Paște și primăvară

Pictarea ouălor de Paște cu lipici fierbinte – idei pentru ouă de pui și plastic cu instrucțiuni

Vopsiți ouă de Paște cu lipici fierbinți ouă de dragon de argint

Dacă sunteți mereu în căutarea unor idei originale de design pentru ouăle de Paște, atunci avem astăzi o opțiune care vă va plăcea cu siguranță. Puteți vopsi și proiecta ouăle cu adeziv fierbinte, ceea ce le conferă o textură interesantă. Și nici nu trebuie să ai un talent special pentru a obține ouă de Paști frumoase. Ouăle de Paște finite arată cu adevărat atractive și sunt perfecte pentru decorarea apartamentului sau a grădinii, fie pentru buchetul de Paște, pentru masa de Paște sau ca decor de fereastră sub formă de ghirlandă. Lasă-te inspirat de ideea cu care poți picta și decora ouăle de Paște și creează ouă de Paște foarte individuale pe care toată lumea este invidiată..

Ou de dragon într-un cuib de mușchi într-un borcan de clopote

Nici nu trebuie să ai un talent special pentru desen și pictură pentru a obține modele eficiente folosind adeziv fierbinte pentru a picta ouăle de Paște. Puțină imaginație vă poate ajuta atunci când vopsiți ouăle de Paște. Și dacă imaginația ta nu este așa, exemplele noastre îți vor fi cu siguranță foarte utile. În cele ce urmează am reunit instrucțiuni și idei de proiectare pe care le puteți folosi în locul culorilor tradiționale ale ouălor de Paște pentru a crea un decor unic de ouă de Paște. Obțineți tot ce aveți nevoie și începeți imediat!

Vopsirea ouălor de Paște cu lipici fierbinte – ce va fi nevoie?

Ou de dragon argintiu ca decor pentru Paști cu un coș modern de Paște din metal

Pentru a putea vopsi și proiecta toate ouăle de Paște dintr-o singură dată, ar trebui să vă gândiți în avans cum vă veți imagina rezultatul și apoi să obțineți tot ce aveți nevoie. Ouăle ar trebui să fie monocrome sau decorate cu elemente decorative? Apoi, trebuie să le cumpărați și în prealabil. Una peste alta, veți avea nevoie de următoarele lucruri:

  • Ceva fără care nu puteți face acest proiect, desigur, este acela lipici fierbinte. Dacă sunteți o serie de lucruri diferite de făcut și de făcut, atunci probabil că aveți deja un pistol cu ​​adeziv fierbinte acasă. Dacă nu, ar trebui să obțineți unul cel târziu. Unele modele sunt oferite chiar relativ ieftin. Și dacă îl folosiți acum pentru a picta ouăle de Paște, veți afla rapid că pistolul de lipit fierbinte poate fi foarte practic nu numai pentru lipire.
  • Ouă pentru vopsire și aici se recomandă ouă suflate. Dar pot fi folosite și cele artificiale realizate din diferite materiale. Pe lângă plastic, puteți face și ouă de Paște din lemn sau ouă de Paște din sticlă. Oricum, lipiciul fierbinte se va lipi de toate, deci nu trebuie să vă faceți griji în privința asta atunci când alegeți ouăle de Paște pe care să le vopsiți.
  • culoare. Aceasta se alege în funcție de materialul oului. De asemenea, verificați magazinul de artizanat pentru a afla ce culoare puteți folosi pentru a picta lipiciul fierbinte. Culoarea obișnuită a ouălor de Paște nu este potrivită. Vopseaua spray, pe de altă parte, poate fi utilizată pentru orice material și este, de asemenea, disponibilă într-o mare varietate de culori. De asemenea, aveți de ales între culori mate și lucioase sau chiar strălucitoare.
  • Sclipiciul este un cuvânt cheie bun pentru următorul punct. Elemente decorative S-ar putea să aibă nevoie și de asta. Aceasta înseamnă toate acele lucruri cu care ați dori să decorați ouăle după ce ați vopsit ouăle de Paște cu adeziv fierbinte. De exemplu, strasurile sau praful de sclipici sunt astfel de elemente, dar și panglici, paiete cu bandă washi și altele asemenea.
  • De asemenea, unul document ar trebui să le ai gata. Acest lucru nu numai că protejează masa de lipiciul fierbinte, care poate merge rapid greșit. De asemenea, este necesară protecție pentru vopsirea cu spray. Un ziar suficient este foarte util pentru asta.

