Piercing

40 Prebadanje trebušnih gumbov Bioflex

Platični popki imajo svoj čar: so prilagodljiva in voljna alternativa našim običajnim obročem iz popka iz kirurškega jekla. Mnogi od teh plastičnih ali gumijastih obročev za popke so narejeni iz fleksibilnih cevi ali bioplasta Bioflex. Bioflex je najboljša izbira za vse vrste piercinga, najpomembneje pa za trebušne prstane. Je brez kakršnih koli kovin in je zelo lahka. Tako ni težak za vaš popek ali pa se ne zaplete z oblačili. Ti BioFlex popki ali popki so nujni za nosečnice in ljudi, ki se ukvarjajo s športom. Ti prilagodljivi obroči se premikajo glede na obliko in velikost vašega telesa. Ti plastični obroči niso le super nastavljivi, ampak so tudi hipoalergični, kar pomeni, da se ne boste soočili s kakršno koli kovinsko reakcijo.

Ko razmišljate o nakupu popka ali obročev za popk BioFlex, morate biti pozorni na dve glavni stvari. Prvič, prstan mora biti najvišjega razreda, da lahko traja dlje časa. Če je slog vaša prednostna naloga, morate razmisliti tudi o iskanju elegantnih lastnosti in elementov v tem obroču. Paziti morate na neverjetne barve in različne oblike in velikosti, da bodo videti kul. BioFlex popkovnik ali popk vas zvoni, vendar mora imeti svoj slog z različnimi barvami, velikostmi in možnostmi za različne dragulje in okraske, ki visijo na njem. Poleg tega pri izbiri popka ali obročev za popk BioFlex ne smete ogroziti udobja in prilagodljivosti. Narejen mora biti iz varnega in čistega materiala, da se ne odziva na kožo in povzroča težave. BioFlex popki ali popki so trenutno v modi, zato boste na spletu ali celo v lokalnih studiih za piercing dobili veliko možnosti, kjer lahko sami izberete!

Kje se lahko prebijete za boljšo izkušnjo?

Vsebina (kliknite za skok)

 • Kje se lahko prebijete za boljšo izkušnjo?
 • Stvari, ki jih morate vedeti pri prebadanju trebušnega gumba
 • Seznam piercingov trebušnih gumbov Bioflex
 • Kako se pripraviti pred prebadanjem popka Bioflex?
 • Kako vedeti, kdaj ne morete preboditi?
 • Kako ravnati s prebadanjem trebušnih gumbov med nosečnostjo?
 • 4 razlogi, zakaj bi morali nositi prstane za trebuh na gumbih Bio-Flex
 • Postopek okrevanja pri prebadanju trebušnega gumba
 • Kaj smemo in česa ne smemo pri celjenju trebušnih gumbov
 • Prednosti in slabosti prebadanja trebušnih gumbov

Prebadanje popka ali popka je pravzaprav prebadanje na dnu kože dejanskega popka, zaradi česar je njegovo ime nekoliko zavajajoče. Ne obstaja posebna vrsta popka (ki smo jo videli zgoraj), ki bi lahko imela piercing na popku ali pa tudi ne. Če imate nad ali pod popkom dovolj kože, je možen prebadanje. Vendar pa je za to vedno priporočljivo iti k izkušenemu piercerju.

Brez dvoma morate biti pri poskusu prebadanja popka zelo previdni, zato je priporočljivo, da se obrnete le na strokovnjaka, ki bo vedel, katero področje preboditi, ne da bi pri tem odprli kakršne koli pomembne živce ali krvne žile okoli trebuha. gumb. Izogibati se morate tudi vsakomur, ki s piercing pištolo prebode vaš popk, ker ne bo tako natančen kot oseba, ki uporablja iglo. Ne glede na to, za kakšen piercing ali opremo se odločite za prebadanje, vedno poskrbite, da bo steriliziran.

Če imate nepravilno ali napačno prebadanje popka, bo to močno pritisnilo na vaš popk in lahko spremeni vašo innie v outie. Zato se o svojih pomislekih najprej pogovorite s svojim piercerjem.

Stvari, ki jih morate vedeti pri prebadanju trebušnega gumba

Za prebadanje popka ali popka se morate prepričati o količini kože ali prostora, ki ga imate v bližini popka. Močnejše so vaše mišice v bližini trebuha, manjši so zapleti, ki jih boste imeli, in tudi krajši čas celjenja. Mnogi ljudje pogosto ugotovijo, da se brez močnega jedra popek pogosto odtrga ali zavrne, še posebej, če se upogne ali sede. Morda se sliši kot grozljivo, vendar se morda niti ne začutite, kako in kdaj je bil piercing odstranjen s kože.

