Piercing

42 Piercing trbuščićima od titana

Većinu vremena pirsing na tijelu i druge modifikacije smatraju se ukrasom. Neke kulture vide to kao dio svog duhovnog putovanja. Na primjer, u hinduističkoj kulturi probijanje pupka značilo je usklađivanje poboljšanja u funkciji solarnog pleksusa koji kontrolira neke ljudske emocije poput snage volje i samopoštovanja te vlada organima u blizini želučanog bubrega i gušterače . Baš kao i hindusi, druge kulture nose ovu vrstu piercinga na pupku iz duhovnih razloga, dok se druge zaklinju isključivo zbog mode.

S druge strane, piercing pupka ili pupka može imati neki rizik povezan s njim, osobito one koji su sastavljeni od materijala koji mogu izazvati alergije na koži. Najčešća vrsta infekcije uzrokovana piercingom pupka ili pupka je bakterijska infekcija. Zapravo je imperativ da se najmanje 20 posto piercinga na pupku ili pupku zarazi bakterijama. Drugi uobičajeni rizici pupka ili probijanja pupka uključuju alergijsku reakciju na koži. Rizik od infekcije velik je kod ljudi koji ne slijede odgovarajuću njegu nakon tretmana ili bi mogli imati već postojeća zdravstvena stanja poput dijabetesa ili čak slab imunološki sustav koji može izliječiti piercing pupka ili pupka. Međutim, to se može lako popraviti dodavanjem pupka ili probijanja pupka odgovarajućim materijalom.

Evo nekoliko dizajna s kojima smo sastavili popis i koji izgledaju najbolje u svakoj prilici. Ako želite da vaš vlastiti pupak probijen nekim nevjerojatnim nakitom od titana, pogledajte dalje od ovog članka jer imamo 100 posto pokrivenosti. O svemu smo raspravljali u ovom članku na jednom mjestu:

Zašto su titanski gumb za trbuh ili prsten za pupak važni?

Sadržaj (kliknite za skok)

 • Zašto su titanski gumb za trbuh ili prsten za pupak važni?
 • Popis stilova za probijanje trbuha od titana
 • Titanium vs Surgery Steel Navel Piercing Nakit
 • Zašto su titan i niobij idealni za preosjetljive korisnike?
 • Važni savjeti za kupnju nakita od titana

Pa, to nas dovodi do činjenice da je probijanje pupka ili pupka od titana važno. To je vrsta materijala koji se izdaje za probijanje pupka ili pupka zajedno s drugim poput kirurškog čelika, zlata, srebra, niobija itd. Zlato i posrebreni materijali se ne koriste mnogo jer bi mogli izazvati alergijsku reakciju na koža. Čak se mogu i vrlo lako slomiti. Stoga je sjajno što morate biti svjesni svih rizika povezanih s dobivanjem piercinga pupka ili pupka.

Međutim, koji je najbolji izbor? Pretpostavljam da bi titanium pupak ili piercing na pupku bili prilično visoki na ovoj ljestvici. To je zato što ne možete imati nikakvu alergijsku ili bakterijsku reakciju dok nosite titanski pupak ili piercing pupka. Pouzdana referenca prstena od pupka od titana su dvostruki dragulji, koji su hipoalergeni prema unutra, sadašnji prsten od pupka od titana koji ističe blistave dragulje Swarvoski. U usporedbi s drugim materijalima, većina piercinga na pupku ima šipku izrađenu od kirurškog čelika. Ovaj stilski probijajući materijal prepoznat je zbog mnoštva prednosti, ali nažalost i nekih ograničenja. Kirurški čelik mogao bi biti znatno razumniji po cijeni od titana za njegovu izradu i izradu, ali titan je uvijek poželjnija opcija kada je u pitanju nakit za tijelo. Kirurški čelik nosi male količine nikla i počet će se mijenjati nakon određenog vremena. Prije svega kontakt s vodom, znojem i sapunom preći će na mrlju.

Titanijski piercing na pupku ili pupku privlačni su, ali i malo skuplji. Ove šipke izrađene su od čvrstog titana s klasifikacijom stupnja 23 što znači da je titan vrlo čist i visokog stupnja. Ne morate samo gledati cijenu, već i biti sigurni i ne gubiti novac na odbijeni piercing dok im probušite trbuh.

Skupili smo popis nevjerojatnih piercinga pupka ili pupka od titana kako biste bili dovoljno motivirani da nabavite piercing od pupka ili pupka izrađen od titana. Pogledaj!

