako, da preklopite prejšnje prebadanje kirurškega jekla z dolžino PTFE. PTFE razrežite na pravo dolžino za vaš popek. Dodajte nekaj niti na obe strani dragulja s popkom z orodjem za navoj in ga privijte na kroglico ter očarite iz prebadanja popka, ki ga pretvarjate, in voila! Izvoli!

Ko boste rodili otroka, boste morda želeli dodatno zmanjšati PTFE, da ustreza vaši obstoječi velikosti trebuha, ali pa se preprosto vrnete k uporabi nakita iz kirurškega jekla, ki ste ga nosili na začetku. Obstaja na stotine možnosti, ki so na voljo na spletu, ali pa lahko zaprosite za priporočila tudi iz vašega piercinga.

Dobili boste tudi možnosti za konce z zunanjim navojem, ki jih lahko kombinirate z dolžino PTFE in si naredite lasten nakit iz popka za nosečnice, ki bo narejen po meri za največje udobje. Kupite si lahko tudi kroglico z zunanjim navojem in loo na spodnjem delu, tako da izberete viseči čar na obroču za popek, ki vam je všeč, in nato čar prenesete na žogo.

Vse zgornje možnosti, o katerih smo tukaj razpravljali, vam omogočajo, da med nosečnostjo obdržite piercing in ko je konec, lahko svoj prejšnji nakit preuredite tako, da znova pripnete čar za začetno kirurško jekleno mreno, ki ste jo dobili privijanju koncev ki ste ga kupili na novi upognjeni mreni. Gred lahko celo odrežete v PTFE trebušnih obročih, da skrajšate njeno dolžino, tako da vam popolnoma ustreza!

Postopek obnove spodnjega trebušnega gumba

Postopek okrevanja za vsako osebo se pri popku zelo razlikuje. Na tem področju vašega telesa je veliko gibanja, zato morate poskrbeti za to nenehno trenje, ki bi lahko škodilo vašemu prebadanju. Poleg hlač in drugih tesnih oblačil lahko piercing prekinete tako, da se drgnete obnj in dodatno razdražite predel okoli popka. Sprva je precej občutljivo območje in ga ne smemo motiti.

Tudi trebušni gumbi zadržujejo veliko umazanije, zaradi česar je skrb za vaš popk izjemno pomembna. Če se odločite, da bo vaš popk čist in nosite ohlapna oblačila, bi lahko veliko pripomoglo k njegovemu pravilnemu in boljšemu zdravljenju. Morda se vam zdi, da je piercing ozdravljen v 4 do 6 tednih, včasih pa lahko traja približno 6 mesecev, da se popolnoma pozdravi. V nekaterih primerih je celo leto trajalo, da se je prebadanje popka popolnoma zacelilo.

Med fazami zdravljenja morate upoštevati nekaj tega postopka in nekaj smernic, ki bi jih lahko dal vaš piercer, da bi zmanjšali možnosti za razvoj okužbe ali da bi se izognili vsakršnim možnostim selitve ali zavrnitve ter spodbudili uspešno proces zdravljenja.