Morda boste morali preveriti tudi pravi material za nakit, ki bi bil primeren za vas. če želite preprosto prebadanje deseterice popka ali popka, lahko to naredite brez zapletov. Vendar pa se boste morda želeli spremeniti v bolj razvito vrsto nakita, na primer večje mrene ali viseče obroče, za katere boste morda morali zamenjati svoj prvotni piercing z iglo večjega števila, ki bo pomagala pokriti vaš novi nakit..

Seznam piercingov trebušnih gumbov Bioflex

Odličen prebadanje trebušnega gumba/ popka Bioflex

bioflex prebadanje popka

Ta oblika BioFlex popka ali prebadanja popka je morda majhna, a izgleda res kul. Najboljši del pri oblikovanju popka ali popka BioFlex je, da je odličen material, s katerim lahko naredite čudovit videz! Mislim, da je ta model BioFlex popek ali prebadanje popka najboljši za vsakodnevno nošenje.

 • Lep Bioflex trebušni gumb/ piercing

bioflex prebadanje popka

Resnično se mi zdi, da je ta BioFlex -ov dizajn popka ali prebadanja popka odličen in super srčkan. Mislim, da bi lahko bil to precej pomemben BioFlex dizajn popka ali prebadanja popka, ki izgleda res lepo. Ta BioFlex -ov dizajn popka ali prebadanja popka ima tudi primeren material, ki izgleda precej neverjetno.

 • Čudovit Bioflex trebušni gumb/ piercing

bioflex prebadanje popka

Resnično menim, da bi takšna zasnova BioFlex popka ali prebadanja popka dejansko pomagala osebi, da ima pred seboj zelo udoben mesec, zlasti med zdravljenjem. Poskrbeti morate, da material, ki ga uporabljate, ne draži in bi bil videti zelo lepo. Ta BioFlex dizajn trebuha ali popka je popoln!

 • Edinstven Bioflex trebušni gumb/ piercing

bioflex prebadanje popka

Oblika THssi BioFlex popka ali prebadanja popka izgleda precej kreativno. Vedno je dobra ideja, da dodate viseči okras, če ne želite dodati čudovitega dragulja. Mislim, da bi bila ta oblika BioFlex popka ali prebadanja popka videti res ustvarjalna in sploh ne dolgočasna! Ta BioFlex -ov model za prebadanje popka ali popka je odličen.

 • Eleganten Bioflex trebušni gumb/ prebadanje popka

bioflex prebadanje popka

Zelo mi je všeč ta poenostavljen BioFlex -ov popek za prebadanje ali popek, ki visi na popku uporabnika. Tovrstno oblikovanje popka ali prebadanja popka BioFlex je najboljše, če ne želite preveč premišljenega. Mislim, da je ta dizajn BioFlex popka ali prebadanja popka videti super.

 • Simpatičen Bioflex gumb za trebuh/ pik

bioflex prebadanje popka

Izbirate lahko med različnimi materiali za vaš neverjeten dizajn popka ali popka BioFlex, ki bi vam najbolj ustrezal. Obstaja veliko vrst in veliko modelov, ki jih lahko izbirate glede na vaš slog. Ta BioFlex -ov model za prebadanje popka ali popka je odličen.

 • Čudovit prebadanje trebušnega gumba/ popka Bioflex

bioflex prebadanje popka

Ta je vsekakor dovršen in zapleten BioFlex dizajn popka ali prebadanja popka, ki izgleda precej lepo. Vidim, da lahko dodate tudi veliko elementov, ki bi se spremenili v vašo lastno temo, ki bi izgledala neverjetno. Resnično menim, da ni treba delati kompromisov glede mode zaradi toliko različnih modelov, ki so na voljo na trgu.

 • Privlačen Bioflex trebušni gumb/ prebadanje popka

bioflex prebadanje popka

Resnično menim, da tukaj ne primanjkuje prikupnega BioFlex -ovega pupka ali modela za prebadanje popka. To je odličen dizajn za prebadanje popka ali popka BioFlex, ki izgleda precej super. To je vsekakor nekaj, kar se lahko razmetavate na prostem in bi se izkazalo za zelo očarljivo.

 • Fantastičen Bioflex trebušni gumb/ piercing

bioflex prebadanje popka

Ta zasnova BioFlex popka ali prebadanja popka je odlična, ki izgleda precej super. To je narejeno s čudovitim čepom, ki ga lahko dodate. Obstaja veliko modelov za prebadanje popkov ali popkov BioFlex, na katere lahko pazite in bodo videti enako super. To je čudovit dizajn za prebadanje popka ali popka BioFlex.

 • Čudovit prebadanje trebušnega gumba/ popka Bioflex

bioflex prebadanje popka

Resnično občudujem to neverjetno BioFlex obliko za prebadanje popka ali popka. Lahko dobite celo tovrstno BioFlex obliko za prebadanje popka ali popka v različnih barvah, ki vam ustrezajo glede na vaš slog. Ta BioFlex model za prebadanje popka ali popka je odličen, ki ga lahko nosite.

