Paște și primăvară

Idei frumoase de decorare de Paști pentru casă și grădină – sărbătorește primăvara!

idei de decorare de Paști-decorare-masă-primăvară-porțelan-iepure-lumânări-mușchi-albe

Paștele este chiar după colț. Deoparte de considerațiile religioase, acest festival de primăvară este o sărbătoare a reînnoirii naturii. Având în vedere acest lucru, iată unele frumoase Idei de decorare de Paști, care te-ar ajuta să aduci spiritul Paștelui și al Primăverii în casa ta.

Idei de decorare de Paște cu iepurași și flori de Paște

idei de decorare de Paști-primăvară-masă-decorare-flori-primăvară-lalele-iepure-vază-proaspete

Nu este niciodată prea devreme pentru asta Idei de decorare de Paști a planifica, mai ales dacă este implicat un element meșteșugăresc. De asemenea, realizarea de decorațiuni de Paște este ocazia perfectă de a-ți îndepărta copiii de jocurile pe computer sau de telefoanele lor mobile. Ideile amuzante de artizanat sunt distractive pentru întreaga familie.

Idei de decorare de Paști pentru casă

idei de decorare de Paște-primăvară-cuiburi-Paște-mini-agățat-creativ

Este posibil să aduceți atmosfera răcoritoare a Paștelui în toate colțurile casei dvs., emulând aceste idei splendide. Aceste decorațiuni de Paște prezintă câteva exemple fine, cu o întorsătură modernă.

Ideea pentru micul dejun de Paște

decor de Paște-idei-primăvară-decorare de masă-festiv-mic dejun-verde-alb-ouă

Începeți cu ușa din față. Coroanele de ușă nu pot fi folosite doar de Crăciun, dar pot fi adaptate cu ușurință oricărei sărbători sezoniere. Coroana de mușchi, prezentată aici, a fost decorată cu gust cu pene moi, delicate, ouă de prepeliță cu pete, zambile de struguri și narcise frumoase. Desigur, toate florile de primăvară sunt potrivite pentru cunună. Frumoasa combinație a fost acoperită cu o fundă galbenă de gingham, care reflectă prospețimea acestui decor de sezon. Acesta este un afiș fabulos care ar fi admirat de toți oaspeții.

Idei pentru masa de Paști

decor de Paște-idei-arc de primăvară-decorare de masă-bronz-alamă-șervețele din pânză-hortensii-albe

În interiorul casei, decorațiunile de Paște au un impact dramatic. Acest minunat aranjament floral a fost aranjat cu un iepuraș de Paște alb pe un pat de crenguțe, ouă și pene, flori delicate și frunziș. Acest tip de afișaj se potrivește perfect într-o schemă decorativă la modă shabby chic.

Decor de Paște-idei-decor de masă-șervețele de pânză-flori-vaze-scoarță-farfurii-masă-acoperire-tacâmuri

Decorul festiv al mesei arată pur și simplu feeric cu culori vesele și multe flori. Sunteți binevenit să așezați vase la diferite înălțimi pe masă și să decorați masa cu diverse buchete de flori. Decorul mesei arată fascinant atunci când florile au culorile feței de masă sau a șervețelelor. Pentru a oferi decorului de Paște o notă individuală, puteți așeza o ouă cu un ou de Paște în fața fiecărui oaspete.

decor de Paște-idei-ouă de Paște-motive-flori-primăvară-pui-bujori-ranunculus-iarbă-decorare de masă

Ouăle de Paști pot fi ele însele elementul central al mesei decorate festiv. Aranjați ouăle de Paște pe unul sau mai multe suporturi pentru ouă și așezați flori proaspete pe ele. Un astfel de decor colorat și frumos de masă va atrage cu siguranță atenția tuturor și va crea o atmosferă plăcută.

Clopote și flori de sticlă

idei de decor vase de sticla de Paști clopote de sticla flori

O altă idee minunată de decor este de a face o coroană simplă din ramuri și de a o decora cu o turmă plină de viață de porumbei agățați. Un alt exemplu ușor de făcut este această cană cu un iepure drăguț și o grămadă de flori de primăvară. Acest aranjament este perfect pentru micul dejun de Paște.

Crini albi din vale

Idei de decorare de Paști ouă de crin de vale

Ouăle și florile sunt adesea mai inspirate în această colecție Idei de decorare de Paști pentru a vedea. Ouăle pot fi fabricate din plastic și cumpărate din magazin sau pot fi adevărate ouă decorate. Afișarea uluitoare a florilor este deosebit de elegantă. Folosiți clopote de sticlă pentru a da decorului dvs. un aspect vintage de basm. Și ce zici de un halo fraged cu crini de vale în jurul ouălor?.

Grădina prinde viață cu idei frumoase de decorare de Paști

Decor de Paște buchet de grădină de pui de hârtie agățați

Sperăm că vremea va fi frumoasă în acest Paște, astfel încât să puteți sărbători în grădină. Faceți grădina dvs. și mai atractivă pentru petrecerea dvs. în grădină. Iată câteva idei pentru o decorare excelentă în aer liber.

Prosoape cu model de pui

Idei de decorare de Paște prosop de ceai de pui

Când soarele strălucește, totul arată proaspăt și nou în lumina moale a primăverii. Multe dintre aceste decorațiuni de Paște fermecătoare și vesele ar arăta grozav în primăvara și vara. Mândrul cocoș albastru de lângă termometrul de grădină are un farmec rustic. Un coș de lemn ar putea fi „cuibul” perfect cu fructe și flori colorate de primăvară. Sau vase de sticlă agățate cu flori proaspete?

Coș și flori din lemn

Idei de decorare pascale gradina coș din lemn ghivece de flori

Chiar și umilul prosop de ceai poate avea o funcție decorativă în grădină. Aceste eșarfe cu un model de pui dansează fericit în vânt.

de Jaz

vaze de sticlă agățate

idei de decorare de Paște vaze de sticlă cârlige pentru haine

Idei de Paști pentru grădină

idei de decor de gradina pentru pasca

cocos albastru

decor în grădină cocoș albastru de Paști

ouă suflate cu crini de vale

idei de decor de Paște vaze ouă suflate crinul văii

Ouă de Paște și iepuri albi

idei iepurașul de Paște măcinând ouă

idei de decorare de Paște mușchi cunună narcisă

idei de decorare de Paște cuib de iepuraș alb de Paști

idei de decorare pasca candelabru ramuri pasare

idei de decorare de Paști Paște de masă primăvară tassee flori

idei de decorare de Paști mușchi iepuraș de Paște