Paște și primăvară

Tinker Spring Mobile: Idei minunate de bricolaj pentru decorațiuni agățate

Primăvara, un decor colorat nu trebuie să lipsească în nicio casă. Creează o dispoziție bună și odată cu aceasta ne putem simți confortabil chiar și într-o zi înnorată. Un Mobilé, de exemplu, este minunat de liniștit să privească în timp ce planează ușor în aer. Acest decor suspendat este potrivit atât pentru interior cât și pentru exterior și poate fi decorat după cum doriți. În postarea de astăzi am adunat cele mai bune idei pentru un mobilier de primăvară pe care îl puteți face împreună cu copiii.

Faceți mobil frumos primăvara cu materiale naturale

Dispozitiv de primăvară mobil cu materiale naturale ca decor de perete

Primăvara, natura are multe de oferit. Chiar și în timpul unei plimbări în parc, puteți colecta împreună cu copii multe materiale naturale minunate și le puteți folosi în diverse proiecte de artizanat. Ce zici, de exemplu, de un mobil de primăvară ca decor suspendat? Această idee este, de asemenea, minunat de potrivită ca proiect de artizanat pentru Ziua Pământului, care se sărbătorește pe 22 aprilie în fiecare an.

Materiale necesare:

 • lut de modelat întărit în cuptor
 • Materiale naturale, de ex. B. frunze mici, flori, fructe de padure, crenguțe etc..
 • Vergea
 • linia
 • o ramură lungă

Decorați elemente din lut pentru modelare pentru mobil cu materiale naturale

Așa funcționează:

1. Folosiți mâinile pentru a rula lutul de modelat în bile (aproximativ 2,5 cm în diametru). Apoi întindeți bilele cu sucitorul pentru a face cercuri mici. Asigurați-vă că cercurile nu sunt prea subțiri.

2. Apăsați ferm bucățile naturale (flori, frunze, bețe) în lutul de modelat și îndepărtați-le cu atenție pentru a face impresii frumoase. Dacă doriți, lăsați o parte din ea în lut. Acest lucru creează un mobil colorat.

3. Faceți găuri în partea de sus a fiecărui cerc cu o crenguță subțire.

4. Lăsați cercurile terminate să se întărească într-un cuptor preîncălzit conform instrucțiunilor de pe pachetul de lut pentru modelat.

5. Scoateți elementele din cuptor și lăsați-le să se răcească complet. Apoi legați șiruri de diferite lungimi și legați fiecare șir de ramură.

6. Agățați ramura oriunde în casă (sau în exterior) și mobilul din materiale naturale este gata.

decor agățat din lut de artizanat și materiale naturale

Faceți primăvara mobilă cu fluturi cu copii

Faceți fluturi mobili primăvara

Acest mobil cu fluturi este un decor minunat pentru primăvară. Proiectul este ideal pentru copii și este activitatea perfectă pentru o după-amiază ploioasă în primăvară. Hârtia de țesut colorată este folosită pentru a crea fluturi. Fluturi drăguți sunt realizați din aceasta și aranjați într-un mobil atmosferic. Iată materialele și instrucțiunile necesare pentru acest mare proiect de ambarcațiuni cu copii.

Ceea ce este necesar:

 • Hârtie de țesut în culori contrastante
 • Curățător de țevi (de preferință negru)
 • fire
 • foarfece
 • lipici
 • 2 paie de hârtie

Cum se fac fluturi din hârtie de hârtie Instrucțiuni

1. Tăiați pătrate și ovale din hârtie de hârtie (a se vedea imaginea). Pentru un fluture ai nevoie de 2 ovale și 2 dreptunghiuri în culori contrastante.

2. Stivuieți două bucăți dreptunghiulare de hârtie de șervețel și două bucăți ovale una peste alta.

3. Așezați dreptunghiul în diagonală pe masă și împăturiți hârtia ca un acordeon.

4. Zdrobiți hârtia în mijloc și fixați faldurile împreună cu stick-ul de lipici. Aripile în formă de diamant sunt în partea de sus, iar aripile circulare sunt în partea de jos.

Mobil de primăvară cu fluturi care fac instrucțiuni

5. Acum legați cele două părți ale fluturelui împreună cu un dispozitiv de curățare a țevilor, înfășurați dispozitivul de curățare a țevilor și îndoiți capetele pentru a forma palpele fluturelui. Apoi desfășurați hârtia pentru a modela mai bine aripile colorate.

