Oblikovati

30+ najboljih tetovaža ljiljana i njihovo značenje

Jeste li netko tko voli različite tetovaže? Što kažete na ideje za tetovaže cvijeća? Ako ste zainteresirani isprobati tetovažu ljiljana, samo znajte da ste upravo tamo gdje trebate biti. U ovom članku pokazat ćemo različite tetovaže ljiljana koje će odgovarati svačijem stilu i preferencijama. Idealne su za muškarce i žene, pa dolje pronađite svoj novi dizajn tetovaža!

Lily Tattoo: Što trebate znati

Lily Tattoo Što trebate znatiKreditna: Instagram

Što simbolizira tetovaža ljiljana?

Ljiljani su raskošno cvijeće koje predstavlja predanost i čistoću. Povezivali su se s moći ponovnog rođenja i majčinstva. U nekim zemljama ljiljani također simboliziraju beskrajnu i sretnu ljubav i do 100 godina čiste romantike!

Što simbolizira ljiljan različite boje?

Različite boje uvijek će predstavljati različite emocije. Isto pravilo vrijedi i za različito cvijeće. Evo općeg pravila:

  • Crvena: označava čistu romantiku & predanost.
  • Ružičasta: je boja ljubavi & prosperitet.
  • Žuta: simbolizira poštovanje & pozitivne vibracije.
  • Plava: označava moć & bogatstvo.
  • Zelena: je mistična boja, povezana s vašim divljim ja.
  • Ljubičasta: zavodljiva je boja koja predstavlja vašu ljepotu i eleganciju.

Gdje je najbolji položaj za tetovažu ljiljana?

Najbolji položaj za vašu tetovažu s ljiljanom obično je nešto malo & delikatna. Većina žena radije će ići na postavljanje podlaktice ili ključne kosti. Dečki će također uživati ​​u idejama za postavljanje tetovaža na tele ili leđa.

Crno & Tetovaže bijelog ljiljana

1. Tetovaža ljiljana preko ruke

Tetovaža ljiljana preko rukeIzvor slike: Instagram

Crno -bijela tinta može izgledati prilično slatko, ali ipak ženstveno. Ako ste ljubitelj crnih tetovaža i netko tko traži sjajne tetovaže, razmislite o nabavci ove.

Ovaj otisak podlaktice namijenjen je ljubiteljima preciznih i slatkih ideja tetovaža. Izrazite svoju ljubav prema cvijeću i romantičnim idejama s ovom umjetničkom tetovažom.

2. Lily Flower Tattoo Foot Design

Lily Flower Tattoo Design stopalaIzvor slike: Tattoodo

Ova mala tetovaža nogu crnom tintom najbolje će odgovarati minimalistima. Ako imate budžet, također ćete uživati ​​u ovoj tetovaži. Savršen je izbor za žene koje žele nešto brzo i jednostavno, kao i praktično tetovirano na vrhu stopala.

Ova tetovaža predstavlja vašu mirnu osobnost i vaše slojevite događaje. Ako ste netko tko je prošao debelo i mršavo, ali uspijevate iz svega izaći kao pobjednik i optimist – ovaj će vam otisak odgovarati.

Zabavna činjenica: ljiljani su najraširenije cvijeće u Europi.

3. Tetovaža ljiljana s leptirom preko noge

Tetovaža ljiljana s leptirom preko nogeIzvor slike: [zaštićena e -pošta]

Želite li boju tetovaže? Što kažete na ružičasti ispis s dominantno crno -bijelim kombinacijama boja? Ovaj je inspiriran cvjetnim i lijepim elementima koji su oličenje elegancije i unutarnje ljepote.

Pobrinite se da imate 3-5 sati na raspolaganju za postizanje ove tetovaže. To je senzualna tetovaža koja će predstavljati vašu nevinost i vašu razigranu i romantičnu osobnost.

4. Lily Tattoo Small Print

Mali tisak Lily TattooIzvor slike: [zaštićena e -pošta]

Bojite li se igala, kao i procesa tetoviranja? Ako je tako, razmislite o ovoj maloj i sitnoj tetovaži podlaktice. To je savršen otisak ljiljana ako tražite nešto malo i ženstveno, kao i umjetničko.

Ova tetovaža predstavlja vaše čiste namjere i vašu dušu. Simbolizira vaše uspone i padove, kao i sve minimalističke stvari koje smatrate izvanrednima i privlačnima u svom osobnom životu. To je također nevjerojatan otisak za ljubitelje jedinstva i vječne ljepote.

