Pardoseli și gresie

Designul plăcilor ceramice și portelanate într-un aspect atractiv din lemn

gresie-design-portelan-accent perete-lemn vechi-aspect-foresta-living-masuta de cafea

Ceramica și Proiectare gresie portelanata diferite mărci pe care am vrea să le prezentăm astăzi cu greu se pot distinge de lemnul real. Fiecare idee pentru plăci are propriul său farmec. Plăcile în aspect de lemn cu o suprafață lucioasă sunt potrivite pentru un interior elegant, în timp ce un fler rustic poate fi obținut cu o idee pentru plăci cu aspect uzat, adică cu lemn aparent uzat..

Proiectarea plăcilor de ceramică și porțelan – Capodoperă italiană

plăci-design-porțelan-silceramiche-lemn-cutreț-aspect-real-efect

În galeria noastră pentru proiectarea plăcilor ceramice și porțelanului veți găsi diverse exemple atât pentru pereți, cât și pentru podea. Aparțin diferiților producători, dar toți au un lucru în comun: fiecare idee pentru plăci cu aspect de lemn arată incredibil de real și este o adevărată capodoperă. De asemenea, veți găsi că majoritatea producătorilor sunt companii italiene. Acest lucru demonstrează că italienii sunt pur și simplu unii dintre cei mai buni în acest sens.

Designul plăcilor de porțelan este mai scump

gresie-design-portelan-ariostea-material-idee-lux-mobilier-pardoseala

Când vine vorba de designul plăcilor ceramice și de porțelan, așa cum am menționat deja, aveți de ales între porțelan și ceramică. Din punct de vedere vizual, ambele materiale permit design-uri unice. Singura diferență dintre ele este prețul. Porțelanul este puțin mai scump.

Placi cu aspect uzat

gresie-design-portelan-ng-kutahya-placare-de-perete-stil-vintage-rosu-gri-lemn-aspect-duș-deschis

Lemnul uzat arată foarte rustic și simpatic. Cu ajutorul său puteți aduce o ambianță naturală în casă. Din acest motiv, acest design este atât de popular pentru plăcile cu aspect de lemn. Deasupra puteți vedea, de exemplu, un model cu un design de țiglă de porțelan din colecția vintage a NG Kutahya Seramik. Cele trei culori diferite arată foarte interesant, în timp ce dispunerea orizontală face baia să arate mai mare.

Plăci rectificate

design-tigla-portelan-ideea-rectificata-moderna-cu-luciu-living-ng-kutahya

Seria Limba de NG Kutahya Seramik

Plăcile rectificate sunt cea mai bună alegere pentru perfecționiști. În plus, un astfel de design de plăci ceramice și de porțelan este o alegere mai bună dacă doriți să amplasați o cameră mai mare cu ele. Acestea sunt plăci prelucrate cu mașini care au un unghi perfect de 90 de grade.

Imitați parchetul

gresie-design-portelan-efect-lemn-original-mobilier-interior-ng-kutahya-masa-de-masa

Seria Kauri de NG Kutahya Seramik

Un design rectificat de ceramică și porțelan este atât de avantajos pentru plăcile cu aspect de lemn, deoarece nu sunt necesare îmbinări pentru a compensa eventualele denivelări. Colțurile și marginile perfecte fac posibilă aranjarea plăcilor direct una lângă alta, așa cum se întâmplă și cu parchetul. Pardoseala sau pereții par mult mai autentici.

Gresie cu aspect de lemn reciclat

gresie-design-portelan-reciclat-idee-ng-kutahya-culoare-gri

Pe cât de frumos arată lemnul vechi, are unele dezavantaje: fisurile și găurile pe care le conține se umple rapid cu murdărie, ceea ce este dificil, dacă nu cumva imposibil de curățat, și poate duce la formarea bacteriilor. Din fericire, însă, noile tehnologii oferă posibilitatea de a imita pur și simplu deșeurile de lemn cu un design de plăci ceramice și de porțelan. Un exemplu excelent în acest sens este seria Legno pe care o vedeți mai sus.

