Oblikovati

30 nevjerojatnih dizajna tetovaža za žene za žene

Tražite cool tetovažu kuka? Jeste li znali da su ovo neki od najpopularnijih & uobičajene mogućnosti i položaji tetovaža za žene koje uživaju u ženstvenim komadima? Ako ste netko tko se voli isticati svojim jedinstvenim izborom i tražite savršenu tetovažu kuka, nastavite čitati! Ovdje ćemo vam omogućiti da vidite neke od najboljih i raznolikih mogućnosti tetoviranja kuka.

Zašto tetovirati hip?

Tetovaže na bokovima mogu biti razigrane, ženstvene i šarene. Obično su prilično mali i nježni, što ih čini idealnim za žene koje preferiraju minimalističke komade. Možete uživati ​​u svijetloj tetovaži kuka i izraziti njezino značenje kako god želite! Također ga možete u potpunosti prilagoditi prema vašim željama.

Da li tetovaže kuka boli?

Budući da oko ovog područja nema puno kože ili dodatnog mesa, oni boli i mogu se osjećati pomalo neugodno pri spuštanju. Prije nego što krenete na tetovažu, pobrinite se da rezervirate nevjerojatnog umjetnika tetovaža i da ste potpuno mentalno pripremljeni.

5 šarenih tetovaža kuka za žene

1. Phoenix Red Hip tetovaže

Phoenix Red Hip tetovažeIzvor slike: tattoodo

Možete otići na ovu tetovažu na bedru i prigrliti moć Phoenixa! Ova jarko crvena tetovaža namijenjena je svima koji su ljubitelji moćne, seksi i vruće tinte (doslovno). Velike tetovaže na bedrima oduzimaju puno vremena, ali su savršene za svakoga tko voli pokazati svoju perfekcionističku stranu.

Feniks obično simbolizira i predstavlja uskrsnuće. To je moćna ptica koja će pokazati krila kad god pokuša izraziti svoju novu stranu i svijetlu budućnost. Ova će vam tetovaža odgovarati ako prolazite kroz nešto novo i ako tražite duboku inspiraciju.

Pročitajte i:

30+ najseksi dizajna tetovaža na bedrima za djevojčice

20+ najboljih dizajna tetovaža Phoenix (stavite svoju mističnu sjajnost)

2. Tetovaže velikih bokova Gušter Šareni dizajn

Tetovaže velikih bokova Gušter Šareni dizajnIzvor slike: instagram

Što kažete na tetovažu bedra? Ova će jednako odgovarati muškarcima i ženama. To je moćan i šaren komad u kojem ćete uživati ​​ako volite životinje. Gušter može simbolizirati vašu osobnost, kao i vašu šarenu i više zabavnu stranu! Za ovu tetovažu potrebno vam je 3-4 sata da je postavite na vrh tijela.

Gušteri obično predstavljaju i zastupaju novo poglavlje, kao i pozitivnu promjenu. Vi ste netko tko se može prilagoditi i prilagoditi situaciji? Ako se to odnosi na vas, napravite si veliku tetovažu na bedru i kuku.

3. Prednja tetovaža kuka & Dizajn otrova pri postavljanju na bedra

Tetovaža prednjeg kuka & amp; Dizajn otrova pri postavljanju na bedraIzvor slike: instagram

Ako ste netko tko voli primijetiti vaše tetovaže, uživat ćete u ovom šarenom i svijetlom umjetničkom djelu. Ovo je slika srca inspirirana otrovom i veličanstven komad koji će vam se svidjeti ako ste ljubitelj većih tetovaža.

Stavite ovo otrovno srce preko kuka i bedara ako ste se u jednom trenutku života otrovali ljubavlju. Svatko može osjetiti njihove uspone i padove, ali možete ga učiniti svojom pozitivnom osobinom i prihvatiti novo poglavlje držeći se ove boje i ove umjetničke tetovaže.

