Paște și primăvară

23 de sfaturi și idei pentru decorațiuni frumoase de Paște – ce include?

frumos decor de Paște pictat-ouă-Paște-șervețel-tehnică-decorați

Mai este puțin timp până la Paște, dar asta nu vă împiedică să colectați câteva idei pentru decorațiuni de Paște chiar acum. Avem câteva sfaturi pentru dvs. decor frumos de Paști pentru Paști, care este ușor și rapid de făcut.

 Idei pentru decorațiuni frumoase de Paște – culorile potrivite

frumos decor de Paști pete maronii de culoare pastel

În principiu, poți alege dintre toate culorile strălucitoare ale primăverii, atâta timp cât te pun într-o dispoziție bună. Cu toate acestea, cele mai populare sunt combinațiile de albastru deschis și galben puternic, verde iarbă și portocaliu deschis. Culorile roz sau violet sunt la fel de placute. Culoarea roșie este, de asemenea, o variantă potrivită, deoarece este asociată cu creștinismul și cu ritualurile sale religioase. Albul funcționează bine ca o combinație, deoarece merge bine cu toate celelalte culori. Totul depinde de ceea ce îți place cel mai mult. Pentru un decor frumos de Paști trebuie doar să fie frumos și colorat.

 Idei pentru frumoase decorațiuni de Paște de imitat

frumos-decor-Paște-coroană-primăvară-flori-de-mătase-roșu-verde

În aceste zile magazinele sunt pline de decorațiuni de Paști. Există multe forme și tipuri diferite, de la fețe de masă la perdele, figuri de Paști, coroane de Paști, până la ouă colorate. Cu toate acestea, dacă preferați să vă decorați casa cu decorațiuni de casă, iată câteva idei pentru dvs.:

Simboluri de Paște – iepuri și pui cu puii lor

decor frumos de Paști, masă-lut-ghiveci-pompom-iepuraș-curios

Animalele asociate cu Paștele sunt desigur iepurele, puii cu puii lor și uneori mielul. Prin urmare, ați fi deosebit de potrivit pentru unul decor frumos de Paști. Tu sau copilul tău le poți pur și simplu să le faci singur și să te bucuri de atmosfera pe care o vor emana la o ceașcă de cafea. Puteți face singuri un pui făcând doi pampoane galbene din lână și conectându-le sau cusându-le împreună cu un cablu. Apoi adaugă doar ochi și cioc. Lăsați copilul să deseneze imagini de Paște sau să deseneze împreună animale de Paște, pe care apoi le decupați și le așezați în cameră.

Decor frumos de Paște folosind tehnica decoupage

frumos-decor-Paște-ouă-Paște-șervețel-tehnică-decorați

Pentru a face acest lucru, alege șervețele cu motive de Paște și un obiect la alegere: un castron vechi, o lumânare sau o vază pe care le-ai ținut ascuns în pivniță de mult timp. Indiferent de ce, cu această tehnică veți găsi din nou plăcere în aceste obiecte. Tehnica șervețelului este, de asemenea, o idee excelentă pentru unul decor frumos de Paști de ouă de Paște.

O frumoasă decorație de Paște realizată din țesături

Decor de Paște cusut pernă verde iepuraș de Paște roz model în carouri

Cei care se pricep la ac și fir pot coase cu ușurință perne de Paște cu puțină țesătură în plus. Pentru a face acest lucru, decupați două forme de aceeași dimensiune pentru un pui, iepuraș sau alt motiv popular de Paște și coaseți-le împreună la capete. Înainte de a termina complet, umpleți perna cu vată sau resturi de țesătură. Aceste decor frumos de Paști puteți distribui apoi prin casă.

Arborele de Paște mereu popular!

idei pasca decorare masa portocaliu tema decora ramuri de copaci

Aceasta este una dintre cele mai populare decorațiuni de Paști. Puneți câteva crenguțe într-o vază. Decorează-le cu ouă și arcuri colorate. Buchetul arată și mai bine dacă folosești ramuri înflorite în locul celor „goale”. Forsitia este deosebit de populară, potrivindu-se cu puiul galben de Paște.

Un decor frumos de Paște, cu o vază interesantă

idei decor pasca masa flori vaze morcovi oua iarba artificiala

Dacă vazele tale ți se par plictisitoare, iată cum poți improviza. Luați o ceașcă de porțelan și puneți un ghiveci mic cu flori, cu margarit sau panselute. Puteți chiar să le plantați în grădină mai târziu. Puteți pune la fel de ușor un buchet de lalele sau crini de vale în noua vază. Vă vor face să aveți o dispoziție bună la cină.

Paștele și grădina

sfaturi idei frumos decor de Paști morcov hârtie decor grădină

Pe măsură ce vremea devine din ce în ce mai bună, cu siguranță veți petrece mai mult timp în grădină. Așa că nu uitați să-l decorați și de Paști. unu decor frumos de Paști, mai ales pentru copii, ar fi un ghiveci de flori de iepure. Introduceți doar urechi de iepure în orice ghiveci de flori și pictați-le ochii și mustățile. În loc de cutii cu flori, puteți folosi și coșuri pe care le decorați cu arcuri și alte motive de Paște. Puteți repoca primule și panseluțe de la fereastră în recipiente vechi din bucătărie (boluri colorate, căni vechi de cafea, altfel stau doar în dulap).

 sfaturi idei decor pasca culori masa verde rosu brunch

sfaturi idei decor pasca oua decoupage tehnica cuib

ouăle de prepeliță de Paște cuibăresc ramuri de flori roz

sfaturi de decor pasca idei oua lalele strauss  Idei de decorare pascale masa lalele ciocolata iepuraș lumânări în formă de ou

tehnica decoupage ouă de Paște șervețel decora ideea

idei decor de Paști frumos partituri muzică look vintage butoane

idei decor pasca ramuri oua decoreaza suporturi lumanari

idei decoratiuni pasca figurine iepure vaza buchet

decor de Paști casa masă ouă ghirlande lalele albe

decor de Paști casa ramuri de cireș ouă ornamente masă laterală

idee de coroană de Paște panglică din lemn de mesteacăn înghețat lalele galbene sintiene

pictura oua de paste idei decupaj servetele tehnica cuib mov

idei decor pasca buchet lalele oua colorate

idei frumos decor de Paști ouă pictate culori pastelate cuib crengi crengi

culori de Paști frumoase decor de Paști pastel violet roz flori narcisă

culori idei pasca galben albastru verde ramuri mici flori

idei de decorare iepuraș de Paște ouă vopsite în casă