pepinieră

30 de idei pentru camerele adolescenților – decorațiuni pentru adolescenții „mișto”

Adolescenții sunt deseori greu de mulțumit. Poate că ați observat deja acest lucru chiar și atunci când ați încercat să reproiectați și să decorați camera pentru tineri. La această vârstă dificilă, când adolescenții încearcă să se încadreze în lumea adulților, principalul lor obiectiv este să fie „cool”. Și toată lumea are o idee diferită despre ceea ce este exact cool. „A fi cool” se aplică și dormitorului tău. Deoarece adolescenții petrec mult timp în camera lor, trebuie să arate cât mai elegant posibil. Avem unele minunate aici Idei de cameră pentru tineri că și adolescenții ar putea crede că sunt mișto.

camere pentru tineri-idei-fată-fotografie-tapet-lilatoene-copaci-balon-lenjerie de pat-culori pastelate

Idei colorate pentru camere de adolescenți pentru băieți și fete

Idei pentru camere pentru tineri-pastel-albastru-seninătate-pastel-galben-birou-perete-rafturi

Indiferent de hobby-urile sau interesele pe care le are adolescentul tău, aceștia și-ar dori un loc în care să-și protejeze intimitatea de părinți și frați și să-și petreacă propriul timp așa cum vor. O cameră rece pentru tineri ar trebui să le reprezinte interesele, să încorporeze culorile lor preferate și să utilizeze diverse gadgeturi ca decor. Dar ar trebui să fie și un loc funcțional, cu mult spațiu de stocare, unde adolescentul să poată studia în liniște și să discute cu prietenii.

Cameră Tumblr – 50 de idei superbe de decorare a dormitorului!

Camere de tineret reci pentru fete – idei din seria TV „Pretty Little Liars”

Design alb pentru camere de adolescente pentru fete & Băieți – idei pentru combinații de culori & aspect

Idei pentru camere de tineret – un loc de relaxare și studiu

pardoseală din lemn-idei-cameră-pentru-băieți-perete-tatuaj-om-care-cântă-la-chitară

Lăsați adolescenții să aleagă schema de culori pentru dormitorul lor. Adăugați modele frumoase ștanțate sau lipite de perete. Partituri, discuri, semne de pace, linii urbane sau siluete sunt alegeri bune. Decalcomaniile de perete cu lozinci pot reprezenta obiective și filozofii precum „Respectă natura”, „Skate or Die” sau „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” Ar trebui să includă postere încadrate ale vedetelor preferate ale adolescenților. Adăugați mobilier confortabil, cum ar fi pungi de fasole și montați un televizor cu ecran plat pe perete. Iluminarea indirectă de pe tavan sau benzile cu LED-uri care iluminează anumite piese din spate ar fi, de asemenea, foarte cool.

idei de cameră pentru tineri-fete-fotografie-tapet-fluturi-montate-pe-perete-fensehe

Un tapet foto este un punct culminant vizual în fiecare cameră. Datorită dimensiunii, motivele tapetului foto arată mult mai impresionante decât un poster. Selecția de motive de vis este imensă și variază de la peisaje naturale de vis până la mașini de vis și linii orizontale. Culorile dominante ale motivului ar trebui să se regăsească și în alte mobilier.

camere pentru tineri-idei-frați-tapet-mural-grafiti-look

Atunci când alegeți peretele potrivit, ar trebui să luați în considerare înălțimea și orientarea motivelor. Un perete cu mobilier scăzut este cel mai bun. La fel ca patul, de exemplu. Deci, motivul rămâne ușor de recunoscut. De asemenea, arată deosebit de frumos atunci când tapetul foto este pus în evidență de pete de tavan.

Cabină telefonică din Londra

idei de cameră pentru tineri-decorare-băiat-roșu-cabină-telefonică-tapet-foto-sac de fasole

Dacă nu doriți să tapetați întregul perete, puteți, desigur, ajusta dimensiunea motivului la locația dorită. Această cabină telefonică din Londra, de exemplu, arată foarte realist în această cameră pentru tineri. Imaginile de fundal autoadezive sunt mai mari și mai semnificative decât o imagine, poster sau pânză XXL.

Autocolante Grafitti în loc de tăblie

camere pentru tineri-idei-decor-băieți-grafitti-perete-pat-tăblie

Tatuajele de perete sunt o alternativă bună la tapetele foto și pot fi folosite în diferite moduri. Desigur, designul autocolantului trebuie să se potrivească stilului de amenajare și să-l sublinieze cât mai mult posibil. Tatuajele de perete în stil graffiti sunt originale și cool. Pictura modernă aduce un fler inconfundabil de pe stradă direct în camera de tineret. Fie că este alb-negru sau colorat, tatuajele graffiti cu litere impunătoare sunt adevărate atracții.

