Paște și primăvară

Proiectează ouă de Paște amuzante – 7 proiecte DIY inspirate cu instrucțiuni

amuzant-ouă de Paște-design-hârtie-căpșuni-înflorite

Ouă sunt colorate în mod tradițional la Paște. Deși am văzut aproape totul despre decorarea și colorarea ouălor, există idei noi pentru ouă de Paște amuzante mereu intrebat. Înainte ca acestea să fie mâncate, le puteți folosi pentru a decora apartamentul frumos și pentru a pune împreună un decor frumos de Paște.

Proiectează ouă de Paște amuzante – ceea ce este necesar

amuzant-ouă-de-Paște-design-materiale-suflare-alb-ouă

Perioada de valabilitate a ouălor fierte este limitată la maximum patru săptămâni. Desigur, acest timp variază în funcție de temperatura de depozitare și depinde și de cât de tare este gătit oul. În scopuri decorative, este mai logic să cumpărați ouă cu coajă albă și să le aruncați. În viitorul apropiat, va fi, de asemenea, posibil să le proiectați cu culori destinate alimentelor.

Proiectează ouă de Paște amuzante – 7 idei grozave de imitat

amuzant-ouă-de-Paște-design-căpșuni-idee-decora-verde

Puteți arunca ouăle foarte ușor dacă introduceți cu grijă două găuri în partea de sus și de jos a oului cu un ac mare sau un frigărui de kebab. Trebuie să găuriți gălbenușul, apoi amestecați ușor totul. Apoi sufli în ouă astfel încât să devină gol și apoi trebuie să-l clătești din interior cu apă. Resturile de ouă vor emana ulterior calm neplăcut.

Proiectează ouă de Paști amuzante – căpșuni

amuzant-ouă-de-Paște-design-hârtie-căpșuni-decor-hârtie-înflorită

Puteți închide ouăle golite luând un șir, legând o bucată mică de chibrit și tragându-l prin cele două găuri. Ar trebui să faceți o singură gaură, în partea de jos sau în partea de sus, puțin mai mare, astfel încât cablul să poată fi tras prin ea. Fixați cu superglue pe o parte și pe cealaltă, completați gaura cu pastă de dinți. Când se întărește, puteți trece la colorarea și coafarea oului.

Prezentând ouă de Paști amuzante ca căpșunile

amuzant ouă de Paște-design-căpșuni-decora-vopsea-flori-verde

Puteți să proiectați în continuare ouăle suflate cu culoarea ouălor dacă aveți deja câteva. În caz contrar, este mai bine să folosiți vopsele acrilice, acestea vor face coaja de ou mai durabilă. De asemenea, este foarte ușor de lucrat, deoarece acestea sunt pe bază de apă. Varietatea culorilor este excelentă și sunt atât lucioase, cât și mate.

Creați ouă de Paște amuzante și decorați-vă casa cu ele

amuzant-ouă-de-Paște-design-cactuși-ghivece-de-flori-idee-mică

Pentru următoarele modele distractive, ouăle albe sunt folosite pentru că prind vopseaua mai ușor și, de asemenea, servesc destul de bine ca o pânză albă pe care puteți picta imagini imaginative ca un artist adevărat.

Proiectează ouă amuzante de Paște – colorează ouăle într-un mod original

funny-Easter-eggs-design-eggs-paint-green-color

În primele două proiecte DIY, ouăle sunt mai întâi colorate într-o nuanță de bază și abia apoi proiectate într-un mod jucăuș. Aici ouăle nu sunt destinate a fi agățate, așa că după ce le-ați golit, frecați prin orificiul de la un capăt al oului pe o scobitoare sau kebab. Pregătiți dinainte un mic castron cu apă, în care dizolvați puțin din culoarea dorită.

Faceți ouă de Paște amuzante, cum ar fi cactușii mici, în ghivece cu flori

amuzant-ouă-de-Paște-design-cactuși-decor-instrucțiuni-ghivece

Apoi introduceți complet oul în vopsea, lăsați-l să se usuce scurt și repetați de mai multe ori de îndată ce coaja de ou este uniform colorată. Dacă ați atins deja tonul de bază, puteți trece la decorare.

Proiectează ouă de Paști amuzante – cactuși înfloriți 

amuzant-ouă-de-Paște-design-cactuși-flori-ghiveci-floare-roz

În primul exemplu, am arătat o idee despre cum să proiectăm ouăle de Paște ca niște căpșuni. În acest scop sunt folosite linii colorate sau pixuri opționale cu rotiță. Puteți picta rapid și ușor sâmburii căpșunilor în negru. În plus, frunzele de căpșuni, florile verzi și căpșunile sunt făcute din hârtie. Aranjate frumos într-un coș sau într-un castron mic, ele arată minunat.

