pepinieră

Paturi subterane pentru copii – idei excelente de mobilier multifuncțional

paturi-mansardă-pentru-fete-motive-florale-pentru-copii

Nu visai la un pat mansardat în copilărie, mai ales cu tobogan? Ei bine, indiferent dacă visul tău a fost împlinit sau nu, ar trebui să iei în considerare cu siguranță un pat de mansardă pentru copilul tău. Paturile de tip mansardă pentru copii sunt alegerea perfectă pentru camerele mici pentru copii, deoarece înălțimea camerei este utilizată, în timp ce sub pat este suficient spațiu pentru rafturi, compartimente și dulapuri. Variantele care au un birou încorporat folosesc practic zona liberă de sub pat. Adesea este inclus un dulap, astfel încât să obțineți toate piesele de mobilier necesare combinate într-o singură. În acest fel, acest mobilier nu ocupă spațiu valoros în restul camerei. Dar chiar dacă creșa este mare, sunt Paturi subterane pentru copii cu siguranță nu este o decizie greșită. Acest lucru lasă și mai mult spațiu pentru a juca. Există idei grozave care sunt potrivite în special pentru băieți, precum și pentru cele pentru fete. O perdea frumoasă cu motive tematice poate crea un design grozav și poate evidenția un pat simplu.

Acum dorim să vă prezentăm funcțiile pe care le pot oferi paturile de la mansardă pentru copii:

1. Paturi subterane adaptabile pentru copii

paturi la mansardă pentru copii-fete-scări-pasăre gratuită

Așa-numitele paturi pentru copii care le permit să crească odată cu dvs. sunt și mai practice. Acestea pot fi adaptate și reconstruite în funcție de vârstă și gust. Un exemplu al acestor paturi practice pentru copii este “Freebird” de la producătorul danez de mobilier Durata de viață.

2. Paturi subterane pentru copii cu tobogan pentru mai multă distracție

paturi la mansardă pentru copii-băieți-tobogane-corzi-copac

Alegeți un pătuț cu tobogan. În acest fel, copilului dumneavoastră îi va face plăcere să se trezească în fiecare dimineață. Dar și în timpul zilei, când se joacă, un tobogan sau o frânghie pentru alpinism asigură o distracție deosebită. De asemenea, sunt populare paturile mansardate pentru copii care reprezintă ascunzișuri și, de exemplu, imită un castel sau o navă de pirați.

3. Pat subteran pentru copii cu pat de oaspeți

paturi subterane pentru copii-al doilea pat-scări-pat de familie

Dacă copilul tău are un prieten care vizitează adesea, poți folosi varianta pentru paturi subterane pentru copii, care include un al doilea pat pentru oaspeți. Pentru a economisi spațiu, sunt potrivite modelele în care al doilea pat poate fi depozitat sub primul sau în alt mod, dacă este necesar. O altă variantă este un pat mansardat care are o canapea dedesubt care poate fi transformat și într-un pat.

4. Pat mansardat cu birou

paturi la mansardă pentru copii-birou-băiat-viață

Zona de sub pat este folosită mai ales pentru un birou încorporat. Dar poate fi și lateral, astfel încât să existe spațiu pentru alte lucruri sub pat. Oricum ar fi, variantele pentru paturile mansardate pentru copii cu birou sunt o idee minunată, deoarece acest lucru ocupă adesea mult spațiu în cameră și este o neplăcere atunci când se joacă.

5. Un dulap încorporat

Pat mansardat-valentina-dulap-birou-violet-alb

Pat de mansardă Valentina disponibil la www.wohnen.de

Dacă doriți să economisiți și mai mult spațiu, puteți folosi un pat de mansardă care are și un dulap încorporat. Acesta este din nou un mod de a economisi mult spațiu în creșă. O parte din spațiul liber de sub pat este folosit pentru aceasta. Modelele care au un dulap colțar sunt deosebit de eficiente. Aceasta oferă, de asemenea, puțin mai mult spațiu de stocare decât un dulap normal.

paturi subterane pentru copii-băieți-scări-motive-pirați

Cea mai bună variantă pentru paturile mansardate pentru copii este, desigur, combinarea mai multor lucruri între ele. În acest fel creezi o adevărată oază pentru copilul tău. Și oricât de plauzibil pare, este cu adevărat posibil! Veți primi acum câteva exemple de astfel de paturi multifuncționale la mansardă pentru copii. Dacă nu găsești nimic potrivit, ai și opțiunea de a avea un model potrivit special realizat de un tâmplar în funcție de nevoile tale. În acest caz, exemplele noastre pot servi cu siguranță ca inspirație.

Seria lemn de mesteacăn

paturi la mansardă pentru copii-viață-timp-mesteacăn-lemn-cameră-băieți

Seria de mobilier pentru copii Knight

paturi la mansardă pentru copii-băiat-cavaler-motive-serie-cavaler

Set de mobilier pentru copii Discovery

paturi la mansardă pentru copii-descoperire-cameră perfectă pentru băieți