Aspect de lemn recuperat în dormitor

gresie-design-portelan-fioranese-artar-vechi-din-lemn-dormitor-laterala-lampa-de-masa-industriala

Placi de portelan din Fioranese

Fotografia digitală este pur și simplu utilizată pentru aceasta. Acest lucru a fost implementat în mod minunat în proiectarea plăcilor de porțelan de către Fioranese. Plăcile arată la fel de inegale ca în cazul lemnului vechi. Dacă nu bănuiți nimic, veți fi uimiți când observați brusc o netezime atunci când o atingeți.

Modern și rustic în același timp

gresie-design-portelan-stejar-baie-vas-chiuveta-accente-moderne-fioranese

Un design de plăci ceramice și de porțelan într-un aspect vechi de lemn poate fi combinat minunat cu accente moderne. Acesta este și cazul acestei băi. Chiuveta modernă contrastează cu pardoseala rustică din colecția Old Wood de la Fioranese, care la rândul ei este disponibilă în stejar, arțar, nuc și cireș. Cum să găsiți culoarea lemnului perfectă pentru casa dvs..

Modele precum lemnul

gresie-design-portelan-nuc-imitatie-masa-laterala-taburet-lemn-vechi-baie-design

Plăcile de porțelan de la Fioranese sunt oferite în diferite nuanțe de culoare și combinații ale acestora. Un avantaj deosebit pe care deținătorii de câini sau pisici îl pot iubi în special. Părul animalelor, dar și alte murdări, este greu de observat cu un astfel de design de plăci ceramice sau de porțelan.

Pardoseli ușor de întreținut

gresie-design-portelan-cires-efect-lemn-fioranese-lemn-vechi-design-maro

O pardoseală din lemn reală nu este atât de ușor de îngrijit. Nu este cazul cu dale. Cu un design de plăci ceramice și de porțelan care imită lemnul, veți obține o pardoseală foarte ușor de întreținut, care are încă proprietăți excelente, cum ar fi o atmosferă confortabilă.

Design din lemn gri închis

gresie portelanata design gri-inchis-modern-raft aspect lemn

Placi de cocs de la Italgraniti

Chiar și un stil modern de mobilier poate fi proiectat cu un design de plăci ceramice și de porțelan într-un aspect vechi de lemn. Plăcile din colecția Coke în gri închis sunt alegerea perfectă în acest scop. Efectele pe care le poate avea imitația de lemn aici sunt oferite în șase variante diferite.

Creați efect zebră cu designul plăcilor ceramice și porțelanului

gresie-design-portelan-zebra imitatie-lemn-dormitor-mural

După cum se știe, puteți crea o mare varietate de modele și efecte cu plăci. O idee cu adevărat interesantă este acest model de zebră care poate fi realizat cu designul special de gresie porțelanată de Cerdomus din colecția Over. Ei imită așa-numitul lemn de zebră.

gresie-design-porțelan-living-interior-tradițional-podea-porți de pește

Aspectul lemnului de zebră este deosebit de potrivit pentru mobilierul modern. Dacă totuși doriți să încorporați un stil tradițional în interior, aranjați designul plăcilor ceramice sau din porțelan, ca în acest exemplu, într-un model cu șiret.

gresie-design-portelan-perete-design-idee-lemn-optica-baie-chiuveta-moderna

Această baie demonstrează că gresia poate fi folosită și pentru proiectarea pereților. Utilizați, de exemplu, designul plăcilor de porțelan de Cerdomus, care imită lemnul de zebră, pentru pereții din baie.

Imitând lemn exotic cu gresie

gresie portelanata design lafaenza-ceramic-exotic-wood-idea

Colecția Le Essenze de Lafaenza

Cine nu visează la un interior din lemn exotic, elegant? Dar faptul că un astfel de lemn este întotdeauna asociat cu cheltuieli mai mari, are o consecință nefavorabilă. Și acesta este faptul că sunteți îngrijorat în mod constant de a nu deteriora lemnul și, de exemplu, de a adăuga zgârieturi, ceea ce vă împiedică să vă bucurați corect de interior. Dar nu cu modele de plăci ceramice și de porțelan care imită lemnul exotic.

