Pardoseli și gresie

Plăcile mozaice cu optică de penny vă înfrumusețează casa

1-cu-elemente-decorative

Cele mai recente tendințe în designul cu plăci se bazează pe faimosul stil de la începutul secolului 1900. Revenirea plăcilor de mozaic ca ornamente și cu efect de înfrumusețare stârnește sentimente de nostalgie, atemporalitate și atractivitate atractivă. Plăcile de mozaic Penny sunt oglinzi mici cu gresie în bucătărie, în jurul șemineului din sufragerie și, în special, în baie, care combină și subliniază nuanțele și culorile colorate cu designul lor și fascinează vizitatorii ca adevărați ochi în cameră.

Plăcile mozaice condimentează bucătăria

bucătărie-eclectică-cu-culori-strălucitoare

Plăcile de mozaic încântătoare acoperă pereți și obiecte din bucătărie. Fabricate inițial și instalate ca podea în baie, aceste elemente de bază de 1,91cm x 2,54cm sunt numite în zilele noastre ornamente distinctive Folosit cu un aspect fin în bucătărie. Sunt fabricate manual sau cu mașina, după cum este necesar, și utilizate individual și sigilate cu chit.

Oglinda colorată cu gresie

model rotund mic

Făcute la comandă, aceste plăci sunt de mare valoare și îndeplinesc cele mai înalte cerințe individuale. Designul oglinzii cu gresie din bucătărie depinde de restul mobilierului și de nuanțele culorilor. Aceste tipuri de plăci sunt de înaltă calitate și oferă servicii de lungă durată. Datorită formatului lor, acestea sunt mai puțin predispuse la zgârieturi și deteriorări ale suprafeței pe podea sau ca oglindă de gresie în zona bucătăriei.

Anumite zone sunt acoperite cu plăci de mozaic

1-faianță-ipsos-pe-stâlp

1-cu-plăci-de-formă-tencuială-bronz-pe-perete

Design de blat din marmură cu tencuială de bronz

cu dale-stil-aura-anilor-50

aspect rustic-bucatarie-anii 50

Fulgi în aceste plăci de mozaic cu un aspect de bănuț

Cadă-cu-picioare-cu-gheare

Plăcile mozaic moderne cu optică penny sunt realizate din diferite materiale – de la porțelan la plută. Unele sunt într-adevăr durabile din punct de vedere ecologic și decorează multe băi. Din moment ce tonurile neutre au păstrat un început important în baia contemporană, albastru deschis, gri, alb și maro au devenit opțiuni destul de bune. Aceste plăci de format mic adaugă mult mai multă textură și design jucăuș decât plăcile obișnuite de baie monocromatice. Un finisaj minunat sunt nuanțele compozite de același ton pentru un aspect unic în baie.

Combinarea mai multor materiale

Perete mozaic plută

De asemenea, puteți adăuga accente jucăușe cu aceste plăci de mozaic, combinându-le cu alte plăci de baie. Această abordare este utilizată în băile de epocă și dacă repetați structura ornamentală în câteva locuri, pare simetrică și elegantă. Piesele hexagonale sau modelele rotunde vă vor decora frumos baia fără a zdrobi spațiul.

Owl-perete-broderie-gresie-format-mic

nuanțe-gri-cu-accente-violet

Baie cu aspect cald de lemn

design-tradițional și modern-într-unul

baie-albă-cu-gresie-format-mic

Culoare, nuanțe și multe altele

Plăci de șemineu de culoare cupru

În zilele noastre, designerii creativi se orientează către mozaicuri pentru alte zone de locuit și nu aplică doar conceptul de înfrumusețare în bucătărie și baie. O margine șic de la șemineul din sufragerie conferă camerei un aspect și mai strălucitor. Plăcile mozaice acoperă parțial pereții sau marginile din baie și impresionează cu o carismă magică de care nu poți scăpa.

accente-maro-în-baie

Plăci de mozaic colorate în albastru, verde sau galben ca pavaj în peretele camerei contemporane emană strălucire geometrică, textură optică și design frumos.

plăci de pavaj albastre

Utilizarea versatilă a plăcilor de mozaic în fiecare cameră îndeplinește preferințele și gusturile băii copiilor de la minimalist la colorat. Variațiile nesfârșite și posibilitățile de design satisfac toate direcțiile.

Masă laterală Martini pentru mai mult strălucire

gresie-verde-cu-format-pavaj

accente-aurii-în-baie

Marginea-unui-șemineu

perete-chic-cu-faianta-ipsos