Paște și primăvară

Artizanat cu sârmă de Paște: 5 idei de artizanat grozave cu instrucțiuni

sârmă de tineri coș de Paște coș de ou decorare

Este aproape Paști și dacă nu ai chef de decorațiunile tradiționale pe care le-ai văzut de o sută de ori, atunci dă o mână și proiectează-o după gustul tău. Decorează ouăle de Paște într-un mod diferit folosind sârmă de ambarcațiuni. Cu puțin efort, multă imaginație și chiar și pentru puțin timp, puteți crea un decor de primăvară rapid și eficient. Vă prezentăm 5 idei creative DIY pentru realizarea cu sârmă. Pentru a face acest lucru, de obicei nu aveți nevoie de nimic în afară de niște clești din sârmă și bijuterii.

Artizanat cu sârmă de Paști: sârmă de cupru pentru o atingere metalică

cuib de sârmă cuib de Paște cupru minimalist chiar tu

Sârmă pentru ambarcațiuni este un material versatil care poate fi utilizat pentru diverse proiecte de bricolaj. Sârmă este disponibilă în mai multe variante – foarte subțire și fină sau cu o grosime mare a sârmei, colorate, cu aspect de metal nobil, placate cu argint sau din oțel etc. Selecția largă cu siguranță nu face decizia ușoară. Alegerea trebuie făcută întotdeauna în funcție de scopul sau de lucrarea manuală. Prin sârmă manuală se înțelege, în general, sârmă de aur, argint, alamă sau cupru cu grosimi diferite, în funcție de cât de fină, mare și grea este munca creativă pentru care este utilizată. Pentru obiecte de artizanat cu sârmă de Paști, este ideală o sârmă manuală cu o grosime de 1-2 mm în orice optică. Un fir subțire de înfășurare poate fi utilizat pentru legarea și fixarea discretă.

Artizanat cu sârmă de Paști: Cuiburi mici din sârmă de cupru

sârmă de cuib de paște cuib de cupru ouă de Paște

Sârma de ambarcațiuni poate fi de obicei ușor modelată cu degetele. Cu toate acestea, puteți crea doar forme abstracte în acest fel, cum ar fi aceste frumoase cuiburi de ouă din sârmă de cupru. Puteți face un suport de ou imaginativ din sârmă de cupru pentru doar câteva minute, înfășurând un fir mic în jurul unui ou într-un mod dezordonat. Pentru a crea o formă exactă din sârmă, ar trebui să utilizați instrumente adecvate. Pentru a îndoi pătratul sârmei, aveți nevoie de clești cu nas plat și pentru curbe moi – clești de rozariu. Nu folosiți niciodată foarfece pentru a tăia sârmă, deoarece acestea vor deveni doar tocite. O pereche de clești sau freze de sârmă sunt potrivite în acest scop. Dacă doriți doar să modelați o bucată de sârmă pe o parte și ar trebui fixată pe cealaltă, atunci aveți nevoie de clești de susținere care să facă această treabă perfect. Toate aceste clești sunt, de asemenea, disponibile ca set complet și sunt ideale în departamentul de bijuterii din fiecare magazin de artizanat.

Artizanat cu sârmă de Paște: Faceți-vă propriile coșuri de Paște din sârmă de cupru

coș de cupru de Paște de sârmă faceți-vă

În câteva minute puteți crea un decor frumos de Paște din sârmă de ambarcațiuni. Pare discret la prima vedere, dar cu siguranță va atrage atenția. Sârma de cupru arată deosebit de frumoasă pentru lucrări decorative. Când obțineți o cantitate mică, tot ce aveți nevoie este un clește pentru bijuterii pentru a tăia firul și puteți începe să faceți coșuri de sârmă frumoase pentru ouăle de Paște.

Realizarea personală a coșurilor de sârmă: instrucțiuni

coș de ouă de cupru de Paște

Un castron sau castron la alegere servește ca bază pentru a facilita realizarea acestui coș creativ de sârmă. Proiectați coșul de sârmă direct pe el și apoi va fi la fel de mare ca bolul. Întoarceți vasul de jos în sus și începeți să creați un coș de sârmă superb din partea de jos. Tăiați trei bucăți de sârmă de lungime egală, care sunt puțin mai lungi decât punctele opuse de pe roata cupei. Treceți-le pe fundul bolului la intervale uniforme și îndoiți capetele sârmei spre interior spre interiorul bolului. Fixați-le în această poziție cu bandă. Cu o bucată de sârmă mai lungă, începeți să împletiți coșul de sârmă de jos în sus.

coș de cupru de paște instrucțiuni de bricolaj

Ar trebui să lucrați în cel puțin patru linii transversale de sârmă, astfel încât coșul să devină în mod rezonabil stabil. Cu cât coșul este mai mare, cu atât ar trebui să includeți părți mai verticale și orizontale. În cele din urmă, scoateți carcasa, introduceți o bucată de sârmă ca jantă pentru coș, îndoiți bucățile verticale de sârmă spre interior și fixați-le pe margine.