Vopsirea ouălor de Paște – Instrucțiuni pentru ouăle de Paște din plastic

Vopsiți ouăle de Paște cu adeziv fierbinte cu instrucțiuni pentru ouă de plastic

Aceste instrucțiuni se referă la ouă de plastic, dar pot fi implementate și cu un ou real sau unul din lemn și sticlă. În principiu, asta nu contează. În funcție de material, vor fi necesare mai mult sau mai puține straturi de vopsea ulterior pentru a acoperi culoarea originală a oului.

Începeți prin a picta diferite modele pe ouă cu ajutorul lipiciului fierbinte. Dacă vopsiți ouăle de Paște în acest fel, imaginația vă poate fi lăsată liberă, deoarece toate motivele și tiparele sunt permise. Sunt potrivite tiparele de puncte, liniile ondulate sau chiar cuvintele. Acestea oferă ouălor un efect 3D interesant, care este un lucru special la această decorare și design a ouălor de Paște. Apoi lăsați adezivul fierbinte să se stabilească bine, ceea ce din fericire se întâmplă foarte repede. Odată ce toate ouăle de Paște au fost vopsite, puteți începe să le vopsiți. Cel puțin acum, un tampon este o idee bună. Dacă utilizați vopsea spray în interior, este recomandabil să ventilați în acest timp, mai ales dacă există copii. Mai bine, ieși afară să pulverizezi. Ouăle de Paște cu textură sunt gata.

Ouăle din plastic, dar și ouăle decorative de Paște din sticlă, trebuie pulverizate de mai multe ori datorită suprafeței lor netede până când culoarea reală a plasticului este complet acoperită. Acest lucru este mai ușor cu ouă adevărate sau cu cele din lemn. În loc de vopsea spray, puteți proiecta ouă de pui cu vopsea obișnuită pentru ouă de Paște, ca în următorul videoclip:

Pictarea ouălor de Paște – tehnici pentru decorare suplimentară

Decorează ouăle cu strasuri și vopsea metalică

Dacă această variantă de pictare a ouălor de Paște este prea simplă pentru dvs., puteți alege o culoare diferită pe de o parte și puteți folosi decorațiuni suplimentare pentru a face ouă de Paște 3D frumoase pe de altă parte. Sclipiciul este foarte popular pentru proiectarea ouălor de Paște și poate fi folosit, de exemplu. Trebuie să te grăbești să faci asta. Sclipiciul este presărat pe adezivul fierbinte în timp ce este încă moale, astfel încât să se lipească. De asemenea, trebuie să rețineți că, în acest caz, oul este mai întâi pulverizat sau vopsit și abia apoi decorat cu lipici fierbinte și sclipici. Altfel ai stropi sclipiciul cu vopseaua. Cu toate acestea, dacă doriți să decorați ouăle de Paște cu elemente precum strasuri, panglici sau altele asemenea, puteți face acest lucru chiar la final. Puteți folosi și adezivul fierbinte pentru aceasta.

Vopsiți ouăle de Paște cu adeziv fierbinte și decorați cu sclipici

În exemplul de mai sus puteți vedea diferite variante cu decor suplimentar. În prima imagine, oul a fost decorat mai întâi cu sclipici. Cele trei dungi colorate au fost apoi separate una de alta cu ajutorul lipiciului fierbinte. Ouăle de Paște de lângă ele au fost toate colorate mai întâi și apoi vopsite cu adeziv fierbinte, pe care fie a fost lipit sclipici, fie au fost lipite paiete. Deci, după cum puteți vedea, sunt posibile o mare varietate de tehnici. Încercați mai multe și fiți fericiți să veniți cu alții când pictați și decorați ouăle de Paște.

Decorarea ouălor de Paște – instrucțiuni pentru utilizarea lipiciului fierbinte în loc de ceară

Adeziv fierbinte în loc de ceară pentru vopsire și vopsire

Dacă doriți să colorați ouăle de Paște și, în același timp, să obțineți modele frumoase, utilizați de obicei ceară sau creioane de ceară, care împiedică culoarea să coloreze zonele pictate atunci când ouăle sunt scufundate. Sigur sunteți familiarizați cu această tehnică și știți că în acest scop ouăle trebuie să fie încă calde. De îndată ce s-au răcit, varianta cu ceară nu mai funcționează. Dacă oul este prea fierbinte, ceara rulează și modelul sau motivul nu mai arată frumos. Puteți rezolva toate acestea cu un pistol de adeziv fierbinte și vopsiți și vopsiți ouăle ca de obicei.