Popis stilova za probijanje trbuha od titana

 • Strašan piercing trbuha od titana

probijanje trbuha od titana

Jako mi se sviđa ovaj nevjerojatan dizajn za probijanje trbuha od titana koji je jedan od najboljih materijala koje možete koristiti za piercing. Fleksibilan je i prilično gladak na koži. S ovakvim dizajnom za probijanje trbuha od titana nećete se suočiti s bilo kakvom kemijskom reakcijom. Jako mi se sviđa ovaj jednostavan i elegantan dizajn.

 • Prekrasan piercing u trbuhu od titana

probijanje trbuha od titana

Zaista mi se sviđa ovaj nevjerojatan dizajn probijanja trbuha od tritana u crvenoj boji koji je napravljen ovdje i koji izgleda prilično lijepo. Ovo je sjajan i lijep dizajn za probijanje trbuha od titana koji je izuzetno elegantan i odličan je za nositi ako želite imati nešto jednostavno. Zaista uživam gledati ovo.

 • Čudesan piercing trbuha od titana

probijanje trbuha od titana

Jako mi se sviđa ovaj elegantan i vrlo lijep dizajn za probijanje trbuha od titana koji je napravljen ovdje. Izgleda prilično elegantno. Također je jako proširen pa je to viseći dizajn od proboja trbuha od titana koji je ovdje napravljen. Ovaj prekrasan dizajn za probijanje trbuha od titana prilično je lijep.

 • Prekrasan piercing trbuha od titana

probijanje trbuha od titana

Ovaj dizajn za probijanje trbuha od titana nadopunjen je slatkim malim playboyevim dizajnom za probijanje trbuha od titana koji izgleda zaista nevjerojatno. To je sjajan dizajn za probijanje trbuha od titana koji izgleda prilično lijepo za mlade djevojke koje bi se htjele razmetati stilom. Poželjnije je za djevojčice koje su u mladosti.

 • Nevjerojatan Titanium Piercing za trbuh

probijanje trbuha od titana

Ovaj dizajn za probijanje trbuha od tritana prilično je lijep koji je napravljen ovdje. Izgleda prilično nevjerojatno za pogledati jer vam pokazuje razigranu stranu. Ovaj dizajn od crnog titana za probijanje trbuha lijep je i lijep dizajn koji svatko može nositi. Također izgleda prilično lijepo.

 • Fantastičan Titanium Piercing za trbuh

probijanje trbuha od titana

Jako mi se sviđa ovaj prsten od titana za bušenje trbuha koji izgleda vrlo zanimljivo. Radi se na vrhu pupka što je odlična ideja. To je prekrasan dizajn za probijanje trbuha od titana koji izgleda prilično fenomenalno. Prekrasan piercing od pupka ili pupka od titana vrijedi potrošiti malo više novca i pobjeći od bilo kakve bakterijske infekcije ili alergijske reakcije.

 • Nježni Titanium Piercing trbuha

probijanje trbuha od titana

Zaista mi se sviđa ovaj nevjerojatan dizajn za probijanje trbuha od titana koji izgleda prilično lijepo. Izgleda sjajno s dva dragulja koji izgledaju super sjajno i prilično kreativno. To je prekrasan dizajn za probijanje trbuha od titana koji možete jednostavno napraviti.

 • Slatki Titanium Piercing za trbuh

probijanje trbuha od titana

Zaista mi se sviđa ovaj prekrasan vrhunski standardni dizajn za probijanje trbuha od titana koji je izvrstan dizajn i koji se može napraviti ako volite nešto jednostavno poput ovoga. Ovaj nevjerojatni dizajn od proboja trbuha od titana prekrasan je koji možete napraviti i koji će izgledati prilično lijepo.

 • Fantastičan piercing na trbuhu od titana

probijanje trbuha od titana

Ovaj nevjerojatan playboyev dizajn za probijanje trbuha od titana prilično je strašan. Izgledalo bi zaista kreativno i izvrstan je dizajn za vas ako vam se sviđa ovako nešto. Prekrasan piercing od pupka ili pupka od titana vrijedi potrošiti malo više novca i pobjeći od bilo kakve bakterijske infekcije ili alergijske reakcije.