4. Dizajn tetovaža kukova & Slika pantera za dizajn bedra

Dizajn tetovaža kukova & amp; Slika pantera za dizajn bedraIzvor slike: Instagram

Jeste li ljubitelj životinja? Što je još važnije, jeste li netko tko voli stvarati cool umjetnost? Ako ste umjetnička osoba i duša koja voli izraziti svoju jedinstvenu stranu, ova tetovaža je savršena za vas. Simbolizirat će vaš karakter, a istovremeno izgledati cool i simpatično. Savršeno za muškarce ili žene koji vole dramatične i čudesne komade.

Svijetla slika pantere pokazat će vašu osobnost. Vi ste borac koji zna izraziti svoje osjećaje, a pritom ostati odvažan i oprezan u svim situacijama. Pantere su dobre u lovu na svoj plijen, zar ne??

5. Hip Tattoos Cvijeće

Cvjetovi tetovaža na bokovimaIzvor slike: instagram

Tetovaže i cvijeće na kukovima obično idu ruku pod ruku. Ova veća slika odgovarat će vam ako ste netko tko se voli isticati u svakom trenutku, posebno kada ste na plaži. Tetovaže ruža ili cvjetnih bokova izrazit će vašu nježnu stranu, nekoga koga pokušavate postići?

Ovaj svijetli komad tinte predstavlja vašu kreativnu stranu. Ruže simboliziraju vašu osobnost i vašu unutarnju vibraciju. Ako ste davatelj koji voli činiti ljude oko sebe sretnima i zadovoljnima, definitivno ćete biti zadovoljni ovom tetovažom.

5 tetovaža životinjskog kuka za žene

1. Dizajn životinja s prednje strane tetovaže kuka

Dizajn životinja s prednje tetovaže na bokovimaIzvor slike: instagram

Ako ste miroljubiva osoba i ljubitelj životinja, možda ćete više voljeti tetovažu slona preko područja bedra i kukova. Tetovaže crnom tintom obično se lako postižu, a nisu ni skupe. Ova će tetovaža odgovarati ženama koje su kreativne i moćne u isto vrijeme.

Slonovi su mudri i pomoću ove tinte možete pokazati svoju mudrost. Odgovarat će vam ako ste odlučna osoba i netko tko zna pokazati svoje emocije i svoje osjećaje.

2. Kitty inspirirana hipi tetovaža

Kitty inspirirana hipi tetovažaIzvor slike: instagram

Jeste li osoba s mačkama? Možda se volite igrati s mačićima ili ste ponosni vlasnik jednog dlakavog prijatelja? U svakom slučaju možda ćete uživati ​​u ovoj tetovaži kuka i noge. Savršen je za žene koje vole svoje tijelo i svoje ljubimce.

Ova slika će pokazati vaše prave namjere i vašu hrabru stranu. Vi ste netko tko zna izraziti svoje pravo ja i svoju ljubav prema drugima oko sebe, osobito prema kućnim ljubimcima i životinjama. Savršeno za mlađe žene koje su također prilično razuzdane i zabavne za zabavne aktivnosti.

Također pročitajte: 50+ najboljih ideja za dizajn tetovaža crnih mačaka (značenje i inspiracija)

3. Dramatična tetovaža kuka zmaja

Dramatična tetovaža zmajeva kukaIzvor slike: instagram

Jeste li ljubitelj zmajeva i tetovaža stare škole? Ovaj ima taj kineski element i pokazat će vašu mjehurićavu stranu. Ako ste odlučna i snažna osoba koja zna izraziti svoje emocije i ratnik, uživat ćete u ovoj tinti najbolje.

Ovaj ružičasti zmaj s malo cvijeća može predstavljati vaša teška vremena i vašu ratničku osobnost. Nisu svi zainteresirani za vatrene i dramatične tetovaže. Međutim, ako ste na suprotnoj strani, kao i netko tko zna istresti strašne tetovaže, ovo je za vas!