 1. Naj bo vaš popk čist! Med tuširanjem pustite, da topla voda teče po vsem telesu, še posebej po predelu popka. Vendar ne drgnite prebodenega dela popka. Pustite, da po njem teče penasta voda. Nato lahko piercing operete z morsko slano vodo, tako da ustvarite svojega ali pa ga kupite. Podobno lahko namočite z bombažnimi kroglicami. Namakati jih morate vsaj 3 -krat na dan, da se prepričate, da so shodi okoli vašega popka ustrezno očiščeni, kar bo pomagalo preprečiti kakršne koli okužbe in bakterije na tem območju.
 2. Bodite previdni pri odstranjevanju “skorj”. Naravna reakcija vašega telesa na kakršen koli tuj predmet je nastanek izcedka, ki je bistra tekočina, ki se posuši in tvori nekakšno skorjo, vendar se ne šteje več za zdravo, če jo zanemarite. Prej so predrtniki ljudem govorili, naj očistijo skorjo tako, da nekajkrat na dan odstranijo ali premaknejo dragulje, kar ni več priporočljivo. Lahko povzroči vdor bakterij okoli njega v popek, kar lahko povzroči številne težave. Za odstranitev teh skorj lahko uporabite bombažne kroglice, namočene v raztopini morske slane vode, ki jih bodo pomagale zmehčati, nato pa se lahko zlahka odlepijo z nežnim brisanjem.
 3. Ne spreminjajte nakita predčasno. S toliko vrstami popkov, ki so na voljo na trgu, je nemogoče čutiti skušnjavo. Toda poskusite se temu čim bolj upreti. Vstavljeni dragulj s popkom mora biti najprej zelo dolg in ga ne smete odstraniti, dokler se popolnoma ne zaceli. Tudi če imate oteklino malo ali nič, obstaja velika verjetnost, da bo, če se boste poskušali poigrati z njo, zelo nabreknila. To je tudi čas, ko lahko v vaš sistem vstopijo umazanija in bakterije, ki povzročajo različne vrste okužb, zato se morate držati istega nakita, ki je bil pritrjen na prebadanje, dokler se rana ne zaceli 100 -odstotno. Prav tako lahko samo način menjave nakita draži zdravilno prebadanje popka, še posebej, če uporabljate nakit s popkom z zunanjimi navoji, ki ga v resnici ni priporočljivo uporabljati, ker bo strgal občutljivo zdravilno kožo po popku.
 4. Če imate alergijsko reakcijo, zamenjajte nakit. Nekateri ljudje lahko razvijejo nekakšno alergijsko reakcijo na material piercinga. Veliko poceni nakita za telo vsebuje veliko niklja, na katerega je večina ljudi alergična. Zato je zelo priporočljivo, da uporabljate samo nakit iz trebuha iz kirurškega jekla ali nakit iz titana. Titan je najbolj priporočena možnost nakita, ki jo bo kdo predlagal. Prav tako daje najboljše rezultate pri zdravljenju in negi. Če nimate tovrstnih draguljev in imate alergijsko reakcijo, bi svoj dragulj za prebadanje trebuha takoj želeli zamenjati s temi kovinami, tudi če je minilo nekaj dni. Ne smete poskušati tega narediti sami in namesto tega pojdite k prebadalcu, da jim dovoli postopek odstranjevanja istega. Ne samo, da je svež piercing težak, ampak je tudi nevaren.
 5. Izogibajte se oljem, balzamom in kremam! Izogibati se je treba oljem, balzamom in kremam. Obstaja več načinov za nego in vlaženje kože, vendar uporaba olj in krem ​​ni ena izmed njih. Pravzaprav lahko olja in kreme ujamejo tudi bakterije in okužbe. Če menite, da je vaša koža suha, lahko mešanici raztopine morske soli dodate olje čajevca, ki bo kožo navlažilo. Ima tudi neverjetne antibakterijske lastnosti, ki bodo pomagale navlažiti kožo in jo nahraniti. Ne nanašajte olja čajevca neposredno na kožo. Vedno ga je treba razredčiti z nekakšnim nosilcem, kot je potem uporabljena raztopina morske soli. Na skodelico raztopine morske soli ne smete uporabiti več kot 2 do 3 kapljice.