 • Atraktivan piercing na trbuhu od titana

probijanje trbuha od titana

Ovaj lijepi i slatki prsten na pupku izvrsna je opcija ako želite prekrasan dizajn za probijanje trbuha od titana. To je izvrstan dizajn koji se može napraviti i izgledati prilično lijepo. To je lijep izbor.

 • Cool Titanium Piercing za trbuh

probijanje trbuha od titana

Ovo je prilično lijep dizajn za probijanje trbuha od titana koji je napravljen ovdje. Izgleda stvarno sjajno pa možete upotrijebiti ovaj nevjerojatan prodorni dizajn od trbuha od titana.

 • Šarmantan piercing u trbuhu od titana

probijanje trbuha od titana

Zaista mislim da ovaj jednostavan dizajn od probijanja trbuha od titana izgleda prilično fenomenalno. Dizajn za probijanje trbuha možete nositi od titana jer će bolje zacijeliti i neće uzrokovati nikakve alergene. Prekrasan piercing od pupka ili pupka od titana vrijedi potrošiti malo više novca i pobjeći od bilo kakve bakterijske infekcije ili alergijske reakcije.

 • Ugodan piercing trbuha od titana

probijanje trbuha od titana

Ovaj nevjerojatni dizajn od probijanja trbuha od titana izvrstan je izbor za vas, pogotovo ako želite prsten za svoj dizajn od proboja trbuha od titana. Ovo je lijep dizajn za probijanje trbuha od titana koji izgleda prilično nevjerojatno. Ovaj nakit od titana definitivno bi bio najbolji izbor ako ćete prvi put izbušiti trbuh jer će vam pupak cijelo vrijeme zarastati kako vam ne bi bilo neugodno.

 • Pametan Titanium Piercing za trbuh

probijanje trbuha od titana

Zaista mi se sviđa ovaj prilično lijep dizajn za probijanje trbuha od tritana koji je napravljen ovdje i koji izgleda prilično nevjerojatno. To je sjajan dizajn za probijanje trbuha od titana koji ima dva klina točno na oba ruba.

 • Svijetli piercing u trbuhu od titana

probijanje trbuha od titana

Ovaj dizajn za probijanje trbuha od tritana prilično je sjajan što izgleda prilično nevjerojatno. Radi se s plavim klinovima koji izgledaju nevjerojatno. To je prilično lijep dizajn za probijanje trbuha od titana koji možete nositi.

 • Pjenušavi Titanium Piercing trbuh

probijanje trbuha od titana

Jako mi se sviđa ovaj zlatni završetak ovog titanovog dizajna za probijanje trbuha koji je dan. Najbolji dio toga je što nećete imati nikakvu iritaciju ili alergiju ako nosite ovu vrstu materijala za svoju opciju piercinga. Zaista mi se sviđa ovaj nevjerojatan dizajn za probijanje trbuha od titana koji također izgleda prilično elegantno.

 • Očaravajući Titanium Piercing za trbuh

probijanje trbuha od titana

Ovo je sjajan dizajn za probijanje trbuha od titana koji je napravljen ovdje. Izgleda sjajno napraviti takav dizajn koji bi izgledao cool. Zaista mi se sviđaju dva klina koja su nevjerojatna. Prekrasan piercing od pupka ili pupka od titana vrijedi potrošiti malo više novca i pobjeći od bilo kakve bakterijske infekcije ili alergijske reakcije.

 • Strašan piercing trbuha od titana

probijanje trbuha od titana

Ovo je prekrasan dizajn za probijanje trbuha od tritana koji je napravljen ovdje i koji izgleda super. Ovaj dizajn za probijanje trbuha od titana ima manji klin na vrhu, dok veći pri dnu. Ovi dizajni za probijanje trbuha od tritana izgledaju prilično lijepo.

 • Dopadljiv Titanium Piercing za trbuh

probijanje trbuha od titana

Ovo je sjajna studija s manjom na vrhu i većom na dnu koja izgleda prilično lijepo. To je prekrasan dizajn za probijanje trbuha od titana koji je dodan na gornji dio trbuha. Prekrasan piercing od pupka ili pupka od titana vrijedi potrošiti malo više novca i pobjeći od bilo kakve bakterijske infekcije ili alergijske reakcije.

 • Simpatičan piercing trbuha od titana

probijanje trbuha od titana

Ovo je zakrivljena šipka izrađena od titanovog materijala. Bez obzira na stil nakita koji koristite, uvijek ga možete napraviti od titana zbog njegovih nevjerojatnih svojstava koja su prilično lijepa. To je sjajan dizajn za probadanje trbuha od titana s prekrasnim srcem prošaranim ružičastim draguljem.