5. Ideja za tetovažu Lily Pad

Ideja za tetovažu Lily PadIzvor slike: [zaštićena e -pošta]

Što mislite o tome da dobijete ovu manju tetovažu cvijeća? To je minimalistički ispis koji predstavlja vašu razumijevajuću stranu i dušu ispunjenu čistim namjerama, kao i ženstvenošću.

Sama tetovaža je brzo i jednostavno postaviti. Svidjet će vam se ako ste netko tko želi iscrtati tetovažu ljiljana u točkastom obliku, umjesto u portretu.

6. Tetovaža cvijeta ljiljana podlaktice

Tetovaža cvijeta ljiljana podlakticeIzvor slike: [zaštićena e -pošta]

Ova manja tetovaža podlaktice izblijedjela je na tako lijep način i završila je s jedinstvenim kombiniranim ispisom u boji koji općenito nije lako postići. Kombinirajte crveni pop s crnim i dobit ćete ovu ljepotu!

Ovaj cvijet ljiljana puše se u zraku. Označava vašu sposobnost da prevladate sve mogućnosti propuštanja koje vam se nađu. Možete se prilagoditi zajedno s vjetrom, a lijepi ste i sabrani kao i sam ljiljan.

Jeste li znali da mogu narasti od 2 do 6 stopa u visinu?

Ženske tetovaže ljiljana

1. Lily Tattoo tinta za trbuh

Lily Tattoo tinta za trbuhIzvor slike: Tattoodo

Tetovaže na želucu prilično su česte među ženama koje se osjećaju ugodno u vlastitom tijelu, kao i ženama koje vole pokazati svoje obline. Jeste li i sami jedna od tih žena? Glave gore, budući da je postavljanje želuca bolno i samo po sebi neugodno.

Ovaj cvijet ljiljana i sam položaj mogu predstavljati vaše putovanje plodnošću. Jeste li netko tko voli svoju majčinsku stranu ili želite postati majka u bliskoj budućnosti? Ako je tako, neka se prikaže s ovim ispisom.

2. Giant Stargazer Lily Tattoo

Giant Stargazer Lily TattooIzvor slike: [zaštićena e -pošta]

Divovske tetovaže na bedrima umjetničko su djelo koje ne može svaki umjetnik tetoviranja učiniti jednako dobro ili precizno. Ako želite šareni dizajn, budite spremni ponosno ga ljuljati i pobrinite se da ste spremni platiti nešto više jer su ove tetovaže skuplje zbog materijala koji se koriste.

Različite boje i različito cvijeće simbolizirat će različite osjećaje i emocije. Što više cvijeća postavite, složeniji i moćniji ćete izgledati.

Zabavna činjenica: nektar se proizvodi u podnožju svakog lista ljiljana.

3. Tetovaža tigrastog ljiljana

Tiger Lily TattooIzvor slike: [zaštićena e -pošta]

Možete kombinirati različite boje i cvijeće s vašim tigrastim printom. Bi li vam se svidjela ova ideja? Ova tetovaža na bedrima savršena je za žene kojima je ugodno tijelo i obline. Ako ste na debljoj strani, uživat ćete u prikazivanju veće tetovaže poput ove.

Tigar je simbol čiste moći i žestoke energije. Kad se jednom spoji s ljiljanima, ova će tetovaža također izgledati ženstveno i razigrano, a predstavljat će vaše slojeve i vašu duboku vezu s majkom Zemljom i životinjama u divljini.

4. Natrag tetovaža crnog lopoča

Natrag Tetovaža crnog lopočaIzvor slike: [zaštićena e -pošta] _

Uživate li u tetovažama na leđima? Jeste li za nešto ženstveno i moćno? Mnoge djevojke preferiraju ovaj položaj i crno -bijelu kombinaciju jer je tako lako pristupiti, a i pristupačne su.

Tetovaža će predstavljati vaše jedinstvo i povezanost s pozitivnom energijom. Ako ste prekrasna osoba iznutra, možete dopustiti svijetu da to vidi pomoću ove tetovaže ljiljana.

5. Tetovaža divovskog ljiljana na bedru

Tetovaža divovskog ljiljana na bedruIzvor slike: Tattoodo

Tetovaže na bedrima ili nogama su moćne kad se naprave u velikim i dramatičnim veličinama. Ovo je slojeviti ljiljan koji može ispričati zabavnu priču – ovisno o vašoj osobnosti i vašoj povijesti.