Privlačen Bioflex trebušni gumb/ piercing

bioflex prebadanje popka

Lahko izberete svojo barvo za BioFlex -ov dizajn popka ali pupka, če se vam zdi zanimiv. Ta BioFlex -ov model za prebadanje popka ali popka je odličen, ki ga lahko naredite in izgleda precej neverjetno. Resnično mi je všeč ta odličen dizajn za prebadanje popka ali popka BioFlex.

 • Čudovit prebadanje trebušnega gumba/ popka Bioflex

bioflex prebadanje popka

Dodajanje čepkov in drugih draguljev v vaš BioFlex dizajn pupka ali popka je odlična ideja, saj naredi vašo obliko BioFlex popka ali prebadanja popka privlačnejšo. Ta zasnova BioFlex popka ali prebadanja popka je odlična, ki bo videti zelo lepo.

 • Prijeten Bioflex trebušni gumb/ prebadanje popka

bioflex prebadanje popka

Nošenje tovrstne oblike popkovnic ali popkov BioFlex prinaša številne prednosti. Prvi je, da je super prilagodljiv glede na velikost vašega želodca. Lahko ga dodate tudi trebuhu, ne da bi ga dražil. To je odličen dizajn za prebadanje popka ali popka BioFlex, ki izgleda čudovito.

 • Čudovit Bioflex trebušni gumb/ piercing

bioflex prebadanje popka

To je precej cvetlični dizajn popka ali prebadanja BioFlex, ki izgleda precej lepo. To je odličen dizajn za prebadanje popka ali popka BioFlex, ki izgleda precej super. To je odličen BioFlex -ov dizajn za prebadanje popka ali popka, ki je super in je videti zelo srčkan.

 • Barvit Bioflex trebušni gumb/ prebadanje popka

bioflex prebadanje popka

Zelo mi je všeč nabor teh BioFlex pupkov ali modelov za prebadanje popka, ki bi izgledali dobro na kateri koli vrsti telesa. Mislim, da bi imeli ti modeli BioFlex popka ali prebadanja popka veliko raznolikosti, kar bi bilo zelo super. Ta BioFlex -ov model za prebadanje popka ali popka je odličen.

 • Čudovit prebadanje trebušnega gumba/ popka Bioflex

bioflex prebadanje popka

Resnično mi je všeč ta neverjetni dizajn prebadanja popka ali popka BioFlex, ki je bil izdelan tukaj. Tovrstno oblikovanje izgleda popolnoma čudovito za ljudi, ki si želijo nekaj, kar ne bi dražilo njihovega prebadanja in bi se raje prilagodilo trebuhu. Ta oblika BioFlex popka ali prebadanja popka bi izgledala lepo.

 •  Bioflex trebušni gumb/ prebadanje popka z metuljem

bioflex prebadanje popka

Kdo je rekel, da udobno ne more biti elegantno? Ta BioFlex dizajn trebuha ali prebadanja popka ni le udoben, ampak tudi zelo eleganten. Ta neverjetna BioFlex -ova oblika popka za prebadanje popka je odlična, ki jo lahko naredite tukaj in bo videti zelo lepo, če jo položite na trebuh.

 • Simpatičen Bioflex trebušni gumb/ piercing

bioflex prebadanje popka

Svoj nakit BioFlex popek ali prebadanje popka lahko prilagodite tako, da svojemu dragulju dodate kakšne opombe ali kaj posebnega. Ta oblika BioFlex popka ali prebadanja popka je prav tako zelo posebna zaradi elementov, ki so ji dodani. Lahko ga prilagodite svojim potrebam.

 • Simpatičen Bioflex gumb za trebuh/ pik

bioflex prebadanje popka

To je precej srčkan BioFlex dizajn popka ali prebadanja popka, ki je bil izdelan tukaj. Kot smo že povedali, bi dodajanje nekaterih osebnih elementov v vaš BioFlex -ov dizajn popka ali popka resnično povečalo definicijo in pomen BioFlex -ovega dizajna popka ali popka za vas..

 • Strasten prebadanje trebušnega gumba/ popka Bioflex

bioflex prebadanje popka

Tu je narejen BioFlex -ov dizajn trebuha ali popka. Ne samo, da je videti precej elegantno, ampak ga je mogoče izdelati tudi v različnih vrstah modelov. Ta BioFlex model za prebadanje popka ali popka je lahko izdelan tudi iz različnih vrst materialov, odvisno od vaše izbire.

Majhen Bioflex trebušni gumb/ piercing za popk

bioflex prebadanje popka

Zelo mi je všeč ta zgornji del trebuha, ki je bil narejen na trebuhu uporabnika. Izgleda res zanimivo in je odličen dizajn, saj hkrati izgleda zelo elegantno. Svoj BioFlex dizajn pupka ali prebadanja popka lahko postavite v različne barve, ki bodo videti neverjetno. Ta BioFlex dizajn popka ali prebadanja popka je zelo lep.