 • Lijep piercing trbuha od titana

probijanje trbuha od titana

Zaista mi se sviđa ovaj lijepi dizajn od probijanja trbuha od titana koji je jednostavan zakrivljeni stil sa šipkom. Ovaj dizajn za probijanje trbuha od tritana izrađen je u jednostavnoj boji Balck koja izgleda lijepo. Zaista mi se sviđa ovaj prekrasan nakit od titana koji je prilično strašan za nositi, a najbolji dio pri nabavci nakita od titana je što ga možete nabaviti u mnogo različitih boja koje će izgledati elegantno!

 • Odvažni Titanium Piercing trbuha

probijanje trbuha od titana

Ovo je prilično lijep dizajn za probijanje trbuha od titana koji je dodan pupku. Donji klin je mnogo veći od gornjeg koji skriva cijeli pupak. Ovaj nakit od titana definitivno bi bio najbolji izbor ako ćete prvi put izbušiti trbuh jer će vam pupak cijelo vrijeme zarastati kako vam ne bi bilo neugodno.

 • Živopisni piercing trbuha od titana

probijanje trbuha od titana

Donji pupak ima veći klin koji skriva pupak, a opet izgleda sjajno. Jako mi se sviđaju ove zakrivljene mrene koje su ujedno i najčešća vrsta piercinga koje ljudi koriste. Ovaj dizajn za probijanje trbuha od tritana sjajan je koji izgleda nevjerojatno. Prekrasan piercing od pupka ili pupka od titana vrijedi potrošiti malo više novca i pobjeći od bilo kakve bakterijske infekcije ili alergijske reakcije.

 • Briljantan piercing trbuha od titana

probijanje trbuha od titana

Zaista mi se svidio viseći dizajn probijanja trbuha od titana koji izgleda prilično lijepo. To je sjajan dizajn koji izgleda prilično fenomenalno. Viseći dizajn od proboja trbuha od titana izgleda prilično lijepo kada je izrađen od titana. To je sjajan izgled koji možete nositi na plaži ili nositi s usitnjenim vrhovima i trapericama niskog struka.

 • Nevjerojatan Titanium Piercing trbuh

probijanje trbuha od titana

Ova spiralno zakrivljena šipka izgleda prilično fenomenalno. Čini se pomalo komplicirano što izgleda jako lijepo. To je sjajan dizajn za probijanje trbuha od titana koji treba puno zavoja da stane u trbušnu rupu. Izgleda jako zanimljivo i prilično je neobično iz drugih dizajna. Ovaj nakit od titana definitivno bi bio najbolji izbor ako ćete prvi put izbušiti trbuh jer će vam pupak cijelo vrijeme zarastati kako vam ne bi bilo neugodno.

 • Jedinstveni Titanium Piercing za trbuh

probijanje trbuha od titana

Zaista mi se sviđa ovaj nevjerojatan dizajn za probijanje trbuha od titana koji izgleda prilično lijepo. Dodaje se prekrasnim klinovima kojih je ukupno 4 na broju. Dostupan je i u dvije boje, ali ako vam je teško, vjerojatno ćete ga pronaći u mnogim bojama osim u samo ove dvije. Jako mi se sviđa ovaj dizajn za probijanje trbuha od titana.

 • Čudesan piercing trbuha od titana

probijanje trbuha od titana

Ovo je sjajan dizajn za probijanje trbuha od titana koji se zadržao ovdje. Četiri klina koja su ovdje dodana prilično su lijepa. To je sjajan dizajn koji izgleda prilično fenomenalno. Prekrasan piercing od pupka ili pupka od titana vrijedi potrošiti malo više novca i pobjeći od bilo kakve bakterijske infekcije ili alergijske reakcije.

 • Nevjerojatan Titanium Piercing za trbuh

probijanje trbuha od titana

Zaista mi se sviđa ovaj nevjerojatan dizajn za probijanje trbuha od tritana koji izgleda jako lijepo. Dodano je s ogromnim čepom na dnu koji izgleda jako elegantno. Ovdje mi se jako sviđaju ovi značajni i sjajni dizajni. Možete napraviti bilo koju vrstu piercinga pomoću nakita od titana koji bi izgledao neizmjerno lijepo na vašem pupku. Izvrsna je ideja ukrasiti pupak s najvećom sigurnošću.

