Okupite se

Najbolji papiri za prijenos tetovaža 2021. (koji jednostavno čine trik)

Kada uzmete u obzir dodatne korisne šablone koje unose u proces tetoviranja, ne čudi da su uobičajena značajka u gotovo svakom salonu za tetoviranje.

U danima prije izuma šablone za tetoviranje, jedini način na koji su umjetnici prenijeli svoj koncept na ljudsku kožu bio je crtanje izravno na nju. Ova metoda predstavlja nekoliko problema, od kojih je glavni taj što su tetovaže trajne, pa stoga i mala pogreška može lako pokvariti vaš dizajn i učiniti ih nepopravljivim.

Ulazi u matricu tetovaža. Papir za šablone za tetovaže čini prijeko potrebnog posrednika koji stvara most između apstraktnog svijeta i kože vašeg klijenta. Prilikom korištenja šablona, ​​umjetnici tetovaža mogu usavršiti svoje crteže i provjeriti koncepte svojih kupaca prije nego stave jednu točku tinte na kožu.

Papiri za prijenos tetovaža također pomažu da posao tetovaža bude brži i učinkovitiji. Umjetnik ima smjernice koje ga vode kroz cijeli proces i pomaže osigurati da se slika ispravno, sa svim svojim sitnim detaljima, prenese u najkraćem mogućem roku.

Šablone značajno pomažu i na strani klijenta. Budući da morate postaviti šablon na kupca prije nego što ga počnete crtati, ova metoda nudi mu posljednji pogled na to kako će se gotova tetovaža pojaviti na njihovoj koži, dok oni još uvijek mogu poništiti svoje odluke.

Ovaj pregled može pomoći korisnicima da potvrde koncepte u svojim mislima ili ih odbiju prije nego što bude prekasno, štedeći im potencijalno žaljenje i štedeći stres pokušaja operacije spašavanja nakon što su nacrtali značajan dio dizajna.

Kad budete spremni za izradu šablona, ​​morate podići hrpu visokokvalitetnih papira za upotrebu s vašim pisačem šablona za tetoviranje ili rukom nacrtati šablon, ako vam je draže.

Dobra vijest je da na tržištu danas postoji obilje vrhunskih opcija i ne biste trebali imati problema pronaći onu koja funkcionira. Ovdje je odabir naših omiljenih opcija.

Vrste papira za prijenos tetovaža

Postoje dvije glavne vrste papira za prijenos tetovaža koje odgovaraju dvama glavnim slučajevima upotrebe ovog alata.

Najbolji papiri za prijenos tetovaža, spremljene tetovaže, vrsteSpremljena tetovaža

Prva vrsta papira za prijenos tetovaža je papir za hektograf, nastavak iz doba starih pisaćih strojeva koji su stvarali riječi uvlačenjem (prijenos udara) u oblik.

Ovi papiri rade istim postupkom, što ih čini idealnom vrstom papira za ručno crtanje vaše šablone.

Hektografski radovi obično imaju tri sloja:

 • gornji sloj na kojem ručno crtate svoj dizajn kako biste ga utisnuli na donje slojeve,
 • drugi međusloj (obično također sloj karbonskog papira koji daje tintu za šablone) koji pomaže u zaštiti svojstava ljepila donjeg sloja, i
 • donji sloj koji postaje matrica.

Međutim, ako koristite pisač šablona za tetoviranje (poput većine umjetnika danas), potreban vam je termalni papir.

Papiri za prijenos termalne tetovaže su 4-slojni papiri (toplinski papiri dodaju zaštitni sloj na vrhu) koji su osjetljivi na toplinu. Stoga mogu raditi s pisačima za šablone kako bi utisnuli ručno nacrtane ili digitalno tiskane dizajne na svoj sloj šablona.

Toplinski papiri danas su industrijski standardi jer su jedina opcija kompatibilna sa suvremenim pisačima, pa ih često možete koristiti i sa strojevima za matrice i sa šablonama za ručno crtanje. (umjetnici također mogu koristiti većinu termalnog papira za prijenos udara.)

