pepinieră

5 piese de mobilier importante care aparțin în camera fiecărui copil

Cameră pentru copii-gri-bej-mansardă-sertare-paturi-scrieri

Odată cu înaintarea în vârstă, copiii au din ce în ce mai multe nevoi. Acolo unde afecțiunea, un pat cald, o masă de schimb și îngrijirea și ocupația zilnică erau suficiente la început, părinții copiilor din școala elementară îi experimentează pe micuții lor dintr-o parte diferită. Acum este momentul autorealizării. În timpul carierei lor școlare, fiica și fiul își doresc mobilier de cameră care să se potrivească gusturilor lor. Apoi scrie „Puneți tapetul iepurașului și hainele roz” și „Aduceți Minions, SpongeBob și un spinner fidget”. Nici o întrebare: părinții trebuie să se miște cu vremurile pentru a-și îndeplini dorințele micuților.

Cu toate acestea, unele lucruri nu s-au schimbat în camera copiilor, cum ar fi tipul de mobilier necesar copiilor și adolescenților. Biroul, scaunul, patul, dulapul și raftul reprezintă o mică selecție din lista de mobilier util. Împreună cu materialele și obiectele decorative, părinții pot realiza primele vise ale copiilor lor. Acest lucru nu este întotdeauna posibil cu o investiție mică de resurse financiare și este un lucru bun. Copiii și adolescenții în special nu sunt atât de atenți cu mobilierul lor, iar achiziționarea constantă de articole noi nu are un efect pozitiv asupra soldului contului. Achiziționarea de piese de mobilier robuste și de înaltă calitate merită, de asemenea, pentru părinți. Le puteți găsi nu numai la IKEA, Dodenhof & Co, dar și pe internet – de exemplu la hardeck.de în magazinul online.

Biroul pentru camera copiilor – multe variante dintre care să alegeți

cameră pentru copii-birou-alb-portocaliu-perete-pardoseală din lemn

În zona birourilor, nu există de fapt nimic care să nu fie acolo. Producătorii produc birouri din lemn, MDF, sticlă, beton și plastic pentru copii. Unele dintre materialele menționate trebuie să fie lipsite de substanțe nocive, în special pentru construcția în camera copiilor. Acestea se găsesc în principal pe plastic, MDF și, de asemenea, pe birourile de lemn din lacul aplicat. Părinții copiilor mai mari se joacă în siguranță atunci când cumpără o masă de sticlă. Un copil mic va fi fericit de o masă din lemn cu o culoare de tei sau în natură. Înălțimea meselor din lemn pentru copii poate fi mărită. Lățimea este între 120 și 140 cm.

O placă care este reglabilă în înclinare facilitează vopsirea și desenarea copilului. În plus, trebuie să existe cel puțin un compartiment sau sertar pentru depozitarea stilourilor și a hârtiei sub blatul mesei, iar un coș de hârtie pentru deșeuri facilitează păstrarea lucrurilor de către copil. Un scaun de birou trebuie achiziționat pentru un nivel ridicat de confort. Forma sa trebuie să fie ergonomică pentru a nu provoca dureri de spate în timpul lucrărilor casnice. Reglabilitatea pe înălțime joacă un rol cheie în birouri și scaune. Acest lucru se aplică spătarului, scaunului și părților laterale. Un model cu roți și un element rotativ adaugă flexibilitate. Pentru a proteja podeaua de zgârieturi, vânzătorii recomandă achiziționarea unui covor de protecție. Covoarele superioare sunt un obstacol, motiv pentru care nu pot acționa ca un covor de protecție.

Patutul potrivit

camera copiilor-mobilier-patut-fata-sertar

De la vârsta de doi sau trei ani, părinții își creează propriul pat pentru copil fără o poartă de siguranță. În funcție de cât timp copilul ar trebui să doarmă în pat, părinții trebuie să acorde atenție diferitelor dimensiuni. Paturile obișnuite pentru copii vin în următoarele dimensiuni: 80 x 180 cm, 80 x 160 cm, 70 x 140 cm și 90 x 200 cm. Dacă alți copii dorm din când în când în casă și împart patul cu propriul lor copil, capacitatea maximă de încărcare a patului ar trebui să fie semnificativ mai mare decât greutatea copilului. Între 40 și 150 kg este normal pentru pătuț.

mobilier pentru cameră pentru copii-pat-birou-modern-înclinat

Multe paturi au deja rame și saltele cu lamele. Articolele cu toate accesoriile sunt de calitate medie spre scăzută. Prin urmare, părinții preferă să cumpere totul individual. În ceea ce privește cadrul cu lamele, trebuie spus că un cadru cu lamele reglabil permite adaptarea individuală la nevoile fizice ale copilului. Struturile individuale nu trebuie să fie depărtate, deoarece acest lucru dăunează oaselor. Cumpărarea unei saltele necesită, de asemenea, cunoștințe extinse despre tipul de saltea. Saltelele cu arc sunt stabile, dar nepotrivite pentru copii. Uneori săriți pe pat. Acest lucru pune multă presiune pe arcuri și conduce inevitabil la o nouă achiziție în viitorul apropiat. Spuma rece, fibra de cocos si saltelele din latex natural sunt de obicei mai bune.

Dulap, raft și cutie de jucărie pentru creșă

cameră pentru copii-dulap-dulap încorporat-fronturi-alb-verde menta

Copiii au haine pentru toate condițiile meteorologice. Pentru ca jachetele, puloverele și pantalonii să nu se prăfuiască, acestea trebuie depozitate într-un dulap. Dulapul poate fi puțin mai greu, dar trebuie să aibă o locație sigură. În mod ideal, părinții îl înșurubează de perete atunci când este instalat. Dacă copilul se trage în sus în timp ce se joacă, dulapul nu se va prăbuși. Deoarece copiii au în mare parte pulovere, cămăși și pantaloni, au nevoie de un dulap cu un număr mare de zone de culcare. Pot exista sertare pentru lenjerie, șosete, pălării, eșarfe și alte articole mici. Alternativ, există cutii potrivite în multe magazine de mobilă care sunt folosite pentru depozitarea acelor articole de îmbrăcăminte.

camera copiilor-perete-raft-pluș-animale-cărți

Raftul din camera copiilor îl ajută pe copil să găsească rapid cărți, jucării iubite și rechizite școlare. Înălțimea acestuia nu trebuie să depășească înălțimea copilului. În acest fel, copilul atinge toate nivelurile și nu are nevoie de niciun ajutor de la adulți. Cutia de jucărie este bună pentru tot ceea ce este prea mic și nu poate fi așezat pe nici un raft. Cărămizile Lego, Barbies, spinner-uri și alte lucruri au suficient spațiu aici și vă invită să scotociți și să curățați rapid. O cutie cu capac ascunde colțul colorat și creează un loc pentru prieteni.

camera copiilor-mobilier-decor-culoare-planificare

Poze: pixabay.com CC0