 • Pozitivan piercing trbuha od titana

probijanje trbuha od titana

Ovo je prekrasan dizajn za probijanje trbuha od titana koji je dodan lijepim klinovima koji izgledaju prilično lijepo. Zaista mi se sviđa ovaj nevjerojatan dizajn jer se prilično razlikuje od drugih. Boja ovog dragulja nije jasna, već je bijela s komadićima različitih nijansi koje izgledaju prilično lijepo.

 • Nevjerojatan Titanium Piercing za trbuh

probijanje trbuha od titana

Zaista mi se sviđa ovaj nevjerojatan dizajn za probijanje trbuha od titana koji sadrži prekrasan list točno pri dnu. Ovo je viseći nakit izrađen od titana i izgleda apsolutno zapanjujuće. Ovaj nakit od titana definitivno bi bio najbolji izbor ako ćete prvi put izbušiti trbuh jer će vam pupak cijelo vrijeme zarastati kako vam ne bi bilo neugodno.

 • Svijetli piercing u trbuhu od titana

probijanje trbuha od titana

Zaista mi se sviđa ovaj prekrasan dizajn za probijanje trbuha od plavog titana koji izgleda prilično lijepo. Dodano je plavim klinovima koji izgledaju prilično lijepo. Klinac koji se nalazi na dnu zaista je lijep koji možete napraviti! Probijanje pupka s ovim nakitom od titana može se izraditi u mnogim bojama koje bi izgledale vrlo elegantno. Ovaj nakit od titana najbolja je opcija koju možete imati.

 • Šareni Titanium Piercing za trbuh

probijanje trbuha od titana

Zaista mi se sviđa ovaj uvrnuti dizajn od probijanja trbuha od titana koji je prilično velik. Vrteći se dizajn od titanovog piercinga na trbuhu izvrstan je i također izgleda vrlo osebujno. Također izgleda vrlo složeno za uklapanje. To je sjajan i lijep dizajn za probijanje trbuha od titana koji je napravljen i koji izgleda kao da je s njim vrlo teško rukovati. Ali pretpostavljam da sa strpljenjem nije previše teško.

Titanium vs Surgery Steel Navel Piercing Nakit

Ako želite znati točan razlog zašto morate odabrati titan ili kirurški čelik, odgovor na to počinje osnovnim karakteristikama oba ova materijala. Također, morate imati na umu da su i kirurški čelik i titan sigurni materijali te možda neće biti mnogo situacija kada morate definitivno odabrati jedno od drugog u slučaju sigurnosti.

Glavni kontrast između ova dva je da je titan elementarni element. To sugerira da će uključivati ​​manje smjesa od kirurškog čelika. Ne čini Kirurški čelik, osobito visokokvalitetni kirurški čelik 316, prijetnjom na bilo koji način. Većina ljudi uopće neće primijetiti nikakav kontrast ili točku razlike. Usprkos tome, neki vrlo osjetljivi ljudi mogu zahtijevati ukrase od titana. Titan se također preporučuje za nove piercinge kada je zacjeljujući, ali mnogi ljudi mogu odmah upotrijebiti kirurški čelik, sve dok se radi o visokokvalitetnim ukrasima od kirurškog čelika.

Na kraju je rješenje između nakita za probijanje titana i kirurškog čelika definitivno osobno. Za većinu ljudi oba elementa funkcionirat će na vrlo izvrstan način pa sve ovisi o tome koji metal volite i koji dizajn nakita smatrate šarmantnijim.

Kirurški čelik kao materijal za nakit za tijelo

Kirurški čelik jedan je od najčešćih izbora za dobivanje bilo koje vrste nakita. To je vrsta nehrđajućeg čelika kojemu su potrebne posebne kombinacije za stvaranje legure. Jedna od ovih kombinacija koristi nikal i zato se generički kirurški čelik mora koristiti pri izradi nakita. Da bi čelik bio ugodan za tijelo koji se može koristiti za nakit za tijelo i implantate, čelik se mora oblikovati drugačije. Kirurški čelik je legura koja ima specifična svojstva, a ima i mnogo ocjena, ali samo nekoliko njih je prijateljsko za kožu i može se lako pretvoriti u komade nakita.

