pepinieră

Idei pentru camere pentru tineri – inspirații care vor fi pe placul tuturor

Idei pentru camere de tineret dachschrage-dielenboden-gri-galben

Când amenajați camera adolescentului, uneori poate fi dificil să vă îndepliniți dorințele și ideile adolescentului. Camera a încetat de mult să fie folosită pentru a juca, dar este destinată să ușureze învățarea, relaxarea și viața. În plus, noua cameră pentru tineret ar trebui să se potrivească stilului și caracterului copilului tău.

camere pentru tineri-idei-alb-perete-cărămidă-galben-canapea-pat

Din acest motiv, este necesar, de asemenea, să planificați camera împreună. Consultați exemplele impresionante Idei de cameră pentru tineri pentru a aduna o inspirație care ar putea fi utilă atunci când planificați. Acest lucru vă va spune ce să luați în considerare atunci când vine vorba de configurare.

1. Idei de cameră pentru tineri – zone de locuit și de dormit

Idei pentru camere pentru tineri mobilier din lemn pe două niveluri

Adolescentul nu are nevoie doar de o zonă de dormit confortabilă, ci și de un fel de salon unde să-și petreacă timpul cu prietenii. Dacă aveți ocazia să separați aceste zone unele de altele, profitați de ele.

În acest exemplu, acest lucru a fost făcut prin împărțirea camerei în două etaje, zona de dormit nefiind vizibilă imediat, garantând astfel intimitatea. Se ajunge printr-o scară albă. Zona de zi are o canapea care poate fi folosită și ca loc de dormit dacă un prieten stă cu copilul dumneavoastră. Există, de asemenea, un birou și un fel de masă lângă fereastră.

2. Idei pentru camere pentru tineri – design modern

camere pentru tineri-idei-covor-shaggy-verde

Camera pentru tineret are două paturi, dintre care unul poate fi folosit perfect ca o canapea și pentru vizitare. De asemenea, izbitoare este biroul mare într-un design modern, alb, care face ca învățarea să fie mult mai plăcută. Un covor verde, precum și tapetele colorate și obiectele decorative oferă accente de culoare. Numeroasele rafturi oferă, la rândul lor, o mulțime de spațiu de depozitare pentru cărți, cărți de exerciții și cărți, precum și articole decorative.

3. Idei de cameră pentru tineri – funcționalitate

Idei pentru camere de tineret-panouri-design-perete-băieți

Această cameră pentru tineret este, de asemenea, foarte modernă. Deoarece camera nu este foarte mare, orice spațiu liber este utilizat pentru dulapuri și sisteme de dulapuri. Cu toate acestea, camera nu pare prea aglomerată, ceea ce se realizează și prin dulapul cu oglinzi și stochează, de asemenea, o canapea extensibilă, un birou și un perete încorporat pentru televizor..

camera pentru tineri-idei-zona-de-invatare-gri-inchis-perete-accent

Peretele de acolo are un efect foarte interesant în care culorile gri și portocaliu se amestecă treptat unul în altul. Numeroasele nuanțe de gri asigură, de asemenea, accentuarea canapelei albe și a biroului alb.

4. Idei pentru camere pentru tineri – două camere

camere pentru tineri-idei-băiat-vintage-industrial-deco

Această cameră pentru tineret este împărțită în două camere. În timp ce una dintre ele este folosită ca zonă de living și pentru studiu, zona de la etajul al doilea găzduiește patul și dulapul. O interacțiune excelentă de metal și lemn, precum și diferite culori a fost aleasă pentru designul camerei.

camere pentru tineri-idei-băiat-dachschrage-vintage-deco

Un verde plăcut a fost din nou ales ca culoare a peretelui, care se repetă și în dormitor. La rândul său, acesta include un pat foarte scăzut, care garantează un confort deplin de dormit. Un covor care imită gazonul formează subsolul.

În fereastră există un colț minunat de lectură. Acest lucru garantează multă lumină atunci când citiți în timpul zilei.

5. Idei de cameră pentru tineri – Cameră îngustă

camere pentru tineri-idei-băiat-cameră-îngustă

Deși camera este foarte îngustă, spațiul a fost folosit perfect pentru mobilier. O canapea extensibilă este utilizată pentru seri confortabile în fața televizorului, în timp ce biroul este lângă fereastră și, prin urmare, este luminat de multă lumină naturală. Pereții albi simpli au un decor eficient sub forma unei imagini din patru părți, în timp ce peretele care încadrează fereastra este evidențiat de un albastru deschis. Mobilierul modern, la rândul său, este subliniat de rafturile și bufetele din lemn și cu luciu ridicat.

6. Idei pentru camere de tineret – Camera unei fete moderne

camere pentru tineri-idei-partiție-perete-dressing-dressing

Această cameră de tineret eficientă ar plăcea cu siguranță fiecărei domnișoare. Este împărțit în trei zone individuale. Primul este dressingul sau dressingul, al doilea este zona de living cu canapea extensibilă, TV și birou, iar al treilea este folosit pentru relaxare și are un leagăn confortabil.

camera pentru tineri-idei-design de perete-lambriuri din lemn-canapea-colt violet-hamac

Culorile folosite sunt tonuri naturale, care sunt accentuate în special de culoarea galbenă a peretelui și de canapeaua de culoare fructe de pădure. Una peste alta, în opinia noastră, divizarea camerei a fost foarte bine gândită și nu numai practică, ci și populară. Nici prietenii nu vor să părăsească această cameră.

camere pentru tineri-idei-zona de studiu-birou-deschise-rafturi