Kako koristiti termalni pisač za izradu šablona za tetovaže

Naš krajnji izbor: Papir za matrice za prenošenje tetovaža piratskih lica

Napravite top popis svih dodataka za tetoviranje, a naziv “Pirate Face Tattoo” gotovo će se pojaviti barem jednom.

Od 2008. godine tvrtka se proslavila, proizvodeći najpouzdanije proizvode za tetoviranje po nekim od najboljih cijena na tržištu. Njihov ulazak u odjel za papir nije drugačiji.

Najbolji papiri za prijenos tetovaža, spremljena tetovaža, piratsko liceSaznajte više detalja o Amazon

Ovaj je papir zajednička značajka u arsenalu mnogih vrhunskih umjetnika tetovaža zbog pouzdanih performansi i opsežne unakrsne kompatibilnosti. Ponuda Pirate Face Tattoo također je jedna od najpovoljnijih opcija vodećeg igrača u industriji koju ćete pronaći na tržištu.

S papirom za prenošenje tetovaža lica piratskih lica, dobivate set prijenosnog papira od 15 listova pogodnog za obje upotrebe sa slobodnim crtanjem ili u termičkom fotokopirnom stroju.

Listovi uključeni u ovaj set su četveroslojne opcije koje uključuju prijenosnu foliju, uklonjivo zaštitno tkivo, ljubičasti ugljični sloj koji donosi tintu i žuti podložni list koji dodaje malo težine strukturi.

Savjet

Nakon ispisa ili ručnog iscrtavanja matrice, korisna kopija pojavljuje se na stražnjoj strani gornjeg lista, neposredno iznad zaštitnog tkiva. Uklonite zaštitni polupropusni sloj prije nanošenja šablone na kožu.

Naglasci

 • Set papira za prijenos od 15 listova
 • Pogodno i za crtanje i za termičko kopiranje
 • Kompatibilan s većinom marki pisača šablona za tetoviranje
 • A4 termo ploče
 • Super povoljno

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh Kako napraviti šablon za tetovažu kod kuće (ručno crtanje šablone)

Najbolji papiri za tetovaže

Bilo da se radi o digitalnim pisačima za vaš ured ili pisačima šablona za tetovaže, problem je isti.

Pronalaženje pravog papira za vaš stroj osjetljiv je posao. Neki će uređaji odbaciti neke oblike bez očitog razloga, dok najbolji termalni papir za vaš stroj možda čak i nije najbolja opća opcija na tržištu.

Ako vam naš najbolji izbor iz nekog razloga dobro služi, možete se odlučiti za bilo koju od sljedećih opcija vrhunske kvalitete koje smo svi pronašli tijekom našeg istraživanja.

1. Najbolji izbor 1: Spirit Master Classic termalni papir za prijenos

Ponude termalnog papira Spirit Master neke su od najstarijih koje se još uvijek proizvode, što puno govori o kvaliteti njihovih proizvoda.

Ovaj set donosi pakiranje od 25 komada termalnog papira Classic Spirit Master koji je sve započeo i još uvijek je omiljeni izbor mnogih umjetnika širom svijeta.

Najbolji papiri za prijenos tetovaža, spremljena tetovaža, SpiritSaznajte više detalja o Amazon

Ovaj rad sadrži četveroslojno postavljanje identično onome što dobijete s komadom Pirate Face Tattoo. Spirit Master Classic također radi s termičkim strojevima i za upotrebu sa slobodnim crtanjem šablona.

Proizvođač jamči kompatibilnost s 3M toplinskim faks uređajem, Pockjet termalnim strojem i pisačem za tetoviranje kopirnih strojeva na stranici proizvoda za ovu ponudu.

Međutim, ovaj rad također radi s nizom drugih standardnih uređaja pa ne biste trebali imati problema s uparivanjem s već postojećom jedinicom.

