pepinieră

Pictura pânză: evoca picturi fericite cu copiii

Pictarea unei pânze mari este distractivă și o distracție minunată pentru copii. Am creat idei pentru picturi vesele și numeroase tehnici creative de pictură pentru dvs. Sugestiile sunt perfecte pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani.

Pictarea pânzei: ce culori ar trebui să folosiți cu copiii?

Pictarea pânzei cu copii și idei de decorare

Dacă doriți să pictați un perete de teren cu copiii, puteți alege între ulei, acril sau guașă.

  • Dacă alegeți vopsele cu ulei, aveți nevoie de o pânză care are o textură aspră. Avantajul acestei pânze este că defectele sunt mai puțin vizibile. Înainte de a începe să pictezi, ar trebui să alegi suprafața potrivită. Aici aveți de ales între un primer pe bază de apă și unul pe bază de terebentină. Dacă doriți să pictați ceva cu copii mai mici, atunci grundul pe bază de apă este potrivit. Copiii cu vârsta de nouă și peste pot aplica, de asemenea, un grund cu terebentină.
  • Vopselele acrilice sunt perfecte și pentru pânză. Avantajul: nu trebuie să aplicați un grund și puteți picta direct pe pânză.
  • Guașa este un tip special de culoare de apă realizată din pigmenți măcinați și cretă. Aceste culori pot fi aplicate rapid și ușor.

Puteți desena motivele dorite cu pasteluri de ulei și apoi le puteți vopsi.

Pânză de pictură: ungeți vopseaua cu alcool

Pictarea de idei de pânză cu alcool pentru copii

Prima idee este potrivită pentru copiii de la 7 ani. Copiii din școala elementară, în special, au abilitățile necesare pentru a desena o spirală și apoi să o picteze. Lasă copilul să combine culorile după cum dorește. Imaginea ar trebui să fie complet pictată, nu ar trebui să rămână zone goale pe pânză. Pentru a face acest lucru, utilizați pastel de ulei pentru a desena detaliile cu precizie, apoi folosiți vopsele cu apă sau acrilice pentru a le completa. Între timp, puteți umple o sticlă de spray goală și curată cu alcool. Pulverizați pictura cu alcool în timp ce vopselele sunt încă umede. Apoi, copilul le poate unge cu o perie plată și poate crea gradiente netede.

Vopsiți pânza cu vopsele în ulei și decorați cu nasturi

Pictarea pânzei cu curcubee și nasturi cu copii

Ai vrea să pictezi ceva cu copiii? Apoi următoarea idee este pentru tine. Mai întâi aplicați un grund pe bază de apă, apoi copiii pot vopsi pânza albastră. Puteți picta nuanțele cerului împreună cu ajutorul diferitelor nuanțe de vopsea albastru deschis și alb. Apoi, folosind o pensulă plată și folosind culori pastelate precum roz, galben, alb, albastru deschis și violet, pictează un curcubeu. De asemenea, vopsiți doi nori sub curcubeu și lăsați culorile să se usuce complet, de preferință peste noapte. Apoi selectați butoanele ton-pe-ton cu culorile curcubeului și lipiți-le pe pictură. Puteți implementa această idee pentru o imagine tridimensională în multe moduri diferite. Puteți cere copiilor să deseneze un copac și apoi să lipească butoane roșii (pentru fructe) pe el.

Decorează pânza cu supereroi și teme din cărțile de benzi desenate

Pictură pe pânză cu șablon de super-erou pentru copii

Copiii adoră supereroii și aventurile lor. Cu un șablon și culorile de guașă potrivite, puteți evoca motive captivante pe pânză, care sunt inspirate din cărțile de benzi desenate. Mai întâi, aplicați un ton de bază și lăsați-l să se usuce. Puteți folosi o perie sau un burete în acest scop. Între timp, puteți crea un șablon și îl puteți decupa. Majoritatea magazinelor de artizanat au, de asemenea, șabloane gata făcute pe tema „supereroilor” pe care le puteți folosi și dvs. Puneți-i pe copii să transfere contururile șablonului pe pânză și să completeze siluetele orașului și motivele supereroilor.

