Paște și primăvară

Ghirlanda de Paște Tinker: Idei pentru decorațiuni de Paște cu iepurași, ouă de Paște și Cei pentru a te face cu copiii

Frumos drapat pe pervaz, întins pe masa de luat masa sau agățat peste cămăruță ca decorațiuni de Paști: o ghirlandă de Paște este întotdeauna un ochi special și un semn sigur că Paștele este deja la colț. Vă vom arăta câteva idei despre cum să faceți o ghirlandă de Paște. Conjurați un decor vesel din hârtie, pâslă sau țesătură și lăsați copiii să ajute! Cu aceste idei de bricolaj, distracția manuală pentru întreaga familie este garantată.

Faceți o ghirlandă de Paște: siluetă de iepuraș de Paște

Ghirlandă de iepuraș de Paște de imprimat cu șablon

Indiferent dacă este pe dulapul bucătăriei, peste cămăruță sau pe perete în camera copiilor, prima ghirlandă drăguță de iepuraș tăie o siluetă bună oriunde în casă. Tot ce aveți nevoie pentru a le remodela este carton, sfoară, un ac, lipici, pampoane și mărgele naturale din lemn. În plus, aveți nevoie de o perie plată și vopsele în nuanțe pastelate, ton-pe-ton cu cartonul. Cum se face ghirlanda de Paști:

1. Decupează din carton siluete de iepuraș de Paște și forme de morcov. Introduceți două găuri în fiecare figură decorativă, astfel încât să puteți trece mai târziu șirul și să închideți ghirlanda de Paște. Lipiți pomponii pe iepurașii de Paște.

2. Vopsiți mărgelele de lemn, așezați-le pe folie alimentară și așteptați până când vopseaua se usucă complet.

3. Înfășurați 15 mărgele de lemn, apoi un iepuraș de Paște, apoi 3 mărgele de lemn, apoi un morcov, apoi trei mărgele de lemn, apoi un iepuraș de Paște … Continuați până când ați infiletat toate figurile decorative pe.

Șablon de ghirlandă de Paște pentru iepurașul de Paște

Obiectele meșteșugărești de Paște sunt o activitate excelentă, în special pentru familiile cu copii. Dacă doriți să evocați o ghirlandă frumoasă, dar nu puteți desena morcovii și iepurașii de Paște cu mâna liberă, puteți folosi un șablon gata făcut. Imprimați șabloanele și tăiați-le. Apoi le puteți transfera pe carton și le puteți cere copiilor să decupeze desenele.

Ghirlanda de Paști care face șablon pentru morcovi

Copiilor mai mici le place să decupeze și să picteze motive. Abilitățile motorii fine sunt încurajate atunci când faci meserii și crește capacitatea de concentrare. Copiii de până la opt ani pot, de asemenea, să transfere șablonul pe carton. Mai presus de toate, această sarcină necesită dexteritate, pe care copiii de această vârstă nu o au încă. Deci, pentru ca aceștia să facă treaba, ar trebui să alegeți șabloane cât mai simple posibil.

Faceți o ghirlandă de iepuraș de Paște și decorați-o cu flori proaspete

Faceți ghirlanda de Paște cu iepurașul de Paște pentru copii

Un șablon este, de asemenea, disponibil pentru a fi tipărit pentru următoarea idee de artizanat. Acest lucru face jocul manual al copiilor. Trebuie doar să imprimați șablonul în dimensiunea dorită și apoi să îl transferați în carton. Decupați iepurași albi de Paște și folosiți markere pentru a picta o față. Tăiați tulpinile florilor de primăvară (aveți nevoie doar de flori) și lipiți-le între urechile de iepure. Faceți găuri în mijlocul fiecărui vârf al urechii iepurașilor de Paște și filetați-le pe o bucată de sfoară.

Faceți o ghirlandă de Paște: șablon

Ghirlanda de iepurași de Paște care face șablon pentru copii

Dacă utilizați șablonul manual, puteți seta mai întâi dimensiunea dorită (în acest scop pur și simplu schimbați scara la imprimare) și apoi imprimați șablonul direct pe carton.

