Paște și primăvară

Copiii jucăresc cu cutii de lapte de Paște și de primăvară

Faceți iepuri din cutii de lapte goale cu copii

Cutiile de lapte goale se găsesc aproape sigur în coșul de gunoi. Sunt ideale pentru obiecte de artizanat și pot servi unui scop cu totul nou, mai ales primăvara. Puteți face ghivece de flori și case de păsări eficiente cu copii din tetrapacks de lapte și suc. Deci, ucidem două păsări cu o singură piatră: copiilor le place să picteze și ne alăturăm tendinței de upcycling!

Copiii fac jocuri de tetrapacks de Paște

Goliți și clătiți cutiile de lapte cât mai mult posibil pentru a îndepărta orice reziduu de lapte. Pentru obiecte de artizanat aveți nevoie de ziare, vopsele acrilice, câteva farfurii de hârtie, burete și perii fine, foarfece și un marker permanent.

Decideți cât de adânc ar trebui să fie ghiveciul dvs. de flori. Cu ajutorul markerului permanent, puteți desena cu mâna liberă urechi lungi de iepure și liniile unde doriți să faceți tăieturi. Folosiți foarfeca pentru a introduce o gaură în centrul cutiei și, din acel moment, începeți să tăiați cutia până când jumătatea superioară este îndepărtată.

Oale de iepure Tinker cu copii de Paști

Notă: Dacă florile sunt plantate direct în cutia de lapte, ar trebui să faceți și câteva găuri în pământ, astfel încât apa să se poată scurge. Păstrați vasele de carton cu lapte pe un vas ceramic dacă sunt utilizate în interior.

Acum lăsați copiii să picteze cutii goale de lapte. Căptușiți suprafața de lucru cu ziare. Puneți o culoare într-o farfurie de hârtie și distracția poate începe!

Vopseste fata de iepure cu copii

După ce au fost aplicate ultimele straturi, lăsați vopseaua să se usuce bine. Între timp puteți merge la magazinul de feronerie cu copiii, astfel încât aceștia să își aleagă plantele preferate pentru ghivecele de iepuri. Ghivecele de flori din carton cu lapte pot fi folosite pentru creșterea semințelor sau ca plantator pentru flori și plante pe tot parcursul anului.

Artizanat cu cutii de lapte, cache-uri pentru plante

Odată ce vopseaua s-a uscat, puteți adăuga câteva detalii fine și dați iepurașului mai mult caracter. Folosiți o perie cu un vârf fin și vopsiți pentru a picta urechi și nasuri. Folosiți un marker permanent și câteva linii pentru a vă evoca ochii și gura!

Faceți un ghiveci de flori cu pachete tetra goale

Aruncați o privire la ideile grozave din galeria noastră de imagini și experimentați cu alte motive, forme și materiale! Distrează-te făcând obiecte de artizanat!

Artizanat cu arc tetrapack și bandă washi Ghivece de flori din carton de lapte înfrumusețat cu bandă de washi

clipește cu cutii de lapte la case de primăvară cu copii

Faceți case din cutii de lapte

Faceți o casă de păsări din primăvara din carton cu lapte

Faceți o casă de păsări din cutii de lapte

Cum se face o casă de păsări din cutie de lapte

Faceți monștri din cutii de lapte

Faceți o casă de păsări din cutii de lapte în mod creativ

Casă de păsări din tetrapack cu copii primăvară

Casă de păsări Tinker din tetrapack cu copii