Jedini kirurški čelik koji je prijateljski prema koži su ocjene 316L i 316LVM kirurški čelik. To su elementi kirurškog čelika s niskim udjelom ugljika. Uključuju legure, međutim, legure se hvataju unutar tvari jedinstvenim metodama pa se ne mogu izuzeti iz elementa. Predlaže se da čak i ako osoba ima osjetljivost ili druge probleme s nekim legurama nema poteškoća jer nema pražnjenja ili dodira legura s kožom.

Da bi se to postiglo, potrebno je koristiti samo nakit izrađen od kirurškog čelika prihvatljivog za tijelo: 316L i 316LVM kirurški čelik. Od ta dva, 316LVM bolji je element i odobren za nakit za tijelo. Doprinosi većoj sigurnosti i zaštiti od standardnije vrste kirurškog čelika od 316L. Zato se kirurški čelik od 316LVM smatra medicinskim i vrhunskim čeličnim elementom za ukrase tijela.

Kirurški čelik koristi velika skupina ljudi, osobito oni koji pate od alergija i preosjetljivosti. Dakle, za ove ljude mogućnosti su daleko manje, ali kirurški čelik omogućuje im raznolikost. Tu se ističe Surgical Steel. Osim toga, kirurški čelik također ima bolju raznolikost kada su u pitanju različite veličine. Uz Kirurški čelik znat ćete da ćete imati veličinu koja će vam odgovarati. Tako ćete pronaći prikladan mjerač i savršenu veličinu. Mnogi dragulji izrađeni od kirurškog čelika također su prilično prilagodljivi pa ćete dobiti najbolju vrstu proizvoda koji želite za svoj piercing.

Također imajte na umu da vam Surgical Steel također stavlja na raspolaganje super velike mjerače. U ovoj situaciji ništa ne izbacuje Kirurški čelik. To posebno vrijedi za one koji vole da im nakit bude velik i glomazan. Ako je i vama nešto draže, tada je Kirurški čelik savršen materijal za vaš nakit.

Kirurški čelik također sadrži manje nikla od nehrđajućeg čelika

Čelik je obično savršen materijal za izradu vašeg nakita za probijanje tijela, ali neki ljudi, samo kako bi bili sigurni i izbjegli bilo koju vrstu alergije, koriste proizvode koji ne narušavaju kvalitetu. Budući da većina ljudi postaje alergična na nikal u materijalu, ima smisla provjeriti kakvu vrstu nakita želite i pregledati sadržaj nikla u njemu. Čelik je općenito vrsta materijala za koju je potrebna određena količina nikla, ali to ovisi o vrsti čelika koji se koristi,

Kirurški čelik ima jednu bolju kvalitetu što ga čini odličnim izborom, a to je da se s Nickleom postupa drugačije od ostalih vrsta čelika. Kirurški čelik ne samo da sadrži manje nikla općenito, već je i način obrade nikla vrlo različit. Uz visokokvalitetni kirurški čelik, nikal je zarobljen unutar materijala kako ne bi iscurio i došao u izravan dodir s kožom. Stoga nikal ne stvara probleme s ovom vrstom materijala.

Najbolje karakteristike čelika za nakit za tijelo su 316L i 316LVM kirurški čelik. Ovi elementi su niskougljične sorte kirurškog čelika. Legure u tim vrstama čelika značajno se hvataju unutar kirurškog čelika. Ove legure (uključujući nikl) ne mogu se ispustiti iz tvari. Što se tiče količine nikla u ovim sortama čelika, to ovisi o proizvođačima. Obično bi najkvalitetniji kirurški čelik imao samo 8 do 15 nikla. No, da skratim priču, najbolja vrsta kirurškog čelika sadržavala bi manje nikla od običnog čelika. To je jedan od razloga zašto je t bolji izbor za većinu ljudi da dobiju svoje komade nakita izrađene od kirurškog čelika. Međutim, ne samo manji postotak nikla čini kirurški čelik najboljim, već i legura zarobljena unutar kirurškog čelika radi dodatne sigurnosti i dodatnih prednosti.

Je li u redu koristiti nehrđajući čelik za piercing na tijelu??

Za piercing tijela uvijek je bolje koristiti najkvalitetniji kirurški čelik. Sve se svodi na osjetljivost vašeg tijela i kože. Neki su ljudi otporniji na alergije od drugih. Ako nemate nikakvu alergiju, možete isprobati nehrđajući čelik. Osjetljivim osobama savjetuje se korištenje najkvalitetnijeg kirurškog čelika, a ako to nije dovoljno, mogu se u potpunosti prebaciti na titan i druge materijale koji su hipoalergijski i što je najbolji izbor za osobe s alergijama.