Također pročitajte: 14 najboljih dizajna tetovaža zmajeva: mezopotamski, istočna Azija ili Europa?

4. Vuk & Tetovaža cvijeta kuka

Vuk & amp; Tetovaža cvijeta kukaIzvor slike: instagram

Što kažete na kombinaciju vukova i cvijeća? Ovaj otisak je jedinstven i drugačiji u usporedbi s nekim drugim tetovažama. Za tetovaže kukova poput ove trebat će vam neko vrijeme. Krenite ako ste ljubitelj umjetnosti i snažnih ohrabrujućih djela.

Ova tetovaža će drugima reći da ste im uvijek na raspolaganju. Vjerojatno ste i netko vuk samotnjak koji se voli isticati od ostalih. Ako mislite da se ne možete pridružiti ili uklopiti s ostatkom, ova tetovaža je savršena za vas.

Također pročitajte: 30+ ideja za dizajn tetovaža vukova (i njihovo značenje)

5. Hip Tattoo Rose & Slika lava

Hip Tattoo Rose & amp; Slika lavaIzvor slike: instagram

Tetovaža lava prilično je popularna među moćnim ženama. Također možete ukrasiti svoju tetovažu s nekim cvijećem kako biste izrazili svoju žensku stranu. Trebat će vam 5-7 sati da postavite ovaj jedinstveni komad na područje bedra i kukova.

Predstavljat će vaše prave boje i vaše ženske osjećaje. Također ćete se pojaviti kao osoba koja uvijek traži odgovore i raste kako vrijeme prolazi, a koja to ne bi voljela?!

Također pročitajte: 23 ideje za dizajn tetovaža lava (značenje i inspiracija)

5 tetovaža cvjetnih bokova za žene

1. Tetovaža bokova plave ruže

Tetovaža bokova plave ružeIzvor slike: instagram

Svijetloplave tetovaže cvijeća prilično su česte među ženama koje ne vole ruže, kao i ružičaste i crvene boje. Ova tetovaža na bedrima i bokovima dugotrajan je komad, pa budite spremni provesti nekoliko sati u tetovaži kada je postavite na tijelo.

Plava je boja snage i snage. Ako ste netko tko ima glasnu stranu i volite se izražavati kroz različite umjetnosti, uživat ćete u ovom svijetlom djelu.

2. Dramatična slika cvjetne tetovaže na bedrima

Dramatična slika tetovaže na bedrimaIzvor slike: instagram

Svijetle cvjetne tetovaže i dramatični buketi različiti su u usporedbi s drugim slikama. Ova divovska tetovaža kuka i šareni komad izgledat će dramatično, ali prikladno za žene koje vole nepravilne tetovaže. Uživajte u njegovoj simbolici i značenju.

Ova tetovaža omogućit će drugima da vide vašu meku i senzualnu stranu. Ako ste netko tko se voli isticati i pokazati svoje prave boje, sve ih možete pokazati ovom tetovažom!

3. Dizajn tetovaža cvjetnih bokova crnom tintom

Dizajn tetovaža cvjetnih bokova crnom tintomIzvor slike: instagram

Ova tetovaža boka s crnim cvijetom elegantna je i veličanstvena slika. To je precizna i dobro napravljena tetovaža ako znate gdje pronaći najboljeg tetovaža. Uživat ćete u ovom komadu ako volite dramatičnu crnu tintu.

Svaka će dama uživati ​​u ovoj tetovaži. Pokazat će vašu meku stranu i vaše slojeve. Ako ste netko tko voli cvijeće i različite vrste, idite s ovom tetovažom kuka.

4. Mala & Petite cvjetne tetovaže kuka

Mali & amp; Petite cvjetne tetovaže kukaIzvor slike: instagram

Jeste li netko tko se boji igle? Ako se bojite procesa tetoviranja i netko vam treba nešto brzo i jednostavno nabaviti, učinite ovu tetovažu kuka!