6. Pentru mobilul de primăvară sunt necesare patru fluturi. Acestea pot avea aceeași dimensiune sau pot diferi ca mărime și culoare.

7. Apoi trageți o bucată de sfoară prin fiecare paie de băut și legați capetele libere ale sfoara de antenele fluturelui. Așezați paiul de hârtie unul peste celălalt pentru a forma o cruce.

8. Înfășurați punctul transversal cu un dispozitiv de curățare a țevilor, astfel încât ambele paie să fie fixate în mijloc. Capetele libere ale dispozitivelor de curățare a țevilor pot fi folosite pentru fixarea pe tavan.

Acest mobil de primăvară este perfect ca decor de fereastră atmosferic pentru camera copiilor!

Realizați singuri decorațiuni agățate cu flori

frumoasă primăvară mobilă cu flori adevărate

Da, ai ghicit – acest fantastic telefon este făcut din flori adevărate! Decorul proaspăt de primăvară este perfect ca decor pentru cele mai populare festivaluri de primăvară, cum ar fi Paștele și Ziua Mamei. Poate fi agățat deasupra mesei și va menține casa mai proaspătă toată ziua. Desigur, puteți face un mobil similar din flori artificiale și vă puteți bucura de frumusețea florilor în fiecare zi.

Materiale:

 • tulpini lungi de flori, cum ar fi aceste snapdragons și clopotele din Irlanda
 • inelul interior al unui cerc de broderie cu un diametru de aproximativ 25 cm
 • Bandă Washi
 • fir alb
 • ac
 • mic inel metalic
 • foarfece

Instrucțiuni pentru un mobil de primăvară realizat din flori adevărate

1. Înfășurați mai întâi cercul complet cu bandă washi de orice culoare. Culoarea ar trebui să se potrivească cu siguranță florilor, deci un ton neutru este cel mai bun aici.

2. Apoi, scoateți frunzele de pe tulpinile florilor. Apoi tăiați fiecare tulpină la aproximativ 10 cm sub floare.

3. Infilați firul în ac și treceți acul prin capătul primei tulpini.

4. Legați firul în jurul cercului astfel încât floarea să atârne puțin sub cerc. Fixați cu un nod dublu și tăiați capetele firului. Continuați în acest fel până când sunteți mulțumit de numărul de tulpini atașate cadrului.

5. Pentru a putea închide dispozitivul mobil, tăiați trei bucăți lungi de fir și legați-le în jurul anvelopei la aceeași distanță una de cealaltă, astfel încât anvelopa să fie menținută în trei puncte. Aduceți cele trei fire împreună în partea de sus și legați-le de inelul metalic. Asigurați-vă că cadrul rămâne egal. Acest lucru asigură faptul că telefonul mobil este suspendat drept.

Realizați un mobil de primăvară din flori de hârtie

Creați-vă propriul mobil de primăvară cu flori de hârtie Kusudama

Ce nu ți-ar plăcea la florile de hârtie? Rezistă mult timp, arată frumos și le poți face singur cu hârtie frumoasă la alegere. Acest mobil colorat poate fi recreat cu așa-numitele flori Kusudama, care constau din cinci petale îndoite. Ar da decorului tău de primăvară o notă foarte specială și ar umple camera cu o dispoziție fericită.

De ce ai nevoie:

 • 12 Flori Kusudama – Pentru instrucțiuni despre cum să faceți acest lucru, consultați acest articol despre florile origami
 • Inel metalic, cu diametrul de 30 cm
 • fire de hârtie verde sau fire de iută verde
 • fire naturale de iută
 • Pistol de lipit fierbinte și foarfece

Meșteșuguri mobile de primăvară cu instrucțiuni de flori de hârtie

1. Înfășurați mai întâi anvelopa cu sfoară de iută. Acest lucru este mai ușor și mai rapid în secțiuni dacă înfășurați două fire în același timp.

2. Tăiați firul verde în bucăți de 2 metri lungime, împăturiți-le în jumătate și lipiți un capăt la baza unei flori Kusudama. Repetați până când șirul este atașat la toate cele 12 flori. Legați câteva noduri pe fiecare coardă pentru un efect jucăuș.

