Piercing

10 najbolj znanih piercingov Miley Cyrus

Miley Cyrus je ena izmed najljubših paparacev; še posebej, ker je zamenjala svojo Disneyjevo otroško zvezdo in sosednjo podobo, da bi se uveljavila kot odrasla. Miley je bila vedno nagnjena k body artu. Na svoji poti od Disneyjeve ljubice do odrasle Miley Cyrus je dobila številne tetovaže in več piercingov. Nekateri pravijo, da je to prava odrasla Miley, drugi pa menijo, da je to preobrazba dramatičen poskus, da bi odstranili njeno podobo Disneyja. Kakor koli že, eno je zagotovo, da je Miley vedno bila všeč sodobna umetniška bling. Tu je seznam nekaterih najbolj znanih piercingov Miley Cyrus.

prstan za nos miley cyrus

1. Prebadanje nosu, diamantni čep

Prebadanje nosu

Miley ima na desni strani preboden nos in je nosila majhen čep. Leta 2009 si je prebodel nos, njen oče pa jo je spremljal, ko je šla na piercing. Disneyjeva zvezda je razkrila, da je navdih za njen najnovejši nakit Kelly Clarkson.

2. Obroč za nos, Zlata zanka

Obroč za nos Miley Cyrus

Izkazalo se je, da nosu za Miley ni uspelo. Kmalu po prebadanju si je odstranila čep za nos, nato pa ga je spet opazila veliko bolj opazna bling, zlata zanka.

3. Prebadanje popka

Prebadanje trebuha Miley-Cyrus

Miley je pri sladkih 16 letih prebodla trebuh. Svoje novo telo je najprej pokazala na zvezdniškem Disneyjevem šestem šesnajstem rojstnem dnevu in od takrat ziba prebadanje popka..

4. Prebadanje hrustanca levega ušesa

miley cyrus-piercing-helix piercing left

Mileyino levo uho nosi večino njenega edinstvenega nakita. Samo na levem ušesu ima 7 piercingov, od tega 4 v hrustancu.

5. Prebadanje levega ušesa

uhani

V Mileyinem levem ušesu so trije piercingi. Miley običajno vidimo v majhnih zankah iz belega zlata ali diamantnih čepkih.

6. Prebadanje hrustanca desnega ušesa

naušnice cyrus

Miley ima v desnem ušesu dva piercinga hrustanca. Eden od teh piercingov hrustanca je pravzaprav dolgo pogrešal, ko je napisala besedo »Ljubezen”Tam.

7. Prebadanje desnega ušesa

prav

Miley Cyrus ima na desnem ušesu dva prebadanja režnja. Njeni piercingi so bili deležni velike pozornosti oboževalcev, še posebej potem, ko se je ostrigla na novo.

8. Prebadanje Tragusa

Piercing Miley Cyrus Tragus

Miley Cyrus ima tudi tragus prebadanje na levem ušesu.