Pardoseli și gresie

Renovați sau reproiectați scările din marmură – modele moderne pentru scări și terase

scară-spirală-marmură-în-alb-conectează-etajul-2-cu-living-modern-de-designer

Livingul conacului

Cum puteți crea o scară frumoasă și practică, care nu se va uza? Răspunsul nostru: cu marmură de încredere. Dacă vă remodelați casa sau renovați o scară veche de marmură, aceasta este una dintre cele mai aglomerate zone din casă. Scara este, de asemenea, cel mai vizibil loc din casa sau apartamentul dvs. Deseori este chiar primul lucru pe care îl vede oaspeții când intră pe ușă. Așadar, atunci când renovați sau reproiectați o scară de marmură, aceasta trebuie să fie frumoasă, stabilă, să facă o primă impresie bună și să poată dura câteva decenii. Din acest motiv, am pus împreună câteva idei și sfaturi în această postare din care vă puteți inspira.

Renovați sau proiectați scări moderne din marmură

scări exterioare acoperite cu marmură elegantă și elegantă în fața ușii din față cu un design realizat din lemn și plante precum copacii

Scările din marmură pot fi văzute în diferite case rezidențiale și conaciale din întreaga lume. Datorită dezvoltărilor tehnologice moderne, această piatră de lux este acum disponibilă și familiilor obișnuite și persoanelor fizice. Așadar, astăzi puteți renova o scară veche de marmură care a fost cândva rezervată anumitor persoane. În consecință, acest lucru nu mai trebuie să fie furnizat cu un preț astronomic. Mulți producători produc astăzi scări de piatră orbitoare pentru familii, companii și hoteluri din multe țări din întreaga lume. Deci, veți putea găsi cea mai bună valoare pentru banii dvs..

design clasic al scării din scări de marmură și protecție împotriva căderii din fier

Fiecare placă de piatră poate fi, de asemenea, tăiată și modelată individual. Aceasta înseamnă că veți obține o scară care este exact adaptată casei și gusturilor dvs. În timp ce alte materiale pot fi comandate în vrac și vin doar în dimensiuni pre-tăiate, puteți renova sau crea o scară de marmură personalizată, dacă este necesar. Acest lucru este ideal pentru obiecte de proporții neobișnuite, inclusiv case mai vechi care au adesea case de scări înguste. Cu toate acestea, puteți crea și un design cu adevărat unic cu el.

scară în spirală din piatră de marmură și lemn în combinație cu zid de piatră pentru un aspect rustic

O scară îmbrăcată în marmură sau ceramică este o operă de artă atrăgătoare în casa ta. Aceasta poate fi, de asemenea, din lemn de esență tare, în timp ce treptele și etrierii sunt apoi îmbrăcate cu marmură. Produsul finit creează valoare adăugată pentru casa ta și duce la o funcție centrală spectaculoasă.

design contemporan cu scări din marmură albă și perete de cărămidă albă

Scările interioare din marmură pentru intrare sunt proiectate modern și pot fi utilizate cu diferite tipuri de marmură, dar și cu fier și lemn. Este posibilă modernizarea unei scări de marmură. Scările de marmură în aer liber pot fi, de asemenea, construite cu diferite tipuri de marmură.

Tipuri de scări de marmură

apartament mobilat minimalist, cu scări din marmură în combinație cu lemn

De la desenele tradiționale până la cele mai moderne, scara de marmură este de neegalat și adesea este un element important al planificării arhitecturale. Indiferent dacă este vorba despre un hotel, o clădire publică sau o vilă privată, puteți folosi materialul divers aproape oriunde. O scară minimalistă din marmură albă va adăuga eleganță, luminozitate și măreție unui loc, în timp ce o scară din marmură verde poate adăuga modernitate și farmec împrejurimilor sale. Indiferent de proiectul dvs. de viitor – clasic, modern sau contemporan – această piatră naturală din marmură are puterea de a se minuna cu frumusețea și rafinamentul său care creează atmosfera și designul peisajului.

Renovați scările din marmură maro închis și echipați-le cu protecție împotriva căderii din sticlă pentru un rezultat artistic

Cu scările din marmură, puteți distinge diferite modele de scări, în funcție de tip sau stil. Unele dintre cele mai populare și mai populare dintre acestea sunt, de exemplu, scările din marmură realizate din rindea, marmură neagră, marmură albă și Carrara albă, precum și plăci de travertin în diferite nuanțe precum galben, galben istrian, galben egiptean, galben regal, gri, maro, negru, perlă siciliană, marmură fină, roz Portugalia, roz perlat, marmură roșie, roșu Alicante și scări roșii Verona, verde Guatemala, wenge și multe altele.

