Piercing

2 slavni osebi s prebadanjem vratu

Ko ljudje običajno govorijo o udarcih po vratu, to pomeni, da govorijo o tilniku ali zadnjem delu vratu. Vendar ni vedno tako. Čeprav je to najpogostejša vrsta piercinga, to ni edina možnost postavitve, ko gre za piercing na vratu. Madison piercing je še en piercing, ki ga običajno imenujemo prebadanje v ključni kosti, ki se izvaja v sprednjem delu spodnjega dela vratu, pogosto med obema ovratnikoma, in od tod tudi ime.

Vse vrste prebadanja vratu so lahko površinske ali dermalne. Preden s piercingom na vratu pridemo do znanih trendov celeba, je razlika, ki bi jo morali poznati med površinskim in dermalnim piercingom vratu.

Piercing na vratu ali nape

Vsebina (kliknite za skok)

  • Piercing na vratu ali nape
  • Dermalni piercing na vratu ali nape
  • Seznam 2 zvezdnikov s piercingom vratu

Površinsko prebadanje kosti ovratnice je drugačno, ker imajo vstopno in izstopno točko, ki nastane z odstranitvijo majhnega kosa mesa z iglo. V ustvarjeni prostor je potisnjena površinska palica, ki pride ven z drugega konca. Vsak konec palice ima nekakšen dragulj, ki ostane izpostavljen, palica pa ostane v koži.

Površinski piercing je bolj nagnjen k selitvi in ​​zavrnitvi, ker je zelo blizu površine kože. Toda dobra novica za ljudi, ki jim površinski piercing opravijo na vratu, ima manjše možnosti, da bodo njihove piercinge zavrnili. Ne glede na to, kje ste naredili piercing, pazite na usposobljenega piercerja in po dobri oskrbi vam bo zagotovo pomagalo, da se izognete kakršnim koli težavam, ki so povezane s prebadanjem.

Dermalni piercing na vratu ali nape

Dermalni piercing je vrsta cene, ki sega globoko v plasti kože s prebadanjem dermisa. Ni podoben površinskemu prebadanju, ki ima odprto in izstopno točko in ima samo eno samo točko za pritrditev v dragulj. Dragulj sedi na vrhu kože, medtem ko piercer postavi sidro v odstranjenem delu kože,

Običajno se dermalni piercing izvaja s pomočjo dermalnega udarca, ljudje pa s sabo nosijo potapljača z ostrim robom in zelo dekorativnim vrhom, ki je lahko iz katerega koli materiala. Druge načine prebijanja v kožo lahko izvedete z uporabo igel in majhnega skalpela. Sidro se nato vstavi v prostor, ki poteka vzporedno s kožo. Dekorativni vrh dragulja se pritrdi na sidro.

Ljudje raje izberejo sidra, ker se pri tovrstnih piercingih dragulji spremenijo. Tako lahko glede na priložnost spremenite kateri koli dragulj. Mnogi ljudje dobijo več piercingov zapored in mešajo modele. Po drugi strani pa, če se odločite za dermalni udarec in potapljača, ne pozabite, da boste morali nakit popolnoma izključiti, če želite zamenjati stvari.

Seznam 2 zvezdnikov s piercingom vratu

1. Piercing vratu Cassie Ventura

Cassie’s Ventura ima dermalni piercing na vratu tik ob zatilju.

Cassie Ventura ima tudi grlo prebodeno z dermalnim piercingom poleg zatilja!

2. Piercing vratu Perrie Edwards

Perrie Edwards ima čudovito površino, ki se prebije na zatilju, priznava, da je pri tem nekoliko trpela. Pevka skupine Little Mix je v svojem računu na Twitterju povedala, da ji je postalo malo slabo, potem ko se je prebodla s srebrno mreno v slogu površinskega prebadanja. “Perrie, ali te boli vrat?” Je vprašal oboževalec ali znan tudi kot Mixer.

Perrie je odgovoril: “Ja, malo! Ni bolečina, ampak samo čuden občutek, zaradi katerega zbolite! Aha: ‘) Perrie “

Perrie Edwards je bila vedno velika oboževalka barvnih las, tetovaž in pirsinga po telesu, ima pa tudi prstane, ki so ji bili zabodeni v nos, in več piercingov na ušesih. Pravzaprav so mnogi njeni oboževalci to vzeli kot spodbudo, da si privoščijo enake vrste piercinga telesa.

Tako kot pri tetovažah si tudi mnogi želijo ogledati, kakšne piercinge so naredile njihove najljubše zvezdnice in iz katerega razloga? Ne samo, da se počutijo bližje, ampak jim dajejo tudi ideje, da izboljšajo in izboljšajo svoje sloge. Piercing, ki ga naredijo slavne osebe, se dejansko izkaže za odraz tega, kaj je vroče in kaj ne.