Plavo cvijeće simbolizira mir i romantiku. Ako imate milostivu stranu i volite manje slike, idite uz ovaj ispis. To je otmjeno i ženstveno u isto vrijeme.

5. Tetovaža kuka od suncokreta

Tetovaža bokova suncokretaIzvor slike: instagram

Ako vam je potrebna crna tetovaža na bedru koja vam seže i do boka, uživat ćete u ovoj preciznoj umjetnosti. To je u redu i dobro napravljeno, kao i umjetničko u isto vrijeme. Rezervirajte tetovažu koja je dobra u onome što radi i uživat ćete u ovoj tetovaži cijeli život!

Crno cvijeće može simbolizirati vaše putovanje i vaš gubitak. Ako ste u jednom trenutku tugovali i osjećali ste se izgubljeno, ova tetovaža je savršena za vas! Pogodan je za svaku ženu, lijek i elegantan u isto vrijeme.

Također pročitajte: 40+ najboljih ideja za dizajn tetovaža suncokreta (značenje i inspiracija)

5 crnih tetovaža za žene za žene

1. Crne portretne tetovaže na kuku i bedru

Crne portretne tetovaže na bokovima i bedrimaIzvor slike: instagram

Jeste li religiozna ili duhovna osoba? Neke će žene više voljeti ovu veću tintu za bokove i tetovaže. Prilično je dramatično i traži pažnju. Ovom ćete tetovažom lako ukrasti reflektore i izraziti svoju umjetničku stranu.

Ovaj divovski komad može pokazati vašu ljubav prema vjeri i duhovnim putovanjima. Ako ste imali težak put pronaći sebe, ova će tetovaža predstavljati vašu prošlost, sadašnjost, kao i vaše buduće postupke!

2. Slika lava s tetovažama visokih kukova

Tetovaže visokih bokova Slika lavaIzvor slike: instagram

Kombinirajte svoju sliku s lavovskim ispisom s duhovnim i preciznim romantičnim dizajnom. Ako želite tetovažu koja definira vas i vašu osobnost, ovo je idealan komad za postavljanje bokova! Kuk će vam popucati, a drugi će uživati ​​u ovoj organiziranoj i izvanrednoj tetovaži.

Ako ste znak Lava i vjerujete u moć zodijaka, poželjet ćete ovaj snažan dizajn. To pokazuje vašu osobnost i vašu ljubav prema izvanrednom, a tko bi to želio? Djevojke koje čvrsto vjeruju u moć zvijezda voljet će tintu.

3. Black Ink Dragon Hip Tattoo

Black Ink Dragon Hip TattooIzvor slike: instagram

Možete otići do žestokog zmajevog otiska na bedru ili boku ako ste moćna žena. Uživat ćete ako znate ljuljati dramatične i velike tetovaže. Ovaj će vam trebati 4-5 sati da ga postavite na područje kuka ili bedara.

Zmajevi simboliziraju moć i vatru. Jeste li vatrena i žestoka osoba? Samo hrabre žene lako će ljuljati ovu crnu tintu. Savršeno za djevojke i žene koje vole moć i jedinstvene tetovaže.

4. Zastrašujuće & Mistična tetovaža bedra crnom tintom

Zastrašujuće & amp; Mistična tetovaža butina crnom tintomIzvor slike: tattoodo

Jedinstvena kombinacija slike vuka i otiska djevojke izgledat će sjajno na vašem području kukova. Ovo je djelo umjetničko djelo, idealno za svakoga tko se želi istaknuti u svakom trenutku kada je u pitanju odabir tetovaža. Dobiti crnu tintu nije tako bolno niti skupo.

Ovaj dvojac će svijetu reći da ste odlučna djevojka koja može voditi vlastite bitke. Svaka će djevojka uživati ​​izgledajući slatko, a osjećati se hrabro, a ova će tetovaža predstavljati sva njezina raspoloženja i buduće poteze.