Cum să faci ouă de Paște super creative și distractive – instrucțiuni

amuzant-ouă-de-Paște-design-cactuși-ghiveci-de-flori-mic-decor

Preferatul nostru dintre toate ideile distractive de ouă de Paște prezentate este cu siguranță acesta. Ouăle sunt mai întâi colorate în verde deschis. Spinii tipici ai cactușilor vor fi în curând înregistrați cu un fineliner negru.

Proiectează diferit ouă amuzante de Paști – cactuși în ghivece mici pentru flori 

amuzant-ouă-de-Paște-design-cactuși-flori-ghiveci-pietre-decorați

Pentru finalul final, ouăle de cactus au flori de hârtie roz deasupra. Pentru a vă asigura că decorul este corect, puteți obține, de asemenea, mici ghivece de flori, le puteți umple cu pietre sau nisip și așezați pe ele cactușii pe care i-ați proiectat..

Proiectează ouă de Paște super drăguțe și amuzante într-un mod diferit – gogoși

amuzant-ouă-de-Paște-design-gogoși-colorate-cu-zahăr-stropi-culoare

Cei cărora le plac dulciurile le va plăcea cu siguranță următoarea sugestie. Modelați ouăle albe ca niște gogoși adevărate într-o cutie. Pentru aceasta, ce culori pastelate sunt necesare, care amintesc de glazura tipică de gogoși. Stropii de zahăr în culori vii vor completa ideea de decor și îi vor da fluierul necesar.

Proiectează-ți propriile ouă amuzante de Paști – gogoși într-o cutie

amuzant-ouă-de-Paște-design-de-colorat-idee-gogoși-creative

Tot ce trebuie să faceți este să pictați un inel pe fiecare capăt al unui ou. Decorați cu fineliner atunci când pictați picături mici de zahăr. Aranjați într-un castron și presărați cu stropi de zahăr adevărat.

Decorează ouă de Paște amuzante cu stropi de zahăr

amuzant-ouă-de-Paște-design-gogoși-zahăr-stropi-decor-colorat

În loc să le vopsiți, puteți folosi și stropi de zahăr adevărat. Cu ajutorul pensetelor și a superglue-ului, aplicați cu grijă câteva stropi de zahăr pe gogoșile care au fost deja vopsite. Asigurați-vă că lipiciul este cât se poate de invizibil și aplicați puțin din el pe stropurile de zahăr și apoi apăsați-l cu atenție pe coaja de ou.

Ouă de Paște super drăguțe, distractive, în culori pastelate

amuzant-ouă-de-Paște-design-gogoși-alb-coajă-ou

Ideea creativă pentru ouă amuzante de Paște – minge de înghețată într-o vafe

amuzant-ouă-de-Paște-design-gheață-minge-de-vafe-dulci-culori-pastel

Următoarea idee DIY este la fel de dulce ca și ultima. Totuși, aici este necesară un pic mai multă sârguință și pricepere pictorală. Pentru a face ouăle de Paște precum conurile de înghețată, nu trebuie să folosiți un castron alb, ci mai degrabă unul maro. Aveți nevoie de vopsele acrilice în nuanțe pastelate, de exemplu în galben vanilat, roz, verde menta și, de asemenea, în alb. Puteți utiliza, de asemenea, linii negre și maro, precum și o perie foarte subțire și normală.

Ouă amuzante de Paște în culori pastelate – conuri drăguțe de înghețată

amuzant-ouă-de-Paște-încadrare-înghețată-linguri-înghețată-con-pastel-culori-drăguț

În curând veți vopsi doar aproximativ 1/3 din ou cu culoarea selectată și lăsați restul în culoarea naturală a oului. Apoi desenați tipicul tipic de vafe cu linii maro. Desenați fețe drăguțe pe zona colorată sau folosiți autocolante autoadezive.

Proiectează ouă de Paște creative și amuzante – cupe de ouă cu diferență

amuzant-ouă-de-Paște-făcând-bomboane-dispenser-carton-lipici fierbinte

Această idee pentru designul creativ al ouălor de Paște va plăcea cu siguranță copiilor, pentru că cui nu îi plac guma de mestecat și dulciurile. Mai întâi se face o cană. Pentru aceasta aveți nevoie de carton roșu și lipici fierbinte. În curând va trebui să tăiați un arc și un cerc mic pentru fiecare ou.

Proiectați ouă de Paște amuzante, cum ar fi bomboane sau dozatoare de gumă de mestecat

funny-easter-eggs-making-candy-dispenser-chewing-gum-dispenser-diy

Tăiați cercul la o dimensiune mare pentru moneda de 1 euro. Modelați cupa de ou în jurul oului, astfel încât să poată sta pe el mai târziu. Fixați interfețele cu adeziv fierbinte și, dacă doriți, trageți deschiderea caracteristică a distribuitorului de bomboane pe ele.

Proiectează ouă de Paști colorate și amuzante – dozatoare de bomboane

amuzant-ouă-de-Paște-design-bomboane-dispenser-idee-bomboane-colorate

Pentru dozatoarele amuzante de bomboane sau gumă de mestecat cu ouă de Paști, este mai bine să folosiți ouă albe suflate. Acestea vor fi concepute în curând ca borcanul dozator de bomboane plin de bomboane colorate. Vopseați bomboanele rotunde în diferite culori pe castron.