Kaj sme in česa ne sme biti pri celjenju spodnjih trebušnih gumbov

Sprijaznimo se z dejstvom: internet je poln nasvetov, ki bi lahko bili resnični ali pa tudi ne. Če želite torej nekaj doživeti, se pred poskusom na sebi najprej posvetujte z zdravnikom ali piercerjem. Tu je nekaj splošnih opravil in nalog, ki jih morate upoštevati:

Naredi

 • Nosite ohlapna oblačila ali celo brez majice, če lahko. To bi pomagalo zmanjšati trenje in s tem draženje okoli kože.
 • Poskrbeti morate za svoje splošno zdravje. Zato dobro spite, jejte in pijte, da se bo vaša koža bolje zacelila. Koža je močnejša, če je imunski sistem močnejši.
 • Veliko si umijte roke, še posebej preden se dotaknete prebodenega dela. Pomagal bo preprečiti nastanek bakterij, ki bi lahko povzročile okužbo.
 • Izogibajte se vsem vrstam javnih bazenov, rek, plaž, jacuzzija, ribnikov, oceanov itd., Ki bodo prinesli nove bakterije in ki lahko povzročijo okužbe.
 • Poskrbite, da se kateri koli kozmetični izdelek odcedi ali očisti s površine piercinga.
 • S konico Q morate odstraniti nastanek skorje.
 • Izogibati se morate prekomerni izpostavljenosti soncu z izpostavljenim popkom.
 • Če se pojavi določena vrsta otekline, lahko oteklino zmanjšate z uporabo ledene obloge!

NE

 • Dotaknite se, se poigrajte ali zavrtite svoj nakit. Biti mora čim bolj nepremičen. V nasprotnem primeru lahko povzroči zavrnitev ali selitev in bo bolelo bolj kot prej.
 • Ne praskajte popka, tudi če ga srbi. Namesto tega poskušajte pomiriti draženje tako, da zalepite popek. Pomagal bo pomiriti srbenje in olajšal bolečino.
 • Izogibati se morate uporabi izdelkov, kot so Neosporin, baktin, alkohol, vodikov peroksid ali antibakterijsko milo. Te povzročajo veliko težav s prebadanjem, ki vključuje migracijo, odvečno brazgotinsko tkivo in podaljšano celjenje. Kreme lahko zavirajo prebadanje, razkužila pa lahko opečejo kožo
 • Ne nosite tesnih oblačil, ker bodo omejile vstop zraka v prostor za prebadanje in podaljšale čas celjenja.
 • Ne spreminjajte svojih draguljev, dokler niste prepričani, da ste popolnoma ozdravljeni. Vprašajte za nasvet svojega piercerja. Pokažite mu svoje okuženo območje in počakajte na njihovo odobritev.
 • Ne uporabljajte solarija.
 • Ne izvajajte nenadnih sunkovitih gibov s popkom, ki lahko povzročijo, da se koža potegne ali premakne iz prvotnega položaja.
 • Izogibajte se, da bi morali biti seznanjeni ves čas pod povojem, kar lahko povzroči okužbo.
 • Ne spite na trebuhu, kar bo povzročilo prevelik pritisk in nelagodje na koži.

Prednosti in slabosti prebadanja spodnjega trebušnega gumba

Čeprav se vam zdi, da bi dobili spodnji del prebadanja popka ali popka, je najboljša ideja, vendar morate vedno pretehtati prednosti in slabosti pridobivanja spodnjega dela prebadanja popka ali popka. Tukaj smo izmerili tako pozitivne kot negativne strani tovrstnih piercingov, tako da se lahko enostavno odločite. Oglejte si in se odločite šele, ko ste 100 -odstotno prepričani!

Prednosti:

 • Izgledajo čudovito.
 • Dragulje lahko učinkovito kombinirate in prilagodite svojemu razpoloženju.
 • Preboditi jih ni zelo neprijetno.
 • Kljub temu jih lahko obdržite, ko pričakujete (z unikatnim nakitom)

Slabosti:

 • Ne morejo vsi dobiti prebadanja popka ali popka (npr. Če imate outie – za več informacij o tem, katere popke je mogoče preboditi in katere ne morete prebrati zgoraj)
 • Položaj nakazuje, da se jim s premikanjem telesa (npr. Sedenjem) veliko premika in lahko traja dlje, da si opomore ali pa se sploh ne izboljša. To v veliki meri prizadene ljudi z večjim želodcem.
 • Ni zelo očitno videti, kako fantje nosijo piercing popka ali popka.