Svi radovi Spirit Master -a izrađeni su ovdje u SAD -u s veganskim vrijednostima.

Naglasci

 • Set papira za prijenos od 25 listova
 • Radi sa slobodnim crtanjem i termičkim kopiranjem
 • Kompatibilan s Pockjet, Copier, 3M i drugim glavnim markama termalnih pisača
 • A4 (8,5×11) toplinski limovi

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

2. Najbolji izbor 2: Papir za prijenos tetovaža Stencil Pro

Stencil Pro Tattoo Transfer Paper tvrtke Numbskin vrhunska je ponuda renomiranog proizvođača u prostoru papira za šablone koja obećava nešto od one vrhunske kvalitete koju robna marka predstavlja.

Najbolji papiri za prijenos tetovaža, spremljena tetovaža, NumbskinSaznajte više detalja o Amazon

Kao i kod većine drugih vrhunskih ponuda, ovdje dobivate četveroslojni papir koji uključuje glavni list, polupropusni uklonjivi sloj tkiva, tamnoplavu karbonsku stranicu i žutu stražnju ploču.

Nadalje, kao i kod većine modernih opcija termalnog papira, ova ponuda od 50 kompleta termalnog papira također vam omogućuje stvaranje šablona bilo s termičkim strojem za fotokopiranje ili ručno kemijskom olovkom.

Numbskin je također jedna od jedinih tvrtki koje nude bilo kakvo jamstvo sa svojom ponudom termalnog papira. On podržava svaki paket s doživotnom garancijom povrata novca koja vam daje potpuni povrat ako proizvod ima manje vrijednosti.

Naglasci

 • Set papira za prijenos od 50 listova
 • Pogodno i za crtanje i za termičko kopiranje
 • Kompatibilan s većinom marki pisača šablona za tetoviranje
 • Potpuno doživotno jamstvo povrata novca
 • A4 termo ploče
 • Paket vrijednosti

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

3: Papir za šablone za tetoviranje BoChang

S ovim setom termalnih papira tvrtke BoChang dobivate sve što biste htjeli u pouzdanom pakiranju papira za šablone za tetoviranje dizajniranih za rukovanje svim vašim projektima tetoviranja.

Najbolji papiri za prijenos tetovaža, spremljena tetovaža, bochangSaznajte više detalja o Amazon

Pakiranje uključuje set od 30 listova četveroslojnog papira za šablone izrezanog na standardnu ​​veličinu prijenosnog računala A4.

Na drugom mjestu, papirni komplet BoChang koliko je god uobičajen, sadrži običan karbonski list koji proizvodi one poznate tamnoplave šablone koje svaki umjetnik prepoznaje.

Ovaj komplet papira također sadrži vrhunsku konstrukciju s kvalitetnim papirom i bojama u kombinaciji sa standardnim četveroslojnim dizajnom kako bi se osigurala kompatibilnost s većinom industrijskih pisača šablona koji su trenutno u proizvodnji.

Kao i većina ostalih termičkih papira u svojoj klasi, ovaj set šablona papira radi i s toplinskim i s udarnim prijenosima, pa ih možete crtati ručno nakon što skinete zaštitni sloj tkiva.

BoChang Tattoo Stencil Paper izvrstan je ulog za salone za tetoviranje, umjetnike za tetoviranje i hobiste posvuda. Osim toga, ako vam ne rade ispravno, uvijek možete iskoristiti 100% pokriće jamstva zadovoljstva tvrtke. BoChang će vam poslati novi set papira ili vam vratiti novac nakon primitka žalbi na proizvod, bez postavljanja pitanja.

Naglasci

 • Komplet prijenosnog papira od 30 listova
 • Pogodno i za prijenos topline i za prijenos udara
 • Radi s većinom marki pisača šablona za tetoviranje
 • 100% jamstvo pokrivenosti zadovoljstvom

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

4. Opcija proračuna: papir za prijenos šablona Nykkola

Papiri za prijenos tetovaža već su neka od najjeftinijih uređaja koja vam je potrebna prilikom tetoviranja klijenta.