Ideea creativă pentru ouă de Paște distractive – distribuitor de gumă de mestecat

amuzant-ouă-de-Paște-design-bomboane-dispenser-chewing-gum-dispenser-colorful-paint

În cele din urmă, fixați ceașca în partea de jos și cercul de carton în partea de sus a oului cu ajutorul lipiciului fierbinte. Decorează frumos cu bomboane colorate.

Creați ouă de Paște amuzante fără a colora – iepurași albi drăguți

amuzant-ouă-de-Paște-design-iepuri-drăguț-alb-decor-scandinav

Foarte simplă și minimalistă, de obicei scandinavă, următoarea idee pentru ouă de Paște amuzante poate fi realizată cu un efort minim. Tot ce aveți nevoie sunt ouă albe pe care le puteți arunca sau folosiți fierte.

Ouă de Paște amuzante în stil scandinav – de ce va fi nevoie

ouă-de-Paște-amuzante-fac-iepurași-materiale-urechi-fetru

Pe lângă ouă, aveți nevoie și de pâslă în orice culoare. În exemplul nostru, este planificată o decorație simplă și foarte simplă de Paște, motiv pentru care materialele sunt, de asemenea, selectate în tonuri deschise, naturale.

Ouă de Paște amuzante „iepuri” – fixați urechile și vopsiți fața iepurelui

amuzant-ouă-de-Paște-design-iepuraș-iepure-alb-drăguț-urechi

Tăiați două urechi de iepure pentru fiecare ou din pâslă. Puteți să le proiectați în funcție de propriile preferințe – ascuțite, ovale sau cu urechi. Puteți vopsi cu ușurință fața iepurelui cu ajutorul unui fineliner negru. Ceea ce are nevoie iepurașul tău de ou de Paște este o coadă.

Ouă de Paște amuzante – iepurașul de Paște cu o coadă pufoasă de pompom

amuzant-ouă-de-Paște-design-iepuraș-urechi-pompon

Faceți coada de iepure din bumbac și faceți singuri pom-poms. Folosiți lipici de uz general sau lipici fierbinte pentru a fixa un pompon în spate. Încercați să fixați pompa, astfel încât să susțină puțin oul și să îl mențină stabil.

Proiectează cu ușurință ouă amuzante de Paști fără a colora

funny-Easter-eggs-design-bunny-bunny-tail-pompon-white

Așezați o mică bucată de pâslă sub ou pentru sprijin suplimentar. Acești iepurași de Paști super drăguți sunt gata în doar câteva minute și sunt cu adevărat originale. Aranjați într-un coș sau împreună cu ouă de Paști colorate.

Ouăle de Paște amuzante în alb sunt foarte ușor de proiectat

amuzant-ouă-de-Paște-design-iepuri-urechi-albe-pompe

Ceea ce ar merge cu ouăle de iepuraș de Paște dulci și albe sunt desigur care morcovi. Aranjați morcovi mici lângă ouă, fie ei reali sau decorativi. Așezați paie decorativă sau iarbă de Paște la baza unui coș și folosiți-o pentru a forma un pat. aranjează pe ea iepurașii dulci de Paște. Morcovii vor adăuga mai multă culoare și vor crea starea de primăvară potrivită.

Ouă de Paște amuzante cu diferență – design la fel de simplu ca iepurașii mici 

amuzant-ouă-de-Paște-design-iepure-alb-morcov-decor

Această idee distractivă de decorare a ouălor de Paște este cu adevărat simplă și funcționează foarte bine cu ouăle pe care le-ați rămas, dar este prea târziu pentru a le vopsi cu culorile ouălor. Cu foarte puține resurse, puteți crea singuri iepurași de Paște. Încercați-l sau lăsați-i pe copii să o facă singuri.

Ouă de Paște amuzante cu picioare din animale de plastic – grădină zoologică din ouă de Paște

amuzant-ouă-de-Paște-design-zoo-figuri-din-plastic-idee-amuzant

O altă idee distractivă pentru decorarea ouălor de Paște este utilizarea de figuri din plastic. Luați animale din grădina zoologică și faceți o grădină zoologică din ouă. Dinozaurii din plastic sunt, de asemenea, foarte potriviți. Acum trebuie să îndepărtați figurile din plastic.

Ouă de dinozaur din plastic de Paște amuzant

amuzant-ouă-de-Paște-design-dinozaur-figuri-din-plastic-amuzant-creative

Un cuțit tăiat vă va ajuta cu această sarcină să decupați părțile individuale cât mai precis posibil. Folosind un superglue, fixați picioarele și coada animalului, precum și alte trăsături caracteristice, pe coaja oului. Dacă doriți, puteți vopsi ulterior coaja de ou cu vopsele acrilice și să o faceți și mai realistă.