Oprema za tetoviranje

Napajanje za tetovaže – 6 savjeta kako odabrati najbolji

Umjetnici tetovaža iznimno su ponosni na posao koji obavljaju, a kako bi mogli stvoriti to umjetničko djelo najveće kvalitete, neprestano žele kupiti najbolju moguću opremu.

Iako pravo stroj za tetoviranje je važno baš kao i igle za tetoviranje i papir za prijenos, pravo napajanje tetovažom iznimno je važno za održavanje jedinice u vrhunskom stanju.

Prije nego što zgrabite jedan na sniženju, razmislite o ovih šest savjeta kako odabrati pravo napajanje za tetoviranje.

1. Napon napajanja

Važno je shvatiti da napajanja dolaze u a veliki izbor izlaza naponskog raspona

Dok neki od ovih uređaja za napajanje tetovaža imaju svega tri volti, postoje mnogi koji su sposobni proizvesti do petnaest volti.

Prijenosni izvori napajanja mogu raditi na niskom naponu od 1 volta, gdje najveće jedinice lako mogu podnijeti 15 volti. Radi boljeg razumijevanja napona, jednostavnije rečeno, što je veći broj napona, to možete očekivati ​​veću snagu od jedinice.

2. Vrste napajanja

Osim što je napon različit, na tržištu ćete danas pronaći digitalne i analogne jedinice za napajanje tetovaža koje su u nereguliranim i reguliranim modelima.

Odabir prave vrste ovisi o razini vašeg samopouzdanja, u osnovi koliko dobro možete stvoriti svoje umjetničko djelo i koliko si možete priuštiti.

Digitalno očitanje je točnije i puno vam je lakše čitati dok radite, ali oni imaju višu cijenu.

Napajanje reguliranog tipa tetovaža također je skupo, ali vam osigurava stalan napon čak i ako stroj nije u upotrebi.

Razmislite o ovom napajanju nevjerojatne cijene:

napajanje Kupujte na Amazonu

3. Fluktuacije napajanja

Ako već neko vrijeme radite u ovoj industriji, već ste svjesni da ćete morati primijeniti različite količine pritiska tijekom posla kako biste dobili željeni izgled.

Snaga koju napaja napajanje će varirati ovisno o tom pritisku dok igle za tetoviranje probijaju kožu.

Regulirano napajanje će nadoknaditi te fluktuacije, dok jeftinije jedinice neće.

Razmislite o tome ako proširujete svoje vještine ili planirate raditi u ovoj industriji još mnogo godina.

4. Poznavanje vašeg stroja za tetoviranje

Jedna od stvari koje morate uzeti u obzir pri kupnji napajanja za tetoviranje je vaš postojeći stroj.

Neki od novijih izvora napajanja za tetoviranje preporučuju se samo za korištenje sa strojem na zavojnicu, dok se drugi potrošni materijal može koristiti samo za rotacijski stroj za tetoviranje.

Ili odaberite izvor napajanja koji odgovara vašem stroju ili potražite univerzalni koji se može koristiti na oba u slučaju da u budućnosti promijenite stroj za tetoviranje.

Visoko ocijenjena ponuda tetovaža:

Snaga HR tetovaže Kupujte na Amazonu

5. Broj strojeva za tetoviranje

Jedno od najvećih razmatranja pri odabiru napajanja za tetoviranje je koliko ćete postojećih strojeva imati u svojoj trgovini.

Što više strojeva možete priključiti na jedno napajanje, to je bolje iz više razloga. Mnogi iskusni umjetnici tetovaža radije postavljaju jedan stroj za postavljanje, dok je drugi stroj spreman za zasjenjivanje.

Najbolji izvor napajanja omogućit će vam da istovremeno priključite više uređaja, a zatim jednostavno uključite prekidač za prebacivanje napajanja između njih.

Ova dodatna pogodnost omogućit će vam da kupite samo jedno napajanje za svoje strojeve.

6. Težina, veličina, prenosivost

Pažljivo razmislite gdje ćete raditi svoj posao u odnosu na veličinu i težinu napajanja tetovaže.

Sada proizvode napajanja koja su kompaktna za one umjetnike koji putuju i daju tetovaže izvan trgovine. Ovi putujući umjetnici trebaju kompaktna napajanja koja ne ugrožavaju snagu.

Ako ćete većinu posla obavljati izvan trgovine, razmislite o opskrbi koja je lakša po težini, ali ipak sadrži dovoljno snage za podnošenje vašeg posla.

Dvostruko napajanje tetovaža:

LCD zaslon za napajanje tetovaža Kupujte na Amazonu

Iako je ovih šest savjeta o odabiru ispravnog izvora napajanja za tetovaže od pomoći, vaš proračun također će utjecati na tip jedinice koju kupujete. Neke jeftine jedinice koštaju od 40 USD ili skuplje od 400 USD i više.

Prvo pažljivo razmislite o šest savjeta, a zatim pronađite stroj koji spada u cjenovni raspon koji si možete priuštiti. Ako pronađete nekoliko strojeva koji zadovoljavaju sve vaše potrebe kako je gore navedeno, počnite ih uklanjati na temelju cijene.

Članci koji bi vam se mogli svidjeti:

  • Koje su igle za tetoviranje i važnost odabira najboljih
  • Najbolji početni setovi za tetovaže – jednostavni savjeti za odabir najboljeg
  • Koža za vježbanje tetovaža – savjeti i prednosti
  • Bezbolne tetovaže s kremom za utrnuće tetovaža?
  • Cijevi za tetovaže za jednokratnu upotrebu – sve što trebate znati