Pânză de pictură: idei pentru copii mici cu vopsele acrilice

Pictarea pânzei cu vopsele acrilice cu idei pentru copii

Dacă copiii tăi au între trei și șapte ani, poți picta pânza cu vopsele acrilice. Pentru următoarea idee de artizanat aveți nevoie de un film autoadeziv și un pachet de folie alimentară. Decupați un șablon din folia autoadezivă. Numele copiilor sunt potrivite, dar, desigur, puteți utiliza șabloane cu siluete de animale sau alte motive potrivite pentru copii. După ce fixați șablonul pe pânză, puneți diferite culori pe pânză. Puteți opta pentru nuanțe din aceeași familie de culori sau puteți crea contraste captivante cu un amestec colorat de culori. Apoi acoperiți pânza cu folie alimentară și lăsați copiii să apese filmul cu ambele mâini și să ungă culorile după dorință. În cele din urmă, îndepărtați cu atenție folia alimentară și lăsați culorile să se usuce. Apoi, puteți elimina și șablonul cu numele copiilor.

Pictura cu copiii: Iepurașul de Paște pe pânză

Pictarea pânzei cu idei de iepuraș de Paște pentru copii

Pregătește-te de Paște cu un decor de primăvară creativ și foarte frumos cu iepurași de Paște. Cu un grund pe bază de apă și vopsele cu ulei, puteți vopsi mai întâi un fundal în lavandă delicată, apoi vopsiți o siluetă de iepuraș de Paște în albastru deschis. În cele din urmă, lipiți o bobocă pe iepuraș.

Pictură pe pânză: pictează motive cu flori colorate de pietricele cu copii

Pictarea pânzei cu copii din amprente

Dacă sunteți în căutarea unui proiect colorat și creativ, următoarea sugestie este pentru dvs. Puteți picta păpădie colorată împreună cu copiii. În acest scop, utilizați vopsele cu ulei sau, cel mai bine dintre toate, vopsele pentru degete. Desenați tulpina florii cu un pix de ulei și lăsați copilul să-și înmoaie degetele în culori. Apoi își pot apăsa degetele pe imagine și se creează rapid și ușor o păpădie colorată. De asemenea, puteți folosi vopsele pentru degete pentru a picta alte motive.

Pictura cu copii: pictează motive frumoase cu folie cu bule

Pictarea pânzei cu copii folosind folie alimentară

Dacă nu aveți vopsele pe bază de apă, puteți folosi folie cu bule pentru a crea modele fermecătoare. Albine și ceară de albine sau păpădie dulce: Folosiți folia cu bule ca ștampilă pentru a obține motivele pe pânză.

Pictarea pânzei: idei pentru copii

Pictarea ideilor de pânză pentru copii cu motive geometrice

Copiilor le place să creeze modele geometrice. Cu pensule în diferite dimensiuni și trei culori, mai multe pătrate pot fi create pe pânză fără eforturi mari.

Pictarea pânzei cu idei pentru copii modele bune

Opțional, cereți copilului să picteze forme geometrice și apoi folosiți o pensulă pentru a le amesteca. Rezultatul final este o imagine abstractă care poate decora peretele din sufragerie.

Pictarea pânzei cu copii cu mână și amprentă

Preșcolarilor le place să picteze cu mâinile și picioarele. Pentru a putea face o fotografie frumoasă cu o mână sau amprentă, aveți nevoie de vopsele pentru degete. Iată câteva idei despre ce motive puteți picta cu o amprentă de mână: un pește, un elefant, o pasăre. Puteți transforma urmele într-un fluture sau o albină.

Pictarea pânzei cu copii vopsea cu prosop de hârtie

Există numeroase variante ale a ceea ce poți picta cu apă, ulei sau guașă. Următoarea idee este foarte asemănătoare cu ideea din filmul alimentar și numele copiilor. Există însă și numeroase diferențe. Iată cum: lipiți sau vopsiți un mesaj frumos pe pânză. Apoi, puteți adăuga mai multe pete și le puteți unge cu o batistă uscată.

Pictarea pânzei cu idei pentru copii pentru bandă washi

Pentru ultima idee veți avea nevoie de bandă de hârtie. Bandați pânza în așa fel încât să se creeze forme geometrice. Copiii le pot vopsi sau ștampila după cum doresc. Nu scoateți banda până când nu s-au uscat culorile. Puteți atârna această artă modernă pe perete în grădiniță.

Desenarea de imagini frumoase cu copiii este distractiv pentru tineri și bătrâni. Lasă-te inspirat de idei și implementează-le creativ.