Paște și primăvară

Idei pentru decorațiuni de Paște – creați-vă propria ghirlandă cu ouă suflate

Ghirlanda de Paște-face-propriul-aranja ouă suflate

Oamenilor le place să facă obiecte de artizanat la Paște! De aceea, vă arătăm aici cum să faceți o lucrare manuală Fă-ți propria ghirlandă poate sa. Prindeți vopsea și sclipici și înșirați ouăle de Paște în rânduri, astfel încât să arate ca o ghirlandă. Este sigur că, dacă le închideți oriunde în casa sau grădina dvs., va crea un accent deosebit de decorare de Paște.

Pentru a putea face singură ghirlanda, aveți nevoie de:

ou crud cu găuri instrucțiuni cu trucuri de ghirlandă

52 ouă albe mari, instrument pentru golirea ouălor, o frigăruie metalică, frigărui de bambus, vopsea pastilă alchilică, sfoară de cânepă, ac de tapițerie, foarfece, lipici de uz general, o perie, 1,0 perie, sclipici pentru ambarcațiuni, 1 lingură, un bol, 1 rolă de hârtie de bucătărie.

Suflați ouăle de Paște-găuri-găuri-cu-cuie

Suflați ouăle: folosiți acul de umplutură pentru a face o gaură în fundul oului (vedeți imaginile de mai sus). Introduceți frigaruiul de metal pentru a scoate gălbenușul de ou. Pătrundeți oul cu frigarui (imaginea de mai jos), astfel încât totul să poată curge într-un castron. Spălați bine ouăle și lăsați-le să se usuce complet. Sfat: faceți gaura din fundul oului mai mare, dacă este necesar.

Suflați ouă, cum ar fi decorarea ouălor, creați o ghirlandă

Pictează 36 de ouă

ouă de Paști suflate cu tehnici de decorare a vopselei albe

Introduceți o frigarui de bambus în gaura fiecărui ou. După aceea, colorați fiecare ou cu pensula și culoarea corespunzătoare (imaginea de mai sus). Așezați ouăle într-un borcan (imaginea de mai jos).

ouă de Paște vopsite - lăsați să vopsească cu vopsea uscată

Răspândiți lipici pe ouăle nemăcinate. Țineți oul peste vas și folosiți o lingură pentru a stropi cu sclipici până când totul este frumos acoperit. Întoarceți cu grijă frigarui în timp ce faceți acest lucru. Puneți oul terminat înapoi în borcan și lăsați-l să se usuce complet. Important: Puteți folosi pensula mai mică pentru a da accente sclipitoare ouălor mai mici – în funcție de starea de spirit și de dorința dvs..

Ouă de Paște manual cu efect de lac de ulei

Acoperiți ouăle cu particule de sclipici

ouăle de Paște suflate - cu particule de sclipici - decorează ideile

Așezați-vă în gaură-dați-ouă-la ghirlandă-aranjați idei

Îndoiți șervețelul alb decupând o formă simplă de dreptunghi

Idei cu șervețele pliante dreptunghiulare de hârtie dreptunghiulară

Îndoiți servietul cu firul de găurire cu ac

faceți decorațiuni pentru ouă suflate pentru a decora Paștele

suflat ghirlanda ou de Paște instrucțiuni de idei DIY