pepinieră

Unități de perete și rafturi moderne ca spațiu de depozitare atractiv în camera copiilor

unitate modernă de perete rafturi în stil rustic-dulap-covor-cutii de depozitare

Spațiul de depozitare este deosebit de important în camerele copiilor. Dacă nu există suficient spațiu pentru depozitarea multor jucării, cărți și animale de pluș, camera devine rapid haotică și incomodă. Mai ales dacă există încă un perete gol în camera copiilor, care creează o atmosferă incomodă, puteți utiliza acest lucru pentru a crea spațiu de depozitare suplimentar. Proiectează cu ușurință una unitate de perete modernă sau construiește o mulțime de rafturi pe perete și vei obține spațiu suplimentar de depozitare cu efect decorativ. În acest articol, vă vom arăta câteva inspirații pe care le puteți folosi și pentru copii sau camera de joacă a micuților voștri.

Perete modern în alb

perete modern alb-albastru închis-băieți-cameră-dulap-raft pentru copii

Când planificați unitatea modernă de perete, este important să evaluați cât spațiu de stocare veți avea nevoie. Preferați mai multe rafturi sau mai multe dulapuri încuiate? Unitatea de perete poate consta doar din dulapuri sau poate fi combinată cu rafturi, așa cum sa făcut în acest exemplu. Are și un dulap

Unitate de perete modernă în culori vii

garderoba moderna colorata-dulap-usi-idei-distractie-camera pentru copii-curcubeu

Culoarea unității de perete poate fi, de asemenea, adaptată la restul camerei copiilor. Puteți adăuga culoare nu numai cu elemente decorative, ci și cu ușile dulapului. Această unitate modernă de perete este formată din mai multe culori diferite. Mânerele mari ale ușilor oferă, de asemenea, sistemului de dulapuri și rafturi un aspect și mai jucăuș.

Folosiți nișe de perete

unitate modernă de perete încastrată-perete-nișă-oglindă-sertar-idee

Dacă există o nișă de perete în camera copiilor care nu poate fi folosită cu adevărat pentru ceva, acum aveți opțiunea de a instala o unitate modernă de perete acolo. Avantajul acestei variante este că nu pierzi niciun spațiu în dură. Puteți proiecta cu ușurință un sistem de sertare atașând benzi și apoi folosindu-le pentru a închide astfel de cutii. Jucăriile pot fi depozitate în ea.

Un sistem de rafturi

perete modern scară-scară-pat-din-lemn-scandinav-eames-depozitare

Jucăriile nu sunt doar ușor de depozitat, ci pot fi afișate și pe rafturile deschise. Jucăriile vizibile fac atmosfera puțin mai prietenoasă și mai jucăușă, cu condiția să fie aranjate corespunzător. Cu rafturi precum o unitate modernă de perete, puteți utiliza spații libere deasupra patului sau a biroului.

Perete modern cu elemente de oglindă

dulap-modern-dulap-dulap-mare-lucios-alb-oglindă-depozitare

Acest design pentru o unitate modernă de perete este un dulap mare care ocupă întregul perete și constă din uși glisante. Suprafața este formată din elemente de luciu alb și oglinzi, care au fost proiectate în benzi de diferite dimensiuni. Acest lucru conferă cabinetului un aspect oarecum abstract. Oglinzile la rândul lor fac ca camera să pară mai mare.

Construiește rafturi și folosește coșuri

dulap-modern-perete-nișă-depozitare-galben-perete-vopsea-dungi-covor

Dacă doriți să construiți rafturi pe de o parte, dar să nu aveți conținutul vizibil, atunci astfel de coșuri sunt o alternativă bună. Pentru a face acest lucru, faceți rafturile puțin mai largi, astfel încât să existe spațiu pentru coșuri. Acestea sunt disponibile în diferite versiuni și culori în fiecare magazin de mobilă. Această variantă pentru o unitate modernă de perete este, de asemenea, mai ieftină decât sistemele de dulapuri întregi.

Proiectați unități moderne de perete în culori

dulap-modern-rafturi-colorate-alb-camera-de-joaca-design-depozitare

Dacă unitatea modernă de perete este proiectată sub formă de rafturi, vă recomandăm să vopsiți peretele într-o culoare frumoasă în prealabil. Acest lucru este apoi vizibil pe rafturi și face totul mai potrivit pentru copii. Indiferent dacă folosiți lemn alb sau întunecat pentru construcție, depindeți de restul mobilierului. Puteți echipa atât copiii, cât și camerele de joacă cu unități de perete.