plăci de porțelan proiectează podele din lemn exotic cu aspect lafaenza

Uită-te cât de real arată designul plăcilor de porțelan de Lafaenza. Asta dovedește că o imitație nu trebuie să însemne întotdeauna o copie proastă. Plăcile au același model atrăgător și impresionant ca și lemnul exotic real și merg minunat cu mobilierul din lemn pentru a crea o atmosferă confortabilă.

gresie portelanata design dormitor-design-lafaenza-pat-modern

Ca orice alt design de plăci ceramice și de porțelan, designul Lafaenza este foarte ușor de întreținut. Spre deosebire de pardoseala din lemn, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la lumina directă a soarelui prin ferestre. Pentru că spre deosebire de lemnul real, suprafețele plăcilor nu se estompează. Alegerea perfectă pentru case și apartamente cu ferestre franceze sau ferestre mari.

gresie portelanata design zen-style-calm-bedroom-lafaenza

Veți obține un design minunat în stil Zen dacă utilizați un design ușor de plăci ceramice sau de porțelan cu aspect de lemn nu numai pentru podea, ci și pentru pereți. Plăcile Lafaenza, de exemplu, aduc o atmosferă liniștitoare în orice cameră.

gresie portelanata design revigres-ceramica-albastru-luminos-lemn-aspect-perete

Placi de la Revigres

Revigres are, de asemenea, un design fantastic de plăci ceramice cu imitație de lemn exotic și, de asemenea, în diferite nuanțe de culoare. Un astfel de design de plăci ceramice sau de porțelan este o idee minunată dacă doriți să proiectați un interior ca acesta cu nuanțe de culoare diferite.

Design modern

gresie portelanata design gardenia-orchidea-mobilier-stil-modern-perete-beton

Seria Just Venice de Gardenia Orchidea

Dacă nu vă plac deloc proprietățile reci ale plăcilor și, prin urmare, vă lipsiți de plăci, este posibil să nu vă fi gândit la încălzirea prin pardoseală. Acest lucru poate fi ușor combinat cu plăci și le puteți simți apoi foarte bine. În mobilierul modern, plăcile ceramice și de porțelan cu aspect de lemn pot fi utilizate în mod constant în toate camerele, unde vă puteți juca cu modele și culori.

gresie portelanata design minimalist-gardenie-orchidea-bufet-valuri-albe

Lucrul minunat al lemnului este calitatea sa neutră, datorită căreia poate fi combinat cu orice material. Același lucru este valabil și pentru designul plăcilor ceramice și din porțelan care imită lemnul, mai ales atunci când este la fel de perfect ca în exemplul de mai sus. O bucătărie industrială cu zonă de luat masa a fost proiectată cu ajutorul colecției Veneția de Gardenia Orchidea și pereți în aspect beton.

gresie-portelan-design-heringbone-model-dining-room-gardenia-italian

Plăcile pot fi aranjate în orice mod. Vedeți cum arată aceleași plăci cu hering din bucătăria industrială. Lucruri mari pot fi realizate cu mici modificări, în funcție de obiectivul dvs. în unitate. În orice caz, vedem aici o sală de mese cu adevărat uimitoare.

gresie-design-portelan-driftwood-effect-palet-carti-raft-idee

Plăci din lemn Foresta de la Peronda

Graffiti-ul este o metodă de design foarte populară atunci când vine vorba de mobilier modern și mai ales stilul stradal sau cel urban. Dar dacă nu doriți să aveți un graffiti pictat pe perete imediat, puteți lua în considerare un astfel de design unic de plăci ceramice sau de porțelan. Lemnul degradat și accentele de graffiti împodobesc plăcile. Aceste modele de porțelan sunt potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior.

gresie-design-portelan-stil-plaja-aspect-lemn-peronda-placare perete

Gresie Foresta Seawood de la Peronda

Acest design modern de plăci de porțelan este, de asemenea, de la Peronda. Au o schemă de culori interesantă de nuanțe bej, maro și gri, care setează întreaga cameră în scenă. Vederea nu este atrasă doar de pereți și podea, ci și mobilierul modern este prezentat în cel mai bun avantaj fără a crea un haos optic.

gresie-design-porțelan-model-colorat-lemn-imitație-idee-perete-vintage-canapea-lemn-de-drift

