Paște și primăvară

Ideea de decor pentru ouăle de Paște – Cum să desenați figuri pe ouă

decor proaspăt pentru ouă de Paște design vopsea roz alb

În acest articol am dori să vă arătăm cum puteți picta personaje pe ouă care vor arăta proaspete Ideea de decor pentru ouăle de Paște reprezintă. Un pic neobișnuit, dar amuzant. Această tehnică nu diferă prea mult de tehnica standard. Singura diferență constă în decuparea diferitelor șabloane cu forme. Puteți tăia șablonul din banda adezivă și îl puteți lipi pe coaja de ou. Alegeți culoarea ouălor și accentele pe care doriți să le dați. De ce ai nevoie? Ouă fierte, vopsea, șabloane, foarfece, stilou, bandă sau vinil.

mare idee de decor pentru ouăle de Paște

decorare ouă de Paște design vopsea autocolante vopsea roșu

Ceea ce ar trebui să faci? Începeți cu selecția fețelor (formelor). Puteți face acest lucru pe PC și apoi lăsați-l să apese. Faceți asta pe un film autoadeziv. Puteți utiliza și Vynil, apoi ar trebui să desenați formele pe spatele țesăturii. După aceea, tăiați formele cu foarfeca. Separați formele de partea adezivă și aplicați-le pe ou. Aveți grijă cu marginile, acestea ar trebui să rămână fără bule. Vă va fi mai ușor dacă ouăle sunt încă fierbinți.

Ideea de decor pentru ouăle de Paște – vopsiți siluete frumoase

deco idee autocolante ouă de Paște face siluete vopsea

După aceea, înmuiați ouăle în culoarea pe care ați ales-o. Faceți acest lucru până când este scris pe instrucțiunile de utilizare. Apoi separați cu grijă autocolantul de ou. Dacă aveți nevoie de două accente, puteți vopsi ouăle în umbra de bază, le puteți usca cu o cârpă moale și apoi le puteți scufunda într-o nuanță mai închisă.

  idei de decorare pentru ouă de Paști design pictura autocolante vopsea

decorarea ouălor de Paște colorarea formelor amuzante pictura