Sistem de rafturi abstracte

modern-garderoba-sistem-rafturi-camera-bebelusilor-albastru-nuante-design-perete

Această cameră pentru bebeluși a fost mobilată într-un mod modern și este încă potrivită chiar și pe măsură ce copilul îmbătrânește. Sistemul de rafturi abstracte, care este o unitate modernă de perete, atrage privirile. Compartimentele sunt mari și au un design neregulat, cu pereții din spate din diferite nuanțe de albastru. Rafturile deschise sunt o opțiune excelentă pentru spațiile mai mici, deoarece le fac să arate mai spațioase și mai deschise.

Ideea pentru colțuri

perete-modern-dulap-colț-raft-portocaliu-albastru-spațiu-de-depozitare-depozitare-jucării

De asemenea, merită menționat acest raft atractiv ca o unitate modernă de perete care a fost construită după colț în camera unui copil. Compartimentele sunt aproape toate de aceeași dimensiune și au design pătrat. În plus, există combinația de liliac și portocaliu ca culoare, care sunt aranjate sub formă de tablă de șah. Compartimentele sunt parțial echipate cu cutii practice din plastic.

Unitate modernă de perete sub un acoperiș înclinat

unități-de-perete-moderne-acoperiș-cu-pante-cu-idei-coșuri-spațiu-de-depozitare-haine-șine-cutii de depozitare

Dacă camera copiilor are un acoperiș înclinat, este dificil să găsești mobilier adecvat. Dulapurile personalizate, pe de altă parte, sunt costisitoare și adesea nu sunt o opțiune dacă depășiți bugetul. Un raft deschis, de sine stătător, care este combinat cu sertare în partea de jos este minunat. Desigur, puteți alege și construi o altă variantă pentru unitatea modernă de perete.

Raft colorat

dulap-modern-parchet-roz-verde-mobilier-colorat-rafturi-depozitare

Culorile strălucitoare atrag, de asemenea, atenția cu acest raft ca unitate modernă de perete. Compartimentele înclinate din zona inferioară a raftului sunt, de asemenea, foarte practice. Într-o creșă în care locuiesc mai mulți copii, împărțirea unității de perete cu culori este o idee bună pentru a evita disputele. Pentru că fiecare dintre copii își cunoaște zona prin simpla aranjare a jucăriilor.

Unitate mare de perete într-o cameră de joacă

unitate-de-perete-modernă-cameră-de-joacă-pentru-copii-mobilier-depozitare-spațiu-de-joacă

Această unitate modernă de perete se caracterizează prin suprafețe simple în alb și gri. Deoarece aceasta este o cameră de joacă, zona inferioară a unității de perete a fost echipată cu alte compartimente deschise, care au fost proiectate ca un stand de fructe. Cu toate acestea, nu lipsește culoarea în interiorul minimalist. Un condiment roz și verde deschis condimentează puțin interiorul.

Mobilier multifuncțional

unitate-de-perete-modernă-raft-albastru-deschis-birou-pat-integrat

În loc să folosească o unitate de perete modernă, designerii acestei camere pentru copii au optat din nou pentru rafturi deschise, care în același timp reprezintă peretele din spate al patului și găzduiesc biroul. Culoarea albastru deschis conferă camerei o atmosferă prietenoasă. Există loc pentru jucării de pluș și multe cărți în sistem.

Spațiu de depozitare pe patul de la mansardă

dulap-modern-dulap-depozitare-jucării-dulap-galben-alb

Un pat mansardat oferă de obicei spațiu pentru un raft sau alt tip de spațiu de depozitare pe una dintre părțile sale. Acestea sunt adesea deja incluse în model. Dacă acest lucru nu este cazul dvs., puteți adăuga un astfel de raft la pat ca o unitate modernă de perete. Puteți folosi modele gata făcute pentru aceasta sau puteți pune ceva împreună.

Perete modern în alb

dulap-modern-perete-alb-design-living-wall-inspiration-tv

O unitate de perete este o idee minunată dacă există și un televizor în camera copiilor. Pentru ca unitatea de perete să arate modernă, cel mai bine este să folosiți suprafețe netede și simple. Această unitate de perete atractivă și modernă are un compartiment mare pentru televizor și multe alte compartimente care formează rafturi deschise, sertare și două dulapuri de ambele părți ale televizorului..