Provjerite možete li sjediti u tetovaži 4+ sata jer je ovo komad koji oduzima puno vremena. Reći će da si miran dušo i da znaš voditi vlastite borbe i uvijek ostati žestok i lijep kroz to.

6. Lily Tattoo Side Boob

Lily Tattoo Side BoobIzvor slike: [zaštićena e -pošta]

Želite li slatku tetovažu sa bočnih grudi i bobo sisa s ljiljanom? Ovo je moćna tetovaža, ali će boljeti, stoga se pobrinite da ste spremni i pravilno opremljeni. Obično vam može trebati 3 sata da postignete ovaj ženski dizajn.

Ovaj ljiljan simbolizira vaše čiste namjere i vašu volju da promijenite svijet. S ovom ćete tetovažom izaći kao senzualna i seksi osoba. Ljudi će vas također vidjeti kao čistu divu, a tko to ne bi želio?!

Jeste li znali da samo bijeli i tigrov ljiljan imaju mirisni miris?

Tetovaže ljiljana za muškarce

1. Svijetlo & Šareni dizajn leđa tetovaža ljiljana i ruže

Svijetlo & amp; Šareni dizajn leđa tetovaža ljiljana i ružeIzvor slike: [zaštićena e -pošta]

Oni koji imaju muževna leđa uživat će u ljuljanju ovoga i predstavljanju ovog ljiljana. To je savršena ideja za svakoga tko ima vitku figuricu i voli cvijeće.

Savršeno nesavršena prekrasna je izreka koju možete staviti pored svog ljiljana. Ova će ideja svima dati do znanja da ste svjesni svojih nesavršenosti i da ste svaki dan spremni za novi izazov.

2. Arm Lily Flower Tattoo Black Ink

Arm Lily Flower Tattoo Crna tintaIzvor slike: [zaštićena e -pošta]

Ukrasite svoju tetovažu ljiljana mačem i pretvorite je u muški ispis u tako jedinstvenom pristupu. Za postizanje krajnjeg rezultata bit će vam potrebno manje od četiri sata.

Mačevi mogu simbolizirati vaše grube i valovite staze. Vi ste muževan momak, ali ipak dragi u svojoj unutarnjoj jezgri, što možete pokazati s ovim ljiljanima. Idealno za one koji imaju dominantnu, ali meku stranu.

Zabavna činjenica: neki su ljiljani otrovni za mačke.

3. Svijetlo & Živahna tetovaža ljiljana

Svijetlo & amp; Živahna tetovaža ljiljanaIzvor slike: Tattoodo

Volite li svijetle tetovaže? Slike koje se rade u boji i glasnim ispisima teže je postići. Prije nego nastavite s postupkom tetoviranja, provjerite jeste li upoznati s vještim majstorom tetovaža jer nisu svi sposobni izvesti ovu ideju ljiljana.

Svijetle boje namijenjene su ekstrovertima i ljudima koji znaju pokazati svoje prave boje u svakoj situaciji. Ako imate različite priče za ispričati, a prekriveni ste slojevima koji s ovom tetovažom mogu pokazati ideju glasnih i razigranih ljiljana.

4. Nježna crna & Tetovaža crvenog ljiljana

Osjetljiva crna & amp; Tetovaža crvenog ljiljanaIzvor slike: Tattoodo

Crna i crvena tinta uobičajena su kombinacija boja za one koji preferiraju pojednostavljeni dizajn. Jeste li i vi ljubitelj manjih tetovaža? Za postizanje ovog ljiljana neće vam trebati više od nekoliko sati.

Crvena boja može simbolizirati vašu moćnu stranu i vaš strastveni pristup. Ako ste u životu prošli kroz nešto komplicirano, možete to pokazati mirno, pa zašto ne razmislite o ovom ispisu?

Pročitajte više: Crvena tetovaža: sve što trebate znati (30+ cool dizajnerskih ideja)

5. Divovske ideje za tetovaže ljiljana na ramenu

Divovske ideje za tetovaže ljiljana na ramenimaIzvor slike: [zaštićena e -pošta] ttoos

Želite li tetovažu koja je duhovna i drugačija? Nisu svi sposobni ljuljati božanske umjetničke tetovaže. Ovu možete staviti preko ramena i pustiti da se pokažu vaše prave boje.

Dodajte jedinstveni citat svom ljiljanu. Podsjetite se da morate “uvijek voljeti sebe” prije nego započnete bilo koje putovanje. Istinska ljepota uvijek dolazi unutra, pobrinite se da toga budete svjesni.

