Paște și primăvară

Decorați coroana de salcie: Inelează primăvara cu o coroană de Paște cu flori proaspete

Deasupra căminului, pe fereastră sau pe ușa din față: coroanele de Paște cu flori proaspete sunt un aspect atrăgător și ne aduc în dispoziția perfectă pentru sărbătorile viitoare. Coroanele finisate sunt desigur disponibile în florărie, dar desenele făcute în casă lasă spațiu pentru propriile dorințe! Vă explicăm pas cu pas modul în care puteți decora o coroană de salcie și arătăm numeroase coroane de primăvară pentru inspirație. În cel mai bun caz, materialele pentru aceasta provin din propria grădină!

Decorați coroana de salcie: Inelează primăvara cu o coroană de Paști colorată din flori

Decorați coroana de salcie Meșteșugurile de primăvară din materiale naturale

Prima cunună de primăvară este fermecătoare și asemănătoare primăverii. Florile de sezon arată nobil și formează un aranjament atrăgător, pestriț, care garantează că vă va zâmbi fața și oaspeții. Sfatul nostru: florile foarte proaspete se ofilesc în patru până la cinci zile. Cu toate acestea, dacă lăsați florile să se usuce câteva zile, drăguța coroană de primăvară va dura mai mult de o săptămână. O coroană de salcie servește ca bază, pe care o puteți găsi prefabricată în magazinele de florărie sau vă puteți lega.

Coroana de salcie decorează instrucțiunile primăverii pasul 1 cu materialele

Veți avea nevoie de următoarele materiale pentru coroana de salcie:

 • Fir de cusut sau fir de legare a hârtiei
 • o pereche de secatori
 • patru ramuri de salcie, de 2 metri lungime

Puteți cumpăra ramurile de salcie sau le puteți tăia în timp ce mergeți în pădure. Asigurați-vă că ramurile nu sunt prea groase, ramurile tinere de salcie sunt mult mai ușor de îndoit și înfășurat.

Legarea coroanei de salcie Răsuciți și legați ramurile de salcie

Mai întâi faceți structura de bază din noi ramuri de salcie. Mai întâi, împăturiți o ramură de salcie într-un cerc și buclați-i capetele în jurul bazei coroanei. Apoi înfășurați celelalte ramuri în jurul inelului. Legați capetele împreună cu firul de hârtie. Pentru a fi sigur, puteți fixa coroana în mai multe locuri. Aveți grijă să nu faceți coroana prea groasă. Dacă înfășurați ramurile într-un inel mic, coroana de primăvară va fi prea groasă. O coroană cu un diametru de 40 cm s-a dovedit a fi ideală.

Decorați coroana de salcie: senzație de primăvară cu flori de sezon

Decorați coroana de salcie pentru primăvară legând buchete mici de flori

Dacă doriți să vă decorați coroana de salcie și să primiți primăvara în casa dvs., florile de primăvară sunt alegerea ideală. Aveți nevoie de aceste materiale naturale:

 • Salcie păsărică, 14 ramuri fiecare de 15 cm lungime
 • Flori de primăvară la alegere (posibile și flori de câmp)
 • 10 ramuri de eucalipt Blue Baby
 • 10 ramuri de mătură sau forsythia
 • Chamelaucium cârligat, 10 flori roz
 • 9 narcise
 • 8 zambile de muscat
 • 5 lalele roz
 • 5 lalele de papagal galben
 • 3 anemone albastre
 • Sarma florala
 • Secatori

Coroana de salcie decorează florile proaspete de primăvară

Acum puteți începe decorarea coroanei de răchită. Apoi modelează salcia păsărică și pune-o între ramurile de salcie. De asemenea, puteți înfrumuseța cununa cu flori de cireș sau alte flori de primăvară la alegere. Sfatul nostru: alegeți flori cu tulpini lungi sau ramuri înflorite subțiri. Arată deosebit de atractiv atunci când toată lumea provine din aceeași familie de culori. Gradientele de culoare deschisă, de exemplu de la roz la roz, arată și ele frumoase.

Cum să decorați coroana de salcie cu materiale naturale

Puteți combina florile rămase în mai multe ciorchini mici și apoi fixați-le pe semifabricatul de salcie cu firul de legare a hârtiei. Combinați florile cu tulpini lungi cu cele cu tulpini scurte, astfel încât micile aranjamente să pară naturale. În primul rând legați primul buchet și așezați-l pe al doilea astfel încât florile sale să acopere complet tulpinile primului buchet. Continuați până când toate aranjamentele sunt strâns legate. Asigurați-vă că florile nu sunt prea apropiate.