 • Ultimate Bioflex trebušni gumb/ prebadanje popka

bioflex prebadanje popka

To je lepo ustvarjalno oblikovanje popka ali prebadanja popka BioFlex, ki je bilo narejeno tukaj. Izgleda precej neverjetno in je super, če želite nekaj poenostavljenega zase. Res mi je všeč ta neverjeten dizajn BioFlex popka ali prebadanja popka, ki je lep in ki ga lahko nosi vsak.

 • Fervent Bioflex trebušni gumb/ prebadanje popka

bioflex prebadanje popka

Ta neverjeten dizajn prebadanja popka ali popka BioFlex z veliko nakita izgleda precej kul. Resnično mi je všeč ta neverjeten dizajn prebadanja popka ali popka BioFlex, ki so ga nosili tukaj in izgleda precej super. To lahko storite in tudi neskončni materiali, vendar so nekateri materiali bolj udobni za nošenje kot drugi.

 • Precej Bioflex trebušni gumb/ piercing

bioflex prebadanje popka

Lahko poskusite narediti svoj BioFlex dizajn popka ali prebadanja popka v različnih oblikah in velikostih, ki bodo popolnoma odvisne od vaše oblike in velikosti trebuha. Vendar pa se prepričajte, da je težji vaš model za prebadanje popka ali popka BioFlex, luknja mora biti globlja, da lahko podpira vašo obliko prebadanja popka ali popka BioFlex..

 • Nebeški Bioflex trebušni gumb/ prebadanje popka

bioflex prebadanje popka

Resnično mislim, da BioFlex -ov dizajn popka ali prebadanja popka izgleda zelo kul na vašem trebuhu. Mislim, da je najboljši material za vaš trebuh, še posebej, ko raste, ker je udoben in prilagodljiv. Tovrstno oblikovanje popka ali prebadanja popka BioFlex je tukaj odlično.

 • Cool Bioflex trebušni gumb/ prebadanje popka

bioflex prebadanje popka

Uporabite lahko različne vrste BioFlex pupka ali piercinga, ki bo precej super. Izberete lahko različne inovativne metode, ki bodo videti zelo lepo. Celotna oblika prebadanja popka ali popka BioFlex je odlična stvar, ki jo je treba upoštevati, če izdelujete ta model BioFlex popka ali piercinga..

 • Očarljiv Bioflex trebušni gumb/ prebadanje popka

bioflex prebadanje popka

Lahko tudi izdelate viseči nakit za vašo BioFlex obliko popka ali prebadanje popka, kot je bilo to storjeno tukaj. Lahko dodate kakršne koli dragulje v svoj BioFlex dizajn pupka ali popka, ki bo visel navzdol in bo videti odlično. To je čudovit dizajn za prebadanje popka ali popka BioFlex.

 • Majhen Bioflex trebušni gumb/ piercing

bioflex prebadanje popka

Ta neverjeten dizajn prebadanja popka ali popka BioFlex bi bil videti popolnoma krasen in je izjemno zelo prilagodljiv in udoben za nošenje. Ta model za prebadanje popka ali popka BioFlex je odličen tudi za kožo. Drugi materiali bi lahko povzročili nekakšno alergijsko reakcijo, vendar ta model za prebadanje popka ali popka BioFlex zagotovo ne bo.

 • Creative Bioflex trebušni gumb/ prebadanje popka

bioflex prebadanje popka

Lahko prilagodite svoj BioFlex dizajn popka ali prebadanja popka, ki izgleda zelo lepo. Je odlična, ki jo lahko nosite in jo naredite tako, da izgleda dobro na vaši koži. To je odličen dizajn, ki je bil narejen. Lahko dobite podoben ali enak BioFlex model za prebadanje popka ali popka v različnih barvah.

 • Čudovit prebadanje trebušnega gumba/ popka Bioflex

bioflex prebadanje popka

Ta oblika BioFlex popka ali prebadanja popka je lepa. Ni samo zanesljiv za nošenje, ampak je tudi prilagodljiv in udoben. Ta vrsta BioFlex popka ali piercinga na popku izgleda precej super in en slog vam je na voljo in različne barve, ki izgledajo lepo. Celoten koncept mi ​​je zelo všeč.

Realističen Bioflex trebušni gumb/ prebadanje popka

bioflex prebadanje popka

Lahko dodate druge vrste nakita z vašim BioFlex popkom ali oblikovanjem prebadanja popka, kot je bilo storjeno tukaj. Ta BioFlex -ov model za prebadanje popka ali popka vsebuje tudi nekaj kožnega nakita, ki poudarja BioFlex -ov dizajn piercinga popka ali popka. Temu pravimo piercing z več popki, ki je zelo v trendu.

 • Velikodušen Bioflex trebušni gumb/ piercing

bioflex prebadanje popka

Dodajanje popka popku je odličen način za izboljšanje celotnega videza. Če imate tetovažo skupaj z BioFlexovim popkom ali piercingom popka, mislim, da bi bilo videti super, ne glede na to, če ste noseči. Ta BioFlex model za prebadanje popka ali popka je odličen, ki ga lahko naredite tukaj.