6. Leg Design Black Ink Lily Tattoo

Leg Design Black Ink Lily TattooIzvor slike: [zaštićena e -pošta]

Tetovaže na tele popularne su među muškarcima koji imaju muške noge. Spadate li u ovu kategoriju? Ako je tako, držite se crne i ružičaste tinte kako biste postigli ovaj popularni ispis. Nije ni preskupo.

Ovaj će ljiljan simbolizirati vašu moć i vašu energiju. Svaka osoba ima valovitu i drhtavu priču za ispričati, ali uvijek možete pokazati svoj optimizam i izdržljivost odabranom tetovažom.

Jeste li znali da neki ljiljan cvjeta & njihovi su dijelovi jestivi?!

Šarene tetovaže ljiljana

1. Glasno & Dramatičan rukav za tetovažu ljiljana

Glasno & amp; Dramatičan rukav za tetovažu ljiljanaIzvor slike: Tattoodo

Uživate li u prirodi samoj po sebi? Jeste li ljubitelj životinja i cvijeća? Ovaj svijetli šareni dvojac mora se imati za dečke koji se vole isticati. Ako ste ljubitelj većih ideja i lijepe tinte, samo znajte da je ovo remek -djelo samo po sebi.

Žabe predstavljaju vašu nervoznu osobnost i vašu volju da se promijenite i prigrlite moć vremena. Izgledat ćete kao pravi buntovnik i draga s cvijećem i slikom žabe. Koliko ste usklađeni sa svojim emocijama?

2. Ideja za tetovažu ružičastih ljiljana

Ideja za tetovažu ružičastih ljiljanaIzvor slike: Tattoodo

Želite li malo boje svojoj tetovaži ljiljana? Ova će izgledati nevjerojatno iznad podlaktice ili noge. To je suptilna i ženstvena tetovaža u kojoj ćete uživati ​​ako i sami imate meku stranu.

Predstavlja i pravilno prikazuje vaše uspone i padove u životu. Napravite ovu tetovažu ako pokušavate prigrliti svoju pozitivnost prema svijetu i drugima oko sebe.

Zabavna činjenica: cvijeće različitih boja simbolizirat će različite emocije kod ljudi.

3. Vruća narančasta tetovaža ljiljana

Vruća narančasta tetovaža ljiljanaIzvor slike: [zaštićena e -pošta]

Ako ste netko tko voli jarke i narančaste boje, ovaj cvjetni ljiljan će vam pristajati. To je prekrasan položaj podlaktice, idealan za muškarce i žene koji vole upadljivu tintu!

Narančasta označava moć, eleganciju i slavu. Ako ste netko tko voli izgledati odvažno & odlučan, znaj da to možeš učiniti s ovim ljiljanom.

4. Dizajn slona Lily Tattoo

Elephant Design Lily TattooIzvor slike: [zaštićena e -pošta] _tattoos

Ako ste ljubitelj boja i životinja, ovaj dvojac je za vas. Idealan je za svakoga tko se voli povezati s prirodom i održavati ravnotežu u svakom trenutku. Neka svijet vidi vašu mirnu i osnažujuću stranu.

Slonovi predstavljaju emocije, ljubaznost i čistu eleganciju. Kad se jednom spoji s ljiljanom, ova će tetovaža drugima dati do znanja da ste u skladu sa svojim iskrenim emocijama.

5. Tattoo ispis ljiljana i leptira

Tattoo ispis ljiljana i leptiraIzvor slike: [zaštićena e -pošta] _ink_kitkat

Pljusak boja i različiti otisci odgovarat će vam ako ste netko tko voli izgledati zapaženo u svakom trenutku. Ova ljepotica izgleda nevjerojatno s printom leptira, a tko ne bi volio ovaj dvojac?

Ovaj će ispis pokazati vašu šarenu i svijetlu stranu, kao i vaše različite priče koje možete ispričati. Ako ste dobra osoba i želite da svijet u svakom trenutku vidi kamo ste krenuli – dopustite im da vide vaše otiske ljiljana.

6. Svijetloplave ideje za tetovaže ljiljana

Ideje za tetovaže svijetloplavog ljiljanaIzvor slike: [zaštićena e -pošta]

Tetovaže na ramenima česte su među dečkima koji rade i koji preferiraju uočljive položaje. Ako ste netko tko voli pokazati ruke i ugodno vam je u tijelu – pokažite to s par ljiljana!

Cvijet & tetovaža leptira simbolizirat će vašu pahuljastu i brižnu stranu. Izgledat ćete kao pravi umjetnik koji zna sam uživati ​​u svakom mirnom trenutku.