Najbolji papiri za prijenos tetovaža, spremljena tetovaža, NYKKOLASaznajte više detalja o Amazon

Međutim, bilo da se suočavate s strožim ograničenjima ili ste u fazi masovnog eksperimentiranja u amaterima i trebate što više papira za svoj dolar, papir za prijenos šablona Nykkola predstavlja jednu od ponuda na tržištu koje možete postići.

Ovdje dobivate pakiranje od 25 komada pristojnog papira za prijenos tetovaža ispod deset dolara, što je previše dobro da biste propustili. Ova ponuda izvrstan je izbor za početnike u tetoviranju koji traže opremu za vježbanje ili vlasnike salona za traženje najboljeg novca za svoj novac na tržištu.

Ovi listovi sadrže standardnu ​​četveroslojnu termičku postavku papira koja radi i sa slobodnim crtanjem i s elektroničkim pisačima šablona.

Naglasci

 • Izuzetno atraktivna ponuda vrijednosti, s 25 termalnih papira za oko osam dolara
 • Radi s termičkim kopiranjem i slobodnim crtanjem
 • Kompatibilan s nekoliko strojeva za izradu šablona
 • Termički prijenosni papir veličine A4

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

5. Najbolja opcija za crtanje slobodnom rukom: papir za prijenos tetovaža Spirit Classic

Iako većina termalnih papira sada radi i sa slobodnim crtanjem, ako ste tetovaža koji voli držati stvari tradicionalnim, možda biste isto htjeli učiniti i sa svojim alatima.

S kojom robnom markom ići nego s Spiritom, vjerojatno najvažnijim proizvođačem prijenosnog papira u svom poslu?

Najbolji papiri za prijenos tetovaža, spremljena tetovaža, Spirit ClassicSaznajte više detalja o Amazon

S ovim 25-dijelnim setom Spirit klasičnih papira za prijenos tetovaža, dobit ćete hrpu visokokvalitetnih papira dizajniranih isključivo za ručno crtanje. Ovi papiri neće raditi s termalnim pisačem za matrice.

S ovim setom dobivate papire s dodatnom vidljivom tintom koja stvara izuzetno čitljiv dizajn čak i laganim potezima olovke. S ovim papirom nema nikakvih procesa, a možete početi crtati bilo kojom kemijskom olovkom kako biste počeli stvarati svoj dizajn.

Papir je također dovoljno tvrd da spriječi tragove suza, uobičajen problem s laganim komadima dizajniranim isključivo za slobodne ruke.

Naglasci

 • 25-dijelni papir za klasično prenošenje tetovaža Spirit
 • Isključivo za crtanje slobodnom rukom
 • Radi s bilo kojom kemijskom olovkom
 • Prijenosni papir veličine A4
 • Papir za prijenos tetovaža Stencil Pro

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

6. Najbolji termalni rolat: Spirit Classic Thermal Roll

Zamislite da šablonirate ogromnog zmaja cijelom dužinom leđa klijenta. To je puno komada papira sa šablonom formata A4, mnogo papira koje morate poredati i recept za nesigurnu situaciju koja će vjerojatno završiti kaosom.

To je ako koristite redovne papire za prijenos.

Toplinske role nude prikladniji način za rukovanje složenim dizajnom šablona jer pružaju kontinuirani list toplinskog materijala koji je savršen za opsežnije poslove poput rukava, polurukava i komada cijelog tijela.

Najbolji papiri za prijenos tetovaža, spremljena tetovaža, Thermal RollSaznajte više detalja o Amazon

Ima li boljeg načina za upoznavanje termalnog valjka od ovog kompleta od vjerojatno najboljeg proizvođača u poslu?

Uz ponudu Spirit Classic Thermal Roll, dobit ćete 100 stopa kontinuiranog troslojnog termalnog papira koji radi sa svim standardnim pisačima šablona za tetovaže. Ovo veliko prostranstvo papira za šablone izvrsno je za veće komade tetovaža i savršena je vrijednost za više manjih tetovaža jer možete jednostavno izrezati male dijelove iz cijele.