 • Fantastičen Bioflex trebušni gumb/ piercing

bioflex prebadanje popka

Resnično mi je všeč ta neverjeten BioFlex -ov dizajn trebuha ali popka, ki je precej dekliški. Odločiti se morate o videzu vašega popka za prebadanje popka ali popka BioFlex, ki bo oddajal takšne vibracije, ki jih iščete. Ta zasnova BioFlex popka ali prebadanja popka je precej ustvarjalna in zelo srčkana.

 • Sladki Bioflex trebušni gumb/ prebadanje popka

bioflex prebadanje popka

Zelo všeč mi je ta BioFlex dizajn popka ali prebadanja popka, ki je bil izdelan tukaj. Ko si naredite piercing popka, si lahko omislite drugačno zamisel o postavitvi. Resnično mislim, da BioFlex -ov dizajn popka ali prebadanja popka omogoča, da se odprta rana popolnoma zaceli, kar bo videti lepo.

 • Cool Bioflex trebušni gumb/ prebadanje popka

bioflex prebadanje popka

Resnično mislim, da je tovrstno oblikovanje popka ali popka BioFlex odlična kombinacija barv. Oblikovanje trebuha ali popka za barvanje BioFlex v barvi Drak izgleda zelo lepo, če ga nosite na trebuhu. Ima drugačen učinek, ki bo videti super. Ta BioFlex -ov model za prebadanje popka ali popka je odličen.

 • Fervent Bioflex trebušni gumb/ prebadanje popka

bioflex prebadanje popka

Če ne želite, da bi bil videti ekstravaganten, lahko dodate najpreprostejšo obliko popka ali prebadanja popka BioFlex, kot je ta. To je odlična BioFlex -ova oblika za prebadanje popka ali popka, ki je bila narejena tukaj in izgleda preprosto, a vplivno. Gumbi na trebuhu so odličen način, da pokažete, kako se počutite glede svojega načina vtisa.

 • Razkošen Bioflex trebušni gumb/ prebadanje popka

bioflex prebadanje popka

Resnično mi je všeč ta neverjeten dizajn prebadanja popka ali popka BioFlex, ki izgleda zelo lepo. To je odličen viseči nakit, ki ga lahko nosite. Neverjeten del pridobivanja BioFlex popka ali pupka je, da je popolnoma brez kakršnih koli alergijskih materialov in je popolnoma biološki za vašo kožo.

Kako se pripraviti pred prebadanjem popka Bioflex?

Ne morejo vsi udariti v popek, zato preden se odločite, preberite ta del in se prepričajte, da veste, kakšen popek imate, in razumejte nevarnosti, povezane s tem, da ga dobite, če vaš tip trebuha ni primeren.

Najprej morate vedeti vse o obliki in zgodovini popka:

Vaš popk je pravzaprav brazgotina, ki je ostala ob vašem rojstvu. To je posledica odstranitve popkovine, ki je bila med nosečnostjo povezana z vašo mamo. Popkovina je znana kot rešilna celica otrokovega telesa, ko ste v maternici svoje matere, ki je prenašala vsa hranila in pretok krvi od matere do otroka, da bi ta plod pomagal pri razvoju otroka. Ko se med porodom prereže vrvica, so arterije in vene, ki pomagajo črpati kri in jo pretakati na druga mesta, še vedno povezane z vami za vašo brazgotino na popku. Zato ljudje, ki prebadajo [strokovno vedo, da je to področje pomembno, in se skušajo med procesom izogniti čim večjemu številu zapletov.

Novice

[Velja za primerno za piercing]

 • Globoko in okroglo: Okrogli popki, ki so popolnoma podobni disku. [Velja za primerno]
 • Navpična ovalna: Ovalna oblika, ki je višja od široke. [Velja za primerno]
 • Vodoravna ovalna: Ovalna oblika, ki je širša kot dolga. [Morda je neprimerna – primerjajte s piercerjem, če ni dovolj štrleče kože]
 • T-oblika: Ujema se z obliko T. [Velja za primerno]

Outies

[Morda moteče – preverite s svojim prebadalcem]

 • Štrleče outie: Jedro popka štrli, vendar je zunaj običajno malo prostora, ki lahko zadostuje za prebadanje na konici. [Morda neprimerno – primerjajte s svojim prebadalcem]
 • Razdelitev: Štrleča popkovinska brazgotina se razteza navzven, vendar je v normalnih primerih prerez blizu sredine, po videzu primerljiv z zrnom kave. [Morda je neprimerno – primerjajte s svojim prebadalcem, če ni ustrezne štrleče površine]
 • Krog: Celotna popkovina ostane štrleča, vendar ima jedro vozla luknjo, ki je običajno bolj globoka kot široka. To običajno sledi obliki krofa. [Najverjetneje nezdružljivo]
 • Swirly/Spirala: Čeprav so te precej edinstvene, popkovna brazgotina razvije vrtinčno obliko. Videz lahko le redko izgleda kot orkan/ciklon. [Najverjetneje neprimerno]