Colorează ouăle cu un model și un pistol de lipit fierbinte în loc de ceară

Le folosiți practic în același mod în care ați folosi ceara. Mai întâi trebuie să pictezi din nou viitoarele ouă de Paște. Vopsiți orice model, motiv sau cuvânt pe ouă. Ouăle albe sunt cele mai potrivite pentru colorare. Dacă este necesar, puteți utiliza și cele maro. Așteptați ca adezivul să se stabilească și înmuiați ouăle în orice culoare. După ce le-ați scos și vopseaua s-a uscat, puteți îndepărta din nou lipiciul fierbinte. Acum puteți lăsa oul de Paști așa cum este sau îl puteți scufunda într-o altă culoare, astfel încât modelul să fie și el colorat. În cele din urmă, vă recomandăm să frecați ouăle cu ajutorul unei bucăți mici de pânză și a unui pic de ulei. Apoi strălucesc frumos.

Pictarea ouălor de Paște – idei pentru ouă de dragon

Ouăle de Paște ale dragonilor fac modele imaginative pentru Paște

O idee foarte populară pentru ouăle cu lipici fierbinți sunt, de asemenea, astfel de ouă de dragon. În principiu, faceți acest lucru așa cum am explicat deja mai sus. Pentru ca aceste ouă originale de Paște să arate ca ouă de dragon, ar trebui să folosiți cu siguranță vopsea metalică. Depinde de tine dacă îl folosești pentru a picta întreaga ouă de Paște sau doar pentru a adăuga câteva accente ici și colo. După cum puteți vedea în exemplele noastre, ambele variante sunt destul de vizibile și arată destul de autentice. Folosiți ouă mici de pui, dacă doriți, sau obțineți ouă mari de plastic. Puteți configura acesteia din urmă individual într-un suport sau coș de Paște. În acest fel este mai bine vizibil.

Ouă de Paște extraterestre excepționale

ouă de Paște extraterestre nebune în verde pentru colorat și obiecte de artizanat cu copiii

Dacă doriți să pictați ouă de Paște cu copii ca în fiecare an, de data aceasta puteți implementa o idee diferită pe care cei mici o vor găsi minunat. Sunt ouă de Paște extraterestre pe care copiii tăi le pot folosi pentru a-și decora propria cameră. Presupunem că aceste ouă nu se vor potrivi neapărat cu decorul tău de Paște din sufragerie. Dacă doriți să colorați și să decorați astfel de ouă de Paște împreună cu copiii, vă recomandăm o nuanță strălucitoare de verde ca culoare principală. Apoi adăugați câteva pete de alte nuanțe de verde. Unul dintre ele ar putea fi metalic pentru un efect special.

Primul lucru de făcut este să colorați ouăle cu culoarea oului de Paște. Odată ce culoarea de bază s-a uscat, puteți adăuga celelalte culori aici și acolo. Acest lucru funcționează cel mai bine cu un burete sau o cârpă. Dar pot fi aplicate și cu o pensulă, după care le freci cu hârtie de bucătărie. Lăsați aceste culori să se usuce bine înainte de a utiliza adezivul fierbinte pentru a picta ouăle de Paște și a le face distractive. Pentru a face acest lucru, puneți o parte din adeziv pe ou. Luați o bucată de carton sau carton și apăsați-o ușor pe adezivul încă umed și apoi îndepărtați-o din nou. Acest lucru creează aspectul oului acoperit de nămol. Repetați acest pas până când oul întreg este acoperit cu lipici fierbinte. Faceți acest pas cu pas, deoarece lipiciul fierbinte se va întări din nou foarte repede.

Faceți ouă de Paște cu lipici fierbinteVopsiți ouăle de Paște cu adeziv fierbinte sau etichetați un vas de udat

Dacă nu vrei să pictezi ouă de Paști anul acesta pentru că pur și simplu nu ai chef, atunci poți lua în considerare și această idee. În loc să proiectezi ouă gata făcute, îți poți face propriile ouă de Paște din lipiciul fierbinte. Cel mai bine este să folosiți baloane pentru a păstra forma. Le umflați în dimensiunea dorită. Apoi creați orice model neîntrerupt la suprafață cu ajutorul pistolului de adeziv fierbinte. Odată ce lipiciul s-a uscat, puteți scoate balonul și îl puteți lua pe ou. O deschidere poate fi adăugată, de asemenea, dacă doriți. Fie planificați aceste lucruri când vopsiți cu adeziv, fie le decupați după aceea. Acum nu puteți pune doar puțină iarbă de Paște în ou, ci și o mică figură, cum ar fi un pui, un iepuraș de Paște sau chiar mici ouă de Paște. Vedeți videoclipul de mai jos pentru instrucțiuni despre realizarea unor astfel de ouă de Paști cu lipici fierbinte.