Pardoseli și gresie

Gresia din lemn arată să revină stilului de viață retro

Gresia din sufragerie din lemn colorat arată albastru deschis

Un lucru este sigur – stilul retro de viață a revenit! Inspirați de anii 60 și 70 ai secolului trecut, suntem din nou fascinați de acoperirile de podea colorate și de modelele de tapet. Mobilierul simplu din piele cu un design asemănător filmelor James Bond completează designul. Potrivirea exactă a subiectului – colorată Gresie în aspect lemn. Practic și colorat – perfect pentru un apartament cu aspect retro!

Gresie în aspect lemn – pardoseli colorate în stil retro

Podele sufragerie sufragerie stil retro piatra naturala perete mobilier modern

Renumita companie din Marea Britanie Placi Grestec a prezentat o colecție de Gresie în aspect lemn. Plăcile sunt numite Leschack și sunt disponibile în diferite combinații de culori și dimensiuni. Fundalul de culoare arată ca un stratificat de stejar deschis. Accentele sunt apoi setate de culori puternice, cum ar fi roșu și verde închis. Galbenul și albastrul cerului arată proaspete și creează o atmosferă confortabilă. Efectul obținut prin această combinație este foarte puternic – pardoseala arată ca și cum vopseaua s-ar fi desprins. Plăcile ceramice sunt potrivite ca podele pentru interior. Sunt disponibile în trei versiuni cu dimensiuni diferite – 143X441mm, 300X300mm și 144X893mm.

Pardoseala originală, cu aspect de lemn, pune accentele în interior

Gresie laminata pardoseala interioara moderna

Dacă vă place o lovitură de prospețime cu aceasta colorată Gresie în aspect lemn trebuie să alegeți mobilierul potrivit. Formele ovale clare definesc aspectul mobilierului în stil retro. Materiale precum pielea inspiră eleganța lor atemporală.

Culorile verde și galben aprind apetitul și, prin urmare, sunt perfecte pentru sala de mese. Culoarea roșie poate împrospăta camera de zi monocromă, în timp ce albastrul cerului se potrivește bine cu interiorul din dormitor. Cei cărora le plac camerele pline de culoare pot combina scaunele din piele galben și verde – verde și învelitoarele galbene de podea oferă o notă exotică din Brazilia îndepărtată.

Culoarea verde deschide apetitul

Sufragerie cu aspect de lemn, stil de living retro

Numeroase combinații de culori cu fundaluri diferite

Plăcile de podea configurează mai multe idei de culori

Albastrul relaxează simțurile

Idei de amenajare zona de luat masa stil retro

Indiferent dacă întunericul sau lumina depind de culoarea mobilierului

Posibilități de culoare amestecate lumină întunecată

Combinație tradițională de culoare bej-maro și mobilier eclectic

Decor asiatic amenajat camera de zi