Pergola și foișor, terase

Terasă cu mai multe niveluri din lemn, cu pergolă – idei pentru spații exterioare

Terasa Bankirai construită pe 2 niveluri

Ce crezi despre unul Terasă din lemn cu pergolă și, de asemenea, nu numai construit pe unul, ci pe mai multe niveluri? Chiar dacă este complicat, terasa din lemn este o investiție atractivă și pe termen lung pentru zona în aer liber. Vă prezentăm Dream Deck for Family Homes – o terasă interesantă pe mai multe niveluri din Iowa. Proprietarii și-au renovat pachetul vechi de 14 ani și l-au transformat într-un nou spațiu de locuit. Ai visat la o zonă de zi în aer liber în care să poți discuta și să te bucuri de soare.

Construiți o terasă din lemn cu o pergolă

Mobilier de grădină din lemn pentru terasă eucalipt

Lemnul creează o atmosferă caldă și confortabilă. Lemnul de cedru roșu a fost ales pentru pardoseala terasei, deoarece culorile sale calde și textura fină sunt perfecte pentru un design în aer liber. Utilizarea lemnului deschis la culoare a fost foarte importantă din motive estetice și practice: ar trebui să fie foarte rezistentă la intemperii. Cedrul verde este, de asemenea, ușor de flexibil. Nivelul superior al Terasă din lemn cu pergolă a fost, de asemenea, echipat cu un grătar, o măsuță și scaune. Puntea de lemn, care are aproximativ 6 × 6 metri, este susținută de pasarele de țevi de cupru și are 2 pergole, câte una pe fiecare nivel, care definesc zona de confidențialitate dorită. Bucurați-vă de frumoasa poză de toamnă.

Terasă din lemn cu pergolă și mobilier de terasă confortabil

Terasă din lemn cu mobilier de terasă pergole

Proprietarii de case au ales mobilierul de grădină precum cele din grădina lui Monet din Giverny, Franța. Acestea sunt fabricate din eucalipt, care este chiar mai durabil decât cedrul. Balustradele cu profil subțire nevăzute nu deranjează vederea minunată. Zona de relaxare confortabilă a fost înfrumusețată cu plante colorate. Viță de vie alpinistă cu creștere rapidă șerpuiește în jurul rețelei de lemn a pergolei și oferă o umbră generoasă. Pentru Terasă din lemn cu pergolă o mică pistă romantică de biciclete duce.

Vedere pitorească a zonei

Pergola horticultură punte lemn

the Terasă din lemn cu pergolă oferă o vedere pitorească a peisajului de la toate nivelurile. Balustradele cu profil subțire nevăzute nu deranjează vederea minunată. Proprietarii de case au dat curții lor individualitate și caracter. Dacă v-ați inspirat din ideea dvs. și doriți acum să construiți o terasă similară, luați în considerare următoarele sfaturi:

-În primul rând, trebuie să fiți clar cu privire la cât spațiu aveți.

-Nivelul inferior poate fi folosit și ca spațiu de depozitare pentru accesoriile de grădină.

Grila ca suport pentru viță de vie

Plantele alpiniste din pergola cu zăbrele pentru a susține construcția

-Plantați viță urcătoare, astfel încât să o puteți folosi pentru a crea o zonă privată pe Terasă din lemn cu pergolă a determina.

-Pentru mai mult confort, puteți instala și un șemineu la nivelul inferior.

-Adăugați suficientă lumină – lămpi de podea sau felinare de grădină – dacă intenționați să utilizați o zonă pentru grătar sau mâncare.

– Este important ca și scările să fie bine luminate..

Idei de amenajare a grădinii pentru punte din lemn

terasă etajată-viță-de-vie terasă-lemn

– Cu cât sunt mai multe bănci, zone de relaxare și plante, cu atât mai bine.

Rezultatul este uimitor Terasă din lemn cu pergolă- un amestec elegant de elemente de grădină, precum și utilizarea eficientă a spațiului disponibil.