Designul plăcilor de porțelan este, de asemenea, alegerea perfectă dacă doriți să amenajați o cameră în stil plajă, deoarece tonurile pastelate subtile sunt doar culorile potrivite pentru aceasta.

gresie-design-portelan-patchwork-inspiratie-perete-peronda-foresta-rustic-ponosita

Obțineți un design atractiv cu patchwork cu această serie de la Peronda. Plăcilor li se oferă modele diferite care fac ca fiecare piesă să arate fantastic. În combinație cu alte modele, totuși, se creează un nou aranjament impresionant dintr-un design de plăci ceramice sau de porțelan.

gresie-design-porțelan-podea-idee-masă-masă-lemn-peronda-masă laterală

Odată ce v-ați decis asupra acestui design, singura problemă rămasă este alegerea modelului. Cu toate acestea, dacă nu puteți alege, luați toate variantele de probă și creați o cameră unică cu care toată lumea va fi geloasă.

gresie-design-portelan-mobilier-luminos-bucatarie-alb-pat-de-zi-semineu-modern

Cu un design de plăci ceramice sau de porțelan în aspectul lemnului, puteți seta, de asemenea, un contrast deosebit cu un interior neutru în alb, așa cum sa făcut în acest exemplu. În plus, există grinzile atractive din lemn pe tavan, care dau interiorului o notă rustică și sunt încă frumos completate de plăcile moderne.

gresie-design-portelan-peronda-foresta-marca-optica-lemn-alb-maro

Placi de portelan din colectia Forest Burn

Credem că Peronda sunt adevărați maeștri atunci când vine vorba de crearea unor modele interesante. Cu siguranță, veți fi simțit acest lucru cel mai târziu atunci când ați privit aceste plăci. Acestea imită plăci de lemn lucrate manual, care sunt albe, purtate la culoare. Un design de țiglă de porțelan de un alt tip.

gresie-design-porțelan-eficient-brand-design-peronda-foresta-gresie

Acest design de țiglă de porțelan provine din aceeași colecție. Acesta combină aspectul lemnului vechi cu stilul vintage și aspectul de foc, care, împreună, conferă plăcilor un farmec cu totul special. Dacă camera care urmează să fie renovată sau proiectată este formată din pereți albi sau alți pereți foarte ușori, aceste plăci pot fi folosite de minune.

gresie-design-porțelan-silceramiche-shabby-chic-stil-scări-zid-de-piatră

Colecția Shabby Style de Sil Ceramiche

Acest design de țiglă de porțelan imită lemnul uzat și poate fi folosit pentru podea și pereți. Uite cât de perfect arată designul în combinație cu un perete de piatră! Deci, puteți adăuga un fler mediteranean la un interior modern.

placi-design-portelan-silceramiche-lemn-vechi-idee-placare-pas

Nu proiectați doar podeaua cu un design de gresie porțelanată. Scările pot fi de asemenea disimulate de minune cu ele. Din nou, sunt o alternativă excelentă la lemnul real, deoarece plăcile nu se vor uza în timp. A rămas doar cu aspectul uzat adăugat intenționat. Plăcile de la Sil Ceramiche sunt, de asemenea, perfecte pentru acest lucru.

gresie-design-porțelan-mediteranean-modern-interior-design-piatră-perete-lemn-aspect-canape

La fel ca lemnul vechi, aspectul degradat este foarte popular pentru proiectarea camerelor și a spațiilor exterioare cu lemn. Cu toate acestea, puteți utiliza din nou plăci în acest scop. Designul de gresie porțelanată de Ariostea din colecția Legni High Tech este deosebit de potrivit.

gresie-design-portelan-autentic-rustic-lemn-vechi-podea-ariostea

În special în aer liber, întreținerea și îngrijirea lemnului sunt destul de dificile și, mai ales, consumatoare de timp din cauza condițiilor meteorologice. Nu este cazul cu dale. Din acest motiv, ele reprezintă înlocuitorul perfect pentru lemn. Și dacă alegeți un design de plăci de porțelan care arată la fel de real ca al Ariostea, veți obține tot ce visați.

Proiecte de: NG Kutahya Seramik

Fioranese

Italgraniti

Cerdomus

Lafaenza

Revigre

Gardenia Orchidea

Peronda

Sil Ceramiche