Ključ:

 1. [Običajno primerno] = V večini primerov bi morali poskrbeti za prebadanje popka.
 2. [Morda neprimerno – primerjajte z vašim piercerjem] = Morda boste dobili piercing, vendar morate vprašati za nasvet strokovnjaka in se verjetno vrniti z načrtom B.
 3. [Najverjetneje neprimerno] = Zelo malo verjetno je, da vas bo prebodel licencirani piercer, vendar morate kljub temu najprej vstopiti v salon za prebadanje in se vprašati. Z rezervno strategijo je odličen načrt.

Kako vedeti, kdaj ne morete preboditi?

Strokovnjaki bi vedeli, kje lahko in kaj ne. Poleg tega je vsak popk drugačen in ima lahko v celoti drugačno anatomijo, morda bi bilo dobro, če bi šli na prebadanje. Glavni razlog je, da vaš popk morda res ni primeren za prebadanje, ker ni dovolj kože, da bi trnek dragulja držal v prostoru ali zanko, ki je bila ustvarjena že dolgo časa.

Koža se nagiba k odstranjevanju plasti, zato bi plitvi piercing naletel na zaplete, kot so selitve in zavrnitve, in se ne bi zadrževali zelo dolgo. Torej, čeprav bi bilo prebodanje lahko varno, vaše telo ne bi moglo zadržati prebadanja in bi ga lahko zavrnilo. Tu je nekaj vrst piercingov na popku, ki morda niso primerni za prebadanje:

 • Štrleči outie popki
 • Razdelite outie popke
 • Okrogli putični gumbi
 • Vrtljivi/spiralni outie pupki
 • Pupki s popkovnimi kilo

Kako ravnati s prebadanjem trebušnih gumbov med nosečnostjo?

Morda se vam poraja vprašanje, kaj morate storiti, če ste noseči in imate piercing na popku? No, najprej se ne sekiraj! Med nosečnostjo in prebadanjem popka lahko uporabite različne možnosti. Prva možnost, ki jo lahko izberete, je prilagodljiv PTFE in orodje za navoj, ki vam pomaga pri prebadanju popka.

Obstoječi prebadanje popka lahko pretvorite v prebadanje popka tako, da preklopite prejšnje prebadanje kirurškega jekla z dolžino PTFE. PTFE razrežite na pravo dolžino za vaš popek. Dodajte nekaj niti na obe strani dragulja s popkom z orodjem za navoj in ga privijte na kroglico in očarite iz prebadanja popka, ki ga pretvarjate, in voila! Izvoli!

Ko boste rodili otroka, boste morda želeli dodatno zmanjšati PTFE, da ustreza vaši obstoječi velikosti trebuha, ali pa se preprosto vrnete k uporabi nakita iz kirurškega jekla, ki ste ga nosili na začetku. Obstaja na stotine možnosti, ki so na voljo na spletu, ali pa lahko zaprosite za priporočila tudi iz vašega piercinga.

Dobili boste tudi možnosti za konce z zunanjim navojem, ki jih lahko kombinirate z dolžino PTFE in si naredite lasten nakit iz popka za nosečnice, ki bo narejen po meri za največje udobje. Kupite si lahko tudi kroglico z zunanjim navojem z loo na spodnjem delu, tako da izberete viseč čar na obroču za popek, ki vam je všeč, in nato čar prenesete na žogo.

Vse zgornje možnosti, o katerih smo tukaj razpravljali, vam omogočajo, da med nosečnostjo obdržite piercing in ko je konec, lahko svoj prejšnji nakit preuredite tako, da znova pripnete čar za začetno kirurško jekleno mreno, ki ste jo dobili privijanju koncev ki ste ga kupili na novi upognjeni mreni. Gred lahko celo odrežete v PTFE trebušnih obročih, da skrajšate njeno dolžino, tako da vam popolnoma ustreza!

4 razlogi, zakaj bi morali nositi prstane za trebuh na gumbih Bio-Flex

Omenili smo štiri glavne prednosti, ki jih ima nošenje popka ali prstana BioFlex na vašem piercingu:

 • Odlično izgledajo, zlasti ko ste na soncu, kot na plaži med sončenjem ali ko ste na igrišču.
 • Trenutno so v modi. V resnici si številne zvezde nosijo piercing na trebuhu, zato modni slog ostaja.
 • Pri žepih niso preveč trdi. Največ prstanov, ki jih najdete, je zlahka na voljo pod 10 USD.
 • Če izberete ustrezen material, vam ni treba skrbeti, da bo dražil. Pametno izberite material!