Osim toga, proizvod je stabilan na policama i neće se degradirati s vremenom, pa ga možete čuvati dulje vrijeme uživajući u nekim od najboljih omjera cijene i vrijednosti na tržištu.

Naglasci

 • 100 stopa kontinuiranog troslojnog termalnog papira
 • Kompatibilan s većinom marki pisača šablona za tetoviranje
 • Stabilan na policama tijekom duljih razdoblja
 • Paket vrhunske vrijednosti

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

7. Najbolje za tamnu kožu: Thermal Sheet Spirit ReproFX

Na prvi pogled, pravilno izvođenje novih tetovaža može izgledati kao izdajnički teren za ljude tamnije puti.

Najbolji papiri za prijenos tetovaža, spremljena tetovaža, ReproFXSaznajte više detalja o Amazon

Bilo da se radi o nedostatku slatkiša za oči na Instagramu koji sadrže ljude s višim melatoninom ili o obilju mitova o tetoviranju tamne kože, gotovo je sigurno da ste naišli na neke obeshrabrujuće informacije.

Info: Tetoviranje mitova o crnoj koži

Neki uobičajeni opovrgnuti mitovi o tetoviranju tamne kože uključuju:

 • Tamna koža nije prikladna za tetovaže u boji.
 • Vjerojatnije je da će doći do ožiljka ili keloida.
 • Detaljni styling neće izgledati dobro na tamnoj koži.
 • Umjetnik mora dublje uroniti u dermis iglicama ili preraditi kožu više puta kako bi se fine linije i drugi zamršeni detalji pravilno prikazali.

Iako je većina ovih glasina rasizam ili laž ili pretjerivanje izazvano neznanjem, još uvijek je činjenica da će, zbog toga kako naša koža reagira na svjetlo, tetovaže na tamnijoj koži često imati nešto slabiju vidljivost.

Ovaj se problem može pojaviti i tijekom procesa izrade šablona. Korištenje tamne šablone na teškom melatoninu može umjetniku uzrokovati probleme s vidljivošću, osobito kada radi u slabo osvijetljenom studiju.

Iako na tržištu postoji obilje papira za šablone koji proizvode vidljivije, obojene završne obrade, nitko to ne čini bolje od ReproFX termalnog papira sa zelenom tintom tvrtke Spirit.

Ovaj papir za prijenos tetovaža donosi sjajnu zelenu tintu visoke vidljivosti koja će zasigurno biti najčitanija opcija koju ste isprobali. Čak i u najsjenovitijim salonima tetovaža možete biti sigurni da je ovaj jedinstveni set dorastao zadatku.

Osim toga, Spirit ReproFX termalni list izrađuje Spirit Paper – vjerojatno najpoznatije ime u poslu – ovdje u SAD -u. Dakle, možete biti sigurni u najbolju kvalitetu koju ćete pronaći bilo gdje.

Naglasci

 • Papir visoke vidljivosti izvrstan je za tamnije tonove kože, a radi i za svijetlu kožu
 • 100 termalnih listova veličine A4
 • Pogodno i za crtanje i za termičko kopiranje
 • Kompatibilan s većinom marki pisača šablona za tetoviranje
 • Vegan

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

8. Najbolje za svijetlu kožu: S8 crveni papir za matrice za tetovaže

Tetovaži rijetko nailaze na probleme s vidljivošću šablona pri radu sa svjetlijim nijansama kože.

Međutim, čak i ovdje najbolji umjetnici uvijek nastoje optimizirati sve uvjete, osobito rasvjetu, kako bi osigurali najbolji mogući rezultat.

Najbolji papiri za prijenos tetovaža, spremljena tetovaža, Crvena tetovažaSaznajte više detalja o Amazon

Najbolji način da zajamčite maksimalnu vidljivost je odabir dubokih, ali briljantnih boja sa svjetlijom kožom.