Artizanat cu sârmă pentru Paști: decorarea ouălor de Paște

tinuta sarma oua de pasca decoratiuni creative

Cele mai mici elemente au adesea cel mai mare efect. Așa este și cu această minunată idee meșteșugărească pentru decorarea creativă a ouălor de Paște cu sârmă și flori decorative. Dintr-o sârmă de argint sau aluminiu puteți îndoi un mic inel care poate fi așezat pe un ou. Pentru a face acest lucru, lucrați în două urechi de iepure, făcute tot din sârmă.

sârmă de sârmă ouă de Paști decorare urechi de iepure

Atașați trei flori decorative mici la inelul de sârmă dintre urechile de iepure cu ajutorul tulpinilor lor de sârmă. Tăiați lungimea în exces a tijei cu clești. Rezultatul este un fel de urechi de iepure cu flori pentru ouăle de Paște, care arată extrem de drăguț și creează starea de spirit potrivită de primăvară.

Artizanat cu sârmă de Paște: Realizați singuri decorațiuni de Paște din sârmă

tinker wire pasca dkeo servetele minimaliste iepurele

Un decor care constă exclusiv din sârmă arată foarte simplu, minimalist și convinge cu ingeniozitate creativă. Cu sârmă manuală, fiecare motiv poate fi reprezentat liniar și conceput ca un pandantiv decorativ. Un pandantiv din sârmă cu un motiv de iepure este un plus minunat la decorul de Paște sau o idee dulce de cadou.

sârmă de tineri iepurașul de Paște îndoi unghiile

Cel mai simplu mod de a crea etichete de sârmă este cu un șablon. Pe lângă motivul iepurelui, subiectul „Paște & Primăvara „și păsări, flori, inimi sau fluturi. Imprimați designul în orice dimensiune și fixați-l pe o placă de tăiat sau un coaster de plută cu cuie mici. Acum modelează pandantivul de sârmă conform șablonului înfășurând firul în jurul cuielor și înfășoară în cele din urmă capetele firului pentru a lega figura împreună. Pentru un finisaj perfect, legați o panglică frumoasă în jurul gâtului iepurelui.

clește pentru buton de îndoire de sârmă

Pandantivele mici din sârmă pot fi folosite pentru a adăuga accente frumoase la decorațiunile de masă. Dacă doriți să afișați motive mai mari în acest fel, vă recomandăm să folosiți un fir mai puternic și, în cele din urmă, să legați capetele firului împreună cu un conector de sârmă cât mai mic posibil.

tinere de sârmă iepurași de decor minimalist de Paște

Artizanat cu sârmă de Paște: Creați-vă propriile decorațiuni creative de masă din sârmă 

Etichete de nume pentru decorațiuni de masă de Paște

Motivele populare de Paște pot fi realizate cu imaginație și foarte abstract din sârmă. De cele mai multe ori, detalii mici sunt suficiente pentru a reprezenta în mod clar un iepure, un pui sau un ou de Paște. În câțiva pași simpli, puteți crea suporturi originale pentru etichetele cu nume de masă în formă de iepurași. Tot ce aveți nevoie este niște clești pentru sârmă și bijuterii.

tinker wire Easter Easter Bunny minimalistic schwraz biegen

Corpul acestui iepure abstract este format din trei cercuri. Primul cerc acționează ca o fundație și menține iepurele stabil în poziție verticală. Pentru a face acest lucru, formați un cerc dublu, apoi îndoiți firul într-un unghi drept și apoi formați stomacul și capul iepurelui pe verticală în centrul cercului de bază.

Tinker wire Easter Easter Bunny Schwraz decoratiuni de masa

În cele din urmă, modelează două urechi și între ele vei atașa ulterior frumoasele etichete de nume. Fiecare parte a iepurelui trebuie să fie din sârmă cu dublă rană și toți iepurii să aibă aceeași dimensiune.

Tinker wire Easter Easter Bunny table decorations nume etichete