Jeste li znali da Lily može preživjeti nekoliko dana u vazi?

Tetovaže malih ljiljana

1. Bočne tetovaže crnog ljiljana sa trbuhom

Bočne želučane tetovaže crnog ljiljanaIzvor slike: [zaštićena e -pošta]

Tetovaže sa bočnog trbuha uobičajene su i razigrane, a idealne su i za žene koje vole izgledati seksi & senzualan. Mekani i slatki cvjetni otisci predstavljat će vašu svijetlu i pozitivnu osobnost. Uđi s ovom crnom & bijela tinta ako ste pravi ratnik.

Tetovaže sa bočnog trbuha predstavljat će vašu seksi & žestoku stranu, kao i vatru koja je u vama. Mnoge djevojke imaju svoje čiste namjere koje se mogu pokazati kroz slatku tetovažu, poput ove!

2. Tetovaža ružičasti ljiljan ključne kosti

Tetovaža ružičasti ljiljan s ključnom kostiIzvor slike: [zaštićena e -pošta] _tattooist

Tetovaže na ključnoj kosti popularne su među ženama koje vole snažne i meke ideje. Pop boje poput ljubičaste & ružičasta će izgledati sjajno na onima koji vole umjetničku tintu. Za postizanje ovog dvojca trebat će vam manje od dva sata.

Zabavna činjenica: ovaj cvijet može preživjeti dvije godine u divljini.

3. Mala tetovaža ljiljana s tintom medvjeda

Mala tetovaža ljiljana s tintom medvjedaIzvor slike: [zaštićena e -pošta]

Jeste li ljubitelj životinja? Što kažete na minimalista? Ako imate duhovnu, mladu i djetinjastu osobnost – ova će vam kombinacija odgovarati duši!

Ovaj slatki medvjed sa ljiljanom predstavlja vaše unutarnje dijete. Ako se i dalje volite zabavljati (ali na svoj jedinstven način), dopustite drugima da to vide s ovom tetovažom.

4. Svijetla tetovaža Pink Lily Pink Lily

Svijetla tetovaža ružičastih ljiljanaIzvor slike: Tattoodo

Što kažete na pop boje kada je u pitanju vaša umjetnost? Volite li lila ili ružičaste boje? Ovo je prekrasan pljusak po vašoj ruci koji ćete poželjeti ako ste ženstvena djevojka. Nije ni skupocjena niti dugotrajna tetovaža.

Ružičasta boja označava romantiku, svijetlu & optimističan stav, kao i ljubav. Ako ste brižna osoba (ili možda majka), mogli biste pokazati svoju odanost ovom idejom.

5. Šarena ideja o tetovažama ljiljana preko ruke

Šarena ideja o tetovažama ljiljana preko rukeIzvor slike: [zaštićena e -pošta] _studioink

Nije svaki umjetnik tetovaža sposoban dati vam nešto slično, zato biste trebali rezervirati najbolju! Ova kombinacija boja trija je moć & jedinstvene, kao i različite. Sama tetovaža idealna je za one koji se vole isticati.

Neka svijet vidi da ste ljubazni & drugačiji na svoj način. Ako volite brinuti se o drugima i nježan ste cvijet; razmislite o tome da sve kažete s ovim ljiljanom.

6. Leđa Mala & Tetovaža crnog ljiljana

Natrag Mali & amp; Tetovaža crnog ljiljanaIzvor slike: Tattoodo

Na kraju, ali ne i najmanje važno, želite li zajedno sa svojom tetovažom pokazati i svoju tajanstvenu i astrološku stranu? Ovaj dvojac odgovarat će svima koji imaju slojeve i koji se žele ispostaviti kao jedinstvena duša.

Tetovaža će simbolizirati kreativnu, moćnu i smirenu osobu. Odgovarat će momcima i djevojkama koji imaju mističnu stranu.

Jeste li znali da se za ljiljane kaže da su jedno od deset najboljih cvjetova na svijetu ?! Popularni su po buketima.

Spremni za vašu novu tetovažu?

Dakle, jeste li sada ljubitelj ljiljana? Jeste li zainteresirani isprobati neke tetovaže koje imaju malo boje? Ove tetovaže imaju lijepo i simbolično značenje, stoga se pobrinite da ih nosite ponosno i na hrabar način.

Pročitajte i: 

  • 95 izvrsnih ideja za tetovaže za muškarce: Ultimativni vodič (ažurirano 2021.)
  • 100 ideja za dizajn seksi tetovaža za žene (ažurirano 2021.)