5. Tetovaže bokova inspirirane klaunom

Tetovaže bokova inspirirane klaunomIzvor slike: instagram

Što kažete na zastrašujuću, ali jedinstvenu tetovažu bokova inspiriranu šaljivdžijom? Ovaj je komad razigran i umjetnički dok ima onu crtanu atmosferu. Savršen je za žene koje uživaju u razigranim likovima i kojima treba nešto s tom pop vibrijom.

Ova tetovaža će drugima dati do znanja gdje se nalazite u životu. Ako ste netko tko se može šaliti i uvijek vidite pozitivnu stranu u svemu oko sebe, steknite ovu sliku! Savršeno za žene koje vole pokazati svoj karakter na pravi način.

5 malih tetovaža za žene za žene

1. Prednje tetovaže kukova Mali dizajn Cvjetna slika

Prednji tetovaže kukova Mali dizajn Cvjetna slikaIzvor slike: instagram

Žene koje ne vole bol i koje bi voljele dobiti nešto slatko, ženstveno i razigrano uživat će u ovoj tetovaži. Ovu tetovažu kuka možete brzo i lako dobiti i nećete osjećati mnogo boli dok je tetovirate.

List može simbolizirati vaše drugačije putovanje, kao i vašu valovitu osobnost. Listovi također donose sreću i pozitivnost, stoga prigrlite svoj put s ovim ispisom.

2. Citati Hatto Tattoos

Citati Hip TattoosIzvor slike: instagram

Ako tražite dizajn tetovaže kuka i potrebna vam je samo jedna riječ, ovaj otisak meda je za vas! Seksi je i senzualno u isto vrijeme. Ženama koje ne vole veće tetovaže i koje žele naglasiti svoju žensku osobnost svidjet će se ova minimalistička tetovaža.

Osjećate li se ponekad kao med? Crno & tetovaže bijelim riječima mogu naglasiti vašu moćnu stranu. Ako ste nervozna, ali ipak senzualna draga, ovo je solidna slika!

3. Tetovaže kukova Cvijeće Crna tetovaža Slika

Tetovaže kukova Cvijeće Crna tetovaža SlikaIzvor slike: instagram

Crne cvjetne tetovaže prilično su česte među ženama diljem svijeta. Ovaj komad je jednostavan i lako se postiže. Ako vam treba tetovaža koja je seksi i s poštovanjem, idite s ovom inspiracijom. Za postizanje ove slike trebat će vam 3 sata.

Crno cvijeće je za žene koje ne vole puno boje. Ovaj kut kuka i ova kombinacija predstavljat će vas kao opasnu i vatrenu osobu. Odlučna ste i živahna osoba, pa se odlučite za ovu tetovažu kuka!

4. Leptir hip tetovaža

Tetovaža kuka leptiraIzvor slike: instagram

Tetovaže leptira ili leptira na bokovima neki su od najboljih i najčešćih dizajna u tetovažama. Prije nego rezervirate termin, svakako pronađite umjetnika tetovaža koji dobro poznaje životinjske dizajne, kao i ženstvene tetovaže.

Ovaj leptir simbolizirat će vašu slobodu. Ova tetovaža također pokazuje da uvijek rastete i činite sljedeće velike poteze. Ako volite putovati i volite svoju slobodu, ovo je savršeno za vas.

Također pročitajte: 20+ ideja za dizajn tetovaža leptira (značenje i inspiracija)

5. Tetovaže kostiju kuka Mali val & Planinska slika

Tetovaže kostiju kuka Mali val & amp; Planinska slikaIzvor slike: instagram

Ovaj val kuka & planinska tetovaža je za žene koje vole manje tetovaže. Ako ste minimalistički ljubavnik i uživate u preciznim i smislenim tetovažama, idite na ovo kao sljedeći korak u tetovaži.

Možete li pomicati planine i jahati valove? Jeste li duhovna osoba? Ako je tako, ovo je jedinstveno i savršeno za vas. Planine & valovi mogu predstavljati vašu osobnost koja se stalno mijenja, kao i sve buduće korake koje planirate poduzeti.

