Pardoseli și gresie

Așezarea pardoselilor laminate – sfaturi aurii înainte de a vă cumpăra pardoseala

relocați mobilier minimalist accente simple de design interior

Ați decis să cumpărați parchet laminat pentru pardoseala din casa dvs., dar sunteți încă ezitant, deoarece piața are în prezent o mulțime de opțiuni pentru Așezarea pardoselilor laminate promoții. Poate că nu puteți alege o anumită culoare sau bob. Este posibil să nu fiți sigur care va fi cel mai bun parchet laminat pentru casa dvs. sau pentru o anumită cameră, de exemplu dormitorul. Da, vă putem înțelege „agonia de alegere” și vom încerca să vă ajutăm puțin astăzi. Aici avem 5 sfaturi aurii pregătite pentru dvs., acestea sunt 5 sfaturi bune pe care am vrea să le discutăm înainte de a vă cumpăra podeaua laminată.

Sfaturi utile pentru așezarea pardoselilor laminate

Așezarea parchetului laminat șemineu canapea albă notă minimalistă

1. Tipul camerei

Mai întâi, determinați tipul camerei. Există tipuri de camere care nu sunt potrivite pentru culorile laminate deschise sau întunecate. De exemplu, dacă doriți să mutați culoarul, atunci este mai bine să alegeți laminatul într-o nuanță deschisă, deoarece este mai ușor de întreținut. Dacă trebuie să alegeți pardoseală laminată pentru o cameră mare, cu multe ferestre și unde intră suficientă lumină solară, vă puteți permite ceva într-o nuanță întunecată, de exemplu în maro ciocolată, maro și ceva care arată ca o nucă.

2. Așezarea pardoselilor laminate – Durabilitatea contează

Durabilitatea pardoselii laminate ar trebui să fie unul dintre cei mai importanți factori atunci când alegeți un laminat înainte de a-l cumpăra. Există laminate care sunt potrivite în special pentru încăperile cu mult trafic, cum ar fi B. Birouri și magazine. Acestea sunt clasele AS4 / 32 și AS5 / 33. Sunt proiectate pentru trafic intens, iar durabilitatea lor este mare și, prin urmare, durata lor de viață este lungă.

Acest tip de laminat poate fi instalat și în camera dvs. de zi, de exemplu, dar nu are rost să îl folosiți în dormitor, deoarece este o investiție prea scumpă pentru această cameră. Laminatele din clasa de duritate AS3 / 31 sunt cele mai bune pentru cea mai liniștită cameră din întreaga casă.

Așezarea pardoselilor laminate – puneți întrebări!

Așezarea podelelor laminate cameră de zi echipament modern alb negru

3. Prețul final

Întrebați întotdeauna despre prețul total al parchetului laminat înainte de a cumpăra. Prețul trebuie să includă și următoarele articole: tampoane, colțuri și capace, garnituri, dibluri și șuruburi, adaptoare, ansamblu. De asemenea, trebuie să obțineți următoarele elemente. Acestea sunt punctele cheie și articolele conexe pentru achiziționarea laminatului.

4. Livrare

Este important să știți dacă livrarea va fi taxată suplimentar. Chiar dacă este gratuit, este mai bine să întrebați ce servicii sunt incluse în preț.

5. Măsurați și planificați spațiul cu precizie

Înainte de a vă cumpăra laminatul, vă sfătuim să vă măsurați camera din nou exact. Mai bine faceți o schiță a dimensiunii camerei, a colțurilor și a curbelor. Aceasta face parte din pregătirea ta pentru unul Așezarea pardoselilor laminate. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să calculați mai precis prețul final al pardoselii laminate pe care l-ați ales.

Umbra mai închisă creează un contrast interesant față de pereții albi

lemn întuneric contrast lumină perete echipamente moderne

Interiorul simplu arată frumos

Așezarea podelelor laminate pentru biciclete sufragerie design mare și simplu

Mobilierul elegant împodobește acest living

idei de flori de sufragerie moderne moderne alb negru

Zona de living confortabilă în stil vintage

Așternerea pardoselilor laminate mobilier confortabil aspect vintage

Folosiți accente care ar atrage atenția

Așezarea podelelor laminate șemineu rustic șah deco perne Echipamente de bucătărie moderne și confortabile

Parchet laminat bucătărie modern zid de cărămidă paletă de culori maro confortabilPardoseala laminată se potrivește perfect cu designul interior al bucătăriei

Parchet laminat bucătărie mobilier lemn masă scaune floriPaleta de culori maro cremoasă actuală

Așezarea pardoselilor laminate bucătărie zonă de luat masa formă elegantă mobilier bej Sala de mese emană eleganță și stil

sala de mese culori blande vaza fruct elegant elegant

Nuanțele mai deschise sunt mai potrivite pentru un design frumos al dormitoruluiPardoseala laminată pune în nuanțe deschise decorarea dormitorului spațioasă Locul perfect pentru relaxare

elemente din lemn perne decorative pătură atmosferă primitoare