Torej ni razloga za čakanje! Lahko začnete pobirati svojo zasnovo in idejo, da si priskrbite popkovnik ali prstan BioFlex (ali celo za družinskega člana ali prijatelja!)

Postopek okrevanja pri prebadanju trebušnega gumba

Postopek okrevanja za vsako osebo se pri popku zelo razlikuje. Na tem področju vašega telesa je veliko gibanja, zato morate poskrbeti za to nenehno trenje, ki bi lahko škodilo vašemu prebadanju. Poleg hlač in drugih tesnih oblačil lahko piercing prekinete tako, da ga drgnete in dodatno razdražite predel okoli popka. Sprva je precej občutljivo območje in ga ne smemo motiti.

Tudi trebušni gumbi zadržujejo veliko umazanije, zaradi česar je skrb za vaš popk izjemno pomembna. Če se odločite, da bo vaš popk čist in nosite ohlapna oblačila, bi lahko veliko pripomoglo k njegovemu pravilnemu in boljšemu zdravljenju. Morda se vam zdi, da je piercing ozdravljen v 4 do 6 tednih, včasih pa lahko traja približno 6 mesecev, da se popolnoma pozdravi. V nekaterih primerih je celo leto trajalo, da se je prebadanje popka popolnoma zacelilo.

Med fazami zdravljenja morate upoštevati nekaj tega postopka in nekaj smernic, ki bi jih lahko dal vaš piercer, da bi zmanjšali možnosti za razvoj okužbe ali da bi se izognili vsakršnim možnostim selitve ali zavrnitve ter spodbudili uspešno proces zdravljenja.

 1. Naj bo vaš popk čist! Med tuširanjem pustite, da topla voda teče po vsem telesu, še posebej po predelu popka. Vendar ne drgnite prebodenega dela popka. Pustite, da po njem teče penasta voda. Nato lahko piercing operete z morsko slano vodo tako, da ustvarite svojega ali pa ga kupite. Podobno lahko namočite z bombažnimi kroglicami. Namakati jih morate vsaj 3 -krat na dan, da se prepričate, da so shodi okoli vašega popka ustrezno očiščeni, kar bo pomagalo preprečiti kakršne koli okužbe in bakterije na tem območju.
 2. Bodite previdni pri odstranjevanju “skorj”. Naravna reakcija vašega telesa na kakršen koli tuj predmet je nastanek izcedka, ki je bistra tekočina, ki se posuši in tvori nekakšno skorjo, vendar se ne šteje več za zdravo, če jo zanemarite. Prej so predrtniki ljudem govorili, naj očistijo skorjo tako, da nekajkrat na dan odstranijo ali premaknejo dragulje, kar ni več priporočljivo. Lahko povzroči vdor bakterij okoli njega v popek, kar lahko povzroči številne težave. Za odstranitev teh skorj lahko uporabite bombažne kroglice, namočene v raztopini morske slane vode, ki jih bodo pomagale zmehčati, nato pa se lahko zlahka odlepijo z nežnim brisanjem.
 3. Ne spreminjajte nakita predčasno. S toliko vrstami popkov, ki so na voljo na trgu, je nemogoče čutiti skušnjavo. Toda poskusite se temu čim bolj upreti. Vstavljeni dragulj s popkom mora biti najprej zelo dolg in ga ne smete odstraniti, dokler se popolnoma ne zaceli. Tudi če imate oteklino malo ali nič, obstaja velika verjetnost, da bo, če se boste poskušali poigrati z njo, zelo nabreknila. To je tudi čas, ko lahko v vaš sistem vstopijo umazanija in bakterije, ki povzročajo različne vrste okužb, zato se morate držati istega nakita, ki je bil pritrjen na prebadanje, dokler se rana ne zaceli 100 -odstotno. Prav tako lahko samo način menjave nakita draži zdravilno prebadanje popka, še posebej, če uporabljate nakit s popkom z zunanjimi navoji, ki ga v resnici ni priporočljivo uporabljati, ker bo strgal občutljivo zdravilno kožo po popku.
 4. Če imate alergijsko reakcijo, zamenjajte nakit. Nekateri ljudje lahko razvijejo nekakšno alergijsko reakcijo na material piercinga. Veliko poceni nakita za telo vsebuje veliko niklja, na katerega je večina ljudi alergična. Zato je zelo priporočljivo, da uporabljate samo nakit iz trebuha iz kirurškega jekla ali nakit iz titana. Titan je najbolj priporočena možnost nakita, ki jo bo kdo predlagal. Prav tako daje najboljše rezultate pri zdravljenju in negi. Če nimate tovrstnih draguljev in imate alergijsko reakcijo, bi svoj dragulj za prebadanje trebuha takoj želeli zamenjati s temi kovinami, tudi če je minilo nekaj dni. Ne smete poskušati tega narediti sami in namesto tega pojdite k prebadalcu, da jim dovoli postopek odstranjevanja istega. Ne samo, da je svež piercing težak, ampak je tudi nevaren.
 5. Izogibajte se oljem, balzamom in kremam! Izogibati se je treba oljem, balzamom in kremam. Obstaja več načinov za nego in vlaženje kože, vendar uporaba olj in krem ​​ni ena izmed njih. Pravzaprav lahko olja in kreme ujamejo tudi bakterije in okužbe. Če menite, da je vaša koža suha, lahko mešanici raztopine morske soli dodate olje čajevca, ki bo kožo navlažilo. Ima tudi neverjetne antibakterijske lastnosti, ki bodo pomagale navlažiti kožo in jo nahraniti. Ne nanašajte olja čajevca neposredno na kožo. Vedno ga je treba razredčiti z nekakšnim nosilcem, kot je potem uporabljena raztopina morske soli. Na skodelico raztopine morske soli ne smete uporabiti več kot 2 do 3 kapljice.