Deci, puteți face o ghirlandă colorată de Paști

Creați-vă propria ghirlandă de Paște cu iepurași de Paște și ouă de Paște

Copiilor mici le place să picteze și să decupeze forme simple. Oul de Paște are, de asemenea, o formă ovală simplă. O ghirlandă cu ouă de Paști colorate din carton oferă, prin urmare, numeroase opțiuni de design: o puteți picta cu acuarele, o puteți decora cu sclipici și strasuri sau o puteți decora cu autocolante. Și cel mai bun dintre toate: chiar și fanii meșteșugari fără experiență pot extrage un ou de Paște cu mâna liberă. Cu toate acestea, dacă doriți să economisiți timp, puteți utiliza un șablon. Pur și simplu urmăriți conturul șablonului pe hârtie colorată și lăsați copiii să o decupeze.

Șablon de ghirlandă de ou de Paște pentru imprimare și vopsire

Ghirlanda de iepurași de Paște Tinker: idee DIY cu baloane

Copiii fac ghirlanda de Paști din baloane cu urechi de iepure

Decorul perfect pentru masa copiilor de Paște: puteți crea o ghirlandă de Paște creativă din flori reale sau artificiale, baloane, vată, pomponi, carton și curățători de țevi. Mai întâi tăiați o bucată de șir lung de 2-3 metri și înfășurați-o cu flori reale sau artificiale. Umflați baloanele și legați-le de ghirlandă, astfel încât să indice în aceeași direcție. Tăiați urechile de iepure din carton și formați nasul din vată. Veți avea nevoie de șase produse de curățat pentru țevi albe pentru mustăți. Remediați toate detaliile cu lipici (nu folosiți niciodată lipici fierbinte).

Faceți o ghirlandă de Paște: șablon pentru pene de pasăre

Instrucțiuni de realizare a ghirlandelor de Paște cu pene de pasăre

Dacă doriți un decor creativ de Paște, următoarea idee este perfectă pentru dvs. Este perfect ca o imagine frumoasă a ferestrei pentru creșă. Veți avea nevoie de carton colorat, sclipici, perie și foarfece. Mai întâi tipăriți șablonul pe carton alb și apoi transferați-l în carton colorat. Veți avea nevoie de aproximativ 40 de pene de pasăre pentru a face o ghirlandă de 2 metri. Puteți tăia jumătate din aceasta cu foarfece, astfel încât acestea să se miște cu ușurință la fiecare pescaj. Apoi vopsiți vârfurile de pene cu sclipici auriu și legați penele cu o bucată de sfoară pentru a forma o ghirlandă.

Ghirlanda de Paști pentru a imprima cu pene

Decor de Paști cu ghirlandă din cutie de ouă

Creați-vă propriile ghirlande de Paște Decupați fluturi din carton cu ouă

De fapt, puteți face numeroase figuri decorative cu o cutie de ouă: omizi drăguțe, pui fericiți, flori drăguțe. În cele ce urmează, vă explicăm cum puteți face voi înșiși fluturi colorate din vechea cutie cu ouă. Veți avea nevoie de o cutie albă de ouă, acuarele, curățătoare de țevi viu colorate și o pensulă. Mai întâi tăiați cele șase tăvi pentru ouă din cutia de ouă. Apoi tăiați în fiecare compartiment de patru ori de sus. Folosiți foarfeca pentru a modela ventilatoarele astfel încât să semene cu un fluture. Copiii pot vopsi fluturii. Apoi aplicați dispozitivele de curățare a țevilor.

Ghirlanda de Paște Tinker: faceți singuri flori din hârtie

De Paște, faceți o ghirlandă din hârtie cu flori

Nu aveți nevoie de un șablon pentru următoarea ghirlandă de Paște. Realizarea florilor din carton este de fapt foarte ușoară.

Decor de Paști cu ghirlandă din morcovi de hârtie

Faceți ghirlandă de morcovi de Paște cu copiii

Lăsați-vă chef de Paște: o ghirlandă din morcovi de hârtie este garantată pentru a da o stare bună în camera copiilor. Pentru această idee de artizanat aveți nevoie de următoarele materiale: carton în portocaliu, verde deschis și verde închis, o pereche de foarfece și sfoară. Cum să faci morcovii drăguți:

Cum se face ghirlanda de hârtie de Paști

1. Desenați un cerc pe cartonul portocaliu cu o busolă și decupați-l. Acum desenează o pană triunghiulară și decupează-o. Aduceți interfețele cercului de hârtie împreună și lipiți-le din interior cu bandă adezivă. Acest lucru creează un con. Tăiați un pătrat de 6 cm x 20 cm de cartonul verde deschis, pliați-l în mijloc și tăiați-l în el. Repetați procesul și tăiați un pătrat din cartonul verde închis, împăturiți-l în jumătate și tăiați-l în el. Introduceți capătul netăiat în con și fixați-l cu bandă.

