Pardoseli și gresie

Covorul – popular ca accesoriu elegant pentru casă

Covor living-negru-alb-model diamant-gri-canapea-tencuială texturată

Covoarele înseamnă confort. În trecut, apartamente întregi au fost amenajate cu ele înainte de a fi înlocuite cu materiale mai ușor de întreținut, cum ar fi laminat sau linoleum. Deși pardoseala permanentă nu mai poate fi găsită în întregul apartament, covorul a devenit acum un obiect elegant, la modă, care este cald până la picioare. Acest articol arată ce covoare sunt la modă în 2016 și cum puteți condimenta camera de zi cu o atingere individuală.

Covor vs. laminat

Covor cenușiu-dreptunghiular-laminat podea-cameră de zi-cutie-raft din lemn

Covorul nu va ieși niciodată complet din modă, dar tendința de astăzi este mai mult spre laminat. Dar de ce este așa? Laminatul este preferat, deoarece este ușor de așezat și ușor de întreținut. El nu este la fel de rezistent pe cât cred mulți. Spre deosebire de parchet, zgârieturile și deteriorările nu pot fi reparate atât de ușor. Pe de altă parte, covorul poate fi înlocuit cu ușurință dacă este necesar și așezat și mai ușor. Este, de asemenea, o pardoseală moale care nu numai că stochează căldura și creează o atmosferă plăcută, dar este și antiderapant și izolant.

Atât covorul, cât și laminatul au ale lor Avantaje și dezavantaje. În timp ce covoarele se găseau în aproape fiecare cameră, fosta acoperire de podea poate fi acum găsită pe holuri ca raft pentru încălțăminte de stradă, ca alergător pe scări sau ca covoare de baie. Dar din ce în ce mai mulți oameni apelează din nou la covor pentru a asigura confortul propriilor patru pereți.

Tendințele anului 2016 – covorul ca accesoriu de modă

Rulați covorul cu grămadă profundă-podea-laminat-roz-fucsia

Nu există tendințe unice clare în covoare. În schimb, diferite materiale, culori, structuri și modele sunt combinate cu sârguință.

• teanc scurt Shaggy:

Aceste modele impresionează prin optica suprafeței opționale mate sau lucioase. Spre deosebire de shaggys adânci, acestea sunt mai ușor de curățat și, de asemenea, colectează mai puțină murdărie în interior.

• Placi de covoare:

Plăcile de covor își sărbătoresc revenirea. Acum pot fi găsite în forme moderne și proaspete în multe apartamente. Este deosebit de important ca plăcile să nu fie alunecoase și, dacă este necesar, să poată fi îndepărtate cu ușurință de pe podea prin ridicarea marginii plăcii și prin aceasta spargerea efectului de aspirație. Un alt avantaj este că le puteți combina în funcție de propriul stil.

Curățarea covoarelor fără substanțe chimice – sfaturi și remedii casnice ca alternativă

Curățarea mașinii de spălat – remedii de uz casnic încercate și testate și sfaturi de uz casnic

Curățarea plăcilor fără substanțe chimice – 13 remedii casnice pentru curățarea băii și a bucătăriei

• Covoare texturate sau 3D:

Datorită structurii tangibile și vizibile a suprafeței și a designului atrăgător și modern, covoarele cu structură sunt potrivite ca. Fura ochii în fiecare cameră.

• Design individual:

Aici modelele sunt create în conformitate cu principiul modular. Fibrele, culoarea, dimensiunea și finisajul covorului pot fi puse împreună după propriul gust. Acest lucru are avantajul că puteți adapta accesoriul direct la mobilierul camerei.

• Covoare orientale cu aspect reciclat:

Covorul oriental este un clasic. Aspectul reciclat este fie covoare noi în stil vintage, fie covoare orientale nou vopsite, tăiate și reasamblate.

Covorul potrivit pentru camera dvs. de zi

covor verde-living-shaggy-white-canapele-similare-plante-interioare

În principiu, există un număr mare de modele care fac apartamentul confortabil și confortabil, cum ar fi

• Covoare orientale înnodate manual,

• Covoare fabricate automat,

• Covoare din fibre naturale,

• Covoare shaggy, adânci sau flokati.

Fiecare specie are propriul său farmec. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra noul accesoriu, camera ar trebui să fie deja proiectată. La urma urmei, noul element de viață este un fel de legătură între diferitele tipuri de mobilier și, prin urmare, ar trebui să se potrivească camerei în ceea ce privește culoarea și dimensiunea.

covor-gri-shaggy-white-living-mobilier-luminos

Dacă doriți să creați un ochi în propriul apartament, puteți alege un covor cu o structură, un covor shaggy sau un aspect reciclat. Acestea oferă cu siguranță un aspect atrăgător colorat și elegant. Dar dacă doriți să fie confortabil și confortabil în camera de zi, ar trebui să optați pentru un shaggy shaggy. Covoarele moi mângâie picioarele și oferă un factor plăcut de îmbrățișare. Acum există o selecție foarte mare de covoare din plastic pentru persoanele care suferă de alergii. Acestea sunt nu numai ușor de întreținut, ci și mai ușor de păstrat curate. De exemplu, există o gamă largă de covoare diferite pentru sufragerie onloom.de.

Dar diferite acoperiri de podea pot fi combinate și în camera de zi – cu condiția ca dimensiunea camerei să o permită! De exemplu, dacă zona de living este direct adiacentă bucătăriei, camera poate fi condimentată cu câteva covoare cu gresie. Camerele pot fi, de asemenea, separate optic cu modele de diferite dimensiuni. În plus, o grămadă de shaggy în fața canapelei Aici iar apartamentul emană o căldură și confort în care cineva se simte confortabil.

covor-shaggy-verde-laminat-podea-îngust-living-room-tv-montat pe perete

Fotografiile 1 și 2: © Photographee.eu / shutterstock.com

Poza 3, 4, 5 și 6 © Photographee.eu / 123rf.com