Fuchsia și verdele sunt un duo excelent de culori

idei camere pentru tineri deco-fucsia-verde-combinatie-mobilier

Culoarea duo fucsia și verde este proaspătă și răcoroasă în această cameră pentru tineri. Culorile intense sunt deosebit de eficiente împotriva pereților albi. Curelele albe care adaugă structură și mișcare servesc drept accente elegante pe perete. Benzile de oglindă verticale creează o senzație de adâncime și fac ca camera mică să pară mai mare. Fotografiile alb-negru completează perfect imaginea generală și creează stări diferite.

Roșu și gri închis

camere pentru tineri-idei-decor-băiat-gri-închis-roșu-ventilator-muzical

Roșu și gri închis sunt un alt duo de culoare foarte reușit pentru camera de tineret. Nicio altă culoare nu este la fel de energică ca roșul. Cu toate acestea, această carismă puternică poate fi perfect echilibrată cu griul rece și subtil. În această facilitate veți găsi întotdeauna aceeași nuanță de roșu în toate mobilierele – perne de canapea, covoare, jaluzele. În contrast, tonurile de gri variază de la gri porumbel la antracit la negru. Podeaua din lemn închis la culoare formează un contrast frumos cu pereții gri deschis și este completată de mobilierul închis la culoare.

iluminare indirectă pe pereți și tavane

idei de cameră pentru tineri-decorare-băiat-muzică-ventilator-TV cu ecran plat-iluminat de perete

Accentele eficiente din camera de tineret pot fi setate cu iluminare indirectă. Benzi cu leduri sunt instalate de obicei în tavanul suspendat, iar efectul de iluminare se desfășoară în cameră de sus. Lumina se reflectă și din pereții din jur. De asemenea, puteți alege între diferite culori deschise. Ce părere aveți despre lumina albastră indirectă care vine din spatele televizorului cu ecran plat montat pe perete?

Verde și negru

idei de cameră pentru tineri-deco-băiat-negru-verde

În exemplul următor puteți vedea o combinație reușită de verde și negru. Pardoseala are un ton frumos de lemn de culoare închisă medie și formează un contrast frumos cu pereții albi. Picturile murale sunt, de asemenea, în culori coordonate cu mobilierul.

violet magic pentru dormitorul fetelor

idei de camera pentru tineri fata-mov-alb-deco-garderoba-usi-oglindite

Femeilor le place strălucirea și strălucirea. Pentru a aprecia acest lucru, puteți adăuga câteva accente de culoare argintie. Interacțiunea dintre suprafețele oglinzite și lenjeria de pat din satin lucios conferă dormitorului o notă elegantă.

camere pentru tineri-idei-deco-rosu-alb-negru-lemn-palet-masuta de cafea

camere pentru tineri-idei-decor-negru-alb-roșu-cărți de benzi desenate

idei de cameră pentru tineri-deco-băiat-alb-negru-motive-cărți de benzi desenate

idei camera tineretului fata-deco-balerini-foto-perete-moderna

camere pentru tineri-idei-deco-înclinate-acoperiș-portocaliu-mobilier-alb

idei de cameră pentru tineret-decorare-băiat-acoperiș pitch-fan muzică

idei de cameră pentru tineri-deco-cameră mică-verde-alb

camere pentru tineri-idei-deco-fată-roz-întunecat-crem-tavan-suspendat

idei de cameră pentru tineri-decorare-fete-acoperiș-înclinat-nișe pictate-roșii

camere pentru tineri-idei-decor-deschidere-rafturi-perete-pufuri

camere pentru tineri-idei-decorare-rafturi-sistem-camera-despartitor-dormitor-zona-de-invatare

camere pentru tineri-idei-decorare-birou-colț de învățare

camere pentru tineri-idei-decor-scaun-colț-perete-tv

camere pentru tineri-idei-băiat-deco-alb-negru-fotografii-perete-marea-britanie-caracteristici

idei camere pentru tineri deco-negru-alb-birou-raft în picioare

idei de cameră pentru tineri-băiat-negru-galben-rafturi-sistem-tavan-bogat

camera tineretului-idei-fata-mansarda-fuchsia-culoare-canapea

camere pentru tineri-idei-decorare-plafon-colorat-camera-pentru-fete