Crvena je jedna od najboljih opcija za ovaj zadatak. Ova je boja jasno vidljiva na svjetlijim tonovima, a istodobno pruža pristojan kontrast crnoj tinti tetovaže tijekom procesa ocrtavanja. Ova kombinacija čini savršen pribor za dovršavanje tragova šablona bez grešaka.

Međutim, donedavno nije postojao komercijalno dostupan odobreni crveni papir za šablone.

Info

Iako je toplinski prijenosni papir industrijski standard već nekoliko desetljeća, proizvodni papiri su razumno jednodimenzionalni, proizvodeći samo tamnoljubičaste obrise kao što biste dobili s bilo kojim običnim karbonskim papirom za kopiranje. Iako ova boja odlično djeluje na svjetlijoj koži, može biti prilično slabo vidljiva na tamnijim tonovima kože.

Međutim, u posljednje vrijeme neki su proizvođači počeli proizvoditi crvene termičke papire i druge opcije boja koje povećavaju vidljivost na različitim tipovima kože.

Ovaj paket crvenih papira za matrice za S8 R.E.D. je prvi ulazak na tržište koji sadrži crvene termo ploče izrađene od FD -a&Crvena bojila s odobrenjem C.

Dok uživate u ovoj jedinstvenoj boji, ne morate se bojati susreta s iritantima. Formula je 100% veganska i napravljena je ovdje u SAD -u.

Osim toga, ovi papiri koriste jedinstvenu mješavinu biljnih voskova i minerala u gornjim slojevima, poboljšavajući performanse šablona uklanjanjem slučajnog razmazivanja i mrlja.

Naglasci

 • Vrlo vidljivo na svjetlijim tonovima kože i drugim tipovima kože
 • F D&Crvena bojila s odobrenjem C
 • Kompatibilan s većinom marki pisača šablona za tetoviranje
 • Vegan
 • Napravljeno u SAD-u.

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

Česta pitanja

Kako prenijeti tetovažu s papira za šablone na kožu?

Nakon što ste utisnuli svoj dizajn na donju stranu glavnog lista papira za prijenos tetovaža (ručno na stroj za izradu šablona), vrijeme je da prebacite matricu na kožu vašeg klijenta.

 • Prvo provjerite je li koža čista, bez mikroorganizama i bez dlake. Za najbolje rezultate očistite kožu nekim oblikom organskog antimikrobnog sredstva.
 • Osušite kožu tapkajući je
 • Zatim nanesite gel za šablone poput ovaj iz Illusionist Tattoo na kožu kako bi matrica dala veću snagu zadržavanja.
 • Sada stavite list na zakrpu kože i čvrsto ga pritisnite, bez trljanja ili pomicanja papira.
 • Ostavite matricu tamo nekoliko minuta kako biste bili sigurni da se šablona pravilno prenosi.
 • Postupno odlijepite matricu, provjeravajući je li prijenos dovršen
 • Pustite da se šablona potpuno osuši prije nego što je dodirnete kako biste povećali dugovječnost

Sada ste spremni započeti traženje tetovaže strojem za tetoviranje.

Zašto se moj šablon za tetoviranje briše i nakon nanošenja?

Svaki umjetnik tetovaža iskusio je bol koja dolazi sa šablonom koja neće ostati uključena tijekom procesa praćenja. Ovaj problem obično proizlazi iz neke prepreke poput kose i prljavštine ili suviše suhog platna i neprikladnog za lijepljenje šablone.

Prvi problem možete riješiti brijanjem područja za tetoviranje i pravilnim čišćenjem i dezinfekcijom antiseptičkim sapunom i alkoholom.

Nakon što dovršite ovaj postupak, nanesite matricu prije nego što se koža potpuno osuši ili upotrijebite gel za prijenos šablona poput ovaj iz Supvoxa kako bi se zajamčilo dovoljno vlage za dugotrajnu matricu.