Renovați sau reproiectați scările din marmură cu sticlă și un design luxos cu iluminare integrată

Puteți include și alte materiale în realizarea scărilor, precum fier forjat, granit, lemn, piatră, sticlă, lemn acoperit cu rășină, oțel. Astfel se creează o scară încastrată cu scări de fier. În cele din urmă, este posibil să creați scări de marmură de designer, scări plutitoare, scări în spirală în stil Art Nouveau, cântare în consolă sau clasice, scări în spirală de marmură, scări ventilate și scări în consolă.

Desene minunate

Renovați o scară modernă de marmură albă și combinați-o elegant cu peretele în tonuri de maro

Așadar, o scară din marmură oferă eleganță și stil și este adesea punctul central al unui proiect de design interior. Luxoasă și valoroasă, scara de marmură și-a cunoscut propria dezvoltare de-a lungul timpului și este elementul care exprimă cel mai bine viziunea și creativitatea designerului. Pe de altă parte, designul și arhitectul rămân adesea în fundalul proiectului și materialul, în acest caz marmura, protagonistul principal al proiectului și elementul care face ca totul să iasă în evidență.

scara de marmura in tonuri maro cu laturile iluminate intr-un magazin universal

De la scările mari, întinse, care domină în mare parte holurile caselor mari și ale magazinelor sau conacelor, până la serpentinele ciudate, cu două etaje, care sunt adăpostite în colibe vechi sau case de vacanță, există scări de marmură de toate dimensiunile și formele. Deci, dacă doriți să profitați la maximum de spațiul dvs., aceasta poate însemna un design non-standard pentru casă pentru scări.

apartament de lux, cu scară interioară din marmură și mobilier fin

Majoritatea designerilor de interior sunt bine poziționați pentru a vă ajuta în acest sens. În colaborare directă cu clienții sau în colaborare cu arhitecți sau designeri de interior, mulți designeri creează scări de marmură personalizate care vă pot fascina și inspira.

scară de marmură iluminată plutitoare instalată în sufragerie

În Italia, de exemplu, există cariere de marmură proprii, unde trebuie selectate cele mai valoroase dintre ele. Împreună cu profesionalismul, cunoștințele și experiența inginerilor locali, arhitecții creează capodopere de durată, cu atenție maximă la fiecare mic detaliu și tradiția producției de marmură..

Renovați proprietatea veche cu o nouă scară de marmură

scară elegantă din marmură cu iluminare care duce la spațiul de locuit din casă

Deținerea unei proprietăți contemporane se poate simți ca o responsabilitate importantă. Cu toate acestea, scara de marmură este o modalitate excelentă de a adăuga caracter la proprietatea dvs. În același timp, puteți crea o casă în care familia dvs. să se simtă cu siguranță foarte confortabilă. Marmura a fost o alegere populară pentru podele și scări de-a lungul istoriei. În acest sens, există în prezent o gamă largă de culori și stiluri disponibile, în timp ce producătorii se mândresc cu găsirea marmurei potrivite pentru fiecare casă.

scară modernă de marmură în alb cu detalii negre cu efect natural

Marmura are reputația de a fi o piatră delicată, dar este la fel de dură ca piatra. Când renovezi o scară veche de marmură, aceasta este încă rezistentă la apă, ușor de curățat și dificil de deteriorat. Cu toate acestea, majoritatea profesioniștilor recomandă cu tărie etanșarea tuturor pardoselilor și scărilor din piatră. Acest lucru nu numai că păstrează frumusețea pietrei, dar face și mult mai greu de colorat și mai ușor de curățat.

Pasarel din aluminiu pentru scări din marmură cu design și iluminat modern

Mulți oameni și consumatori consideră că tot ce trebuie să facă este să mătureți sau să aspirați și ștergeți ocazional podeaua din marmură cu un detergent delicat. Chiar și materialul vărsat și dezordinea sunt ușor de manevrat, deoarece nu pot intra.

Utilizați marmură maro și sticlă ca protecție împotriva căderii pentru scările moderne

Scările în spirală și scările înfășurate sunt frumoase prin definiție. Structura și forma lor le permit să fie foarte elegante și elegante. Cu toate acestea, devin și mai impresionante atunci când materialul și designul le conferă caracter. Astfel, contribuie și la un aspect general simplu, dar foarte chic. Ca exemplu potrivit, vedeți o frumoasă scară din marmură proiectată cu elemente contemporane.

scara de designer phillip lim cu scări de marmură și pereți țepoși în alb

Prin urmare, scările din marmură pot arăta deosebit de elegante și luxoase. Având în vedere că materialul este deja valoros și unic, scara nu are nevoie de un design sofisticat pentru a se remarca. În acest caz, designul minimalist al scărilor este completat de pereții țepoși.