Pardoseli și gresie

Gresie fină din gresie porțelanată de Ceramiche Caesar într-o reședință privată de lux

gresie gresie portelan ceramiche caesar resedinta privata riviera franceza piscina

Contribuția de astăzi se va concentra pe o reședință privată de lux pe Riviera Franceză. Compania Ceramiche Caesar a adus o contribuție semnificativă la proiectarea spațiului unic interior și exterior. Ceramiche Caesar este un producător dovedit de gresie porțelanică italiană de înaltă calitate și oferă acoperiri de podea și pereți de înaltă calitate din gresie porțelanată. Reședința de lux a fost finalizată în 2016. Interiorul și exteriorul sunt caracterizate de unele colecții Ceramiche Caesar de gresie porțelanată cu aspect de piatră naturală și locația exclusivă a reședinței.

resedinta privata de lux ceramiche caesar

Cu plajele sale însorite, marea turcoaz și cristalină uluitoare și satele pitorești situate în munții cu vedere la Riviera, Coasta de Azur este locul ideal pentru toți iubitorii de natură, unde marea, soarele, plaja și distracția sunt foarte importante pentru viaţă. Aici peisajele apar de parcă ar fi fost pictate și stâncile parcă formate de vânt. Frumusețea și farmecul se îmbină într-o armonie perfectă într-un loc pe care toată lumea îl invidiază.

ceramiche caesar gresie gresie portelanata marmura aspect culori vii living

În interiorul și exteriorul reședinței private, colecția Ceramiche Caesar „Absolut” creează o ambianță plină de caracter și atracție. În culoarea Beola Bianca, un ton alb cu cereale uniforme, care este produs conform unor criterii ecologice, colecția Absolute interpretează puterea pietrei într-un mod autentic și este o expresie a celor mai moderne modele. Această colecție de plăci cu aspect de piatră naturală face camera să pară naturală. Stilul modern de amenajare beneficiază de versatilitatea și materialitatea pietrei naturale.

pardoseli ceramiche caesar gresie din gresie portelanata mobilier interior elegant

Seria „Vers” și „Anima” au fost folosite în reședința de pe coasta franceză pentru proiectarea băilor. Diferite pietre naturale au servit, de asemenea, ca inspirație pentru plăcile din gresie porțelan din colecția „Vers”. Această serie combină toate elementele esențiale, și anume forma, structura și culoarea și oferă astfel libertate maximă de design pentru camere. Plăcile din gresie porțelanată din băile din reședința privată par deosebit de elegante datorită texturii lor fine, mate, cu o atingere moale. Colecția sofisticată Anima imită farmecul tipic al marmurei. Plăcile din seria Anima sunt replici originale ale diferitelor tipuri de marmură fină. Aceste plăci conferă băii un aspect nobil și exclusivist.

decorațiuni interioare reședință ceramică caesar gresie gresie porțelan zonă de luat masa sufragerie

Plăcile cu aspect de cuarțit din seria „Roxstones” împodobesc pereții și blaturile atât în ​​interior, cât și în exterior. Frumusețea cuarțitei și versatilitatea gresiei porțelanate creează continuitate vizuală a materiei și culorii și permit spațiilor interioare și exterioare să se îmbine perfect. Datorită plăcilor din gresie porțelanată din colecția Roxstones, în această reședință au fost create suprafețe dinamice unice, cu un impact vizual puternic..

scara culori luminoase pandantive ceramiche gresie cezar din gresie portelanata

dormitor serie absolută gresie porțelanată pardoseală cu granulație uniformă

baie cadă independentă pardoseală aspect marmură verse anima

verse anima ceramiche caesar gresie porțelan gresie baie nobil aur marmură

ceramiche caesar tile gresie portelanata baie serie verse anima

Heimkinio cer înstelat fotoliu care acoperă pereții podele luxoase gresie porțelanată

exterior exterior resedinta de lux ceramiche caesar gresie portelanata

ceramiche caesar gresie gresie portelanata gradina gradina piscina

rezidențe private de lux mașini motociclete acoperire pardoseală faianță aspect piatră naturală din gresie porțelanată

plăci ceramiche caesar din pardoseală din gresie porțelanată cu aspect de piatră naturală

* Puteți găsi mai multe produse și colecții de la Ceramiche Caesar Aici