Piercing

2 Zvezdnici s piercingom Meduze

Če se ukvarjate s prebadanjem in alternativnimi slogi, potem stavim, da ste že vedeli za piercing Medusa, ki se alternativno imenuje tudi prebadanje s filtrom. Toda za tiste, ki ne vedo, je to naraščajoč trend in evo zakaj! Ta piercing se nahaja tik nad ustnico. Lokacija in dragulj lahko prevzameta zelo eleganten in eleganten videz s sublimnim čepom za ustnice ali pa se odločite, da boste z drzno možnostjo nakita nekoliko bolj ekstravagantni. Mnogi, ki so se odločili za tovrstno prebadanje, nadaljujejo tudi z drugimi vrstami slogov, kot je labretni piercing ali druge vrste piercinga obraza, ki bodo pomagale poudariti to piercing ustnic..

Prebadanje meduze je tako kot vsaka druga vrsta piercinga; pri tem se boste morali držati stroge rutine čiščenja in oskrbe. Morda bi se radi zavedali časa celjenja in vedeli o možnih tveganjih za zdravje, ki so s tem povezani. Pirsingi, ki so blizu ustne votline, bi zahtevali posebno nego in pozornost, saj bi lahko tudi po tem, ko se je zacelile, številne bakterije na ustih škodovale piercingu..

Če razmišljate o prebadanju Meduze, vedite, da so to storili tudi nekateri vaši najljubši zvezdniki, zato je to nekaj zelo v trendu. Tukaj si oglejte vse zvezdnike, ki so si privoščili čudovit piercing meduze, in njihove sloge.

Različice prebadanja Meduze

Vsebina (kliknite za skok)

  • Različice prebadanja Meduze
  • Seznam 2 zvezdnikov s piercingom Medusa

Kosi nakita, tako kot izdelava tetovaž, so edinstven način, da pokažemo svoje edinstvene osebnosti. Všeč nam je, ker nam pomaga biti edinstven in izraziti občutek za slog. Način, na katerega želimo, da se naši piercingi prikazujejo, lahko izkoristimo tako, da smo ustvarjalni! [

  1. Dvojna meduza: Dvojni piercing meduze je različica običajno prebadajoče meduze, ki je sestavljena iz dveh navpičnih udarcev pod septumom. Ta slog bi bil videti dobro z drobnimi in drobnimi piercingi, ki so postavljeni ena na ena. Ker tovrstno prebadanje zahteva dve perforaciji na enem mestu, vam bo piercer priporočil, da jih dobite ob različnih časih, da boste morali prestati manjšo bolečino in lažje celjenje.
  2. Prebadanje nosu/ prebadanje septuma: Tudi piercing Medusa se zelo dobro ujema s prebadanjem septuma ali preprostim prebadanjem nosu zaradi bližine teh dveh področij z zgornjo ustnico!

Seznam 2 zvezdnikov s piercingom Medusa

1. Piercing Zhavia Ward Medusa

Zhavia Ward ima v glasbenem videu “Candlelight” obroč za nos in nosilec meduze. Meduza je narejena v čudovitem čepu, ki ni prevelik. Pregrada in prebadanje nosu dopolnjujeta prebadanje meduze in vsi skupaj dopolnjujejo celoten videz. To je ena od različic, na katere se ljudje lahko odločijo, če morajo videti bolj grdo ali modno. Odlična ideja je, da vključite več piercingov.

2. DEV Medusa Piercing

DEV ima tik nad sredino ustnic prebadanje meduze, ki ji daje neverjetno stabilnost. Ima čudovito zlato čepko, ki ni prevelika. Je majhna in izgleda zelo subtilno, zato je odlična izbira. Lahko gremo naprej in celo drzno prebodemo, toda na teh področjih bi po mojem mnenju majhna in lepa čepka izgledala veliko bolje.