3. Pentru nodul central: tăiați 4 fire de iută, fiecare de 60 cm lungime, și împăturiți fiecare în mijloc. Înnodați la capătul pliat și lăsați o buclă mică. Împărțiți firele în 4 secțiuni și legați-le uniform în jurul inelului (ar trebui să aveți patru secțiuni care au aproximativ aceeași dimensiune). Aceasta lasă o buclă în mijloc, în jurul căreia se înfășoară o altă bucată de sfoară pentru a atârna de un cârlig de tavan.

4. Acum legați firele de flori distribuite uniform pe inel. Dacă doriți, puteți scurta o parte din ea înainte de a o lega pentru a oferi înălțimilor mobile diferite.

Mobil colorat DIY pentru decorațiuni de primăvară

Craft idea spring deco mobil cu fluturi

Cu acest mobil colorat, sunteți sigur că veți invita starea de primăvară în casa dvs. Două dintre cele mai populare motive de primăvară sunt combinate – flori și fluturi. Doar flori artificiale și ghirlande de frunze sunt utilizate pentru proiect, astfel încât mobilul să poată fi folosit și ca decor de primăvară în următorii ani.

Aceste materiale sunt necesare:

 • Cadru de coroană de sârmă
 • ghirlande artificiale de iederă
 • ghirlande artificiale din bușteni
 • lipici fierbinte
 • Fluturi de primăvară în culori vii
 • Fir de nailon sau sârmă florală
 • flori artificiale
 • foarfece

Înfășurați o coroană de sârmă cu ghirlande de frunze artificiale și lipiți flori artificiale

1. Înfășurați ghirlanda de buș în jurul cadrului coroanei de două ori. Fixați cu fir de nailon sau sârmă florală.

2. Înfășurați ghirlanda de iederă în jurul cadrului coroanei, completând toate golurile. Fixați cu fir sau sârmă florală.

3. Tăiați tulpinile florilor artificiale și atașați florile la rama coroanei cu adezivul fierbinte. Completați golurile care au apărut și stratificați florile în ciorchini de trei, de exemplu, pentru a crea o structură.

4. Tăiați șase fire lungi de fir de nailon și legați-le strâns în jurul cadrului coroanei, la o distanță de aproximativ 5 cm.

5. Legați cinci până la șase fluturi de pene pe fiecare fir, alternând culorile.

Mobil cu arc din sticle de plastic

Mobil de primăvară din sticle PET colorate

Sticlele PET, care nu sunt permise în mașinile de depozitare, sunt minunat de potrivite ca material de artizanat. Îți place și ideea reciclării? Apoi, următorul proiect este exact ceea ce aveți nevoie. Pentru acest mobil, florile sunt realizate din sticle de plastic și agățate pe o ramură. Acum vă explicăm cum să o faceți.

Materiale necesare:

 • sticle de plastic reciclate
 • lipici alb
 • hârtie de țesut colorată
 • Banda adeziva din aluminiu
 • margele mari de plastic
 • o bucată de fir gros sau frânghie de bumbac
 • o ramură sau un cadru de broderie ca bază pentru agățare

Realizați flori din sticle de plastic PET și hârtie de țesut

1. Tăiați o formă de floare închisă cu cinci petale din partea superioară a fiecărei sticle de plastic (fără capac). Lipiți „florile” cu fâșii de hârtie de țesut în orice culoare folosind adeziv subțiat. Lăsați benzile să treacă peste margini și tăiați-le când sunt complet uscate. Acoperiți gâturile sticlei și vârfurile unora dintre petale cu bandă de aluminiu.

2. Acum faceți lanțurile de flori. Pentru a face acest lucru, legați un nod în fir, filetați o margele mare de plastic și infilați firul prin gâtul sticlei de jos în sus. Selectați poziția următoarei flori, legați încă un nod în fir și filetați o altă mărgea și apoi o floare. Mărgelele de plastic țin floarea la loc. De la 3 la 5 flori sunt suficiente pentru un lanț de flori, în funcție de cât timp le doriți. Când sunteți mulțumit de lungime, măsurați 20-30 cm de fir pentru fixare și apoi tăiați. Repetați acest proces pentru toate colierele cu flori.

Sfat: dacă nu doriți să folosiți perle, puteți străpunge închiderile sticlelor de plastic și lăsați florile să stea pe nod.

3. Pentru a pregăti mobilul, agățați lanțurile de flori de o ramură sau de un cadru de broderie rotund. complet!