Kaj smemo in česa ne smemo pri celjenju trebušnih gumbov

Sprijaznimo se z dejstvom: internet je poln nasvetov, ki bi lahko bili resnični ali pa tudi ne. Če želite torej nekaj doživeti, se pred poskusom na sebi najprej posvetujte z zdravnikom ali piercerjem. Tu je nekaj splošnih opravil in nalog, ki jih morate upoštevati:

Naredi

 • Nosite ohlapna oblačila ali celo brez majice, če lahko. To bi pomagalo zmanjšati trenje in s tem draženje okoli kože.
 • Poskrbeti morate za svoje splošno zdravje. Zato dobro spite, jejte in pijte, da se bo vaša koža bolje zacelila. Koža je močnejša, če je imunski sistem močnejši.
 • Veliko si umijte roke, še posebej preden se dotaknete prebodenega dela. Pomagal bo preprečiti nastanek bakterij, ki bi lahko povzročile okužbo.
 • Izogibajte se vsem vrstam javnih bazenov, rek, plaž, jacuzzija, ribnikov, oceanov itd., Ki bodo prinesli nove bakterije in ki lahko povzročijo okužbe.
 • Poskrbite, da se kateri koli kozmetični izdelek odcedi ali očisti s površine piercinga.
 • S konico Q morate odstraniti nastanek skorje.
 • Izogibati se morate prekomerni izpostavljenosti soncu z izpostavljenim popkom.
 • Če se pojavi določena vrsta otekline, lahko oteklino zmanjšate z uporabo ledene obloge!

NE

 • Dotaknite se, se poigrajte ali zavrtite svoj nakit. Biti mora čim bolj nepremičen. V nasprotnem primeru lahko povzroči zavrnitev ali selitev in bo bolelo bolj kot prej.
 • Ne praskajte popka, tudi če ga srbi. Namesto tega poskušajte pomiriti draženje tako, da zalepite popek. Pomagal bo pomiriti srbenje in olajšal bolečino.
 • Izogibati se morate uporabi izdelkov, kot so Neosporin, baktin, alkohol, vodikov peroksid ali antibakterijsko milo. Te povzročajo veliko težav s prebadanjem, ki vključuje migracijo, odvečno brazgotinsko tkivo in podaljšano celjenje. Kreme lahko zavirajo prebadanje, razkužila pa lahko opečejo kožo
 • Ne nosite tesnih oblačil, ker bodo omejile vstop zraka v prostor za prebadanje in podaljšale čas celjenja.
 • Ne spreminjajte svojih draguljev, dokler niste prepričani, da ste popolnoma ozdravljeni. Vprašajte za nasvet svojega piercerja. Pokažite mu svoje okuženo območje in počakajte na njihovo odobritev.
 • Ne uporabljajte solarija.
 • Ne izvajajte nenadnih sunkovitih gibov s popkom, ki lahko povzročijo, da se koža potegne ali premakne iz prvotnega položaja.
 • Izogibajte se, da bi morali biti seznanjeni ves čas pod povojem, kar lahko povzroči okužbo.
 • Ne spite na trebuhu, kar bo povzročilo prevelik pritisk in nelagodje na koži.

Prednosti in slabosti prebadanja trebušnih gumbov

Prednosti:

 • Izgledajo čudovito.
 • Dragulje lahko učinkovito kombinirate in prilagodite svojemu razpoloženju.
 • Preboditi jih ni zelo neprijetno.
 • Kljub temu jih lahko obdržite, ko pričakujete (z unikatnim nakitom)

Slabosti:

 • Ne morejo vsi dobiti prebadanja popka ali popka (npr. Če imate outie – za več informacij o tem, katere popke je mogoče preboditi in katere ne morete prebrati zgoraj)
 • Položaj nakazuje, da se jim s premikanjem telesa (npr. Sedenjem) veliko premika in lahko traja dlje, da si opomore ali pa se sploh ne izboljša. To v veliki meri prizadene ljudi z večjim želodcem.
 • Ni očitno videti, kako fantje nosijo piercing popka ali popka.