Oni koji bi mogli biti u redu s manjim ocjenama kirurškog čelika ili čak s nehrđajućim čelikom moraju koristiti te elemente samo za stare, dobro zacijeljene piercinge. Nikada nemojte koristiti nehrđajući čelik za nove piercinge koji su usred zarastanja! Značajno je smanjiti svaku opasnost od zagađenja, osjetljivosti i drugih poteškoća. Korištenje samo visokokvalitetnih elemenata koji su bezopasni za kožu od vitalnog je značaja. To je razlog zašto je toliko važno prvenstveno koristiti nakit od kirurškog čelika, a ne konvencionalni nehrđajući čelik.

Zašto su titan i niobij idealni za preosjetljive korisnike?

Kada ne biste trebali koristiti druge materijale osim titana, poput kirurškog čelika?

Ljudi koji imaju preosjetljivost na koži moraju koristiti titan ili niobij umjesto kirurškog čelika. Titan je prilično prijateljski prema koži i neće uzrokovati alergije jer ne sadrži nikakvu vrstu nikla. Titan je također poželjan materijal kada u početku dobijete piercing kako biste ga zaštitili od bilo kakve kontaminacije. Međutim, ne morate ga koristiti. Većina ljudi također koristi kirurški čelik kao svoj početni izbor. Ako imate bilo kakvih alergijskih problema, možete koristiti i materijal od titana.

Titan ima još jednu važnost, a to je da je lagan i stoga ugodan za upotrebu. Također se može eloksirati tako da može proizvesti različite boje. To je mnogo skuplji materijal. Ipak postoji određeni stupanj koji sadrži malu količinu legure koja je niska i čini ove materijale biokompatibilnima. Stoga je titan najbolji izbor za osobe s preosjetljivošću. Najčešći izbor za ljude 23. razreda titana, što čini idealan element cijene tijela.

Zašto biste trebali odabrati nakit od titana??

Titan nije samo izvrstan nakit za tijelo, već ima i mnoge druge prednosti. Osigurava da vaša koža ostane bez ikakvih alergija ili iritansa, a da pritom ostane ugodna i ugodna. Kada prvi put idete na piercing, moglo bi vam se preporučiti da nosite nakit od tijela od titana.

Dakle, evo nekih prednosti koje nosi nošenje nakita od titana:

Titan je sigurniji

Alergije su jedan od mnogih uobičajenih problema od kojih ljudi pate, a utječu i na mnoge. Stoga morate odabrati nešto mnogo sigurnije i zadovoljiti sve vaše potrebe za nakitom. Ne samo za komade nakita na tijelu: čak i normalni ukrasi, poput ogrlica, narukvica ili satova moraju biti bez nikla kako bi se zaobišle ​​alergijske reakcije.

Iako titan nije jedini metal bez nikla, postoje i drugi materijali poput kirurškog čelika koji je izvrsna opcija koju možete koristiti, ili vjerojatno zlato bez nikla. Titan je izvrstan materijal koji možete uzeti u obzir. Nema legure koje bi bilo mnogo sigurnije provjeriti za ovu vrstu nakita. Zapravo, titan je izvrstan metal koji je obično potreban kada dobijete svježi piercing, pogotovo zato što je vrlo osjetljiv i trebalo bi mu puno vremena da zacijeli. Tijekom procesa zacjeljivanja rana mora potpuno zacijeliti jer u protivnom može izazvati infekciju.

Titan je lakši u težini

Titan ima nekoliko dodatnih prednosti. Na primjer, vrlo je lagan za element. Za razliku od čelika, koji postaje ogroman, titan je lagan i vrlo jednostavan za upotrebu. Iako mnogi ljudi ne brinu o mnogim teškim draguljima (neki ljudi zapravo preferiraju i velike, masivne komade dragulja), u slučaju da tražite nešto umjerenije, titan je vaš najbolji izbor.

Titan je snažan i izdržljiv metal, ali je u istom razdoblju dovoljno lako trajno ostati zadovoljan. Zato je idealan za posebne nakit i neke dijelove tijela gdje bi masivni nakit bio težak.