5 funky hip tetovaža za žene

1. Funca Side Hip Tattoo Pizza Slika

Funky Side Hip Tattoo Pizza ImageIzvor slike: instagram

Jeste li ljubitelj pizze? Ako je tako, što kažete na ovu funky i čudnu tetovažu kuka? Savršen je izbor za žene koje se žele istaknuti svojim dizajnom. Ako ste ljubitelj brze hrane, morate je imati!

Plasman & njegova veličina neće naštetiti, puno. Ljubitelji pizze trebali bi otići na svoje omiljene preljeve i izraziti svoju zaigranu stranu ovom smiješnom slikom. Idealno i za tinejdžere!

2. Pauk nadahnuta tetovaža kuka

Pauk nadahnuta tetovaža kukaIzvor slike: instagram

Bojite li se pauka ili im se divite? Ova crna zastrašujuća tetovaža pauka namijenjena je ženama koje se vole isticati i koje vole sotonske tetovaže. Ovo područje moglo bi se osjećati pomalo bolno i nije najbolji izbor za žene s osjetljivom kožom, pa glavu gore.

Ova tetovaža može pokazati vašu hrabru stranu. Uživat ćete i ako nadvladate strah od pauka. Koliko ste se promijenili i koliko jako želite ovu jedinstvenu tetovažu?

3. Neonska galaksija Cat Hip Tattoo

Neonska Galaxy Mačka Hip tetovažaIzvor slike: instagram

Neonske tetovaže prilično su popularne, vjerovali ili ne. Međutim, tetovaže neonske mačke? Ne tako puno! Ako ste netko tko želi pokazati jedinstvenu i umjetničku tetovažu, pokušajte ovo! Neće ga imati toliko ljudi, to je sigurno.

Ovaj otisak može simbolizirati vašu stranačku stranu. Ako ste netko tko se voli dobro zabaviti, često se zabavljate i volite piti – ova tetovaža mačke s kukovima je za vas. To će drugima dati do znanja da ste uvijek za zabavu!

4. Crveno srce Lizalica Hip tetovaža

Tetovaža bokova s ​​crvenim srcemIzvor slike: instagram

Žene koje žele funky i slatku tetovažu trebale bi se slagati s ovom slikom lizalice u obliku srca. Izgledat će seksi i slatko preko vašeg boka. Ako volite i slatkiše, uživat ćete staviti ovaj preko boka.

Može simbolizirati vašu ljubav prema drugoj osobi. Simbol srca uvijek možete posvetiti nekome koga volite, ali neka ostane funky držeći se simbola lizalice!

Pročitajte i:

Tetovaže srca: što znače i 24 dizajnerske ideje

16 najboljih ideja za dizajn tetovaža u beskrajnom srcu (ažurirano 2021.)

5. Tetovaža bokova na bedrima Dramatična ženska tinta

Dramatična ženska tinta za tetovažu na kukovimaIzvor slike: instagram

I posljednje, ali ne i najmanje važno, što kažete na ovu divovsku tetovažu bedra inspiriranu ciganima? To je dramatična i velika tinta koja će odgovarati onima koji se žele istaknuti. Držite se ovog jedinstvenog ispisa i provedite 7-8 sati dok postignete ovaj hip & tetovaža bedra.

Simbolizirat će vaše slojeve, kao i različita raspoloženja. Ova ciganska slika sa zmijskim otiskom namijenjena je zrelim ženama koje žele da ih svi primijete i priđu im!

Koja tetovaža se koristiti??

Jeste li uspjeli pronaći svoju idealnu tetovažu? Jeste li ljubitelj postavljanja tetovaža kukova? I muškarci i žene mogu pronaći svoj idealan i jedinstven dizajn kukova u ovom članku. Javite nam svoj izbor kada je u pitanju ovih 30 dizajna.