Decorați coroana de salcie: faceți o coroană de Paște din flori

Coroana de salcie decorează primăvara cu salcia păsărică

Încercați să legați florile cât mai strâns cu firul floral. Dacă alegeți flori de sezon, puteți decora coroana de salcie și o puteți atârna pe ușa din față. Florile pot rezista o săptămână afară. Dacă florile tăiate cad după câteva zile, puteți înlocui buchetele individuale cu altele noi. Dacă doriți să afișați coroana de Paște făcută din flori într-o cameră încălzită, atunci o puteți pulveriza cu apă proaspătă în fiecare zi.

Idei de decorare a coroanei de salcie pentru primăvară

Dacă doriți un decor cu materiale naturale care să fie nu numai frumos, ci și de lungă durată, atunci puteți usca mai întâi buchetul. Agățați-le cu susul în jos într-un loc întunecat, dar bine aerisit și pulverizați-le cu fixativ. Lasă buchetele să se usuce acolo timp de o săptămână. Pe de o parte, își vor păstra culoarea, pe de altă parte, vor dura mult mai mult afară.

Faceți o coroană de Paște din materiale naturale: flori și ouă de Paște

Faceți coroane de Paște din materiale naturale, idei pentru ouă de Paște în coșul de Paște și flori proaspete

Vă vom arăta și alte variante pentru un decor de primăvară de lungă durată. Materialele pentru următoarea coroană de Paște provin din natură: florile proaspete de primăvară, ouăle de Paște suflate și frunzele verzi joacă rolul principal în următoarea amenajare. În primul rând, legați o coroană de salcie puțin mai groasă, cu un diametru de 40 cm. Legați o panglică de satin verde pentru a adăuga o strop de culoare coroanei de Paști. Aranjați ouăle de prepeliță suflate într-un cuib de crenguțe, înfășurați frunzele verzi din jurul lor și ascundeți flori albe de sezon ca trandafirii în mijloc. Dacă doriți, puteți seta accente cu ouă de Paști colorate.

Decorarea coroanei de salcie de Paști

Decorați cununa de Paște cu ouă de Paști suflate

Decorată cu frunziș verde strălucitor, o siluetă de iepuraș de Paște realizată din hârtie, ouă de prepeliță colorate ton pe ton și mușchi: coroana de Paște este gata să atârne, să se întindă sau să se așeze. Verdele legător are un alt avantaj: durează semnificativ mai mult decât florile. Pentru ca aranjamentul să arate mai voluminos, puteți înfășura mai multe ramuri de mesteacăn cu frunze în jurul coroanei de salcie. Sfatul nostru: ierburile proaspete precum rozmarinul, menta sau salvia dau un miros plăcut și sunt, de asemenea, adevărate atracții.

Legarea unei coroane de Paști de flori: când trandafirii joacă rolul principal

Coroana de salcie decorează primăvara cu flori precum trandafiri și ferigi

Dacă doriți să decorați o coroană de salcie, trandafirii sunt întotdeauna prima alegere. Ele sunt întotdeauna bine primite, durează mult timp și pot fi atașate de coroană, atât proaspete, cât și uscate. Pentru ca regina să poată ieși în prim-plan printre flori, ea este de obicei combinată numai cu legătura verde. Ferigile, fisticul și chiar iedera sunt perfecte în acest scop. Petalele de trandafir de dimensiuni diferite, în culori contrastante, fac coroana să arate natural.

Coroană de Paște din flori în galben strălucitor 

Faceți o coroană de Paște din flori și litere din lemn și ramuri de salcie

Decorați coroana de salcie: bujori ca vestitori de primăvară pe ușa din față

Realizarea de coroane de Paști din materiale naturale Idei pentru realizarea de coroane de uși din ramuri de salcie

Flori și arcuri de primăvară din țesături cu dungi și modele

Faceți o coroană de Paște din materiale naturale, trandafiri și panglici decorative ton pe ton

Decorați coroană de salcie pentru primăvară: frunziș veșnic verde, lămâi și o panglică decorativă 

Faceți o coroană de Paște din lămâi și ramuri de copaci veșnic verzi

Coroană de Paște cu flori: lalele

Coroana de salcie decorează florile de primăvară, cum ar fi lalele și funda de țesătură

Realizarea unei coroane de primăvară din materiale naturale: fler maritim  

Coroana de salcie decorează ideile de primăvară cu flori proaspete

Flori verzi și albe cu frunze: coroană pură de Paște cu flori

Decorați cununa de salcie cu ferigi, hortensii și mușchi

Faceți o coroană de Paște din materiale naturale

Decorați cununa de salcie cu narcise și iepurașul de Paște din mușchi și frunze verzi

Magnoliile decorează coroana de răchită

Coroana de salcie cu idei de cravată de magnolii proaspete

Decorați cununa de salcie cu portocale

Coroanele de salcie decorează primăvara cu materiale naturale precum fructe și magnolii