Realizarea unei ghirlande de iepurași: idee cu pâslă și pomponi

Faceți o ghirlandă de iepurași din pomponi și pâslă

În cele ce urmează vă explicăm cum puteți crea etichete de Paște tridimensionale din pâslă și lână. Această idee de artizanat este foarte ușoară și chiar potrivită pentru copiii de vârstă de la grădiniță, adică între 4 și 6 ani. Pentru ghirlanda de iepurași de Paște aveți nevoie de țesătură de pâslă în roz și alb, mici pompon roz, mingi de tenis de masă, foarfece, lipici fierbinte, un ac și fir. Așa se face decorația de Paște: mai întâi faceți un șablon pentru urechile iepurașului de Paște, decupați-l și transferați detaliile mai mari în alb, iar detaliile mai mici în pâslă roz. Apoi lipiți detaliile roz de urechile albe de iepure. Apoi atașați urechile de iepure la o minge de tenis de masă. Apoi, puteți atașa și nasul iepurașului de Paște. Infilați firul în ac. Faceți două găuri în fiecare minge de tenis de masă cu acul și înfășurați iepurașii de Paște. Alternativ, puteți lipi pur și simplu iepurașii de Paște pe șir.

Faceți decorațiuni de Paște pentru a închide

Decor de Paște cu ghirlandă din carton de ouă cu modele de flori

Următoarea ghirlandă de Paște poate condimenta pereții goi, ferestrele și ușile camerei. Veți avea nevoie de cutii din plastic pentru ouă, hârtie creponată, carton, foarfece, lipici, fir și mod podge. Doar decupați compartimentele individuale din cutia de ouă, apoi aplicați un strat de Mod Podge în interior. Tăiați hârtia creponată și tapetați interiorul fiecărui compartiment cu ea. Scoateți cercuri din carton și lipiți alternativ pe un fir un compartiment, apoi un cerc din carton. Agățați ghirlanda pe verticală.

Fă-ți singur o ghirlandă cu ouă de Paște din carton

Faceți o ghirlandă de ou de Paște din hârtie și pictați-o cu acuarele

Decorați fereastra, ușa din față sau un perete în camera copiilor cu ouă de Paști colorate. Pentru următoarea instrucțiune manuală veți avea nevoie de următoarele materiale: un șablon pentru un ou de Paște, acuarele, o perie, foarfece, o mașină de cusut și carton alb. Mai întâi, lăsați copiii să picteze cartonul alb pe care și-l doresc. Puteți încerca diferite tehnici de pictură împreună, puteți amesteca culorile și puteți crea gradiente de culoare. Apoi lăsați vopselele să se usuce. Între timp, puteți desena și decupa cu mâna liberă un șablon pentru un ou de Paște. Apoi transferați-le în carton și tăiați ouăle de Paște. Apoi folosiți o mașină de cusut pentru a coase ouăle de Paște împreună. Lasă un spațiu de 4 cm între ouă.

Faceți o ghirlandă cu ouă de Paște din polistiren

Faceți ghirlanda de ou de Paște din polistiren

Dacă ghirlanda va rezista mult timp, obiectele decorative din magazinul de artizanat sunt o opțiune. Ouăle de Paște din Styrofoam arată înșelător de reale și pot fi proiectate în multe feluri. Pentru un aspect purist, vopsiți ouăle în diferite nuanțe de albastru și lăsați-le să se usuce. Apoi folosiți o perie mică pentru a aplica bloburi într-o nuanță de albastru închis.

Ghirlanda de Paște face instrucțiuni și șabloane

Fie din carton, țesătură sau lână: Cu o ghirlandă de Paște, vă puneți pe voi înșivă și pe familia dvs. într-o dispoziție festivă. Lasă-te inspirat de sugestiile noastre și creează-ți propriul design. Combinați șabloanele unul cu celălalt pentru a evoca o ghirlandă frumoasă.

Ghirlandă de Paște Tinker cu șablon de iepurași de Paște pentru decupat