Pardoseli și gresie

Parchet din lemn ca podea – lemn real pentru o atmosferă confortabilă

parchet din lemn living-design-pardoseala-canapea-negru

Podeaua de parchet, fie că este parchet din lemn real sau sub formă de laminat, asigură o atmosferă caldă. De asemenea, este ușor de întreținut, făcându-l o acoperire de podea preferată. În apartamentul pe care am vrea să vi-l prezentăm astăzi, exact acest pardoseală a fost ales și asta Parchet din lemn aduce, fără îndoială, o contribuție majoră la confortul care emană întregul apartament. Iată câteva imagini din interiorul interesant:

Parchet din lemn și pereți albi

stâlpi de parchet din lemn-perete-alb-design-scânduri-lemn real

Apartamentul atractiv cu parchet din lemn și caracter modern este situat în Italia și mai exact în Roma. Are o suprafață de locuit de 120 de metri pătrați și a fost recent renovat. Echipa de la Carola Vannini Architecture Designs este responsabilă pentru proiectare. Podeaua caldă permite pereții albi fără ca ambianța să pară prea rece.

Parchet din lemn pentru o atmosferă confortabilă

parchet din lemn-uși glisante-mobilă-hol-apartament-Italia-Roma

Inițial, apartamentul cu parchet din lemn consta din camere întunecate, înguste și neplăcute. Utilizarea ușilor glisante mari a dus la spații deschise care, totuși, pot fi blocate dacă este necesar. Camerele individuale pot fi reproiectate după cum este necesar pentru a le adapta la nevoile proprietarilor.

Spații de locuit deschise

parchet din lemn apartament-design-mobilier-modern-simplu-minimalist

Ambianța incomodă a designului original al apartamentului nu a fost îmbunătățită doar de parchetul din lemn și de pereții ușori. Există, de asemenea, diverse sisteme de iluminat care creează o atmosferă confortabilă seara. Iluminarea indirectă este doar una dintre opțiuni. Lămpile și candelabrele moderne adaugă stil camerelor.

Podele din lemn în bucătărie

parchet din lemn bucătărie-insulă-bar scaune-lămpi-moderne

Bucătăria poate fi deschisă spre sufragerie, iar culoarea sa se potrivește cu restul apartamentului. O insulă de bucătărie din oțel inoxidabil cu scaune moderne și dulapuri de bucătărie minimaliste în alb creează un interior elegant. Parchetul din lemn împodobește nu numai podeaua, ci și unul dintre pereți.

Corpuri de iluminat moderne

lemn-parchet-zona de luat masa-masa de luat masa-textile-scaune-sarma-lampa

În ciuda stilului de locuit deschis al apartamentului cu parchet din lemn, camerele private precum dormitorul, camera copiilor și baia sunt proiectate separat. În acest fel, vă asigurați confidențialitate deplină, chiar și atunci când există vizitatori. Lângă camera de zi există o altă zonă care servește ca zonă de lucru, dar poate fi folosită și ca cameră de oaspeți.

Camerele de lucru și de oaspeți

parchet-din-lemn-deschis-zona-living-dormitor-usi-culisante-idee

În acest scop, se folosește o canapea extensibilă confortabilă, a cărei culoare se potrivește minunat cu parchetul din lemn. Această cameră primește din nou intimitate prin ușile glisante. Acestea dispar în pereți când sunt deschise. Peretele despărțitor din spatele biroului este, de asemenea, utilizat pentru proiectarea filmelor și face serile de film deosebit de plăcute.

Înființarea zonei de lucru

lemn-parchet-camera de oaspeti-camera copiilor-bej-canapea-minimalism-iluminat

Aici puteți vedea cum arată zona de lucru din spatele partiției. Este posibil singura zonă a apartamentului care nu are parchet din lemn. Pereții au o textură interesantă prin rafturi și sunt iluminate atractiv de sistemele de lumină. Din această zonă există și acces direct la terasă.

Parchet din lemn și iluminare atractivă

parchet-din-lemn-cu-iluminat-indirect-dormitor-raft-bej-cuvertura

Designul simplu și elegant poate fi găsit și în dormitor. Un raft încorporat cu parchet din lemn este un punct de atracție special aici. Punctul culminant este culoarea peretelui auriu, care este evidențiată suplimentar de iluminarea indirectă. Dulapurile încorporate albe, cu uși glisante, sunt greu de observat și, prin urmare, nu ocupă prea mult spațiu.

Parchet din lemn real pentru camera copiilor

lemn-parchet-birou-de-studiu-eames-scaun-rame-negre-ferestre

Apartamentul are două camere pentru copii, care sunt, de asemenea, dotate cu parchet din lemn. Există, de asemenea, mobilier modern într-o culoare potrivită. Ambele camere ale copiilor sunt separate una de cealaltă prin uși glisante. Dacă acestea sunt deschise, camerele au un aspect mai spațios, iar copiii pot comunica mai bine între ei.

Mobilier care economisește spațiu

lemn-parchet-camera copiilor-idee-inspiratie-rafturi de perete-pat simplu

Mobilierul care economisește spațiu este vizibil și în camerele copiilor. Aceasta include un dulap încorporat cu un pat dedesubt, dar și acest birou modern cu un pat atașat. Un punct culminant este scaunul modern Eames, care conferă mobilierului modern un anumit fler retro. Rafturile elegante de pe pereți oferă spațiu de depozitare.

Pardoseală din lemn în baie

parchet-lemn-elegant-baie-spălat-dulap-sticlă-duș de perete

Baia a fost proiectată mai întunecată. Parchetul din lemn este combinat cu pereți eleganți, gri, în timp ce dulapul de spălat este alb. Dușul de la nivelul podelei este parțial deschis și parțial are o partiție de sticlă. Rafturile încorporate oferă spațiu de depozitare fără a ocupa prea mult spațiu.

Proiectat de Carola Vannini Architecture.