Titan ima mnogo boja

Osim svih prednosti koje nakit od titana nudi, dostupan je i u raznim drugim bojama gdje možete birati. Može se jednostavno eloksirati kako bi joj se dale različite boje. Također možete nabaviti raznobojni nakit inspiriran dugom. Ovaj proces je bezopasan i ne uključuje korištenje mnogih kemikalija koje su štetne za kožu, sam Titanium dobiva takve boje koje ne narušavaju kvalitetu koju nudi. To znači da korištenjem nakita od titana možete imati nakit siguran za tijelo i kožu bez kompromisa u stilu. To je najbolja opcija za nabavku jedinstvenog i elegantnog nakita za piercing.

Važni savjeti za kupnju nakita od titana

Postoje neke važne karakteristike koje će posjedovati svaki dobar nakit od titana, pa je iznimno opravdano držati ove savjete u blizini dok uzimate nakit od titana za piercing na tijelu. Kada tražite nakit od titana, trebali biste tražiti nešto što je visoke kvalitete i ima najsigurnije materijale. Najbolje je kada tražite neki nakit od titana medicinske kvalitete. Preporučuje ga svaki piercer, pogotovo ako idete na svoj prvi piercing ikada. Najbolja vrsta titanovog nakita je stupanj implantata razreda 23 (6AL4V ELI F-136)..

 • Titanov nakit mjeri samo oko 50% -60% težine nehrđajućeg čelika i stoga je mnogo lakši od bilo koje druge vrste materijala što ga čini još ugodnijim za nošenje.
 • Nakit od titana manje je sklon bilo kakvom odgovoru tjelesnim tekućinama, što je još jedna važna prednost. Stoga je nakit od titana mnogo sigurnije nositi ako patite od bilo kakvog znojenja ili vlažnog vremena.
 • Titan je izuzetno koristan materijal koji nema koroziju, a nije ni magnetski. Tako biste u slučaju znojenja znali da bilo koji nakit od titana neće nanijeti nikakvu štetu vašoj koži.
 • Primarna boja titana je tamno siva, ali naravno, može se eloksirati kako bi se stvorilo nekoliko vrsta lijepih boja.
 • Najčešće nijanse nakita od titana su plava, ljubičasta, zelena, žuta i duga (ili više boja).
 • Neke boje nisu moguće s nakitom od titana. Na primjer, titan se ne može eloksirati da bi se dobili crveni ili crni dragulji. Međutim, još uvijek može imati najveći mogući broj boja i stilova u ovoj vrsti nakita.
 • Titan se može brzo sterilizirati u autoklavu, pa se može spremiti kao čist i potpuno higijenski. Stoga ne morate brinuti o klijanju bilo koje vrste bakterija i infekcija koje bi mogle biti štetne za kožu.
 • Značajno je priznati da će obojeni komadi titana vremenom ispariti. Ipak, nije strašno i neće promijeniti svojstvo ili sigurnost ukrasa od titana. Komadići od titanovog nakita osvojeni u ustima (na primjer nakit od titana kao pirsing na jeziku) uspijevaju se najbrže otopiti.
 • Za poliranje titanovog nakita koristite samo antibakterijski sapun i toplu vodu i to bi bilo sasvim u redu. Možete primijeniti i posebne proizvode za čišćenje ako se savjetuje da ih koristite umjesto sebe. Nemojte koristiti alkohol ili tvrde deterdžente na svom nakitu od titana jer bi ga mogao učiniti neprikladnim.
 • Titan je vrlo tvrd element. Zapravo, ima najveću snagu odvagnuti udio svih elemenata koji se koriste za nakit za tijelo.

Morate pročitati sve što je ovdje napisano da biste dobili najsigurniju vrstu nakita od titana i odmjeriti sve posljedice korištenja nakita od titana u odnosu na nakit koji nije od titana. Krajnje prednosti koje nakit od titana više nije moguće prenaglašavati. Ovaj piercing pupka s člankom o nakitu od titana obuhvaća sve što trebate znati o nakitu od titana i nadamo se da sada možete sigurno prekinuti da je nakit od titana najbolja vrsta materijala koju možete koristiti.

S toliko vrsta nakita koji su danas prisutni na tržištu, ljudi koji su dobili svježi piercing poželjet će odmah isprobati razne vrste nakita i eksperimentirati s njihovim pirsingom. Međutim, nije svaka vrsta materijala prikladna za vaš piercing, a može biti i štetna za vaš piercing. Stoga je nakit od titana uvijek najbolji materijal koji možete upotrijebiti za piercing i ostati na sigurnom!